Ειδήσεις

8 Σεπ 2008

Πρόταση Γιάννη Μανώλη για το «Πόθεν έσχες» των βουλευτών

Να δημοσιοποιείται το «Πόθεν έσχες» κάθε βουλευτή πριν εκλεγεί και όλα τα υπόλοιπα, κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του ιδιότητας.
Αν τα «Πόθεν έσχες» δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματά του ως βουλευτής, να το μαθαίνει ο κόσμος από τα ΜΜΕ ο οποίος θα απαντάει με τη δύναμη της ψήφου του, στις επόμενες εκλογές.

Αυτά είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, στην εκπομπή «Καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά.

Type rest of the post here

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Τρίχες επιχείρημα από φαιδρό πολιτευτή που χρησιμοποίησε τον συνδικαλισμό για να κάνει το "άλμα σε βάθος" προς την κεντρική πολιτική σκηνή.
Δεν υπάρχει "πόθεν" στο "έσχες".

Εξάλλου, με την δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες απρόσιτες στους πολίτες και τον έμμεσο εκβιασμό των ενδιαφερομένων για "εξυπηρετήσεις, όλα μπορούν να γίνονται. Νόμιμα φυσικά...

Αφού ούτως ή άλλως, "εμείς" νομοθετούμε, "εμείς" εκτελούμε κι "εμείς" ορίζουμε τους ανακριτές (μας).

Ελληνική "Δημοκρατία", μια "δημοκρατία" στο σχεδόν, στο περίπου. Μια δημοκρατία ντεμέκ είδικού τύπου, τύπου "ελληνικού".

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά θέλω να ρωτήσω αυτούς τους δεξιούς που κόπτονται για την ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΙΑ και όλα τα άλλα . Λοιπόν στην γειτονιά μου κοντά Ρηγίλλης έκοψαν κάτι παλιά δέντρα . θέλω λοιπόν να τους ρωτήσω ΄΄ Τα εκλογικά τους βιβλιάρια πρέπει να τα παραδώσω η να τα αφήσω για τα καινούργια όταν τα αντικαταστήσουν ???? Απλά ρωτάωωωωωωωωω . Φυσικά απάντηση δεν θα πάρω . Αλλά δεν πειράζει .