Η εξίσωση αυτή, η οποία λαμβάνει υπόψη εννέα μεταβλητές, τέθηκε στη διάθεση του κοινού στην ιστοσελίδα http://www.cheddarometer.com/, ώστε οι χρήστες του Ίντερνετ να μπορούν να φτιάξουν το σάντουιτς στα μέτρα τους προσαρμόζοντας την ποσότητα του τσένταρ αναλόγως με τα επιλεγμένα συστατικά.
Για τους μαθηματικούς, ο τύπος είναι W=[1 + ((bd)/6.5)) - s + ((m-2c)/2) + ((v+p)/7t)] (100 + l/100)."W" είναι το πάχος του τσένταρ σε χιλιοστά, "b" το πάχος του ψωμιού και "d" η σύστασή του (λευκό, ολικής αλέσεως...), "s" είναι η ποσότητα της μαργαρίνης ή του βουτύρου και "m" ο όγκος της μαγιονέζας. Οι άλλες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη είναι οι ποσότητες από το μαρούλι ("I"), τις πίκλες ("p") και την τομάτα ("v").
..........Για τους μαθηματικούς, ο τύπος είναι W=[1 + ((bd)/6.5)) - s + ((m-2c)/2) + ((v+p)/7t)] (100 + l/100)."W" είναι το πάχος του τσένταρ σε χιλιοστά, "b" το πάχος του ψωμιού και "d" η σύστασή του (λευκό, ολικής αλέσεως...), "s" είναι η ποσότητα της μαργαρίνης ή του βουτύρου και "m" ο όγκος της μαγιονέζας. Οι άλλες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη είναι οι ποσότητες από το μαρούλι ("I"), τις πίκλες ("p") και την τομάτα ("v").
Περισσότερα: http://www.madata.gr/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου