Ειδήσεις

29 Μαΐ 2008

Persona non grata, η Σάρον Στόουν για την Κίνα!

Αφορμή μία, απερίσκεπτη κατά πολλούς, δήλωσή της. Είπε, επί της ουσίας, πως οι 68 χιλιάδες και πλέον νεκροί του σεισμού, ήταν κάρμα! Πεπρωμένο κοινώς, για τα αιματηρά επεισόδια, μεταξύ των μοναχών και της αστυνομίας, στο Θιβέτ, το οποίο τελεί υπό κινεζική κατοχή από το 50. Αποκάλεσε, μάλιστα, τον Δαλάϊ Λάμα «καλό φίλο».
Η απάντηση του Πεκίνου ήταν άμεση και σαρωτική. Απαγόρευσε την προβολή των ταινιών της στους κινηματογράφους της Κίνας.
Επιπλέον, απέσυρε κάθε διαφημιστικό του Οίκου Ντιόρ που έφερε τη εικόνα της.
Η ίδια, υπό την πίεση της διεθνούς κατακραυγής, αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, χαρακτηρίζοντας τις ίδιες τις δηλώσεις της «άτοπες» και εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη για τα θύματα του εγκέλαδου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ρουφά γάλα από τη μύτη και το εκτοξεύει μέσα από τα μάτια του!

Ένας άντρας, στην Κίνα, έχει γίνει διάσημος λόγω της ικανότητας του να ρουφά γάλα από τη μύτη και να το «εκτοξεύει» μέσα από τα μάτια του! Ο κυριος Zhang Yinming ρουφά γάλα από τα ρουθούνια του και το εκτοξεύει μέσα από τα μάτια του σε απόσταση περίπου δυο μέτρων!
Ο κύριος Zhang Yinming έκανε παρουσίαση της ασυνήθιστης αυτής ικανότητας του στο πόλη Nanjing. Επίσης σε μια ακόμη επίδειξη των ικανοτήτων του φούσκωσε δυο μπαλόνια χρησιμοποιώντας μόνο τα αυτιά του!
Οι θεατές που παρέστησαν στην επίδειξη δήλωσαν ότι δεν θα το πίστευαν εάν δεν το είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια.
...
Από: www.ethnos.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε το βίντεο - σοκ με τις φωτογραφίες τις οποίες το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας επέλεξε να τοποθετήσει πάνω στα πακέτα τσιγάρων

Δείτε εδώ το βίντεο - σοκ με τις φωτογραφίες τις οποίες το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας επέλεξε να τοποθετήσει πάνω στα πακέτα τσιγάρων, με στόχο να μειώσει τους καπνιστές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, παραπέμπεται σε δίκη

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, παραπέμπεται σε δίκη που θα γίνει στην Κρήτη, στις 22 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενος για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης κατηγορείται γιατί είχε παρέμβει σε αστυνομικά όργανα προκειμένου αυτά να αμβλύνουν τις καταθέσεις τους σε υπόθεση χασισοκαλλιέργειας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι τελευταίες πόζες του Μπους

Εδώ ο πρόεδρος Μπους, "γεμάτος" (φουσκωμένος) αρχίζει το λεγόμενο "chest bump" με έναν απόφοιτο κατά την τελετή αποφοίτησης της ακαδημίας της USAF στο Colorado Springs. Συνήθως, ο χαιρετισμός "chest bump" γίνεται όταν ένα μέλος μιας ομάδας καταφέρει ένα "γκολ".
..
Πρόκειται για μια αμερικανική, ανδροπρεπή χειρονομία χαιρετισμού αφού είναι "απαγορευμένη" για τις γυναίκες για ανατομικούς περισσότερο λόγους παρά τον πιθανά προκαλούμενο πόνο.
..
Για αυτό αγαπούν το Τζορτζ Μπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή δεν είναι από τους ελίτ πολιτικούς, αλλά ένας φιλαράκος μεταξύ των φιλαράκων.
Ευχαριστούμε τους the Bloopers team για τη βοήθεια στη μετάφραση από την ιστοσελίδα:
http://www.sueddeutsche.de/ausland/artikel/932/177395/.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Υπάρχουν καλοί και κακοί μάνατζερ. Ο τρόπος με τον οποίο διοικούν έχει επίδραση στην επιχείρηση. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Deutsche Telekom

Ακόμα και οι μάνατζερ είναι απλώς άνθρωποι. Υπάρχουν καλοί και κακοί. Ο τρόπος με τον οποίο διοικούν έχει επίδραση στην επιχείρηση. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Deutsche Telekom που βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της, σχολιάζει η "Süddeutsche Zeitung" αναφερόμενη στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων.
Η γερμανική εταιρία έπεσε σε κακά χέρια και τώρα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, συνεχίζει η εφημερίδα. Ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος Κάι-Ούβε Ρίκε δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ο διάδοχός του νυν διευθύνοντας σύμβουλος Ρενέ Όμπερμαν εμφανίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ως επικεφαλής της κάθαρσης και τώρα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως συνεργός.

Και πάλι τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Πώς μια εταιρία όπως η Deutsche Telekom μπορεί να κρατήσει τα μυστικά της στην επιχείρηση; Σίγουρα όχι παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις υψηλά ιστάμενων εργαζομένων της. Αυτό που απαιτείται είναι ένα εταιρικό κλίμα, διαφάνειας, δικαιοσύνης και εμπιστοσύνης.

Από: DW

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σαν σήμερα... "Η Πόλις Εάλω"...



Από: http://www.greekalert.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πελάτες του «Amazon» ισχυρίζονται πως από τη στιγμή του έκαναν παραγγελία και «sing up» η πιστωτική κάρτα τους άρχισε να χρεώνεται κατά 79$ το χρόνο

Μήνυμα αναγνώστη

Έψαχνα κι εγώ να βρω τι ήταν αυτά τα 79 δολάρια τα οποία μου χρέωσαν στην πιστωτική μου κάρτα και δεν μπορούσα.
Ώσπου πληκτρολόγησα «AMZ Prime Club 79 USD» αυτό δηλαδή, ακριβώς που γράφει ο λογαριασμός μου.
«Πέφτω» στην ιστοσελίδα «www.businessweek.com» στην οποία διαβάζω ότι πρόκειται για μια υπηρεσία της «Amazon.com» οι συνδρομητές της οποίας λαβαίνουν δωρεάν τις παραγγελίες τους.
Στο άρθρο όμως διάβασα και ότι «προβληματισμό προκαλεί η αποστολή παραπόνων στο «Bussiness Week» από δεκάδες συνδρομητές, που δε γνώριζαν ότι είναι…συνδρομητές!

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή του έκαναν παραγγελία και «sing up» (αποδοχή των όρων της ιστοσελίδας) για τη χρήση του Amazon, η πιστωτική κάρτα τους άρχισε να χρεώνεται κατά 79$ το χρόνο, χωρίς όμως οι ίδιοι να είναι ενήμεροι ή να τους έχει γίνει προηγουμένως ξεκάθαρο από τους υπεύθυνους της «Amazon.com» πως το χρέος θα παραμένει, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν αγοράσουν το παραμικρό.
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.
Σίγουρα δεν έχω θελήσει τέτοιου είδους υπηρεσία από την «Amazon.com» αυτή τη στιγμή όμως η κάρτα μου είναι χρεωμένη με 79 δολάρια.
Το αστείο στη δική μου περίπτωση είναι ότι αυτό συνέβη και σε πιστωτική κάρτα που εδώ και μήνες έχω δηλώσει στην τράπεζα ότι δεν επιθυμώ να έχω πλέον.

Η αλήθεια είναι ότι η τράπεζα συνέχισε να μου στέλνει μηδενικό λογαριασμό, δεν έδωσα σημασία και ο τελευταίος μου ήρθε με αυτήν τη χρέωση.
Θα πάω αύριο στην τράπεζα να μάθω τι έχει συμβεί και θα σας ενημερώσω.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αντί για λάδι… ούρα στη Ζιμπάμπουε, ορυκτέλαιο στην Ελλάδα. Ζιμπάμπουε γίναμε…

Ένας άνδρας από τη Ζιμπάμπουε, συνελήφθη από την αστυνομία της Ζιμπάμπουε, επειδή πουλούσε μπουκάλια με ούρα(!), λέγοντας στους αγοραστές ότι είναι λάδι για μαγείρεμα!!!
Ο κατηγορούμενος, Piccard Mudzingwa, προσέγγιζε τα θύματά του, σε σταθμό λεωφορείου της πόλης Zvishavane της Ζιμπάμπουε, και τους πουλούσε κάποια μπουκάλια που υποστήριζε πως ήταν λάδι αρίστης ποιότητας για μαγείρεμα!
.............
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Μένω επτά χρόνια στο Σάμσο, ένα νησάκι της Δανίας στην πρώτη ενεργειακά αυτόνομη περιοχή του πλανήτη μας», λέει ο κ. Χριστόδουλος Χαμπής

«Μένω επτά χρόνια στο Σάμσο, ένα νησάκι της Δανίας. Είχα την τύχη να δω από την αρχή τη μετατροπή του από συμβατικό νησί στην πρώτη ενεργειακά αυτόνομη περιοχή του πλανήτη μας», λέει ο κ. Χριστόδουλος Χαμπής, ο μοναδικός Έλληνας κάτοικος του πράσινου νησιού.
«Έζησα από κοντά τη λαϊκή συμμετοχή σε όλες τις αποφάσεις και μετανιώνω που δεν αγόρασα όταν έπρεπε μετοχές των εταιρειών που σήμερα διαχειρίζονται τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας του νησιού», επισημαίνει ο κ. Χαμπής.
Σήμερα το 100% της ενέργειας στο Σάμσο προέρχεται από τον άνεμο, τον ήλιο και τη βιομάζα και γίνονται προσπάθειες να αντικατασταθεί και η βενζίνη στα αυτοκίνητα. Μάλιστα τα τρακτέρ και τα φέρι-μπόουτ που εξυπηρετούν το νησί χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα από βιομάζα.

Το πρόγραμμα αλλαγής του τρόπου ηλεκτροδότησης και θέρμανσης στο Σάμσο άρχισε το 1998. Ύστερα από επτά χρόνια το νησί είχε ρεύμα και θέρμανση αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Το αυτόνομο σύστημα παραγωγής ενέργειας στο Σάμσο στηρίζεται σε αιολικά πάρκα και σε 4 μονάδες παραγωγής θερμότητας. Τα εργοστάσια παραγωγής θερμότητας χρησιμοποιούν βιομάζα ως καύσιμο, κυρίως υπολείμματα ξυλείας, και διαθέτουν τεράστιους ηλιακούς συλλέκτες, όπως αυτός του Νόρμπαϊ που εκτείνεται σε 2.500 τ.μ.
Περίπου 900 κατοικίες είναι συνδεδεμένες με τα εργοστάσια παραγωγής θερμότητας, με το σύστημα της τηλεθέρμανσης. Το κόστος της θέρμανσης είναι περίπου 90 ευρώ τον μήνα για κατοικία 100 τ.μ.
Υπάρχουν τρεις περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί συνολικά 11 ιδιόκτητες ανεμογεννήτριες στο εσωτερικό του νησιού και άλλες 10 υπεράκτιες πλωτές ανεμογεννήτριες στα νότια του νησιού.
«Αγόρασα το σπίτι μου πριν από δυόμισι χρόνια και έχω ρεύμα από ανεμογεννήτριες και θέρμανση από ηλιακούς συλλέκτες. Η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των δύο παιδιών μου είναι από εδώ και διαθέτει δύο ανεμογεννήτριες στην περιοχή, οι οποίες της παρέχουν σημαντικό επιπλέον εισόδημα», επισημαίνει ο κ. Χαμπής.Το κόστος της κιλοβατώρας είναι 25 λεπτά για τους κατοίκους του Σάμσο ενώ η κιλοβατώρα από την ανεμογεννήτρια πληρώνεται προς 9 λεπτά στον ιδιοκτήτη της. «Το καλοκαίρι το Σάμσο είναι επίγειος παράδεισος», λέει σε αθηναϊκή εφημερίδα ο κ. Χαμπής. «Διοργανώνονται φεστιβάλ και προσέρχονται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες για να δουν κυρίως την απεξάρτησή μας από το πετρέλαιο. Τους ονομάζουμε οικο-τουρίστες».

Από: http://www.kykladesnews.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένας «Δούρειος Ίππος» κατά της ακρίβειας σε έξι βήματα

Το αρμόδιο Υπουργείο, η κάποια μεγάλη ένωση καταναλωτών, η κάποια ανεξάρτητη αρχή ανακοινώνει σύμφωνα με την κρίση της κάθε 1η τού μηνός τις φυσιολογικές τιμές για 100 βασικά εμπορεύματα των super market.

Αρχίζουν να ξεφυτρώνουν εκατοντάδες και κατόπιν χιλιάδες μικρά mini market 50-150 τμ ανά την Ελλάδα και οικειοθελώς ακολουθούν και πωλούν στις τιμές αυτές.

Τα μικρά αυτά mini market φέρουν δίπλα στην επωνυμία τους και έναν διακριτικό τίτλο πχ limited100, κάτι δηλαδή σαν το σήμα τού ΕΟΤ.

Ο καταναλωτής πλέον γνωρίζει ότι σε αυτά τα καταστήματα θα βρίσκει εμπορεύματα με ελεγχόμενες τιμές από μη κερδοσκοπικό οργανισμό. (εμμέσως πλην σαφώς διατιμημένες)

Δημιουργείται αυτόματα ένα άτυπο καρτέλ δεκάδων χιλιάδων μικρών ελεύθερων επαγγελματιών καθ’ όλα νόμιμο.

Η κίνηση στις μεγάλες πολυεθνικές μειώνεται, για να ανταπεξέλθουν αρχίζουν σιγά, σιγά και κατεβάζουν τις τιμές.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΧΘΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Με λίγα λόγια αυτό πού θα επιτύχει το υπουργείο είναι πλήρη έλεγχο τιμών σε 100 εμπορεύματα των super market χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την λέξη διατίμηση.
Ευχαριστώ
Δαμιανός Δουράκης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κύριε Κακλαμάνη γιατί μια άδεια κουλουριών κοστίζει ως και 20.000 ευρώ ετησίως; Γιατί αφήνετε να μας μεταπουλάνε τις θέσεις μας με υπέρογκα καπέλα;

Η Ένωση Συνεργαζομένων Σωματείων Μικροπωλητών Ελλάδος καταδικάζει τις ενέργειες του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κακλαμάνη. ο οποίος δια στόματος του Γ. Γραμματέα του κ.Θεοδώρου δεσμεύτηκε δημόσια στο δελτίο Ειδήσεων του ΕΧΤRΑ3, ότι η λίστα που ζήτησε από τους μικροπωλητές ήταν τυπική. Παρόλα ταύτα προχώρησε σε υποβολή προστίμου της τάξεως των 1.000 ευρώ, προς κάθε συνάδελφο μικροπωλητή, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην κατάληψη στις 03 και 04 Μαΐου, στο πανηγύρι ενόψει της εορτής του Αγίου Θωμά, στην περιοχή Γουδί του 5ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Αν στην Δημοκρατία του 2008, το δικαίωμα στην απεργία για την εργασία, πριμοδοτείται ετσιθελικά από κάποιους «καρεκλοκέντητους», με τέτοια αστρονομικά ποσά, ας μας απαντήσει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος, με ποιο σκεπτικό, ο Δήμος της Αθήνας, δημοπρατεί τα μόνιμα πόστα, άσκησης υπαιθρίου εμπορίου, τα οποία ανήκουν σε εμάς και τα οποία γίνονται κτήμα των μεγάλων επιχειρηματιών- αρτοβιομήχανους ;
Γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας, αφού το αρμόδιο υπουργείο εμπορίου, κωφά στις συνεχείς εκκλήσεις μας;

Ποιος αφήνει το Δήμο Αθηναίων να μεταφράζει τους νόμους του ελληνικού κράτους ανάλογα με τα συμφέροντα κάποιων υπαλλήλων του;

Για τους λόγους αυτούς και επειδή για εμάς οι κινήσεις ιδιαίτερα του δημάρχου Αθηναίων, μόνο σε προβληματισμό, μας οδηγούν, έχοντας έννομο συμφέρον και επιδιώκοντας την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, μέλη μας θα προχωρήσουν σε καταλήψεις των μόνιμων θέσεων άσκησης υπαιθρίου εμπορίου, για να γνωστοποιηθεί στον ελληνικό λαό, το δίκαιο αίτημά μας, για δικαίωμα στην εργασία, ενάντια σε αυτούς που μας θεωρούν, γαλακτοβιομηχανίες και μηχανορραφούνται πρόστιμα της τάξεως χιλιάδων ευρώ.

Κύριε Κακλαμάνη οι πολιτικοί άνδρες δεν κρύβονται και απαντάνε στις καταγγελίες των Συνδικαλιστών απαντήστε μας πως και για ποιους λόγους αφήνετε όλους τους περιθωριακούς - ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ που λυμαίνονται των κλάδο μας, να μας μεταπουλάνε τις θέσεις εργασίας μας με υπέρογκα καπέλα; Γιατί μια άδεια κουλουριών κοστίζει ως και 20.000!!! ευρώ ετησίως;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μίση και πάθη για το... σήριαλ της ζωής της

Ο ένας από τους δύο αδελφούς της Αλίκης, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, ξεσπώντας πρώτη φορά ανοιχτά εναντίον του ανιψιού του, λέει: «Ο Γιάννης είναι 40 χρόνων και δεν είναι δυνατόν να ακούει πως είναι ένα παιδί που κουβαλά ακόμη τα προσχολικά του βιώματα», ούτε «να πουλάει την ψυχή της μάνας του για να βγάλει χρήματα».
............
Περισσότερα: www.espressonews.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σοβαρά επεισόδια στην Λευκίμμη Κέρκυρας για τον ΧΥΤΑ

Σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Λευκίμμης, στη νότια Κέρκυρα, που αντιδρούν στην κατασκευή του παράνομου ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Τρία άτομα μεταφερθήκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας εκ των οποίων μία 25χρονη εγκυμονούσα που νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμοραγία στην εντατική, ενώ έγιναν και τρεις συλλήψεις από την αστυνομία.
................
Από: http://xyta-lefkimis.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η σωσίας της Νικολούλη στα Σκόπια

Αριστερά η Αγγελική Νικολούλη και δεξιά η Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στα Σκόπια.
...........
Από την εφημερίδα "Εσπρέσσο".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι «σκληρές» εικόνες που επέλεξε το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας να τοποθετήσει πάνω στα πακέτα τσιγάρων προκειμένου να μειωθεί το κάπνισμα

Από την εφημερίδα "Εσπρέσσο".
.






Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα τηλέφωνα των ανθρώπων της ξεχασμένης Τήλου "πήραν φωτιά" για τα μάτια του Δημήτρη και του Θεμιστοκλή που παντρεύονται στο νησί το καλοκαίρι…

Το νησί είναι ο τόπος καταγωγής του Θεμιστοκλή Κατσιγιάννη ο οποίος θα παντρευτεί το μέλος της ΟΛΚΕ, Δημήτρη Τσαμπρούνη.
Η αγγελία του γάμου δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η Εποχή".
Ο δήμαρχος Αναστάσιος Αλιφέρης σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στην εφημερίδα "Τα Νέα" δέχεται να τελέσει το γάμο, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που μίλησαν σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές δήλωσαν άγνοια, κάποιοι μάλιστα μίλησαν και για φάρσα.
Πιθανότατα να είναι και ένας ευρηματικός τρόπος να έρθει ξανά στο προσκήνιο το θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων.
Το σίγουρο είναι πως με αυτήν την αγγελία θυμηθήκαμε την Τήλο η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ακτοπλοϊκά και άλλα, αλλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί εντατικά με αυτά.
Σήμερα όμως, τα τηλέφωνα των ανθρώπων του Δήμου "πήραν φωτιά".

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιατί ακριβαίνουν όλα;

Από την εφημερίδα "Το Ποντίκι"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλετε να μάθετε αν έχει γίνει εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης;

Ελέγξτε εάν έγινε η εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης, πατώντας εδώ.
Εισάγετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου στο πλαίσιο και έπειτα κάντε "κλικ" στο κουμπί "Έλεγχος".



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έχετε πρόβλημα με τις εισπρακτικές εταιρείες; Τηλεφωνήστε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Α. να αναλάβει δράση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με κάποιες από τις «εισπρακτικές εταιρείες» που ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια χιλιάδες καταναλωτές και μικροοφειλέτες.
Μάλιστα, αποφάσισε την υποβολή εγκλήσεως και μηνυτήριας αναφοράς κατά των νομίμων εκπροσώπων των εταιρειών αυτών για αντιποίηση του δικηγορικού επαγγέλματος, του επαγγέλματος του δικαστικού επιμελητή και τυχόν άλλες αξιόποινες πράξεις (παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απάτη, εκβίαση, απειλή κ.λπ.).Στα πλαίσιο αυτό καλεί τους θιγόμενους πολίτες, οφειλέτες - καταναλωτές να καταθέσουν τις σχετικές καταγγελίες τους, εγγράφως, προσκομίζοντας αποδεικνύοντα την καταγγελία τους στοιχεία (έγγραφα, μάρτυρες κ.λ.π.) στον Δ.Σ.Α. (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος, υπεύθυνη κ. Μαίρη Μαντούβαλου, τηλ. 210 33 98 100).


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...