Ειδήσεις

13 Απρ 2008

Όσοι αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό οραματίζονται μια Ολυμπιάδα χωρίς οικονομικά και διαφορά αλλά κίνητρα

Είμαι πανελλήνιος πρωταθλητής, στέλεχος εθνικής ομάδας (περίοδος 1986-1990).
Χωρίς βέβαια, να πάρω ποτέ αναβολικά, για αυτό και δεν έχω μεγαλύτερες επιδόσεις.Οι σημερινές επιδόσεις (σε παγκόσμιο επίπεδο) έχουν φτάσει σε σημείο που αν δεν πάρεις αναβολικά, δεν μπορείς να τις φτάσεις.
Το μόνο που δε φταίει όμως, είναι τα αναβολικά.
Όταν φτάνεις στο σημείο να σπουδάσεις, χωρίς να ξέρεις αν κάποτε θα διοριστείς (λόγω πανελλήνιας νίκης έχω πτυχίο των Τ.Ε.Φ.Α.Α.- αδιόριστος) και το κράτος σου εξασφαλίζει θέση στο δημόσιο με διεθνή απόδοση (ευρωπαϊκό-παγκόσμιο), όταν στα διεθνή meeting o νικητής κερδίζει χιλιάδες δολάρια ή το βάρος του σε χρυσό, τότε και εγώ όπως και ο καθένας μας που θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον το δικό του αλλά και των παιδιών του, θα έπαιρνε αναβολικά.
Όταν οι σπόνσορες δίνουν στους αθλητές τεραστία ποσά για μια τους νίκη που μέσω αυτής θα διαφημίσουν το προϊόν τους, τότε όλοι δυστυχώς όλοι οι αθλητές στη σημερινή εποχή λίγο ή πολύ παίρνουν αναβολικά. Αυτό κάποιοι που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό οραματίζονται μια Ολυμπιάδα χωρίς οικονομικά και διαφορά αλλά κίνητρα.
Χωρίς σπόνσορες και διαφημίσεις.
Που το μόνο κέρδος θα είναι η χαρά της "ΝΙΚΗΣ".Kαι όποιος την έχει ζήσει πραγματικά και καθαρά γνωρίζει ποσό όμορφη είναι.
Για αυτό και νιώθει περήφανος.

Φιλικά,
Ε.Κ. - ποδηλάτης