Ειδήσεις

30 Ιουν 2008

Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου (;) - blogger (;) από το Αγρίνιο

Στις 8 Ιουλίου αναμένεται να γίνει τελικά η δίκη του Ν.Μ. ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση της βουλευτίνας Σοφίας Γιαννακά καθώς σήμερα αναβλήθηκε η ακροαματική διαδικασία ύστερα από αίτημα της πολιτικής αγωγής.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, αποσύρθηκε η δεύτερη μήνυση που είχε υποβληθεί κατά του Νίκου Μουρτζιάπη από τον δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου κ. Καζαντζή καθώς ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε να προβεί σε δήλωση αποκατάστασης του κ. Καζαντζή.
Πάντως, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι έχει κατασχεθεί ο φορητός υπολογιστής του κατηγορουμένου για να εξετασθεί η τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.
Δηλαδή αυτό που εξετάζεται είναι εάν υπήρχαν «υποβολείς» για τις αναρτήσεις και τις δημοσιεύσεις…
Πάντως, σε κάθε περίπτωση η όλη υπόθεση αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την πολιτική σκηνή της Αιτωλοακαρνανίας. Το γιατί, αυτονόητο…
………..
Από: http://messolonghinews.blogspot.com/

Type rest of the post here

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίζουμε την κ. Γιαννακά ως μελλοντική μας "πελάτισσα".
Την θέση αυτή την κέρδισε επάξια, αγωνίστηκε πολύ και τελικά δικαιώθηκε.

Θα φάει καλά, την λογοκρισία δεν την ανέχεται κανείς, ιδίως όταν προέρχεται από εκείνους που απολαμβάνουν προνόμια στο συγκεκριμένο θέμα.

Καλωσόρισες πελάτισσα!

StudioA-blog είπε...

Πριν την κάνετε πελάτισσα διαβάστε ό,τι έχει απομείνει στο διαδύκτιο από το blog paronait.blogspot.com και αν επιμένετε... καλές δουλειές!

Unknown είπε...

Οχι μόνο το διαβάσαμε παιδιά, αλλά κατεβάσαμε και τοπικό αντίγραφο των 15 τελευταίων αναρτήσεων για περαιτέρω μελέτη.

Επρεπε όμως σαν πρώην δημοσιογράφος να έχει έστω και ελάχιστη ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου, και λίγο λιγότερη "ευαισθησία" για τον εαυτό της.

Ποιός είπε ότι το διαδίκτυο είναι απαλλαγμένο από ψεύτες (εσκεμμένα ή όχι) και από μαλάκες;
Ορίστε ένας "δημοσιογράφος".
Οριστε και ένας "μπλόγκερ".
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Είναι προφανές ότι ο πρώτος βλάκας διάβασε τον δεύτερο βλάκα και έγραψε το τρίτο "αριστούργημα". Δεν θα μπορούσαμε να τους ξεσκίσουμε και να του πάρουμε τα βρακιά σε μια αγωγή; Δεν το κάναμε.
Αμα αρχίσουμε τις αγωγές να φέρουμε κι έναν πατακό, έναν γιωργαλά έναν κερατά να τελειώνουμε με το παραμύθι περί δημοκρατίας και ισονομίας.

Αυτό πιστεύουμε κι αυτό υπηρετούμε. Ο καθείς κρίνεται για αυτό που γράφει και κάνει.

Η "κυρία" αυτή είχε απόψε μια "αξιοσημείωτη" παρουσία στην TV και την ευχαριστούμε για το υλικό που άθελά της μας έδωσε. Θα της ετοιμάσουμε κάτι...

Για την αγωγή τώρα, για δύο λόγους δεν έπρεπε να το κάνει:
Είναι δημοσιογράφος, το είδος που μεταχειρίζεται αυτή την ιδιότητα για να περάσει αργότερα στη πολιτική, και δεύτερο είναι πλέον βουλευτίνα.

Ερώτημα πρώτο:
Ποιός βλάκας ψηφοφόρος έβαλε 50 δημοσιογράφους στη βουλή; Τι να κάνουν εκεί; Ρεπορτάζ ή καμουφλάζ;
Ερώτημα δεύτερο:
Ποιος θα μας σώσει από τον ΦΑΣΙΣΜΟ ορισμένων όπως η εν λόγω πρώην δημοσιογράφα; Γιατί δεν έστειλε πρώτα απλά μια διάψευση;

Να παρακαλάει να μην χάσει την έδρα και ξαναγράψει, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μου αρέσει και μπορώ να τεκμηριώσω ότι με θίγει.
Θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου. Και δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

έμαθε ΄΄δημοκρατία΄΄ το βλαχαδερό...

Unknown είπε...

Παιδιά,
Εχετε βάλει το καλύτερο τίτλο, είναι ο τίτλος του μηνός!

"συνάδελφοι τιτλάκηδες" κι εσείς;
:-)