Ειδήσεις

30 Ιουν 2008

Τι είναι τελικά δημοσιογραφία;

Συνήθως, δεν απαντώ σε πυρά που δέχομαι, αλλά θα δώσω απαντήσεις λακωνικές και όποιος έχει IQ θα καταλάβει.

Περί Ιωάννας Μάνδρου: Κάποιοι δυσαρεστούνται από την παρουσία της συναδέλφου στο «Studio ALPHA». Αναφαίρετο δικαίωμά τους… Είναι όμως και αναφαίρετο δικαίωμά μου να μεταδίδω τις πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ μέσω του διαπιστευμένου συντάκτη του καναλιού.
Εάν στον «Alpha» έκανε δικαστικό ο Πινόκιο, αυτόν θα έβγαζα διότι αυτό επιβάλλει η δεοντολογία.

Περί Στράτου Μολυβά: Ο κύριος Μολυβάς, πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, έκανε «σκληρές» δηλώσεις για το Γιώργο Γενναίο.
Το ρεπορτάζ επιβάλλει να τον καλέσεις να τις επαναλάβει και να σε πείσει για την αλήθεια των λεγομένων του. Έτερον ουδέν. Ούτε ντόπες, ούτε δίκες, ούτε παράγκες. Το θέμα ήταν Siemens και μόνο Siemens και όχι «επαγγελματίες» του αθλητισμού.

Περί Βασίλη Γκαγκάτση: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είτε είναι υπόδικος, είτε όχι, είτε δέρνει, είτε «τρώει» ξύλο, κρατά (εν μέρει) τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια του.
Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να τον ρωτήσουν για το «αύριο» της Εθνικής μας. Για αυτό εκλήθη στο «Studio ALPHA».
Το αν έχει φάκελο ή όχι, το αν πηγαίνει στην Ευελπίδων ή όχι και το αν τσακώνεται με το Μητρόπουλο ή όχι, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.
Δόξα τω Θεώ, οι συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ μας έχουν ενημερώσει για την ύπαρξη παράγκας ή όχι στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως ο ορισμός του Γκεμπελισμού να συκοφαντείς δημοσιογράφους διότι δεν σου αρέσουν τα… μάτια του συνεντευξιαζόμενου.
Ο κύριος Γκαγκάτσης προσεκλήθη να μιλήσει αποκλειστικά για την Εθνική. Εάν επρόκειτο να μιλήσει για επεισόδια με δημοσιογράφους τότε θα υφίστατο τον αντίλογο, καθώς θα προσκαλούσαμε και εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο κύριος Γκαγκάτσης είναι πρόεδρος της ΕΠΟ και με αυτήν του την ιδιότητα προσεκλήθη. Τα περί «στημένης» συνέντευξης, σικέ μηνυμάτων ή βελτίωσης του προφίλ του εν όψει εκλογών στην ΕΠΟ, θα πρέπει να αποδεικνύονται. Όπως εγώ μπορώ να αποδείξω τη βεβαιότητα των ισχυρισμών μου, παραθέτοντας στους ενδιαφερόμενους on air και off air οπτικό υλικό.

ΥΓ1
: Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να πλουτίσω με τη βοήθεια της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά δεν είμαι δραχμοφονιάς.

ΥΓ2: Είχατε άραγε τις ίδιες αντιδράσεις με τις συνεντεύξεις που έδωσε ο κύριος Γκαγκάτσης, στην «Ελευθεροτυπία» και το «Φως»;

Καλές διακοπές

Νίκος Μάνεσης

Type rest of the post here

2 σχόλια:

Unknown είπε...

χαχαχα

Τέλειο!

Ανώνυμος είπε...

GIATI; POIOS DIAMARTYRHTHIKE;