Ειδήσεις

25 Σεπ 2008

Από τη μία παραδέχονται τα χάλια του νοσοκομείου Κομοτηνής και από την άλλη του στερούν το λιγοστό προσωπικό του υπογράφοντας μετατάξεις στην Αθήνα;

«Το Νοσοκομείο της Κομοτηνής είναι η μαύρη τρύπα του συστήματος υγείας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός Παιδείας και βουλευτής του Νομού κ . Στυλιανίδης. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ο κ. Στυλιανίδης, είχε ήδη υπογράψει τη μετάταξη τριών νοσηλευτριών από το Νοσοκομείο Κομοτηνής σε διοικητικές θέσεις του υπουργείου Παιδείας.
Και όλα αυτά όταν υπάρχει στο Νοσοκομείο Κομοτηνής σοβαρότατο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή ασθενών, όταν υπάρχουν καταγγελίες από τις προϊστάμενες των τμημάτων ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν, όταν υπάρχουν κλινικές στις οποίες αντιστοιχεί ένας νοσηλευτής σε 48 ασθενείς, όταν υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν να πάρουν άδεια ή ρεπό πάνω από ένα χρόνο.

Και όλα αυτά όταν τόσο ο ίδιος ο Στυλιανίδης, όσο και ο υπουργός Υγείας, είχαν επανειλημμένως «δεσμευτεί» για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου και για την άμεση ενίσχυση του προσωπικού του Νοσοκομείου Κομοτηνής με προσλήψεις.

Διαβάστε και: Σεμνές και ταπεινές μετατάξεις συγγενών και φίλων…

Περισσότερα: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/09/blog-post_3265.html

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Βρε βρε...

Καλώς τον κύριο Κωλε-γιάλα!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Η χειρουργός νηπιαγωγός, ο λαχειοπώλης του ταφτ'ς και δεκάδες ακόμα "ικανά" νεοδημοκρατικά στελέχη (και αποκόμματα), ζητούν εξίσωση των πατσαβουροχαρτων τους με τα ελληνικά διπλώματα.

Αλλά μια και αυτοί δεν μπορούν τίποτα περισσότερο ή καλύτερο, υποβαθμίζουν τα πτυχία των άλλων.

Νέα Δημοκρατία,
Ανικανότης Βλακεία και Διαφθορά.

Χορηγοί επικοινωνίας: τα ξένα ΜΜΕ.