Ειδήσεις

8 Σεπ 2008

Το βίντεο δείχνει την συγκινητική στιγμή που η μητέρα του Ντουζόν αγκαλιάζει τον Κώστα Γρίμπιλα ο οποίος ζει με την καρδιά του γιου της


Δύο εκατομμύρια Αυστραλοί κάθισαν μπροστά στην τηλεόραση για να δουν το 20λεπτο ρεπορτάζ που αφορούσε στη συνάντηση των γονιών του Αυστραλού, Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί θανάσιμα στη Μύκονο, με τους λήπτες των οργάνων του.Τα μάτια όλων δάκρυσαν τη στιγμή που η οικογένεια του άτυχου Ντουζόν συνάντησε και αγκάλιασε τον Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος από τις 2 Αυγούστου ζει με την καρδιά του Αυστραλού.
Το βίντεο δείχνει την συγκινητική στιγμή που η μητέρα του αδικοχαμένου Ντουζόν αγκαλιάζει τον Κώστα Γρίμπιλα. «Για μένα πλέον, η οικογένεια του Ντουζόν είναι και δική μου οικογένεια», είπε ο Κώστας Γρίμπιλας, και πρόσθεσε: «Σε όλη τη μετεγχειρητική περίοδο παρακολουθούσα στην τηλεόραση τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντουζόν. Δεν μπορούσα να χαρώ γι αυτό που μου είχε συμβεί. Ζούσα και εγώ το δράμα της οικογένειας. Θέλω να πω όχι ένα αλλά χίλια «ευχαριστώ» στους γονείς του Ντουζόν. Τους οφείλω τη ζωή μου. Να προσφέρουμε είπε ο Θεός. Το να προσφέρεις όμως τα όργανα του παιδιού σου πρέπει να πονάει πολύ».
Το ρεπορτάζ, είχε γυριστεί στην Ελλάδα, προβλήθηκε από την εκπομπή «60 Minutes» του Καναλιού 9 και έδωσε έμφαση στην απόφαση των γονέων να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους.
Οι γονείς του Ντουζόν είπαν πως ο γιος τους εργάστηκε αρκετά χρόνια για να συγκεντρώσει τα χρήματα για αυτό το ταξίδι, που ήταν το όνειρό του και πως οι ίδιοι τον ενθάρρυναν.
Το ρεπορτάζ αναφέρθηκε στην επίθεση κατά του νεαρού Αυστραλού στη Μύκονο, έδειξαν το σημείο που οι μπράβοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επισημαίνοντας ότι «οι Έλληνες ένιωσαν έκπληξη και ντροπή» για το συμβάν.
…………….
Από: http://www.zougla.gr/
http://sainiss.blogspot.com/2008/09/blog-post_3922.html