Ειδήσεις

30 Ιουν 2008

Ψάχνουμε αν έγινε ή όχι το επίμαχο ταξίδι; Το ότι η γραμματέας δεν ερωτάται για το ποιο ήταν το πολιτικό πρόσωπο το οποίο αναφέρει, πώς σας φαίνεται;

Σε ανακοίνωσή του ο Αθανάσιος Λασκαρίδης διαψεύδει τη γραμματέα του Χριστοφοράκου.
Το αεροπλάνο της Aegean λέει, το ναύλωσα ο ίδιος και δεν επέβαινε κανένα πολιτικό πρόσωπο σε αυτό…
Το ότι η γραμματέας δεν ερωτάται επίμονα για το ποιο ήταν το πολιτικό πρόσωπο το οποίο αναφέρει, πώς σας φαίνεται;
Και μετά ψάχνουν οι δημοσιογράφοι το μικρό κόμμα και αν η παρέα ταξίδεψε για το ματς της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Βραζιλία…


Type rest of the post here

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Νέο διήγημα:

Με τον Γλειψία του Χαψία στην Λειψία.

Μια γλαφυρή αφήγηση ενός ταξιδιού που δεν έγινε, ενός λαμπρού πνεύματος που δεν μιλούσε, ενός πολιτισμού που τους αξίζει, μια χώρας που δεν υπάρχει και μιας "καλύτερης Ελλάδας" που την έχουν χεσμένη και καταληστευμένη.
Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ο κλητήρας που "ανήλθε" κοινωνικά κατερχόμενος ηθικά, ο νονός κι ο ξάδελφος. Αυτός, αυτοί και τα κλοπιμαία... Μυστήριο δράση ταξίδια σεξ και ζαχοπουλιάδες.

Με τον Γλειψία του Χαψία στην Λειψία.
Ενα πολιτιστικό έργο πολιτισμού για όλη την οικογένεια, από τον ανεψιό μέχρι τον ξάδελφο, και από τον θείο μέχρι της θειάς τους και της μάνας τους και όλο τους το σόι...

Με τον Γλειψία του Χαψία στην Λειψία.

μόνο από τις εκδόσεις MAXIM.
Εκδιδόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης κολλητάρι του Τρεπεκλή, οι εκσυγχρονιστές "μεγαλο-πελάτης" της Μίζενς και ο Σημίτης "μετατρέπει την απιστία προς την υπηρεσία από κακούργημα σε πλημέλημμα".
Κατά τα άλλα τη διαφθορά τη δημιούργησε ο Καραμανλής (με τα 43.000 ευρώ που χρωστούσε ο Κυριάκος) και το αόρατο ταξίδι υπουργού του το 2005 στη Γερμανία για να δεί την Εθνική Ελλάδος.
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ.
Μπράβο στους MEGA-λους, την Έλλη, τον Ευαγγελάτο, την Κάτια και το Βαρεμένο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ!