Ειδήσεις

7 Ιουν 2008

Δεν ήρθαν στην Ελλάδα γιατί το αεροπλάνο του δε θα έγραφε «Μακεδονία». Στη Νέα Υόρκη όμως, «φόρεσαν» καρτελάκι με τη λέξη FYROMΔεν ήρθε λοιπόν, στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβένκοσφσκι, επειδή η Ελλάδα, δεν του επέτρεψε να έλθει με αεροπλάνο σαν κι αυτό της φωτογραφίας που θα είχε τα διακριτικά "Macedonia".


Η Ελλάδα, υπέδειξε στη Σκοπιανή διπλωματία να αλλάξουν το λογότυπο "Macedonia " και να βάλουν το "FYROM".
Αυτό είναι αδύνατον, απάντησαν οι Σκοπιανοί!
Να δεχθούμε εμείς ταμπέλα FYROM, α.. πα.. πα!

Και τώρα κρατηθείτε!!!

Δείτε τις δύο ωραίες αυτές φωτογραφίες. Είναι από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Nikola Gruevski και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων, Stavrevski, στη Νέα Υόρκη, στις 4 Ιουνίου.

Στην πρώτη οι δύο λεβέντες, "χαζεύουν" στο NYSE, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Στη δέυτερη, ο Gruevski βραβεύεται από τη World Bank για τα επιτεύγματα της ΠΓΔΜ στο περιβάλλον.

Τις είδατε;
Δείτε τώρα σε μεγέθυνση...
1. Τι καρτελάκια έδωσαν στο σκληρό Gruevski να φορέσει στο Χρηματιστήριο και δέχθηκε!

2. Τι γράφει το βραβείο που πήρε από τη Διεθνή Τράπεζα (και το πήρε):


Nicola Gruevski receives World Bank award on buisiness climate reform with the label FYR Macedonia (the right name) and visits New York Stock Exchange (NYSE), wearing the right visit card, with the right name "FYR Macedonia".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η χθεσινή φωτιά στην Πάρνηθα έγινε η αιτία να ανακαλυφθεί φυτεία κανναβης ενός στρέμματος
Κάντε "κλικ" στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για μεγέθυνση.
...........
Λεωνίδας Καπερναράκος


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τελικά, οι γονείς πούλησαν τα παιδιά τους. Άλλωστε, το είχαν κάνει και παλαιότερα...

Οι γονείς πούλησαν τα παιδιά τους.... Αρχικά είχαν ισχυριστεί ότι τα παιδιά τους είχαν χαθεί. Σήμερα, οι φυσικοί γονείς του 8χρονου Αχμέτ και του 6χρονου Αϊχάν προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας με την κατηγορία ότι πούλησαν τα παιδιά τους.
Σήμερα η μάνα έσπασε και ομολόγησε ότι πούλησε τα αγόρια με την βοήθεια του θείου τους. Χρειάζονταν τα λεφτά για να ξεχρεώσουν ένα δάνειο είπε...
Αμέσως συνελήφθη ο θείος των αγοριών. Αρνείται όμως ότι έχει σχέση με όσα καταγγέλλει η μητέρα και δεν βοηθά στον εντοπισμό των δυο ανηλίκων. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν αν τα παιδιά βρίσκονται στην Ελλάδα ή αν είναι ακόμη στην ζωή. Πιστεύουν όμως ότι την λύση της υπόθεσης κρατά ο θειος που μεσολάβησε στην αγοροπωλησία...
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων οι οικογένεια ήταν 14μελής ενώ στο παρελθόν οι γονείς είχαν πουλήσει και άλλο παιδί τους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιατί το κάπνισμα θα απαγορευτεί το 2010;

Μήνυμα αναγνώστη

............
Είδα χθες διαφήμιση ότι θα απαγορευτεί το κάπνισμα από το 2010 γιατί 600 παθητικοί καπνιστές πεθαίνουν κάθε χρόνο. Δηλαδή, για να καταλάβω κάτι καλά...
Θα αφήσουμε άλλους 600 να πεθάνουν μέσα στο 2008 και ακόμη 600 στο 2009 γιατί υπάρχουν ανεγκέφαλοι;
Απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί θα τρελαθώ...
Οι καπνιστές καπνίζουν από χόμπι και αν όπως είπε η άλλη διαφήμιση πεθαίνουν κάθε χρόνο 20.000 είναι δικό τους πρόβλημα.
Εγώ τι φταίω που δεν καπνίζω, που πηγαίνω στο εστιατόριο να φάω και δεν μπορώ, που δεν μπορώ να διασκεδάσω πουθενά, που είμαι έγκυος και "καπνίζω" εγώ και το παιδί μου;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

6,50 ευρώ το παγωτό...

Μήνυμα αναγνώστη

..........

Προχτές πήγα με μία φίλη να πάρω ένα παγωτό από τα «Fresh» στην Κριεζώτου.
Ένα πολύ μικρό κυπελάκι κόστιζε 2,90 ευρώ.
Επειδή το αυτοκίνητό μας ήταν ακριβώς δίπλα και επειδή
έτσι μας παρότρυνε η πωλήτρια, καθίσαμε εκεί να το «απολαύσουμε».
Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να πληρώσουμε 6,50 ευρώ για το κάθε παγωτό, με τη δικαιολογία ότι κοστίζει πολύ η κατάληψη του πεζοδρομίου στη συγκεκριμένη περιοχή! Διαμαρτυρήθηκα γιατί κάτι τέτοιο στον κατάλογο δεν καταγράφεται και μου έδειξαν ενδεικτικά(!) μία πάστα που είχε την ίδια τιμή! Έλεος, μας προστατεύει κανείς από αυτούς τους λωποδύτες;
Θέλουμε και τουρισμό...
……….
Ειρήνη


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από μικρό παιδί, ένοιωθα την έλξη για το ίδιο φύλο, αλλά στην κοινωνία μας έπρεπε να είμαι με γυναίκα. Ποιος μου επέτρεψε να κάνω αυτό που επιθυμώ;

Μήνυμα αναγνώστη
............
Παίρνω το θάρρος να σας γράψω μια, δυο προτάσεις, εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων που βλέπω να συμβαίνουν γύρω μας και εσείς κατά κόρο ασχοληθήκατε στις εκπομπές σας.
Να σας πω αρχικά ότι είμαι ένας παντρεμένος άντρας 50 περίπου ετών, πάρα πολύ σοβαρός και αξιοπρεπής στη δουλειά μου, οικογενειάρχης και πατέρας.
Βλέποντας όλη αυτή τη βδομάδα τα τεκταινόμενα στην τηλεόραση, αναρωτήθηκα, ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που αναγκάζει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό, ποιος είναι ο κυρίαρχος λόγος της ύπαρξης όλων αυτών των γεγονότων, αναρωτηθήκατε και εσείς;
Η δική μου άποψη που μπορεί να μην είναι η σωστή, είναι ότι φταίμε όλοι μας για αυτά που συμβαίνουν.
…………….
Συνεχίζεται


Αρχικά, οι σοβαροί σοβαροφανείς για μένα συνάνθρωποί μας, είτε αυτοί λέγονται αναλυτές, είτε λέγονται δημοσιογράφοι, είτε λέγονται ιερωμένοι, είτε λέγονται δημόσια και πολιτικά άτομα, είτε λέγονται εκπρόσωποι μίας ομάδας ατόμων.
Για σκεφτείτε ότι αν δεν αντιμετωπίζαμε, αρνητικά ή θετικά, με δημοκρατικό ή φασιστικό ήθος και ύφος, τα άτομα που αναζητούν κάτι διαφορετικό από τον κοινό συνηθισμένο άνθρωπο, στον τομέα «έρωτας», τι θα γινότανε; Κατά τη δική μου άποψη τίποτα.
Για σκεφτείτε ποιος αρμάτωσε το χέρι του δράστη με το μαχαίρι και κάρφωσε τον έρημο τον Σεργιανόπουλο; Μήπως είναι όλοι αυτοί που κατά καιρούς βγαίνουν στα κανάλια και κατακεραυνώνουν την «αμαρτωλό» ομοφυλοφιλικό έρωτα;
Ποιος τους δημιούργησε όλους αυτούς που στην άκρη του δρόμου περιμένουν να τους αγοράσουν για να ικανοποιήσουν κρυφά και απόμερα κάποιοι τις σεξουαλικές τους ανάγκες; Ίσως όλοι εμείς που τους περιφρονάμε και που θεωρούμαι την ερωτική πράξη ανάμεσα σε δύο άτομα του ιδίου φίλου σαν κάτι παράνομο, αμαρτωλό και καταδικαστέο.
Δε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν το θεωρούσαμε κάτι που συμβαίνει από πάντα και κάτι που δεν είναι διαφορετικό από αυτό που θεωρείται σαν «φυσιολογικό»;
Και για όλους αυτούς που νομίζουν ότι είναι υπέρμαχοι των ομοφυλόφιλων, τι να πω; Ότι κάνουν περισσότερο κακό από καλό, ότι με τη στάση τους βάζουν στο περιθώριο τα άτομα αυτά; Τους κάνουν γραφικούς, τους κάνουν γελοίους, τους κοροϊδεύουν και αυτοί νομίζουν ότι τους υπερασπίζονται.
Έχω και άλλα πολλά να πω, αλλά φοβάμαι ότι είμαι κουραστικός και περίεργος, ίσως να γελάτε με ότι γράφω, αλλά θα ήθελα να με καταλάβει κάποιος, κάποιος να νοιώσει τι περνάει και ένας σοβαρός άνθρωπος με όλα αυτά που βλέπει, νοιώθει και βιώνει εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί πάντα, από μικρό παιδί, ένοιωθα την έλξη για το ίδιο φύλο, πάντα ήθελα να έχω ερωτική επαφή με άλλους άντρες, κι όμως ποτέ δεν μπόρεσα να το πραγματοποιήσω, στην κοινωνία μας έπρεπε να είμαι με γυναίκα, να παντρευτώ να δημιουργήσω οικογένεια, ποιος με σκέφτηκε εμένα; Ποιος μου έδωσε το δικαίωμα να κάνω και εγώ αυτό που επιθυμώ; Κανένας, Κάποιος θα πει είχες τις επιλογές σου, τώρα όπως έστρωσες κοιμήσου. Δεν είναι έτσι όμως, γιατί θα τον ρωτήσω και εγώ, ποιος μου έδωσε δικαίωμα επιλογής; Ποιος μου επέτρεψε να κάνω αυτό που επιθυμώ; Εσείς; Η εκκλησία; Ο κοινωνικός περίγυρος; Η οικογένεια; Ποιος;
Συγνώμη αν σας κούρασα,
Ευχαριστώ που έστω κάποιος διάβασε τις σκέψεις αυτές

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λάκης Λαζόπουλος στο "Καρφί": «Θα ζήσουμε στιγμές που δεν πιστεύουμε…»

- ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ: Βρε Λάκη, έχει πέσει πολλή πείνα… Και θα πέσει ακόμα μεγαλύτερη.
- ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ζήσουμε στιγμές που δεν θα τις πιστεύουμε. Ήδη ο Έλληνας δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του για αυτό που είναι έτοιμος να κάνει μέσα του. Στο μυαλό των ανθρώπων αυτή τη στιγμή τρέχουνε και κατοικούνε ακραίες σκέψεις. Πιστεύω ότι ο μεσαίος άνθρωπος στο μυαλό του έχει μετακινηθεί στα άκρα Αριστερά. Απλώς ο τρόπος που έχει μεγαλώσει τον κρατάει δέσμιο των κινήσεων που θα ήθελε να κάνει. Αυτή η κατάσταση, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Είναι αδύνατον. Η ακρίβεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
...............
Περισσότερα: digital.stokarfi.gr σελίδες 16 και 17

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νέο κρούσμα ντόπινγκ. Τελικά, ποιος θα πάει στους Ολυμπιακούς;

Έλληνας αθλητής της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας, ο οποίος, διεκδικούσε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από το ΕΣΚΑΝ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκανα ένα blog στη μνήμη του Νίκου Σεργιανόπουλου...

«Έκανα ένα blog στη μνήμη του Νίκου Σεργιανόπουλου. Εκεί θα μαζευτούν υπογραφές για να μη σταματήσουν οι έρευνες… Εκεί θα βιώσουμε όλοι μαζί τον πόνο από το χαμό αυτού του ανθρώπου που γέμιζε τις ζωές μας…».


http://nikossergianopoulos.pblogs.gr/

Tο παραπάνω μήνυμα ανήκει σε θαυμάστρια του άτυχου Νίκου Σεργιανόπουλου, που αναρτήθηκε στο Facebook.
Στο group "Rest in Peace: Νikos Sergianopoulos" τα μέλη έχουν ξεπεράσει τα 23.451 άτομα, ενώ τα μηνύματα αγγίζουν τα 3.514.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη ημέρα λειτουργίας του group του Facebook, την ημέρα της δολοφονίας του αείμνηστου ηθοποιού, τα μέλη ήταν 3.500.
Το blog καλωσορίζει το χρήστη, με στίχους από το μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη, τους στίχους που ο μαυροφορεμένος Κωνσταντίνος Μαρκοράς διάβαζε στην αγαπημένη του.
.............
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τέσσερα άτομα είναι υπεύθυνα για την εξαφάνιση των δυο παιδιών από την Ορεστιάδα. Σύμφωνα με τη μητέρα τα παιδιά δόθηκαν για υιοθεσία

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας:

Σε συνέχεια του από 30-05-2008 Δελτίου Τύπου, που αφορά την εξαφάνιση των ανηλίκων αδελφών ΤΣΕΡΙΜΠΑΣΗ Αϊχάν, γεν. το έτος 2001 και ΤΣΕΡΙΜΠΑΣΗ Αμέτ, γεν. το έτος 2000, από την περιοχή Ορεστιάδας, σας γνωρίζουμε ότι, από την Υπηρεσία μας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των βιολογικών γονέων των παιδιών καθώς και ζεύγους ημεδαπών του ευρύτερου συγγενικού τους κύκλου, αφού, σύμφωνα με κατάθεση της μητέρας, τα ανήλικα έχουν δοθεί στο ζεύγος, προκειμένου να μεριμνήσουν για ανεύρεση οικογένειας προς υιοθεσία.
Οι γονείς των ανηλίκων και ο άνδρας του ζεύγους συνελήφθησαν και μετά της σχηματισθείσης σε βάρος τους δικογραφίας θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ παράλληλα αναζητείται η σύζυγος του παραπάνω.
Οι έρευνες για την ανεύρεση των ανηλίκων συνεχίζονται.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έλεγχοι από υπουργείο και Εισαγγελία για υποψήφιους που… αρρώστησαν πριν από τις πανελλήνιες έτσι ώστε να εξεταστούν μόνο προφορικά

Από την εφημερίδα "Ροδιακή".
.............
Διαβάστε και την ανάρτηση: Γίνε... δυσλεκτικός για να μπεις στο πανεπιστήμιο. Τα δυσλεκτικά παιδιά στην Πάτρα αυξήθηκαν από 18 σε 66 μέσα σε έναν χρόνο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Για τη φανέλα" παίζουν τα παιδιά όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή είδηση και… προσοχή στις συγκρίσεις…

Μήνυμα αναγνώστη

...............
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, θα πάρουν πριμ από 50.000 ευρώ για πρόκριση στους 8, από 100.000 ευρώ για πρόκριση στους 4, από 150.000 ευρώ για πρόκριση στον τελικό και από 250.000 ευρώ αν κατακτήσουν το κύπελο.
Αυτά θα πάρουν οι παίκτες της "φτωχής" Γερμανίας.Ας πάμε στα δικά μας…
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της "πλούσιας" Ελλάδας, θα πάρουν πριμ από 130.000 ευρώ για πρόκριση στους 8, ενώ, μετά τη συμφωνία με την ΕΠΟ (για μοιρασιά 50-50 των πριμ της UEFA), θα πάρουν (αν κατακτήσουν το κύπελο) από 750.000 ευρώ!!!Και άλλες ομάδες: Οι Πορτογάλοι θα πάρουν από 300.000 ευρώ αν κατακτήσουν το κύπελο, οι Γάλλοι από 200.000, οι Ισπανοί από 240.000.
Και αυτά όταν 2.500.000 Έλληνες ζουν με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Και όταν η ΕΠΟ κατά καιρούς διαμαρτύρεται πως το κράτος δεν την υποστηρίζει οικονομικά όσο πρέπει.
Σημειωτέον ότι τα έσοδα της ΕΠΟ προέρχονται από όλους εμάς.Θα γίνω κακός και θα πω ότι δεν υποστηρίζω αυτή την Εθνική.
Ούτε θα πανηγυρίσω σε οποιαδήποτε επιτυχία.
Και ελπίζω να μην είμαι μόνος.
…………….
Δημήτρης
Χανιά

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τζάμπα και οι 300 στο «Euro 2008»;

Αληθεύει ότι με χορηγία του υπουργείου Πολιτισμού, μέσω εταιρείας Δημοσίου και οι 300 βουλευτές μπορούν να ταξιδέψουν στην Αυστρία για το «Euro 2008» συνοδεία έως και τριών, δικών τους ατόμων;
Πληρώμενα τα πάντα, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, εισιτήρια για τους αγώνες…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το γιοφύρι της Άρτας στα νέα αλβανικά διαβατήρια;

Τα νέα αλβανικά διαβατήρια παρουσιάζουν το γεφύρι της Άρτας στο υδατογράφημα που έχουν, ενώ περιέχουν και τα αρχικά EU (European Union). Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται με ερώτησή του προς την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.
Το ίδιο θέμα έθεσε και στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτοτυπία των διαβατηρίων και ρωτώντας αν το υπουργείο Εξωτερικών έχει προχωρήσει σε κάποιο διάβημα.
Η παριστάμενη υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε άγνοια και υποσχέθηκε να διερευνήσει το θέμα.
...
Από: www.enet.gr


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας θα αρχίσει να πληρώνει για τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου στα δημόσια νοσοκομεία…

Μήνυμα αναγνώστη
……………….
…και εμείς συζητάμε ακόμα για το γάμο των ομοφυλόφιλων;
Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από τον πρόεδρο της χώρας Λούλα ντα Σίλβα ανοίγοντας τις εργασίες του πρώτου Εθνικού Συνεδρίου Ομοφυλοφίλων, που διεξάγεται στη χώρα.
…………..
Περισσότερα: http://www.skai.gr/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...