Ειδήσεις

1 Ιουλ 2008

Απάντηση στον Θέμο Αναστασιάδη από τον Τριανταφυλλόπουλο

Απάντηση στις κατηγορίες του Θέμου Αναστασιάδη ότι είναι ο «εκτελεστής» μίας ενορχηστρωμένης δίωξης εις βάρος του, έδωσε με δηλώσεις του στον «Alpha» o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον πρώην συνεταίρο του είπε ότι «είναι αμετανόητος, γιατί ενώ αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει γύρω από τον λαιμό του, συνεχίζει να λέει ψέματα και να μην διευκολύνει τους συγκατηγορούμενούς του, τους οποίους όντως αυτός παρέσυρε στον όλεθρο χρησιμοποιώντας το DVD, κλέβοντας το DVD αυτό».
Σε σκληρή γλώσσα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του επίμαχου λογαριασμού των 5 εκατομμυρίων ευρώ, που εντοπίστηκε στο όνομα του πρώην συνεργάτη του. «Θεωρώ ότι είναι κλέφτης, γιατί ο δημοσιογράφος που αδυνατεί να δικαιολογήσει την προέλευση ενός τέτοιου ποσού, σίγουρα το έχει αρπάξει με ανορθόδοξο τρόπο κατά παράβαση κάθε κανόνα δεοντολογίας.
…….
Συνεχίζεται

Επομένως, μόνο ως κλέφτης μπορεί να χαρακτηριστεί» είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ακόμα και το κείμενο συμπαράστασης των εργαζόμενων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» προς τον Θέμο Αναστασιάδη, ήταν εν μέρει προϊόν εκβιασμού, αφού όπως υποστηρίζει αρκετοί εργαζόμενοι πιέστηκαν να υπογράψουν για να μην χάσουν την δουλειά τους.

………….
Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=208&news_id=30584

1 σχόλια:

Unknown είπε...

γραφικοί υβριστές και συκοφάντες που για κακή τους τύχη τα έβαλαν με χιλιάδες καλά πληροφορημένους blogers.

Και οι δύο έχουν αποκαλέσει το πρεςς συκοφαντικό όταν αποκάλυπτε την υπόθεση με τα 5.5 του αναστασιάδη. Ο πρώτος μάλιστα διέσπειρε και ψευδείς ειδήσεις περί της υπόθεσης με λιβελογραφήματα κατά των blogs (αφγανιστάν και κολομβία). Ο αξιόπιστος "δεν είμαι ο κομιστής!" ΜΕΣΑ!

Ο "έτερος" έκανε σειρά "αγιογραφιών" των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος κολλητών του Ζαχόπουλου. Μάθαμε και την αξία της "φιλίας" σε "κουκοσκάνδαλα" συγκάλυψης και αναίσχυντης πολιτικής αναισθησίας. ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ!

Τελικά, ήρθαμε τόσο κοντά μαζί τους, που παραλίγο να κολλήσουμε κι εμείς τους αριστουργηματικούς βιντεοκλαμπάδικους "κοριούς του τρόμπα" του Μεγάλου Σκηνοθέτη...

ρε που πέφτει κανείς για το χρήμα...