Ειδήσεις

25 Ιουν 2008

Οι σιωνιστές απειλούν με αφανισμό το Ιράν

Μήνυμα αναγνώστη

...............
Προειδοποίηση κατά της Τεχεράνης απηύθυνε ο ισραηλινός υπουργός Υποδομών και πρώην υπουργός Άμυνας Μπενιαμίν Μπεν Ελιέζερ.
"Αν η Τεχεράνη προσπαθήσει να επιτεθεί στο Ισραήλ, το Ιράν θα αφανιστεί", δήλωσε ο υπουργός, που θεωρείται "γεράκι" της εξωτερικής πολιτικής του Ισραήλ, με την ευκαιρία επίσκεψής του στη Ρωσία.
"Δεν σχεδιάζουμε καμία επίθεση εναντίον του Ιράν", πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για τις ισραηλινές στρατιωτικές ασκήσεις στις αρχές Ιουνίου στη Μεσόγειο.
Ωστόσο, "για να αποφευχθούν καταστροφές, ο κόσμος πρέπει να λάβει συγκεκριμένα μέτρα πριν να είναι πολύ αργά", τόνισε καλώντας σε κυρώσεις εναντίον των επιχειρήσεων, κυρίως ευρωπαϊκών, που συνεργάζονται με το Ιράν.
......

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Από την μία έχουμε μια ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ να επιτίθεται συνεχώς και να εγκληματεί κατά αμάχων. Από την άλλη έχουμε τους νεοναζί και τα παρακλάδια τους στην Ελλάδα να ονειρεύονται φούρνους για όλους τους Εβραίους. Τέλος έχουμε την αναγωγή της τρομοκρατίας σε "αντίσταση" με εγκλήματα κατά αμάχων στο όνομα... των εγκλημάτων κατά αμάχων που έκαναν οι άλλοι.
Καμία λογική, καμία υπευθυνότητα απέναντι στην ανθρωπότητα, καμία αυτοσυγκράτηση και διάθεση συνεννόησης.

Μήπως εκτός από το μοναχικό που τους έχει βαρέσει στο κεφάλι, μήπως κάποτε να δοκίμαζαν και το σεξ με παρτενέρ; Τι να πει πια κανείς με τους καθ'έξιν μαλάκες;

Οσο για τις "θερμοπύλες" της χρυσής αυγής και του στόχου, τους λέμε αυτό: "αν ήταν εργόχειρο, θα είχατε πλέξει την προίκα σας". Ενδεχομένως και την προίκα πολλών ακόμα...