Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Εξιτήριο για τη Μαριέττα Γιαννάκου - Βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από τρεις μήνες αδυνατισμένη και πιο μαχητική από ποτέ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η σουίτα 509-10 στον 5ο όροφο του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" έχει μετατραπεί σε... γραφείο.

«Θα τη δείτε πιο “σικάτη” από ποτέ. Εχει χάσει πολλά κιλά και περιμένει με μεγάλη αγωνία να πάει στο σπίτι της!», λέει στην «Espresso» ο στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού, Χάρης Καλούδης.
«Είναι πιο ζωηρή από ποτέ. Κάνει καθημερινά τις φυσικοθεραπείες της και, με τη βοήθεια των νοσοκόμων, αρχίζει σιγά-σιγά να σηκώνεται από το κρεβάτι και να κάθεται στην καρέκλα. Μάλιστα, έχει φορέσει και ένα υποτυπώδες τεχνητό μέλος, για ψυχολογικούς λόγους. Είναι πολύ νωρίς για να σταθεί στο ρομποτικό μέλος, το οποίο, άλλωστε, δεν έχει παραγγελθεί ακόμη. Η πληγή στο πόδι δεν έχει επουλωθεί πλήρως», είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, υπήρχε σκέψη να πάρει εξιτήριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν, τελικά, να παρατείνουν για λίγο ακόμη τη νοσηλεία της, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί υπό επιτήρηση ο πρώτος κύκλος φυσικοθεραπειών.

2 σχόλια:

dimo74 είπε...

ti na poume perastika...
nomizw parapanw ap'oti eprepe
piesame oloi mas ayth thn gynaika...

Unknown είπε...

κρίμα, ο θεός δεν θέλησε, θα κανουμε υπομονή για την επόμενη φορά, ελπίζουμε κι ευχόμαστε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

...αυτό το φασιστόμουτρο αποκαλούσε όλους τους διαφωνούντες με το κατάπτυστο πόνημα "βιβλίο ιστορίας" φασίστες!

Αποκαλούσε ΕΜΑΣ "ακροδεξιά στοιχεία" η γελωτοποιός, την ίδια στιγμή που συνεστιαζόταν με το πολιτικό και το βαθύ Τουρκικό κράτος, και σε πλήρη αντίθεση με την Συνταγματική τάξη αλλά και με κάθε Ελληνικη δεοντολογία, παραχωρούσε τον έλεγχο του περιεχομένου των σχολικών (και άλλων) βιβλίων μας στην τουρκική χούντα.

Καζανάκι για πάντα στους ανθέλληνες!!!