Ειδήσεις

28 Σεπ 2008

Δημοσκόπηση VPRC ή ονείρωξη Μπους;

Μήνυμα αναγνώστη
......

Ξαναβρήκαν τον ύπνο τους στο λευκό οίκο μετά τη δημοσκόπηση της VPRC για την Κ. Ελευθεροτυπία. Ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός έδωσε την απάντηση του στους αδηφάγους Ρώσους που είχαν το θράσος να θέλουν ενεργειακή συνεργασία. Τέλος πλέον στις Αμερικάνικες απειλές και στο άγχος της Ντόρας καθ' ότι η σημειολογία των αποτελεσμάτων δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες:
Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, που βεβαίως δεν έχει πει κουβέντα για αγωγούς (δεν τον ρώτησαν κιόλας), έχει μιλήσει όμως για σχέδια Ανάν, για Γεωργίες κλπ. Εξ' άλλου το αίμα νερό δε γίνεται. Ο Γιώργος φαίνεται να συνεχίζει επάξια την πολιτική του θείου του αντιπάλου του, "ανήκομεν εις την Δύσιν".
……..
Συνεχίζεται...

Τρίτη Πολιτική δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μοναδικός που καταψήφισε στη βουλή τη συμφωνία, ενώ είναι η πλέον σταθερή πολιτική δύναμη στον τόπο με μηδενική παρέκκλιση των αρχών του: Όχι ΗΠΑ ΞΗΠΑ δηλαδή.

Τέλος, η μεγάλη έκπληξη: Οι Οικολόγοι Πράσινοι* (σαν τους κρυστάλλους). Οι Πράσινοι Οικολόγοι έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα των αγωγών:
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν έγκαιρα δηλώσει πως ο σχεδιασμός του αγωγού πραγματοποιήθηκε ερήμην της κοινωνίας, πως η κατασκευή του μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στο Θρακικό Πέλαγος και το Δέλτα του Έβρου και πως η λειτουργία του θα παγιώσει την εξάρτηση της Ελλάδας και της Ευρώπης από ρυπογόνο πετρέλαιο, το οποίο μάλιστα προέρχεται από ασταθείς και μη δημοκρατικές περιοχές(!!!!).

Όχι λοιπόν στο αντιδημοκρατικό πετρέλαιο (για το φυσικό αέριο κουβέντα). Ζήτω το δημοκρατικό πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας, και του Ιράκ! Που μεταφέρεται οικολογικά με τα γνωστά υπερσύγχρονα (φιλικά προς το πέλαγος) σαπιοκάραβα των οικολόγων εφοπλιστών.

Το άγαλμα του Τρούμαν μπορεί να στέκει ήσυχο. Η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει βαθιές ρίζες και πράσινες περικοκλάδες.

*Οι Πράσινοι οικολόγοι δεν έχουν καμία σχέση με άλλα οικολογικά σχήματα. Είναι ξαδερφάκια των Γερμανών πρασίνων, που απέτρεψαν το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας με πυρηνικά, προωθώντας το "οικολογικό" απεμπλουτισμένο ουράνιο. Προσοχή στις απομιμήσεις.
………

Από: http://www.olympia.gr/

5 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Πάλι αναμασάμε περσινά ξερά σκ@τ@;

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε από το μπλογκ 2xidio πριν ένα περίπου χρόνο με θεωρίες συνωμοσιολογίας που περιελάμβαν απ' όλα εκτός... δράκου! Πετρέλαια, τάνκς, ατέλειωτα κατεβατά σπαμ, απειλές, συκοφαντίες ύβρεις κατά παντός διαφορετικού κλπ. Το "θέμα" ανέβηκε πολύ επί της ένδοξης εποχής της πτώσης ενός βαρέος αντικειμένου από τον τέταρτο της Καρνεάδου προκειμένου να στηρίξει την θεωρία της συνομωσίας. Επανέρχεται κάθε φορά που η "κακή κοινοβουλευτική δημοκρατία" καταψηφίζει ή αποδοκιμάζει τον τζάμπα μάγκα Καραμανλή. Φταίνε οι Αμερικανοί (λέει), φταίνε οι Ρώσοι φταίνε οι εξωγήινοι, φταίνε οι αναποτελεσματικοί συνωμότες μπλε και πράσινοι κόκκοι... Για τόσο μ@λ@κ3$ μας περνάνε που νομίζουν ότι τα πιστεύουμε!

Ε, ήρθε η ώρα για δημόσιο ξεβράκωμα. Ποιοί είναι πίσω από αυτές τις βλακείες επιτέλους;

---database record 32876---
Δείτε εδώ τις φωτό από το μπλογκ 2xidio. Μπορείτε με τα βελάκια (στο κάτω μέρος) να δείτε όλες τις φωτό.

Μετά αν έχετε απορίες για την πηγή, δείτε
την υπογραφή σε αυτό.


Δείτε εδώ τις φωτό από το pili.gr και το καφενείο με την γκαρσόνα PARK

Και εδώ δείτε τον Μάριο "γκαρσόνα" Βουντούρης, υποψήφιο με την ΝΔ.

Bonus αυτή η αγγελία...

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 29 Σεμπτεβρίου και ώρα 7:00 μμ στην Πλατεία Ελληνορρώσων στο καφε PARK Πηνελόπης Δέλτα 14, για χαλάρη και φιλίκη κουβέντα με θεμα τα πρόβληματα της περιοχής μας.Θα ήταν χαρά και τιμή μας να τα πούμε απο κοντά.

Φιλικά
Μάρια Γκαρσόνα Βουντούρης
(σερβίρω αναψυκτικά με 2xidio του άνθρακος)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 7ου διαμερίσματος

από το μέλος marios
στις 25.09.2006 00.12

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΓΑΝΟ των σοσιαληστών το Press-gr.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΗς ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, με τα πράσινα δελτία προπαγάνδας που αναπαράγονται καθημερινά από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης των καναλο-εκβιαστών του Μπόμπολα, του Λαμπράκη και του Κοντομηνά.
Η απόλυτη Καρχιμάκειος λάσπη!!!
Πάρτε το χαμπάρι κύριοι! Ο λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ πρωθυπουργό κάποιον που εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα, μόνο και μόνο επειδή τον στηρίζουν σκανδαλωδώς οι καναλο-επιχειρηματίες, που είτε τους κυνηγά ο εισαγγελέας (Κοντομηνάς – Κυριακού) είτε θέλουν να ξεκοκκαλίσουν τα 24 δις του Δ ΚΠΣ (Μπόμπολας).

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Κάτι σαν τα νόμιμα πλαστά τιμολόγια και τα χαριστικά νόμιμα χρέη του σκατοκάναλου του Χατζηπαπάρα; Κάτι όπως η υπέρογκη κρατικη διαφήμιση στην εφημερίδα του Τραγκόφωνου; Κάτι σαν τα αμέτρητα σκάνδαλα που αρχειοθετούνται αλλά οι "δημοσιογράφοι" που μας προκαλούν αηδία πλουτίζουν μασουλώντας ευρωπαϊκά και ελληνικά κονδύλια;

Ε "μεγάλε" μου; Ετσι κάπως;
Μη με αναγκάσεις να κάνω κι άλλο outing. Θα αφορά στις σχέσεις ακροδεξιάς, νεοναζί και ΝΔ.
Κανόνισε...

Ανώνυμος είπε...

Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις πράσινα χαζόπαιδα.
Αυτός είναι Καραμανλής όχι κομπλεξικός Αμερικανός που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Το ντουβάρι που έχετε σαν Πρόεδρο όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί σύμβουλοί του.
Με παίκτες πασόκ, προπονητή το Μπόμπολα και Πρόεδρο το Μπούς είναι η ομάδα σας, πράσινα μπουμπούκια.
Ας διαλέξει ο λαός.