Ειδήσεις

16 Ιουν 2008

Κτηματολόγιο δεν πρόκειται να δούμε αν δεν δούμε πρώτα Δασολόγιο. Και σιγά μη δούμε Δασολόγιο σύντομα…

Θα περιμένουμε στις ουρές από αύριο, θα πληρώσουμε, θα εκνευριστούμε με τα τόσα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσουμε, θα πληρώσουμε και φοροτεχνικούς γιατί σίγα μην μπορέσουμε μόνοι μας να τα συμπληρώσουμε μόνοι μας, μετά θα αρχίσουν οι ενστάσεις… Έχουμε καιρό.
Για να τελειώσει όμως η κτηματογράφηση πρέπει να πρω=οχωρήσει μαζί με το Δασολόγιο. Διαφορετικά, πώς θα ξέρουμε τι είναι δάσος και τι ιδιοκτησία;
Και όσον αφορά στο Δασολόγιο, στη Βουλή συζητούν ακόμα με βάση ποιες αεροφωτογραφίες πρέπει να ξεκινήσουν.
Με αυτές του 1960 προτείνει ο Γιώργος Σουφλιάς, διαφωνεί το ΤΕΕ και άλλοι (υπενθυμίζεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, στο επίκεντρο των αντιδράσεων περί το άρθρο 24 βρισκόταν η πρόταση του ΥΠΕΧΩΔΕ να χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό δασών και δασικών εκτάσεων οι αεροφωτογραφίες του 1965 έναντι των αεροφωτογραφιών του 1945, όπως ισχύει σήμερα).
Με λίγα λόγια, «καλά κρασιά»…

1 σχόλια:

stelios είπε...

Ξέρετε πόσα 35€ θα εισπράξει το κράτος χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως! Τι κτηματολόγιο θα γίνει με ένα αντίγραφο συμβολαίου οικοπέδου του οποίου η αγορά έγινε επί ΕΡΕ και με κτίσμα αυθαίρετο επί ΝΔ; ( Όχι ότι τα πράγματα δεν μπορεί να συνέβησαν και σε άλλες ημερομηνίες ).