Ειδήσεις

25 Σεπ 2008

Με αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία οι Θεσσαλονικείς «κατεβαίνουν» στην Αθήνα για τη συναυλία της Μαντόνα - Πληρότητες σχεδόν 100% σε όλα τα μέσα

Διαβάζουμε στην εφημερίδα «Μακεδονία»:

  • "Σε καθημερινή βάση δρομολογούμε περίπου δώδεκα λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Ειδικά για αύριο, όμως, η ζήτηση ήταν τόσο αυξημένη, που έχουμε ήδη προγραμματίσει άλλα τόσα έκτακτα δρομολόγια", λέει εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ.
  • Στο σύνολό τους οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα είναι δεσμευμένες τόσο κατά την αυριανή ημέρα όσο και το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Μέχρι και αργά χθες το βράδυ το πρώτο διαθέσιμο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα ήταν το Σάββατο, στις 14.54.
  • Το 100% αγγίζει και η πληρότητα στα αεροπλάνα που θα αναχωρήσουν κατά το προσεχές διήμερο από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με προορισμό την Αθήνα. Μέχρι και χθες το απόγευμα διαθέσιμα εισιτήρια υπήρχαν για τις αυριανές και μεθαυριανές πτήσεις που εκτελούνται πολύ πρωινές ώρες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα η νεολέρα ναι νεολέρα των 600 η 700 € πληρώνει 200 € 300 € η και 500 € η 1000 € γιαυτό το σούργελο . Μετά σου λένε φτώχια . Να σας το βάλει τεκμήριο να δούμε πως θα κλαίτε . Ρε καλά μας κάνει ο Αλογοσκούφης .

Ανώνυμος είπε...

Τι μας νοιάζει για την νεολαία αν έρχεται.
Ο Πανίκας θα έρθει για να γελάσουμε;