Ειδήσεις

19 Φεβ 2009

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Alter και οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις των ΜΜΕ

Μήνυμα αναγνώστη

......
Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕ
Δελτίο Τύπου

Καταδικάζουμε το τρομοκρατικο χτύπημα στο Alter, διαφωνούμε όμως με την ανακοίνωση της Ε.Σ.Η.Ε.Α και τη δήλωση στη Βουλή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ - Δημοσιογράφου κυρίου Πάνου Παναγιωτόπουλου σχετικά με το ότι το χτύπημα στο Alter είναι κατά της ελεύθερης ενημέρωσης και πληροφόρησης διότι εμείς ως Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά διαπιστώσαμε προσπάθεια ελεύθερης ενημέρωσης και ειλικρινούς πληροφόρησης από εκπομπές του Alter μεγάλης ακροαματικότητας.
……..
Συνεχίζεται
Αντιθέτως, διαπιστώσαμε υποκρισία, μεθοδεύσεις, σκοπιμότητες, έλλειψη σοβαρότητας αλλά και απαγγελία ψευδών κατηγοριών εναντίον συνεργάτη του καναλιού.


Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αστέριος Ροντούλης ακολούθησε κατά γράμμα τον κ. Παναγόπουλο επαναλαμβάνωντας τα ίδια στη βουλή, «ξεχνώντας» όμως να αναφέρει ότι κατά την περσινή σεζόν στην εκπομπή «Οι Πύλες Του Ανεξήγητου» σε όλες σχεδόν τις εκπομπές ήταν παριστάμενοι στο πλατό είτε υπάλληλοι βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ, είτε πολιτευτές ή ακόμα και βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.


Αυτός ο άνισος ανταγωνισμός και η συγκάληψη σοβαρότατων ζητημάτων όπως η Αρχαιοκαπηλία πιστοποιούν ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και ομάδες.


Εκτιμώντας την ιστορία του κου. Γεωργίου Κουρή ο οποίος είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία της τηλεόρασης ευελπιστούμε να παρέμβει για την βελτίωση της διαφάνειας και της σοβαρότητας του καναλιού.


Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι καλό για τη δημοκρατία θα ήταν σε θέματα τρομοκρατίας να απευθύνονται σε πρόσωπα που γνωρίζουν το αντικείμενο όπως ο κ. Ντάνος Κρυστάλλης και ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Π κ. Γ. Π. ο οποίος στην εφημερίδα του Συνδέσμου παρουσίασε προ ετών ένθετο για την πραγματική ιστορία της Τρομοκρατίας από τους μεγάλους «δασκάλους» της του διαστήματος 1936-1947, πολλών εκ των οποίων έγινε είσοδος σε θέσεις Υπουργών, Πρωθυπουργών και Προέδρων.


Για Περαιτέρω Πληροφορίες στη Διάθεσή σας,

Ο Εκπρόσωπος της Ομάδας

Βασίλης Κεράτσας

3 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε, ΕΦΗΥΡΑΝ "ΤΗΝ ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ


http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ENOSI KENTROON!!!

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Zontana oi ekpompes tou Politikou Marathoniou tou EXTRA TV se ayto to site


http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm