Ειδήσεις

4 Απρ 2008

Το zougla.gr πρέπει να λειτουργήσει το συντομότερο!

Είναι σχεδόν απίστευτο αλλά αυτές είναι οι αναζητήσεις σας λίγο πριν από τις δώδεκα τα μεσάνυχτα.
Η εκπομπή "Ζούγκλα" είναι "στον αέρα" και εσείς πληκτρολογείτε "zougla.gr" στις μηχανές αναζήτησης.
Αγωνία για την εκπομπή ή για το portal; Για το δεύτερο υποθέτουμε.
Ε, λοιπόν ο Μάκης δεν είπε ούτε χθες βράδυ πότε θα είναι έτοιμη η ηλεκτρονική του εφημερίδα.
Είπε ότι εκεί, στο "zougla.gr" δηλαδή, "δε θα υπάρχει έλεος" γιατί κακά τα ψέματα όταν εργάζεσαι σε ένα μέσον υπάρχουν παρεμβάσεις, αν και στο "Alter" δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Είπε ότι η ιστοσελίδα του θα είναι κανονική εφημερίδα και ότι "είναι ένα στοίχημα και όταν βάζω ένα στοίχημα, θέλω να το παίζω μέχρι τέλους".
Πρόσθεσε ότι σε αυτήν θα περιέχονται όλα του τα απαγορευμένα και "τιμώρημένα" ρεπορτάζ και παρουσίασε και μια από τις εκφωνήτριες του διαδικτυακού δελτίου ειδήσεων η οποία ήταν και καλεσμένη στην εκπομπή του.
Κάντε υπομονή, λοιπόν. Σύμφωνα με τον Τnλεορασάκιαs πάντως, ο οποίος παρακολουθεί καλύτερα από εμάς τα τηλεοπτικά δρώμενα... θα δείτε σε 10 με 15 μέρες σε πλήρη ανάπτυξη το Ζούγκλα online!

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Στο ΝΕΟ komistis-online.com
θα μπορείτε να δείτε πάνω σε χάρτη της Google Earth που ακριβώς βρίσκεται κάθε φορά το DVD (κιτρινόμαυρα σημαιάκια).

Δείτε on-line όλη την πορεία του DVD από την πηγή μέχρι τον κομιστή και από εκεί μέχρι τα στελέχη ηδονοβλεψίες στο Μαξίμου.

Ακόμα δείτε τα αντίγραφα (σημαιάκια μπλέ χρώματος), το σημείο αντιγραφής και την πορεία των αντιγράφων.

Σαν bonus feature, θα παρέχεται στους επισκέπτες του Κομιστή η δυνατότητα να παρακολουθήσουν (με σημαιάκια κίτρινου χρώματος) και την πορεία άλλων δημοσιογραφικών πληροφοριών και ντοκουμέντων από τα γραφεία του κομιστή μέχρι την Κυβέρνηση.

Τέλος, η πιο πολυσυζητημένη δυνατότητα του site αναμένεται να είναι τα πολλά μικρά γαλάζια σημαιάκια τα οποία θα συμβολίζουν τα λεγόμενα "ανταποδοτικά οφέλη" ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται η κρατική και κοινοτική διαφήμιση, οι φοροαπαλλαγές, οι εισφοροαπαλλαγές, οι ειδικές μεταχειρίσεις σε νομικής φύσεως θέματα κλπ.

komistis-online.com σύντομα κοντά σας!

...κι αποπίσω σας, εκεί που δεν το περιμένετε...