Ειδήσεις

19 Μαρ 2009

Όταν ο Καραμανλής έλεγε ότι δε θα επιβληθούν φόροι

1. K. Καραμανλής 22/11/2008 στο Βόλο: «Κάποιοι επιμένουν να παραπληροφορούν, να κινδυνολογούν, να ψεύδονται. Για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνω ότι νέοι φόροι δεν υπάρχουν, δεν πρόκειται να επιβληθούν. Τα επιπλέον έσοδα του Προϋπολογισμού του 2009 θα προκύψουν από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την προβλεπόμενη ανάπτυξη της οικονομίας. Τονίζω και πάλι: Όχι μόνο δεν υπάρχουν καινούργιοι φόροι, αλλά μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές για τα μεσαία εισοδήματα, από 27% σε 25%. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

2. Κ. Καραμανλής, 5/12/2008, Βουλή, ομιλία για την οικονομία: «Απόφασή μας είναι να μην υπάρξει κανένας νέος φόρος. Επιλογή μας είναι να αναπτυχθούν πρόσθετες δράσεις για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής»

3. Κ. Καραμανλής 21/12/2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: «Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!».
....
Συνεχίζεται...
Για όσους δεν έχουν πεισθεί ακόμη για το ποιος είναι ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης, από τα παρακάτω κείμενα, υπάρχει και ηχητικό πλέον:Ακούστε τον Καταλληλότερο ΕΔΩ!
Ηχητικό από την εκπομπή των Βραδέλη - Λάσκαρη στον ALPHA 9,89

Κείμενο από: http://krogias.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πρωί που σηκωθώ

τα μαύρα ρούχα βάνω

Γιατί κηδεύω όνειρα

που κάθε νύκτα κάνω

Ανώνυμος είπε...

Οταν βλέπεις κάτι αστείο γελάς.
Οταν βλέπεις κάτι γελοίο προβληματίζεσαι.
Οταν βέπεις κάτι επικίνδυνο αντιδράς.
Που άραγε να ανήκουν οι σχετικές δηλώσεις.