Ειδήσεις

5 Νοε 2008

Κόπηκε το συρματόσχοινο του ανελκυστήρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης – Μέσα στο ασανσέρ που έπεσε ήταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Βίντεο

Είδαμε το θέμα και το βίντεο στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και πραγματικά είναι απίστευτο το πώς ένα ασανσέρ και μάλιστα σε νοσοκομείο είναι τόσο παρατημένο στην τύχη του και ασυντήρητο έτσι ώστε να σπάσει το συρματόσχοινό του.
Διαβάζουμε στο Από: http://kalimera-arkadia.blogspot.com:

Παραλίγο να συμβεί σοβαρό ατύχημα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, προχθές, και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της περιοδείας κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ.
Κάποια στιγμή, μπήκαν στον ανελκυστήρα του Νοσοκομείου δέκα άτομα.
Ήταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μαζί με δημοσιογράφους και τεχνικούς που καλύπτουν το ρεπορτάζ.
Όμως, το ασανσέρ δεν άντεξε το βάρος όλων αυτών τω ανθρώπων, κόπηκε το συρματόσχοινο του ανελκυστήρα και ξαφνικά βρέθηκαν όλοι από τον 2ο όροφο, στον ισόγειο του Νοσοκομείου!
..


Τραντάχτηκαν γερά, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς τους. Ουσιαστικά, ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, αφού αν δεν βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον 2ο όροφο, αλλά πιο ψηλά, ίσως σήμερα να μιλούσαμε για πιο δυσάρεστα γεγονότα…Είναι ευτυχές ότι αποφύγαμε τα χειρότερα όμως επειδή ειπώθηκε ότι παρόμοιο συμβάν έχει ξαναγίνει παλαιότερα με τα ασανσέρ του Ψυχιατρείου, μήπως πρέπει οι υπεύθυνοι να ελέγξουν την ασφάλεια των ανελκυστήρων, πριν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα;

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Είναι απορίας άξιο, πως γίνεται ένα ασανσέρ - έστω γεμάτο - με βουλευτές, ανεξαρτήτως του αριθμού τους (και ανεξαρτήτως κόμματος) να είναι υπέρβαρο. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος γι αυτόν το σκοπό. Ο φελλός όπως και πολλά άλλα αφρώδη, είναι πολύ γνωστός ιδίως για το πολύ μικρό ειδικό βάρος του.

Μας φτύνουν εκ παραθύρων και εδράνων; Εμείς να δεις φτύσιμο στους ΚΑΦΡΟΥΣ!

Παρρησία είπε...

ποιοι βουλευτές ήταν μέσα? από ποιους παρ'ολίγον θα γλυτώναμε μια για πάντα?

http://parrisia.blogspot.com/