Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Καβγάς ανάμεσα σε Αργύρη Ντινόπουλο και Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο ειδήσεων του «Alter».

Υπό τον τίτλο: «Ώρα μηδέν για το Σκοπιανό» η συζήτηση κυλούσε ομαλά μέχρι τη στιγμή που ο Αργύρης Ντινόπουλος αναφέρθηκε στο συμφωνητικό της 12ης Ιουλίου 1943 που υπέγραψαν στο Πετρίτσι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας για τη δημιουργία μιας ενιαίας Μακεδονίας λέγοντας: «Αυτά έκανε το κόμμα σας» στη Λιάνα Κανέλλη.
Στο συγκεκριμένο συμφωνητικό οι δυο πλευρές δήλωσαν ότι προτίθενται να εργασθούν από κοινού για ..."την εγκαθίδρυση στη Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία" και περιγράφει (στην έκτη παράγραφο) την Μακεδονία σαν χώρα "Ελληνική, Σερβική και Βουλγαρική".
Οι τόνοι ανέβηκαν και προκλήθηκε η παρέμβαση του εκπρόσωπου Τύπου του ΚΚΕ, του Μάκη Μαΐλη, ο οποίος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο έχει καταγγελθεί ως πλαστό και από τον Ευάγγελο Κωφό ο οποίος ήταν εμπειρογνώμων του υπουργείου εξωτερικών και συγγραφέας.

2 σχόλια:

dimo74 είπε...

oti den mas symferei to kanoume
plasto...
an psaksoun thn epoxh ayth tha doun polles akoma tetoies
prodosies...

mougga vevaia, kaneis den milaei...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, πλαστά όλα!

Και τα γράμματα του Βελουχιώτη πλαστα, και τα έγγραφα που αντάλλαζαν με τους Βούλγαρους και τους κομμουνιστάδες πλαστα, και οι λίρες που πέταγαν οι Άγγλοι πλαστες για να τους ενισχύσουν στο θεάρεστο έργο τους για να μην κυνηγήσουν την Ευρώπη, και αυτές πλαστες!

Ετσι χωρις λόγο κυνηγήθηκαν οι κομμουνιστες δηλαδή;

Α να χαθείτε, τσίπα δεν έχετε...

Δικοι σας απόγονοι και του ιδρύματος Κοκκαλη και των Αμερικανικών Πανεπιστημίων είναι οι σκοπιανοι γενίτσαροι...