Ειδήσεις

10 Απρ 2008

Zougla.gr: Σε λίγο κοντά σας μετά μουσικής...

Ξεκίνησε η τηλεοπτική "Ζούγκλα" και είπαμε να δούμε τι γίνεται με την ομώνυμη ιστοσελίδα, τη διαδικτυακή εφήμερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που εδώ και κάποιες μέρες μας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης.
Από σήμερα λοιπόν μας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και ότι θα είναι σε λίγο κοντά μας, μετά μουσικής.
Κίνηση αυτοκινήτων, μποτιλιάρισμα και κάτι σαν να... έρχεται η νύφη;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το μεγάλωσαν, το άφησαν στη ζούγκλα αλλά μετά από έναν χρόνο όταν πήγαν να το δουν...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για «βιομηχανία πρωταθλητών» κάνει λόγο ο εντολέας της μοιραίας παραγγελίας για την Άρση Βαρών

Αποκαλυπτικός για το ντόπινγκ στην Ελλάδα ήταν ο Λαρισαίος εισαγωγέας της επίμαχης ουσίας. στην συνέντευξη του στον «Alpha» και τη Ρένα Κουβελιώτη.
Ο εντολέας της μοιραίας παραγγελίας τόνισε με απόλυτη ψυχραιμία ότι «όποιος πει ότι δεν έχει ιδέα, λέει ψέματα» και κάνει λόγο για «βιομηχανία πρωταθλητών».
Ακόμη, μιλάει για τη σχέση του με την κινεζική εταιρεία, τους ελέγχους του ΕΟΦ στα σκευάσματα και την εμπλοκή γιατρών στον αθλητισμό.
Σε επισήμανση της Ρένας Κουβελιώτη ότι το όνομα και η υπογραφή του γιατρού δεν φαίνεται πουθενά στην παραγγελία, ο Παναγιώτης Κατσέλος είναι κατηγορηματικός. «Πώς δε φαίνεται; Την πρώτη φορά η συνταγή φέρει την υπογραφή του, σίγουρα. Την δεύτερη φορά έλειπε ο Χρήστος στην Κύπρο και το είπε τηλεφωνικά και δεν τα έγραψαν από αμέλεια».
Στις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου ο κ. Κατσέλος είναι κατηγορηματικός, ότι για όλες τις παραγγελίες συμπληρωμάτων διατροφής υπάρχει συνταγή με υπογραφή γιατρού και προσθέτει με νόημα: «Δεκατρείς γιατρούς έχει η Ομοσπονδία. Τι τους θέλουν στην ομάδα; Άμα είναι, να τους κόψουν και να το κάνουμε Αλβανία».
Αποκαλυπτικός όμως είναι και για τους ελέγχους ή πιο συγκεκριμένα τους μη ελέγχους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. «Λένε "ο ΕΟΦ πέρασε;". Βρε, τον ΕΟΦ κοιτάς, πού είναι σαν το Ελληνικό ΚΤΕΟ; Δουλευόμαστε; Δεν ξέρουμε πώς περνούν από το Ελληνικό ΚΤΕΟ; Δεν ξέρω πως περνούν από τον ΕΟΦ χίλια δύο πράγματα;» λέει χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στην κινεζική εταιρεία και πως ανέλαβε αμέσως την ευθύνη, διευκρίνισε ότι «δεν την πήραν αμέσως. Βρήκαν στις αποθήκες τους τα καθαρά αμινοξέα και έτσι κατάλαβαν τι έστειλαν».
Όσο για τις σχέσεις του μαζί της, είπε ότι «ήξερα την εταιρεία απ’ το internet. Είχα πάρει για μένα πράγματα. Υπήρχε μια πιθανότητα να συνεργαστώ με την εταιρεία, να γίνω εισαγωγέας για Βαλκανικές χώρες, όταν έμαθα πως όλοι αγοράζουν από κει στο ένα δέκατο, το ένα εικοστό της τιμής. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φέρεις και εδώ;».
Ο επιχειρηματίας της Λάρισας μάλιστα μας μετέφερε και το πανικό των Κινέζων, λέγοντας «φοβούνται, γιατί περιμένω και άλλα πράγματα από κει, αλλά έχουν εξαφανισθεί. Τώρα με το Θιβέτ τους «την έπεσαν» και οι Αμερικανοί και τους είπαν "τι κάνετε εκεί;". Είναι κομμουνιστές. Θα τους ξηλώσουν».
Ο κ. Κατσέλος παραδέχεται ότι το λάθος ήταν, που δεν πέρασαν οι συσκευασίες από τελωνείο, για να υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, ενώ ήταν αποκαλυπτικός και ως προς το γιατί παραγγέλθηκαν πρώτες ύλες και όχι έτοιμα σκευάσματα και πώς βρέθηκε η ουσία για πειραματικούς σκοπούς στη συσκευασία, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια «ποιος σου είπε, ότι δεν κάνεις προσμείξεις σε διάφορα σκευάσματα;».
Ερωτηθείς δε αν η συγκεκριμένη ουσία ανήκει στα αναβολικά, απάντησε «αυτά τα ξέρει ο Χρήστος».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Με έφαγε το κύκλωμα της ντόπας» λέει ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ

Ο "Alpha" αποκάλυψε σήμερα, ότι πολλά φαρμακεία διακινούσαν τις απαγορευμένες ουσίες, με κάλυψη ότι θα χρησιμοποιούνταν για καλλυντικά. Σ

υγκλονιστικές καταγγελίες για τα κυκλώματα, το παράνομο εμπόριο και τις διαδρομές της ντόπας στη χώρα μας κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Βαγιωνάς.
Μιλώντας αποκλειστικά στον "Alpha", δηλώνει ότι εκπαραθυρώθηκε από τον ΕΟΦ, ακριβώς γιατί προσπάθησε να πολεμήσει αυτά τα κυκλώματα.
Ο μέχρι πριν δυο μήνες πρόεδρος του Οργανισμού λέει ότι ενόχλησε, γιατί έβαλε βαθιά «το μαχαίρι στο κόκαλο» για το ντόπινγκ.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιοι πιστεύει ότι βρίσκονται πίσω από την αποπομπή του, απάντησε «ρωτήστε τους υπουργούς».
Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τις απαγορευμένες ουσίες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την θέση του την πιο κρίσιμη στιγμή. Την ώρα που οργάνωνε εφόδους σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκη, από τα οποία Βούλγαροι βιομήχανοι καλλυντικών ψώνιζαν αναβολικά.
Όπως είπε στον ALPHA ο κ. Βαγιωνάς «το Νοέμβριο του 2007 βρήκα δύο φαρμακεία στην Θεσσαλονίκη με παράνομα αναβολικά. Έστειλα την υπόθεση στον εισαγγελέα και επιβλήθηκε με απόφαση κλείσιμο 3 μηνών, όμως η απόφαση για κλείσιμο δεν εφαρμόσθηκε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 έγιναν έφοδοι σε δεκάδες φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες. Σε συνέντευξη του το 2004 ο τότε πρόεδρος του ΕΟΦ έκανε λόγο για αποθήκευση των αναβολικών στην επαρχία, πριν έρθουν στην Αθήνα, λόγω ανυπαρξίας ελέγχων.
Ενώ οι ενέσεις και τα αναβολικά δίνονται πλέον με το κιλό, μοιάζει με τα γεγονότα της Λάρισας να επιβεβαιώνεται.
Ο Δημήτρης Βαγιώνας και ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος αναφέρονται ως πολέμιοι του ντόπινγκ στην Ελλάδα, σε έκθεση της WADA που υπογράφει ο ειδικός Αλεσάντρο Ντονάτι και αποκάλυψε ο "Alpha".
Συμπτωματικά (;), οι δυο τους και ο αθλητίατρος κ. Χάντζος δέχονται σήμερα απειλές.
Στην έκθεση Ντονάτι η Ελλάδα αναφέρεται ως χώρα παραγωγής και εξαγωγής αναβολικών, με εξειδικευμένο μάλιστα εργοστάσιο.
Είναι το ίδιο που το 2000 σφράγισε ο ΣΔΟΕ σαν βιομηχανία παρασκευής ναρκωτικών υπό την επίβλεψη βούλγαρου ειδικού.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για τους Κινέζους αυτό το ντόπιγκ ήταν ό,τι έπρεπε. Διότι επιτέλους, υπάρχει και μια άλλη χώρα στο επίκεντρο της ολυμπιακής επικαιρότητας

Η γερμανική εφημερίδα "Tagesspiegel" αναφέρεται αναλυτικά στις τελευταίες εξελίξεις του σκάνδαλου ντόπινγκ με τους αρσιβαρίστες της Εθνικής σχολιάζοντας ότι: «η Κίνα προσφέρεται να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα για τη διαλεύκανση του σκανδάλου. Για τους Κινέζους αυτό το ντόπιγκ ήταν ό,τι έπρεπε. Διότι επιτέλους, υπάρχει και μια άλλη χώρα στο επίκεντρο της ολυμπιακής επικαιρότητας.»

Από: DW

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκαναν αγωγή στον Τσίπρα - Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τον πολιτικό λόγο, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι προσβολές και τα «υβριστικά σχόλια» απέναντι στη Marfin Investment Group (MIG) για την πώληση του ποσοστού της στον ΟΤΕ στη γερμανική Deutcshe Telekom (DT), θα ξεπλυθούν.... με χρήμα. Διόλου ευκαταφρόνητες αποζημιώσεις ζητά η MIG από τον πρόεδρο του ΣΥΝ και το Star Channel, του οποίους μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μάλιστα, όπως αφήνει να εννοηθεί ο αντιπρόεδρος της MIG, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα έπρεπε να κάθονται πολύ περισσότεροι, αλλά η «βουλευτική ασυλία» τους προστατεύει.

«Εφόσον αυτά που είπε εναντίον μας, δεν τα είπε με δόλο, ας κάνει έστω και τώρα μια αναλυτική εξέταση των γεγονότων και των στοιχείων που υπάρχουν και θα είναι πραγματικά μια πράξη πολιτικής ανδρείας να ανακαλέσει και να μας αποκαταστήσει. Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε από τον κ. Αλ.Τσίπρα 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Βγενόπουλος.
«Προσπάθεια ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου»
Η υποβολή μήνυσης και αγωγής εναντίον του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα συνιστά μια πρωτοφανή πρόκληση και εισάγει μια άκρως επικίνδυνη λογική ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορούν με τέτοιες μεθόδους να κάμψουν την θέληση και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τον δημόσιο πλούτο, είναι γελασμένοι. Περιμένουμε πάντως με ενδιαφέρον την αντίδραση της κυβέρνησης απέναντι στην κίνηση του κ. Βγενόπουλου» αναφέρει ανάμεσα στα άλλα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.



Περισσότερα: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=890160&lngDtrID=251

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μήνυμα στο Συνασπισμό

Μήνυμα αναγνώστη

Μετά τις ιδιαίτερα ευνοϊκές δημοσκοπήσεις του προηγούμενου μήνα για τον ΣΥΝασπισμό, κάποια μέλη του ξεφύγανε τελείως και καβάλησαν το καλάμι για τα καλά. Τόσο που σε βάζουν σε σκέψεις για το τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον από τέτοιες αλαζονικές αντιλήψεις.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Τσίπρα κύριος Ρήγας Αξελός άρχισε να ενίσταται διότι όπως είπε με καταγγελτικό ύφος δεν γίνεται τις αποφάσεις να τις παίρνει συνέχεια η... πλειοψηφία!!!
Το τελευταίο κρούσμα ήρθε σε συνέχεια του προηγούμενου δημοτικού συμβούλιο που ο ίδιος κύριος είχε ξαναχτυπήσει χαρακτηρίζοντας "μπουμπούκια" μια σειρά από γνωστά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτείας (όλων των παρατάξεων) επειδή δε συμφωνούσε με την επιλογή τους να στηρίξουν εκδήλωση των έφεδρων εθελοντών!
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις o εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πήρε τις αποστομωτικές απαντήσεις που του έπρεπε (στην πρώτη από το αντιδήμαρχο κύριο Μοσχονά και στην δεύτερη από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Σκανδαλίδη, κύριο Γιομπαζολιά).
Τα παραπάνω κρούσματα όμως καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως κάποιοι κύριοι του Συνασπισμού ή δεν έχουν ενημερωθεί για τις βασικές αρχές της δημοκρατίας ή δεν είναι και τόσο φανατικοί υποστηρικτές της!
Όπως και να έχει το καλάμι φαίνεται να είναι μεγάλο και η μικροπολιτική αλαζονεία μάλλον θα έχει την τιμητική της και στο μέλλον.
Αν κύριοι του Συνασπισμού συνεχίσετε έτσι... τότε καλό θα ήταν να ξεχάσετε γρήγορα τα νούμερα που σας χάρισαν τα γνωστά ΜΜΕ.

Γ. Τηνιακός

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Toυρκία - Απαγορεύθηκε η πρόσβαση στην υπηρεσία Google Groups

Στους Τούρκους χρήστες της υπηρεσίας Google Groups, στο διαδίκτυο, απαγορεύθηκε με δικαστική απόφαση η πρόσβαση, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Ανατολή. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η πρόσβαση στην ιστοσελίδα, που ανήκει στο εργαλείο αναζήτησης στο διαδίκτυο Google και φιλοξενεί χιλιάδες βήματα διακίνησης ιδεών, απαγορεύθηκε με απόφαση δικαστηρίου της δυτικής Τουρκίας.
Οι Τούρκοι χρήστες στο διαδίκτυο καθοδηγούνται σε μία σελίδα στην οποία γράφεται στα τουρκικά και αγγλικά: "Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα αυτή αναστέλλεται σύμφωνα με την απόφαση 2008/15 του Πρωτοδικείου".
Στη σελίδα αναγράφεται ότι η απόφαση εκδόθηκε στις 14 Μαρτίου, αλλά καμία εξήγηση δεν παρέχεται.
Τα τουρκικά δικαστήρια χρησιμοποίησαν πρόσφατα το πρόσχημα υλικού που θεωρούν ότι προσβάλει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, ως λόγο για να μπλοκάρουν ιστοσελίδες όπως αυτή της ανταλλαγής βίντεο ΥouTube.

Πηγή: ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αναίμακτα έληξε η εξέγερση των κρατουμένων στις φυλακές Κέρκυρας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Ψεύτης ο Ιακώβου"

Η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών δια του προέδρου της Νίκου Σκιαδά διαψεύδει το Χρήστο Ιακώβου, υποστηρίζοντας ότι τη χορήγηση των σκευασμάτων αποφάσισε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Σύμφωνα με τον κύριο Σκιαδά, η Ομοσπονδία αγνοούσε τις ουσίες που χορηγήθηκαν, αφήνοντας εκτεθειμένο τον κύριο Ιακώβου που δήλωσε χθες, ότι όλες οι ενέργειές του ήταν εν γνώσει γιατρών και εκπροσώπων της Άρσης Βαρών.
Να σημειωθεί ότι και οι Κινέζοι "αδειάζουν" τον προπονητή καθώς υποστηρίζουν ότι έστειλαν αμινοξέα, ενώ το περίφημο e mail ήταν προϊόν παγίδευσης.
Ερωτήματα γεννώνται, τόσο για τη "σιγή" του αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και νομάρχη κ. Σγουρού, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση του αντιπροέδρου του ΕΣΚΑΝ, Αστέριου Δεληγιάννη.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κύριος Δεληγιάννης αποπέμφθηκε διότι ενημέρωσε για νέα κρούσματα ντόπινγκ, πρώτα τα κανάλια και μετά το υπουργείο, ενώ λόγος γίνεται για γκάφα ολκής, καθώς "κατασκευάστηκε" ντοπαρισμένος αθλητής στίβου που όμως έχει εγκαταλείψει τον αθλητισμό εδώ και έναν χρόνο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δενδροφύτευση αύριο στο Γαλάτσι

Ο Δήμος Γαλατσίου σας προσκαλεί στην δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 09:00 το πρωί στο Λόφο Κόκκου.
Στη δενδροφύτευση θα συμμετάσχουν εθελοντικά μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλα τα γυμνάσια της πόλης, καθώς και πολίτες εθελοντές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα... "λερωμένα" άλογα και το e-mail της γαλλικής εταιρείας

Το 2005, είχαν βρεθεί 43 ντοπαρισμένα άλογα – αριθμός ρεκόρ, τόσο για τα ελληνικά, όσο και για τα παγκόσμια δεδομένα.
Συγκεκριμένα, εταιρεία παραγωγής τροφών αλόγων με έδρα την Γαλλία, είχε αναλάβει τότε την ευθύνη για την ανίχνευση ιχνών μορφίνης στα ούρα ορισμένων αλόγων τα οποία ήταν στην κατοχή συγκεκριμένης εταιρείας.
......
Η γαλλική εταιρεία παραγωγής τροφών, είχε ισχυριστεί τότε με φαξ που είχε σταλεί από την Γαλλία, ότι η μη εσκεμμένη αυτή μόλυνση, οφειλόταν στο σφάλμα ενός προμηθευτή πρώτης ύλης, ο οποίος, μαζί με το τριφύλλι, που προοριζόταν για την τροφή των αλόγων, επεξεργάστηκε στην ίδια τοποθεσία και ένα φυτό που ονομάζεται μήκων η υπνοφόρος (παπαρούνα), ο χυμός των καρπών του οποίου παράγει όπιο και χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς.
Το αποτέλεσμα όμως, ήταν να τιμωρηθεί ο προπονητής των ντοπαρισμένων αλόγων με 2 χρόνια αποκλεισμό και 97.000 ευρώ πρόστιμο.
Μάλλον δεν έπιασε η προσπάθεια της γαλλικής εταιρείας…
Ο συγκεκριμένος προπονητής μάλιστα, με την επιστροφή του στον ελληνικό ιππόδρομο, βρέθηκε εκ νέου μπλεγμένος σε σκάνδαλο.
Ένα από τα άλογά του ανετράπη, αφήνοντας παράλυτο τον αναβάτη του.
Και παρ’ όλες τις προσπάθειες να αναγνωριστεί υπεύθυνος ο στίβος ως μη κατάλληλος, το εν λόγω άλογο βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη αντιφλεγμονώδη ουσία και η άδεια του προπονητή αφαιρέθηκε και πάλι…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Άλλο κι αυτό πάλι: Τσουγκρίστε τα πασχαλινά αυγά σας στο διαδίκτυο!

Με ένα εικονικό τσούγκρισμα πασχαλινών αυγών, μπορείτε και εσείς να καλέσετε τους φίλους σας να τσουγκρίσουν μαζί σας από το σπίτι τους.
1. Μετά από κάθε τσούγκρισμα που θα σας γίνεται, θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail.
2. Ανα πάσα στιγμή θα μπορείτε να δείτε όλα τα τσουγκρίσματα που σας έγιναν, πότε, απο ποιον, πώς και με ποιο αποτέλεσμα.Πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες θα έχετε μόνο εσείς.
3. Κάθε επισκέπτης μετά από κάθε τσούγκρισμα θα λαμβάνει ενημερωτικό ευχαριστήριο e-mail.
4. Κάθε επισκέπτης ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να δει όλα τα δικά του τσουκγρίσματα, πότε τα έκανε, πώς και με ποιο αποτέλεσμα.

Περισσότερα: http://www.tsougresma.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απίστευτο! Δείτε πώς γλιστρούν τα αυτοκίνητα σε παγωμένο δρόμο στο "τούνελ του θανάτου"

Το τούνελ Lefortovo, που βρίσκεται στην περιοχή Lefortovo της Μόσχας, είναι μήκους 2,2 χιλιομέτρων και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα εντός πόλεως τούνελ.
Το τούνελ περνά κάτω από τον ποταμό Yauza και το νερό περνά μέσα στο τούνελ σε κάποια σημεία του.
Όταν η θερμοκρασία φτάνει τους -38 βαθμούς Κελσίου, όπως είχε συμβεί τον χειμώνα του 2005, ο δρόμος μετατρέπεται σε παγοδρόμιο.
Το τούνελ Lefortovo έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο «το τούνελ του θανάτου», εξαιτίας των πολλών ατυχημάτων που προκαλούνται μέσα σε αυτό, τα οποία μάλιστα καταγράφονται από τις κάμερες που διαθέτει.

Ηρώ Χριστοπούλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τούρκοι "κατέλαβαν" το Μουσείο Απολιθωμένων Θηλαστικών Κερασιάς

Θύμα Τούρκου χάκερ έγινε το Μουσείο Απολιθωμένων Θηλαστικών Κερασιάς. (http://www.kerasiamuseum.gr/)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...η προηγούμενη σελίδα
.
...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Όσοι προλάβατε... προλάβατε... η σελίδα διορθώθηκε γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι απέγινε ρε παιδιά η τσίπα σε αυτήν τη χώρα;

Από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αγανακτισμένοι από τα έργα

Μήνυμα αναγνώστη

Ένα απέραντο εργοτάξιο θυμίζει το Ηράκλειο, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη δεκάδες στο κέντρο της πόλης.
Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες είναι αγανακτισμένοι, καθώς όπως τονίζουν δεν υποφέρεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρωτοφανής, διπλή απόπειρα αυτοκτονίας από δύο αδερφές στην Κρήτη


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εργαζόμενος στην εταιρία Auspure: "Είναι αλήθεια, στείλαμε ένα e-mail, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες πριν απαντήσουμε με δημόσια δήλωση"

Απολογητική επιστολή έστειλε στους επικεφαλής της ελληνικής εθνικής ομάδας άρσης βαρών η κινεζική εταιρία που κατηγορείται ότι προμήθευσε τους αθλητές με σκευάσματα - συμπληρώματα διατροφής με αποτέλεσμα έντεκα από αυτούς να βρεθούν θετικοί σε ελέγχους αντι-ντόπινγκ, γράφει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα του Πεκίνου".
Την Δευτέρα, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ανακοίνωσε πως έλαβε επιστολή από την κινεζική εταιρία, με την οποία απολογείται επειδή κατά λάθος πρόσθεσε στα σκευάσματα απαγορευμένες τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
Εργαζόμενος στην εταιρία Auspure Biotechnology Co Ltd με έδρα την Σαγκάη επιβεβαίωσε πως η εταιρία έστειλε την επιστολή, επισημαίνει η εφημερίδα "Beijing News" σήμερα. "Είναι αλήθεια, στείλαμε ένα e-mail, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες πριν απαντήσουμε με δημόσια δήλωση", φέρεται να τόνισε ο υπάλληλος της εταιρίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ένας άλλος υπάλληλος, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το "Ρόιτερ", τόνισε πως ήδη διεξάγονται έρευνες στην εταιρία. "Η υπόθεση ερευνάται και θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες όταν οι έρευνες ολοκληρωθούν", είπε.
Χθες, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας αμφισβήτησε τους ελληνικούς ισχυρισμούς για ανάμειξη της εταιρίας Auspure.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Κίνας ανακοίνωσε πως ερευνά το θέμα, αλλά τήρησε την ίδια στάση με το υπουργείο. "Μην πιστεύετε σε αυτήν την αποκαλούμενη απολογητική επιστολή", είπε χαρακτηριστικά αξιωματούχος της στην εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ιαπωνία: Εκτέλεση δι’ απαγχονισμού τεσσάρων κρατουμένων καταδικασμένων στην εσχάτη των ποινών για την διάπραξη φόνων

Οι αρχές της Ιαπωνίας προχώρησαν στην εκτέλεση δι’ απαγχονισμού τεσσάρων κρατουμένων καταδικασμένων στην εσχάτη των ποινών για την διάπραξη φόνων, εφαρμόζοντας τη νέα πολιτική του υπουργού Δικαιοσύνης Κούνιο Χατογιάμα για να μειωθεί ο αριθμός των φυλακισμένων που αναμένουν την εκτέλεσή τους.
Ο αριθμός των εκτελεσθέντων από τον Δεκέμβριο έφθασε, έτσι, τους δέκα.
Ο αριθμός των κρατουμένων που ανέμεναν να εκτελεστούν είχε αυξηθεί σε πάνω από 100 λόγω της άρνησης προηγούμενου υπουργού Δικαιοσύνης να εγκρίνει τις θανατώσεις λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.
Μεταξύ των τεσσάρων περιλαμβανόταν ο 42χρονος Μασαχίτο Σακαμότο, που είχε καταδικασθεί για την απαγωγή και το φόνο ενός κοριτσιού 16 ετών το 2002, σύμφωνα με ανακοινωθέν του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Οι συγγενείς των θανατοποινιτών πληροφορούνται το θάνατο των οικείων τους μόνον μετά την εκτέλεσή τους.
Η Ιαπωνία είναι μια από τις ελάχιστες βιομηχανικές χώρες όπου εξακολουθεί να επιβάλλεται η θανατική ποινή.
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ασκούν δριμεία κριτική στην πρακτική που ακολουθεί το Τόκιο και στην μυστικοπάθεια του για το ζήτημα.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειονότητα των Ιαπώνων θεωρεί πως πρέπει να επιβάλλεται η θανατική ποινή.
Η Ιαπωνία προχώρησε στις εκτελέσεις εννέα ανθρώπων το 2007, αριθμός που είναι ο υψηλότερος από το 1976, αλλά απέχει πολύ από τον αριθμό των εκτελεσθέντων στις ΗΠΑ, που ήταν 40 την ίδια περίοδο.
Ερωτηθείς σχετικά, ο Χατογιάμα είπε ότι "δεν έδωσε σημασία στο χρονικό διάστημα. . . ως υπουργός Δικαιοσύνης, απλώς εφαρμόζω όσα επιτάσσει ο νόμος".

Πηγή: ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξέγερση στις φυλακές της Κέρκυρας

Τουλάχιστον εξήντα τρόφιμοι αρνήθηκαν χθες το απόγευμα να μπουν στα κελιά τους και στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα για τις συνθήκες κράτησής τους. Το κτίριο έχει περικυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=814430

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βρέθηκαν τα ίχνη του ηλεκτρονικού μηνύματος της Suli

Βρέθηκαν τα ίχνη του ηλεκτρονικού μηνύματος, που σύμφωνα με το Λαρισαίο επιχειρηματία εστάλη από την εταιρεία "Aspure".
Aπό το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκε ότι το μήνυμα προέρχεται από κτίριο στη Σαγκάη.
Έχει ενημερωθεί η κινεζική Ιντερπόλ για να βρεθεί το ακριβές σημείο και να δούμε αν αυτό βρίσκεται στην εταιρεία που φέρεται ως η προμηθεύτρια.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απίστευτο - Έκαιγαν αυτοκίνητα όλο το βράδυ!

Επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, σε έξι περιοχές της Αθήνας. Σε εκθέσεις αυτοκινήτων, στην οδό Αχαρνών, στηΛεωφόρο Συγγρού, στην Πειραιώς, στην Κηφισίας, στην Ηλιούπολη σε συνεργείο αυτοκινήτων και στα Άνω Πατήσια, σε σχολικό
λεωφορείο της ελληνοιταλικής σχολής.
Αποτέλεσμα να καταστραφούν περίπου 30 οχήματα, κυρίως ιταλικής προέλευσης.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Λαρισαίος εισαγωγέας που προμήθευσε την ομάδα της άρσης βαρών με απαγορευμένες ουσίες, πλασάρει σε δημοσιογράφο, την απαγορευμένη ουσία εφεδρίνη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Λαρισαίος εισαγωγέας που υποστηρίζει ότι από λάθος της κινεζικής εταιρείας προμήθευσε την ομάδα της άρσης βαρών με απαγορευμένες ουσίες, στις 30 Ιουλίου του 2007, μέσα στο γυμναστήριό του στη Λάρισα, είναι διατεθειμένος να πουλήσει σε συνεργάτη της εκπομπής, την απαγορευμένη ουσία εφεδρίνη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...