Ειδήσεις

1 Απρ 2008

Το "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Ελληνικά Πετρέλαια" πώς σας φαίνεται;

Το κείμενο της προκήρυξης

Θέλετε σύνθετη ονομασία;
Το "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Ελληνικά Πετρέλαια" πώς σας φαίνεται;Όπως στη χρυσή περίοδο του "το όνομα είναι η ψυχή μας", έτσι και στη τωρινή φάση του "το σύνθετο όνομα είναι ο ρεαλισμός μας" ολόκληρος ο πολιτικός συρφετός του εθνικού κορμού, φασίστες, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, ροζ αριστεροί και καφέ αριστεροί, δίνουν μαθήματα αφοσίωσης στα συμφέροντα του ελληνικού καπιταλιστικού ιμπεριαλισμού.
Τι κρύβεται 15 χρόνια τώρα πίσω απ' το όνομα του κράτους της Μακεδονίας; Η άρνηση των ντόπιων αφεντικών και των λακέδων τους να δεχτούν την ύπαρξη του. Τα ελάχιστα κρυμμένα όνειρα ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο (και σίγουρα με αίμα) το κράτος αυτό θα διαλυθεί. Η ελπίδα πως τα ελληνικά αφεντικά θα προλάβουν να αρπάξουν ένα κομμάτι πριν τον (κρυφό) αντίπαλο στο θέμα, δηλαδή το βουλγαρικό κράτος. Το να θες να επιβάλεις το όνομα του γούστου σου σε κάποιον, είναι ο νόμος ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ. Στην προκείμενη περίπτωση τα ελληνικά αφεντικά, μέσω του ονόματος, θέλουν να έχουν αποφασιστικό δικαίωμα στο σύνταγμα της δημοκρατίας της Μακεδονίας. Θέλουν να παραδεχτεί η ελίτ του κράτους αυτού οτι αποτελεί ελληνικό εξάρτημα.Την περίοδο ανάμεσα στο 1992-1995 οι Έλληνες ήλπιζαν πως θα κάνουν την μοιρασιά με τους "αδελφούς Σέρβους" - μόλις τέλειωνε η συνεταιρική σφαγή των βόσνιων. Τώρα ελπίζουν ότι την δουλειά θα την ξεκινήσουν οι αλβανόφωνοι. Και εκνευρίζονται που οι Αμερικανοί θέλουν το οικόπεδο αυτό για πάρτη τους, και δεν δίνουν ένα καλό κομμάτι στους συμμάχους τους.Αλλαγή ονομάτων (τοπωνυμίων) έκανε το ελληνικό κράτος επί δεκαετίες στο εσωτερικό του, για να σβήσει την πολυφυλετική, πολυεθνική ιστορία των τόπων, και να πετύχει την εθνική "ομογενοποίηση".Αλλαγή ονομάτων (ατόμων) έκαναν κατά συρροή οι ντόπιοι μικροαστοί σε βάρος των μεταναστών εργατών: το να ξαναβαφτίζεις κάποιον με το ψευδώνυμο που σου αρέσει επιβεβαιώνει την κυριότητα σου επάνω του.Αλλαγή ονόματος απαιτεί εδώ και 15 χρόνια το ελληνικό κράτος από ένα μέρος που επειδή λεγόταν Μακεδονία επί δεκάδες χρόνια, κάθε αλλαγή στο όνομα του θα πυροδοτήσει εσωτερική κρίση.Αυτά τα βαφτίσια με το ζόρι είναι πράξη πολεμική.


Την αφίσα βρήκαμε σε ελληνική ιστοσελίδα της οποίας «η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000, έγινε δεκτή και πρωτοκολλήθηκε με στοιχεία 1776 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

http://www.bulgarmak.org/