Ειδήσεις

13 Απρ 2008

Την 1η Ιουνίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ

Ο πρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ Λιούμπισα Γκεοργκίεφσκι, προκήρυξε χθες το βράδυ, τη διεξαγωγή των πρόωρων βουλευτικών εκλογών για την 1η Ιουνίου.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την διάλυση της Βουλής, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Οι εκλογές αυτές θα είναι οι έκτες βουλευτικές εκλογές από τότε που η ΠΓΔΜ κατέστη ανεξάρτητο κράτος και είναι η πρώτη φορά που στη χώρα θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι εκλογές στα Σκόπια αλλά τι να το κάνουμε αφού το όνομα το έχουν πάρει γιατί οι δικοί μας βουλευτές δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες τους, φέρνοντας κάποια αντίδραση και οι δημοσιογράφοι αφού τα πήραν χοντρά , μας λένε ότι όλα πάνε καλά και ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστιμένοι. Άντε το επόμενο κράτος που θα ανεξαρτητοποιηθεί να του δώσουμε το όνομα Νέα Θράκη, για να ευχαριστήσουμε τους κουμπάρους.

Γιάννης από την παλιά Μακεδονία

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνεσης και οι άλλοι δημοσιογράφοι την βρήκαν να παίζουν τους ειδικούς για το ντόπινγκ αλλά για το Σκοπιανό μούγγα... Τι να πούνε άλλοστε, αφού το Μακεδονία τους το χαρίσαμε και μάλιστα είμαστε και χαρούμενοι... Αλλά όταν τα παίρνεις λες και γράφεις ότι σου λέει η τσέπη σου. Άντε φέρτε και τους προοδευτικάριους να κάνουν αναλύσεις και να μας πούνε ότι είμαστε εθνικιστές και ακροδεξιοί επηδεί δεν θέλουμε να χαρίσουμε τίποτα ελληνικό. Κάνετε και εκείνες τις εξηγήσεις των γκάλοπ που είναι για γέλια και για κλάματα αφού προσπαθούν να μας πουν ότι το 85% των Ελλήνων δεν θέλουν το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, αλλά είναι σύνφονοι με το δήθεν βέτο για το πρόθεμα στο Μακεδονία.