Ειδήσεις

28 Σεπ 2008

Ανάληψη ευθυνών για τις πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις – «Είτε με απεργία είτε με βροχή, εμείς έχουμε αποθέματα σε βενζίνη και οργή»

Προκηρυξη που έφτασε μέσω e-mail στο directactiongr@yahoo.gr:
«Για να μπορεί η οικονομία να προσφέρει τα μέγιστα στον καπιταλισμό, η συνθήκη της εργασίας ως θεμέλιος λίθος του απαιτεί τα πάντα από εμάς.
Αφήνουμε τους συνδικαλιστές και τους λοιπούς φορείς να διαπραγματευτούν τους όρους σκλαβιάς στα κάτεργα της εργασίας και την κοστολόγηση της ανθρώπινης ζωής με μονάδα μέτρησης το χρήμα. Όσο για εμάς, επιλέγουμε για ακόμα μια φορά να διεκδικήσουμε τα «δικαιώματά» μας με την φωτιά.
Ερχόμαστε σε ολοκληρωτική ρήξη με τις αξίες και τις δομές αυτής της κοινωνίας και συνεχίζουμε να επιδιδόμαστε στο καταστροφικό έργο της δημιουργίας ανασφαλειών στο ασφαλή κόσμο σας.
………….
Συνεχίζεται...

Οι ματιές μας είναι εχθρικές και οι προθέσεις μας επιθετικές απέναντι στα αφεντικά όσο και σε αυτούς που παθητικά δέχτηκαν τον ρόλο τους ως δούλοι. Εξάλλου, σε μια σχέση εξουσίας, ο ρόλος του εξουσιαζόμενου είναι εξίσου απαραίτητος με αυτόν του εξουσιαστή.Οι μανιχαϊστικές θεωρήσεις δεν μας εκφράζουν... Τασσόμαστε έμπρακτα στο πλευρό αυτών που αποφάσισαν να πάρουν την μοίρα στα χέρια τους και να επιλέξουν για την ζωή τους.Σε αυτούς που χωρίς δεύτερη σκέψη «ξέθαψαν» το τσεκούρι του πολέμου με και λύσσα άρπαξαν αυτά που τους ανήκουν. Σε αυτούς πο αποφάσισαν να βγουν από την «αίθουσα αναμονής» της ζωής τους και θέλησαν να δράσουν. Είμαστε δίπλα σε καθένα που επιλέγει να αποδράσει από το στρατόπεδο της υπαρξιακής ανέχειας και της επιβίωσης.

Η εξέγερση βρίσκει το έδαφός της μονάχα στην ατομική επιλογή και συνείδηση, στην αποφασιστικότητα του να μην υπάρχει άλλη αναμονή για κανένα και για τίποτα, για επίθεση εδώ και τώρα σε καθετί που μας καταπιέζει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα της επανάστασης, πέραν της βίαιης ρήξης, για την καταστροφή των απανταχού αλυσίδων της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.Και μόνο μέσα από τις θύελλες αυτού του επαναστατικού πολέμου, θα αναζητήσουμε τους συνεργούς μας να εξέρχονται από τις σκιές της απάθειας, τους επαναστάτες που ανασηκώνονται από τις μάζες της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Και πάλι, τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από την επανάσταση, ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι οι τροχοί της μηχανής της εκμετάλευσης και του κοινωνικού ελέγχου συνεχίζει να γυρνά εξαιτίας της εθελοντικής υπηρεσίας των εκμεταλλευόμενων.

Τους διαχωρισμούς σε «πολιτικές» και «ποινικές» υποθέσεις τους παραχωρούμε στις αγορεύσεις των δικαστικών αιθουσών και στους ακαδημαϊκούς κύκλους. Ο δρόμος προς την ελευθερία είναι ένας, αλλά πολλά τα μονοπάτια που οδηγούν σε αυτόν.
Το συντονισμένο μπαράζ επιθέσεων σε εννέα στόχους στην Αθήνα και μία εφορία στην Θεσσαλονίκη έγινε ως μια ακόμα ένδειξη Αλληλεγγύης στον σύντροφο Πολύκαρπο Γεωργιάδη και στους Βαγγέλη Χρυσοχοϊδη, Βασίλη Παλαιοκώστα και Γιώργο Χαραλαμπίδη οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση απαγωγής του βιομηχάνου Μυλωνά τον Ιούνιο.

Τέλος, αφιερώνουμε την χθεσινή μας επίθεση και στον αγωνιστή κρατούμενο Βαγγέλη Πάλλη, ως ένα ελάχιστο αντίκρισμα των επιθετικών διαθέσεών μας ενάντια στον γενικευμένο κόσμο της φυλακής.

Υ.Γ.: Είτε με απεργία είτε με βροχή, εμείς έχουμε αποθέματα σε βενζίνη και οργή.


Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αθήνα – Θεσσαλονίκη

1 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

τρία... πουλάκια... κάθουνταν...