Ειδήσεις

10 Ιαν 2009

Δημοσκόπηση της Alco για το "Πρώτο Θέμα"

Πρόθεση ψήφου

ΠΑΣΟΚ: 31,2%
ΝΔ: 28,2%
ΚΚΕ: 7,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 7,1%
ΛΑΟΣ: 3,9%
Οικολόγοι: 1,2%
Άλλο: 2,9%
Λευκό: 5%
Δεν ξέρω - Δεν απαντώ: 12,7%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης "βγάζει στο σφυρί" το πατρικό σπίτι του Κώστα Λαλιώτη στα Δολιανά – Ολόκληρη η δήλωση που είχε κάνει ο Λαλιώτης το 1996

"Στο σφυρί" βγαίνει στις 28 Ιανουαρίου το πατρικό σπίτι του Κώστα Λαλιώτη στα Δολιανά Αρκαδίας.
Η αγωγή που του είχε κάνει ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όταν ο Κώστας Λαλιώτης τον κατηγόρησε για διακίνηση "μαύρου" χρήματος στα ταμεία της ΝΔ μέσω της Λιβεριανής εταιρείας "Mayo", εκδικάστηκε υπέρ του και τώρα διεκδικεί την αποζημίωση που δεν έχει πληρωθεί έως τώρα από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε τη ολόκληρη τη σχετική δήλωση του Κώστα Λαλιώτη, το 1996, μετά την απόφαση του Εφετείου, που εκδίκασε τις αγωγές για την υπόθεση της «ΜΑΥΟ»:
.......
Συνεχίζεται...

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2006
1. Με την απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση της Λιβεριανής Εταιρείας «MAYO INVESTMENTS CORPORATION» και την σχέση της με τη ΝΔ για την χρονική περίοδο 1989-1990 νοιώθω δικαιωμένος για δύο βασικούς λόγους.
Πρώτον, γιατί αποδείχτηκε ότι υπήρχε Λιβεριανή off shore Εταιρεία, που διακινούσε με τον τροφοδότη Λογαριασμό της στην ROYAL BANK OF SCOTLAND εκατομμύρια δολάρια προς τα ταμεία της Ν.Δ. μέσα από ένα Ειδικό Λογαριασμό της Ν.Δ. στην Εθνική Τράπεζα – παράρτημα Κολωνακίου.
Δεύτερον, γιατί ανεξάρτητα από τους σημερινούς λεονταρισμούς του για τη δικαίωσή του και την αποζημίωσή του με το ποσό των 100 χιλ. ευρώ, ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει ότι το Εφετείο στην ίδια απόφασή του έχει επιδικάσει στον ίδιο να καταβάλλει το ποσό των 22 χιλ. ευρώ προς εμένα, για προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου από τους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς του.
Για να διευκολύνω τον κύριο Μητσοτάκη στην απόφασή του, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αν θέλει να εκτελέσει την απόφαση του Δικαστηρίου σε βάρος μου, του γνωστοποιώ ότι όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι διαφανή και περιγράφονται αναλυτικά και στοιχειοθετημένα στην δήλωση (Προσωπική, Συζυγική και Οικογενειακή) του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» που υποβάλλω κάθε χρόνο στη Βουλή των Ελλήνων.
Όλα τα προσωπικά μου περιουσιακά στοιχεία προέρχονται από κληρονομιά των γονιών μου, που έχουν κύριο σημείο αναφοράς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Δολιανά Αρκαδίας. Καθώς και ένα γραφείο (70 τ.μ.) στην Αθήνα, που έχω αγοράσει το 1992 με Δάνειο (όπως πολλοί Βουλευτές) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ένα Δάνειο το οποίο ακόμα δεν έχω ξεπληρώσει.
2. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι πάντα σεβαστές αν και στη Δημοκρατία πάντα ισχύει η αρχή ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Όμως ανεξάρτητα από την απόφαση της Δικαιοσύνης, νοιώθω απολύτως πολιτικά και ηθικά δικαιωμένος γιατί μετά τον επίμονο και διαχρονικό αγώνα μου για την διαφάνεια, η τότε ηγεσία της Ν.Δ. αναγκάστηκε, επιτέλους, να ομολογήσει την ύπαρξη της «ΜΑΥΟ» και τη χρηματοδότηση της ΝΔ από αυτήν. Να ομολογήσει δηλαδή όλα αυτά που για 10 ολόκληρα χρόνια αρνούνταν επιμελώς και συνεχώς.
· Αυτές οι ομολογίες των επιφανών στελεχών της Ν.Δ. και με τις δημόσιες δηλώσεις τους και με τις ένορκες καταθέσεις τους στη Δικαιοσύνη, για τη «ΜΑΥΟ», αποτελούν σίγουρα και μια πολιτική νίκη και ηθική δικαίωση και για εμένα και για το ΠΑΣΟΚ. Γιατί τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες τις είχα κάνει το 2001 με τη θεσμική ιδιότητα του Βουλευτή, του Υπουργού και του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης και σύγκρουσης για τη διαφάνεια και το ήθος στη Δημόσια ζωή.


3. Είναι γνωστό ότι η τότε ηγεσία και τα στελέχη της ΝΔ, αναγκάστηκαν με τις δημόσιες δηλώσεις τους, αλλά και τις ένορκες καταθέσεις τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη να αναγνωρίσουν επιτέλους με τον πιο επίσημο τρόπο την ύπαρξη της off-shore Λιβεριανής Εταιρείας «MAYO». Αναγκάστηκαν να ομολογήσουν και την αποδεδειγμένη πολύχρονη οικονομική συναλλαγή και διαπλοκή της «MAYO» με τη ΝΔ.
· Αναγκάστηκαν, επίσης, να παραδεχτούν και να ομολογήσουν τη συνεχή ροή 2 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή τη ροή εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών από τους «γνωστούς και άγνωστους χρηματοδότες» της «MAYO» προς τα ταμεία της ΝΔ κατά την περίοδο 1989-1990.
Όμως τα ερωτήματα ποιοί και γιατί (όλοι αυτοί οι γνωστοί και άγνωστοι χρηματοδότες) και για πόσα χρόνια χρηματοδοτούσαν τη Ν.Δ., παραμένουν αναπάντητα.
· Αυτή η ροή «αδήλωτου» και ίσως «μαύρου» χρήματος είχε τους εξής σταθμούς:
α. Οι «γνωστοί – άγνωστοι» χρηματοδότες της Ν.Δ. κατέθεταν χρήματα για τη Λιβεριανή Εταιρεία «MAYO INVESTMENTS CORPORATION» στην ROYAL BANK OF SCOTLAND και πιο συγκεκριμένα στον Τροφοδότη Λογαριασμό με τα εξής κωδικά στοιχεία:
ð U.S. Dollar A/c No. MAYINV-USDI
ð Sterling A/c No. 20662557
β. Μετά, με εντολή του Διαχειριστή της «MAYO» εφοπλιστή κ. Σπ. Πολέμη, τα ποσά των εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών έφθαναν στην Εθνική Τράπεζα –παράρτημα Κολωνακίου- στον Ειδικό Λογαριασμό της Ν.Δ. Ο Λογαριασμός αυτός είχε ως συνδικαιούχους και συνδιαχειριστές σύμφωνα με το νόμο, (και σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του Γ. Βαρθολομαίου), τους κ. Μητσοτάκη ως Προέδρου του κόμματος και τους Α. Μπρατάκο και Α. Σγαρδέλη, ως αντίστοιχους υπεύθυνους της Ν.Δ..
γ. Μετά, τα εκατομμύρια δολάρια του συγκεκριμένου Λογαριασμού με δραχμοποίηση και εκταμίευση, έμπαιναν στα ταμεία του κόμματος της Ν.Δ. στη Ρηγίλλης.
δ. Για να γίνει πιο εμφανής και πιο συγκεκριμένη η αδιαμφισβήτητη ροή των χρημάτων από τη Λιβεριανή Εταιρεία «MAYO INVESTMENTS CORPORATION» προς τα ταμεία της ΝΔ παραθέτω και επισυνάπτω την ένορκη κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση αυτή, του κ. Ιωάννη Βαρθολομαίου.
Η ένορκη κατάθεση του κ. Ι. Βαρθολομαίου είχε γίνει στις 30.05.2002 (στη Συμβολαιογράφο Αναστασία Κυριακίδη) με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ.
4. Αποδείχτηκε έτσι περίτρανα ότι την ίδια περίοδο, που οι αποκαλούμενοι «αρχάγγελοι της κάθαρσης» είχαν οργανώσει το «Βρώμικο 1989» για να εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου και για να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν ανενδοίαστα τη Λιβεριανή Εταιρεία «MAYO» ως όχημα χρηματοδότησης της ΝΔ έξω και πέρα από κάθε πολιτική και κάθε ηθική αρχή.
Τη χρονική ταύτιση αυτών των δύο δεδομένων πολλοί πολιτικοί, πρωταγωνιστές και θιασώτες εκείνης της αλήστου μνήμης εποχής, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να την ξεχάσουν και να την ξορκίσουν.
· Είναι γεγονός ότι αυτή τη σκοτεινή και άνομη σχέση της «MAYO» με τη ΝΔ, η τότε ηγεσία και τα στελέχη της ΝΔ έχουν αποπειραθεί πολλές φορές πότε να την αρνηθούν κατηγορηματικά, πότε να τη σβήσουν με το σφουγγάρι της λήθης και πότε να θολώσουν τα νερά με παραπλανητικές και ανοίκειες επιθέσεις λάσπης εναντίον μου και εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
Όμως, αυτή η ιστορική αλήθεια θα ξεσκεπάζει για πάντα τον αμοραλισμό, τον ευτελισμό, όπως και την αντιδημοκρατική και καθεστωτική συμπεριφορά των πρωταγωνιστών του «Βρώμικου 1989», γιατί η ιστορία τελικά δεν γράφεται με λασπολογίες, με συκοφαντίες και με σκευωρίες, αλλά με αναμφισβήτητες αλήθειες.

5. Πιστεύω ότι η υπόθεση της «MAYO» θα στιγματίζει διαχρονικά το κόμμα της ΝΔ για μια κρίσιμη περίοδο και θα προβάλλει ως μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη διαπλοκής ενός κόμματος με οικονομικά συμφέροντα. Θα προβάλλει ως ένα μείζον, προκλητικό και δυστυχώς σκόπιμα συγκεκαλυμμένο πολιτικό, θεσμικό και ηθικό σκάνδαλο στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας.
Κατά γενική παραδοχή αποτελεί ιστορικό παράδοξο και θεσμική πρόκληση να μην προχωράει εις βάθος μια διεξοδική έρευνα της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Εάν προχωρήσει δυναμικά και αποτελεσματικά μια τέτοια έρευνα ίσως μπορεί να αποδειχθεί ότι η «ΜΑΥΟ» αποτελεί μία από τις μαύρες τρύπες του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας.
6. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδειχθεί η ροή τεράστιων χρηματικών ποσών και τελικά να αποκαλυφθεί η αδιαφάνεια, η συναλλαγή και η διαπλοκή πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.
· Οι ιδρυτές και οι διαχειριστές της «ΜΑΥΟ» έχουν πια αποκαλυφθεί και είναι γνωστοί γιατί ιδρύθηκε και λειτουργεί ως «Τροφοδότης Λογαριασμός» από το 1980. Δεδομένοι και γνωστοί είναι και οι τροφοδότες λογαριασμοί της «ΜΑΥΟ» στη ROYAL BANK OF SCOTLAND. Αρκεί μια δικαστική συνδρομή για να ανοίξουν αυτοί οι λογαριασμοί και να χυθεί άπλετο φως.
Μόνον έτσι μπορούν να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά, όλα τα μυστήρια και όλες οι αλήθειες για τη «ΜΑΥΟ». Δηλαδή ποιοί, πότε και γιατί κατέθεταν τεράστια χρηματικά ποσά, πού πήγαιναν ή πού βρίσκονται τώρα αυτά τα ποσά.
Άλλωστε σε αρκετές χώρες της Ευρώπης υπάρχουν πολλά αντίστοιχα παραδείγματα μαζί με συνταρακτικές αλήθειες για τη διαπλοκή κομμάτων και πολιτικών με επιχειρηματίες και οικονομικά συμφέροντα, στις πρόσφατες δεκαετίες του ’70, του ’80, του ‘90 και του 2000.
7. Η σιωπή και η συγκάλυψη για τέτοιες «σκοτεινές» υποθέσεις σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν τη Διαφάνεια και το ήθος στη Δημόσια ζωή και δεν συνάδουν με την Δημοκρατία και την ανοιχτή κοινωνία.
· Στην εποχή μας από όλα τα κόμματα, από όλους τους πολιτικούς και από όλους τους ανεξάρτητους θεσμούς της συντεταγμένης πολιτείας μας (Δικαιοσύνη και ΜΜΕ) θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία και η δημοκρατία, η διαφάνεια και η αλήθεια.

· Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν για τον καθένα ξεχωριστά για να κατοχυρωθεί η Διαφάνεια Παντού και Πάντα, η Διαφάνεια για τους Πάντες και τα Πάντα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

H γάτα περνούσε από το στούντιο, αυτό έλεγε το δελτίο καιρού και...

Τα λίγα λεπτά δημοσιότητας φαίνεται ότι δεν είναι θέλγητρο μόνο για τους ανθρώπους. Μία γάτα «τρύπωσε» σε στούντιο γερμανικής τηλεόρασης, την ώρα που ο παρουσιαστής του καιρού βρισκόταν «στο αέρα».
Η αντίδραση του Γκιοργκ Κάσελμαν πάντως εξέπληξε τους πάντες, αφού δε δίστασε να πάρει τη γάτα αγκαλιά και να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του.
«Δεν ξέρω πώς μπήκε μέσα στο στούντιο», είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε ότι ο Λούπιν, η γάτα, ανήκει σε έναν εργαζόμενο του στούντιο, που έλειπε εκείνη την ημέρα.Από: www.zougla.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επί 10 ημέρες οι αγρότες των Σερρών ξεπάγιασαν στον κόμβο του προμαχώνα

Πριν τα Χριστούγεννα, επί δέκα ημέρες οι αγρότες των Σερρών ξεπάγιασαν στον κόμβο του προμαχώνα, περίμεναν μάταια απάντηση, από την κυβέρνηση Καραμανλή, το μόνο που εισέπραξαν ήταν ο παντελής αποκλεισμός τους από τα κανάλια της διαπλοκής.Από: o-politis.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από το Μάιο του 2006 μέχρι και σήμερα το ΕΚΑΒ στην βόρειο Ελλάδα κάνει λευκή απεργία - αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές ασθενών

Μήνυμα αναγμώστη

.....
Από τον Μάιο του 2006 μέχρι και σήμερα το ΕΚΑΒ στην βόρειο Ελλάδα κάνει λευκή απεργία-αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές ασθενών (εξιτήρια επανεξετάσεις, κοινωνικές μεταφορές, επιστροφές, κα).
Αποτέλεσμα της είναι η ταλαιπωρία και η μη εξυπηρέτηση των ασθενών καθώς επίσης και η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση κυρίως των ευπαθών ομάδων όπως οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς, κα.
Αποτέλεσμα της επίσης είναι να έχουμε δυο θανάτους επίσημα καταγεγραμμένους, σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.
……
Συνεχίζεται…


Από τον Μάιο του 2006 μέχρι και σήμερα το ΕΚΑΒ στην βόρειο Ελλάδα κάνει λευκή απεργία-αποχή από τις δευτερογενής διακομιδές ασθενών (εξιτήρια επανεξετάσεις, κοινωνικές μεταφορές, επιστροφές, κα).
Αποτέλεσμα της είναι η ταλαιπωρία και η μη εξυπηρέτηση των ασθενών καθώς επίσης και η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση κυρίως των ευπαθών ομάδων όπως οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς, κα.
Αποτέλεσμα της επίσης είναι να έχουμε δυο θανάτους επίσημα καταγεγραμμένους, σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.
……
Συνεχίζεται…
Αφού το πρόβλημα πήρε διαστάσεις μετά από καταγγελίες ασθενών , συλλόγων καρκινοπαθών , νεφροπαθών, βουλευτών, κα, με εντολή του πρωθυπουργού, τον Οκτώβριο του 2007 ξεκίνησε έρευνα-ΕΔΕ από το Σ.Ε.Υ.Υ.Π (σώμα επιθεωρητών υπηρεσιών υγείας &πρόνοιας) Θεσσαλονίκης, και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2008 με το πόρισμα που σας έστειλα.

1.Ο υπουργός υγείας αντί να περάσει πειθαρχικό τους κατηγορούμενους από την Ε.Δ.Ε με το έγγραφο αρ.πρωτ.132507/29/9/2008 τους απαλλάσσει και βάζει το φάκελο στο αρχείο.

2.Παρόλο που ο φάκελος πήγε στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης έτοιμος προ εξαμήνου, ακόμη να ασκηθούν διώξεις;

Λέτε να ξεχάστηκε;

3.Ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ με το έγγραφο αρ.πρωτ.340/08/05/2008 παρακάλεσε(απαίτησε) από τον επιθεωρητή που ολοκλήρωσε την Ε.Δ.Ε να στείλει στον εισαγγελέα το πόρισμα αφού αφαιρέσει την παράγραφο 3.3.

Γιατί άραγε;

4. Επίσης δίνει εντολή να γίνει καταγραφή της ζημίας που υπέστη το δημόσιο από την μη περικοπή των αποδοχών των απεργούντων, που όμως δεν έγινε μέχρι και σήμερα με τις ευλογίες και την ανοχή του υπουργείου υγείας , Δ.Σ. ΕΚΑΒ και Σ.Ε.Υ.Υ.Π.Αθήνας.

Έλεγξε εάν έγινε;

Όσο για τον επιθεωρητή κ. Αρβανίτη Νικόλαο που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την ΕΔΕ την 16-12-2008 του ανακοίνωσαν τηλεφωνικά ότι απομακρύνεται από Επιθεωρητής.

Spartakos

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τραγικές φωτογραφίες από τη Γάζα

Μήνυμα αναγνώστη
........
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια "αστυνομική διαταγή" του 1907


Μήνυμα αναγνώστη
......
Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια αλλά έχει πλάκα...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο ΟΗΕ θα επαναλάβει τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας

Τα Ηνωμένα Έθνη θα επαναλάβουν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια του προσωπικού τους από το Ισραήλ, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
……
Συνεχίζεται…

Η Υπηρεσία Αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (Unrwa), διέκοψε, παρά την κρίσιμη κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, από την Πέμπτη τις επιχειρήσεις της, όταν μια από τις φάλαγγες μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας επλήγη από ισραηλινές οβίδες και ένας Παλαιστίνιος οδηγός σκοτώθηκε. Ωστόσο η Unrwa ανακοίνωσε χθες ότι τα Ηνωμένα Εθνη έλαβαν αξιόπιστες διαβεβαιώσεις ότι η ασφάλεια του προσωπικού του ΟΗΕ, οι εγκαταστάσεις και οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις θα γίνουν πλήρως σεβαστές. "Επί της βάσεως αυτής, οι κινήσεις του προσωπικού του ΟΗΕ, που διεκόπησαν χθες , θα επαναληφθούν το συντομότερο δυνατόν", αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού από την πλευρά της έχει περιορίσει από χθες τις δραστηριότητές της στη Λωρίδα της Γάζας, όταν ένα από τα οχήματά της δέχθηκε πυρά, προερχόμενα πιθανότατα από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.


ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πέντε χιλιάδες εισιτήρια για την ορκωμοσία του Ομπάμα πουλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Οι 5.000 θέσεις καθημένων που διατέθηκαν προς πώληση χθες Παρασκευή για την παρέλαση που θα οργανωθεί για την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα βρήκαν αγοραστές μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, ανακοινώθηκε από την υπηρεσία Ticketmaster που ήταν υπεύθυνη για την πώληση.
.....
Συνεχίζεται...

"Όλα πουλήθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Ticketmaster, ο Άλμπερτ Λόπες, διευκρινίζοντας ότι 94% των πωλήσεων έγιναν μέσω του Ίντερνετ και 6% μέσω τηλεφώνου. Η πώληση των 5.000 εισιτηρίων, με τιμή 25 δολάρια έκαστον, είχε ξεκινήσει στις 13.00 (τοπική ώρα, 20.00 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με τον Λόπες, χωρίς να φτάσει τα ρεκόρ της Ticketmaster, η πώληση ήταν "πολύ καλή". Σε σύγκριση, το μυθικό συγκρότημα του χαρντ ροκ AC/DC είχε πουλήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο 15.000 εισιτήρια για τη συναυλία του μέσα σε τριάμισι λεπτά, δηλαδή η αναλογία "αριθμός πωλήσεων / χρόνος πώλησης" ήταν παρόμοια. Αμέσως αφού αγοράσθηκαν, πολλά εισιτήρια βρίσκονταν ήδη προς πώληση σε ιστοσελίδες μικρών αγγελιών ή δημοπρασιών σε τιμές που έφθαναν ως 300 δολάρια, δηλαδή πάνω από το δεκαπλάσιο της αρχικής αξίας τους.ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σύλληψη γιαγιάς - "κουκουλοφόρου" - Βίντεο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ξεκίνησε η μεταρρύθμιση στην Παιδεία...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Next please!

Μήνυμα αναγνώστη
.....Από: www.panicproject.org

panic-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτοί δηλαδή είναι ακόμα μαθητές ή φοιτητές;

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες από το σημερινό μαθητικό συλλαλητήριο θα θέλαμε να ρωτήσουμε εάν οι άνθρωποι που έχουμε τονίσει με κύκλους είναι ακόμη μαθητές ή φοιτητές...
Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία...
Αρκετά δεν έχουμε τραβήξει σαν χώρα;...

Περισσότερα: enimerwsi-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ισραηλινός πυροβολεί εν ψυχρώ κρατούμενο Παλαιστίνιο με χειροπέδες - Βίντεο

Μήνυμα αναγνώστη
.
Ο Ισραηλινός οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων B Tselem, στις 20 Ιουλίου 2008, έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο.
Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν Παλαιστίνιο και αφού του είχαν περάσει χειροπέδες και του έδεσαν τα μάτια, ο ένας τον πυροβόλησε από πολύ κοντά ενώ ο άλλος τον κρατούσε.Από: apneagr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

25 Ιανουαρίου - Το πρώτο μνημόσυνο του αρχιεπίσκοπου - "κεραυνού"

Μήνυμα αναγνώστη
........
Συμπατριώτες...

Συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες ένας χρόνος από τότε που ο "Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός" πέρασε στην Αθανασία. Στις 25 Ιανουαρίου θα τελεσθεί στην Αθήνα το πρώτο μνημόσυνο του Χριστόδουλου.
Του Εθνάρχη μας που ζεί και καθοδηγεί τον Αγώνα μας και την Αγάπη μας για την Πατρίδα και την Πίστη.
Οι Ανένταχτοι Πατριώτες καλούν σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για το προσεχές διάστημα όλες τις πατριωτικές δυνάμεις και τους πυρήνες αγώνα, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, για να αποδωθεί ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, όπως και ο ίδιος επιθυμούσε και επεσήμανε διαρκώς, η απαραίτητη ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Πιστοί στο κάλεσμα του "πολλαπλασιάζουμε καθημερινά τους ανθρώπους που κάνουν Αντισταση" και δίνουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
(Με νεώτερες ανακοινώσεις θα καθοριστούν λεπτομέρειες που θα αφορούν την δραστηριότητα μας)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στηρίξτε αυτόν τον blogger από την Παλαιστίνη - Όλοι σας!

Είναι το blog ενός 23χρονου "συναδέλφου" σας blogger, ο οποίος είχε ακόμα μεγαλύτερη ατυχία απ' το να γεννηθεί Έλληνας όπως εμείς (αντί πχ Σουηδός), το να γεννηθεί Παλαιστίνιος στη Γάζα.
Το link είναι: http://gazatoday.blogspot.com/ και είναι το προσωπικό του ημερολόγιο (στα αγγλικά) από την καθημερινότητα της Γάζας, ευχόμαστε οι μέρες του να είναι αρκετές ακόμα και να έχει την ευκαιρία να το γεμίσει και με κάτι ευχάριστο στη συνέχεια της ζωής του!!!
........
Από: cretanpatriot.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

To Καστελόριζο της... Τουρκίας

Το Καστελόριζο, η Τουρκία και το Lonely Planet, το περιοδικό του γνωστού τουριστικού οδηγού προτείνει Χριστούγεννα στην Τουρκία -στο Καστελόριζο δηλαδή!
Ο φωτογράφος του Top Gear Νώντας Κουτσούκης πήρε στα χέρια του το καινούριο τεύχος του φρέσκου περιοδικού Lonely Planet, και κάποια στιγμή έφτασε σε ένα δισέλιδο που σαν περίεργο του έκατσε. "Χριστούγεννα στην Τουρκία", έγραφε πάνω, αλλά σαν οικείο του φαινόταν το παραθαλάσσιο χωριουδάκι που απεικονιζόταν. Πράγματι, η λεζάντα εξηγούσε πως πρόκειται για το Τουρκικό νησί Καστελόριζο. Το φοβερό ήταν πως στην ίδια τη φωτογραφία υπήρχαν όχι μία, αλλά δύο Ελληνικές σημαίες, πάνω σε σπίτια!
……
Από: blog.antibaro.gr
Από: pressmme.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Ποιoς το είπε;" - Ένα ανέκδοτο να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας... - Θα μπορούσε να ήταν και αληθινή ιστορία!

Η δασκάλα παρουσιάζει στους μαθητές ενός αμερικάνικου κολεγίου έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι.

Το μάθημα αρχίζει με ερωτήσεις αμερικανικής ιστορίας. «Για να δούμε», λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε: Δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;»

Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του εκτός από τον καινούριο. «Ο Πάτρικ Χένρι, το 1775, στη Φιλαδέλφεια», απαντά. «Μπράβο, Σουζούκι .
…….
Συνεχίζεται…

Και ποιος είπε: Κυβέρνηση του λαού από το λαό και για το λαό;»,ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα. «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863, στο Γκέτισμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι .

Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή! Ο Γιαπωνέζος Σουζούκι ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!» .

Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια ψιλή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε, δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι, μαλάκες Γιαπωνέζοι!» .

«Ποιος το είπε αυτό;», φωνάζει η δασκάλα. Ο Σουζούκι χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακ Άρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα το 1982, στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»». Η τάξη σιωπά.

«Θέλω να ξεράσω» ,ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή . «Ποιος το είπε αυτό ;» ,ξαναρωτάει αυστηρά η δασκάλα .
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι : «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος στον πρωθυπουργό Τανάκα ,το 1991 ,κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο» .

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει : «Ρε ,δεν μας παίρνεις καμιά πίπα ;» !
Και ο Σουζούκι ψύχραιμα : «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λεβίνσκι ,το 1997 ,στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου» .

Δυο τρεις μαθητές ουρλιάζουν : «Αϊ γαμήσου ,ρε μαλακισμένο Σουζούκι» . Ατάραχος ο Γιαπωνέζος : «Βαλεντίνο Ρόσι ,Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ,Ράλι Νότιας Αφρικής ,το 2002» .

Κόλαση στην τάξη ,οι μαθητές πετούν καρέκλες, η δασκάλα έχει λιποθυμήσει και ξαφνικά μπαίνει ο διευθυντής : «Ε, μα την Παναγία, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο», λέει...

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι : «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής, στο τελευταίο - προ του ανασχηματισμού - Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησής του!!!...»

http://trifylianews.blogspot.com/2009/01/blog-post_2860.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...