Ειδήσεις

4 Απρ 2008

Σκάνδαλο βαρέων βαρών

Από: http://www.troktiko.blogspot.com/


Η πλήρης επιβεβαίωση του troktikou για το παγόσμιο σκάνδαλο με την άρση βαρών και όλες τις εξελίξεις που διαβάσατε πρώτοι στο blog των μεγάλων αποκαλύψεων: http://troktiko.blogspot.com/2008/04/10.htmlhttp://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_2166.html ανακοίνωση της ομομσπονδίας άρσης βαρών έχει ως εξής:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) ανακοινώνει ότι σε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε από την WADA με αντολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, εκτός αγώνων, στις 7 Μαρτίου του 2008, βρέθηκαν θετικά, τα πρώτα δείγματα 11 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.Θα ζητηθεί η εξέταση και του δεύτερου δείγματος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους κανονισμούς και κατόπιν το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτήσει, ειδική εξεταστική επιτροπή, που θα επιληφθεί του θέματος. Σήμερα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου, ως υπεύθυνος της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδος, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ.
Το Δ.Σ. έθεσε τον κ. Ιακώβου σε διαθεσιμότητα μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης που αποτελεί άμεση και κατεπείγουσα προτεραιότητα της ΕΟΑΒ».

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Να τους χαιρομαστε!!!

dimo74 είπε...

den yparxei kamia periptosh...
na shkwsei fysiologikos anthropws...
panw apo 100 kila...

oloi ntoparontai, alloi pianontai,
alloi oxi...