Ειδήσεις

5 Ιουν 2008

Μαύρο χρήμα με τιμολόγια δεν διακινείται…

Αυτή ήταν με λίγα λόγια η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ραδιοφωνική εκπομπή «φωτογραφίστηκε» ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση προμήθειας εξοπλισμού από την εταιρία Siemens αφού
είναι κάτοχος τεσσάρων τιμολογίων της Siemens, για εξοπλισμό του νέου του γραφείου, το καλοκαίρι του 2007.
Εξοργίζομαι όταν ακούω να αναμιγνύεται το όνομά μου σε αυτήν την υπόθεση, στην οποία δεν εμπλέκομαι, παρά μόνο με την ιδιότητα του πελάτη εξήγησε και ανέφερε ότι το καλοκαίρι του 2007 προμηθεύτηκε από τη Siemens ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τηλεφωνικό κέντρο αξίας περίπου 120.000 ευρώ.
Για τα χρήματα αυτά, είχε κάνει προφορικό διακανονισμό με την εταιρεία, για να τα εξοφλήσει με δόσεις, σε διάστημα ενός χρόνου.
Πλήρωσε τα ¾ Ιανουάριο και Φεβρουάριο και εξόφλησε την τελευταία δόση, την τελευταία εβδομάδα για να μην υπάρχουν υπόνοιες.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τιμολόγια στο όνομα «Κυριάκος Μητσοτάκης»By Factorx | June 5, 2008


Η υπόθεση των μαύρων ταμείων μπαίνει επιτέλους στο σωστό δρόμο. Ο εισαγγελέας που ερευνά τα μαύρα ταμεία και όλες οι …εφημερίδες έλαβαν σήμερα τιμολόγια και δελτία αποστολής που εμπλέκουν τον βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στην υπόθεση. Πρόκειται για ηλεκτρονικό εξοπλισμό του γραφείου του, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεφωνικό κέντρο, καλωδιώσεις και άλλες συσκευές και υπηρεσίες, που δόθηκαν από την Ζήμενς προς τον βουλευτή κατά την προεκλογική περίοδο τον Σεπτέμβριο του 2007 και νωρίτερα. Πρόκειται για 15 - 20 τιμολόγια συνολικής αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Άλλοι λένε για 45.000 και άλλοι για 190.000. Ούτως ή άλλως θα μάθουμε σύντομα. Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης προσπάθησε να βγάλει τις επερχόμενες ευθύνες από πάνω του με κίνηση επιστροφής χρημάτων προς τη Siemens, σε μια (απέλπιδα κατά τα άλλα) προσπάθεια να επικαλεστεί στη συνέχεια ότι αγόρασε τον συγκεκριμένο εξοπλισμού. Χοντραίνει λοιπόν η υπόθεση των μαύρων ταμείων και θα έχει καταλυτικές συνέπειες στην πολιτική σκηνή. Και δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι το θέμα των προεκλογικών κέντρων το αναδείξαμε πρώτοι από όλους. Διαβάστε εδώ: Έντεκα ερωτήματα για την Siemens αναζητούν απάντηση.Πήραμε το τιμολόγιο από το http://www.protothema.gr, όπου μπορείτε να διαβάσετε κι άλλες λεπτομέρειες.

Topics: Πολιτική Επικαιρότητα | 2 Σχόλια »

Unknown είπε...

ΜΙΖΕΣ.

Στηρίζουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ καρέκλες! εεεε... Κυβερνήσεις ήθελα να πω.