Ειδήσεις

16 Φεβ 2009

Κάποια στιγμή ακούστηκαν γαυγίσματα όλο πόνο και φόβο…

Μήνυμα αναγνώστη
…..
Το σαββατοκύριακο έπεσαν ξανά φόλες στη Φωκίωνος Νέγρη και συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά μπροστά στη καφετέρια Dolce Vita όπου συνήθως βρίσκονται τα επικίνδυνα τοξικά!
Όμως ένα ακόμα περιστατικό μας κάνει πλέον να ανατριχιάζουμε.
Στη Φωκίωνος Νεγρη, θαμώνας γλυκός και τρυφερός είναι ο Billy ένας σκυλάκος που φροντίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.
……
Συνεχίζεται…
Κάποια στιγμή λοιπόν ακούστηκαν κλάματα και γαυγίσματα όλο πόνο και φόβο. Ένας υπάλληλος εστιατορίου εκεί βλέπει λοιπόν 2 αλλοδαπούς - μάλλον Φιλιππινέζους - να τραβάνε βίαια το σκύλο από το περιλαίμιο. Αναγνώρισε αμέσως το Billy που είναι διάσημος και αγαπητός στη Φωκίωνος.


Ο καημένος αντιστεκόταν καθώς ακόμα και στο "αφεντικό του" αντιστέκεται γιατί του αρέσει να τριγυρνάει ελεύθερος και έχει συγκεκριμένο ωράριο που μαζεύεται στο σπίτι του.


Παρά τις διαμαρτυρίες του νεαρού οι 2 αλλοδαποί πήραν το σκυλάκο αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς Επτανήσου. Ο νεαρός τους ακολούθησε αλλά αυτοί εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας μέσα σε κάποια από τις πολυκατοικίες.


Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός ξεσηκώθηκε όλος το τόπος. 3 άτομα ξεσηκώθηκαν, άρχισαν να ψάχνουν το Billy, ενημέρωθηκε η αστυνομία και ο υπαξιωμάτικος ενημέρωσε για περιπολίες . Ξεσηκώθηκε η Φωκίωνος ολόκληρη, φωνές, χαμός, Ζητάδες, σειρήνες!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο Billy εμφανίστηκε ταλαιπωρημένος και καταφοβισμένος να βγαίνει από κάπου στην Επτανήσου. Βρωμούσε ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ψαρίλα και είχε τη μπόχα της κλεισούρας υπογείου, εκεί που ζουν τα ποντίκια! Πιθανότατα έπεσε σύρμα στους υποφίους καταναλωτές σκυλίσιου κρέατος όταν γίνονται περιπολίες και έψαχνε κόσμος και αστυνομία το σκυλί και απλά τον άφησαν να φύγει!


Ακούγεται από το καλοκαίρι ότι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!


ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!


Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ!!!!



Αν γνωρίζετε κάτι για την υπόθεση της Φωκίωνος και τα αδεσποτάκια που τα "απαγάγουν" για κρέας ή για άλλους λόγους επικοινωνήστε μαζί μας επειγόντως



saveileia2@yahoo.gr
iriactive@gmail.com