Ειδήσεις

21 Μαΐ 2009

Απίθανο ακροβατικό μοτοσικλετιστή



Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ξαναχτύπησαν οι "Ρομπέν των Φτωχών"

Αυτή την φορά στον Πειραιά. Μπήκαν στο Σούπερ - Μάρκετ DIA που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσαμαδού 77 και Βούλγαρη. Περίπου 10 άτομα με κουκούλες άρπαξαν ότι τρόφιμα πρόλαβαν να αρπάξουν και τα μοίρασαν σε λαϊκή αγορά.


Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οπερέτα αλά γερμανικά - «Ασθένησε» αιφνιδίως ο Μ. Χριστοφοράκος... στο Μόναχο

Ο κ. Μ. Χριστοφοράκος, αν και γνώριζε ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, έφυγε για… ταξιδάκι στο Μόναχο. Οι συνήγοροι δύο από τους επτά συνολικά κατηγορουμένους δήλωσαν αποχή από το ΔΣΑ. Η πίεση απέδωσε καρπούς και έτσι οι κ.κ. Χ. Καραβέλας, Γ. Σκαρπέλης και Η. Γεωργίου πήραν προθεσμία για τις 29 Μαΐου. Αλλοι δύο δήλωσαν αδυναμία παράστασης, ενώ υποβλήθηκε και μήνυση σε βάρος του ανακριτή για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Τελικά, οι μόνοι που δέχτηκαν να απολογηθούν ήταν οι Π. Μαυρίδης και Αλ. Αθανασιάδης. Ο πρώτος οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας 700.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν από το ραντεβού του με τη Δικαιοσύνη ο κ. Χριστοφοράκος αιφνιδίασε ακόμα και τον ίδιο το δικηγόρο του Β. Δημακόπουλο, με την αποστολή ενός φαξ… εκ Μονάχου, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι για λόγους υγείας δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να απολογηθεί. «Δεν αρνούμαι να απολογηθώ. Θα έρθω στην Ελλάδα και θα εμφανιστώ στον ανακριτή όταν μου το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας μου», αναφέρεται στο φαξ που έστειλε στο δικηγόρο του και διαβιβάστηκε στο δικαστικό λειτουργό.

Συνεχίζεται…


Η επόμενη κίνηση του ανακριτή, αν και του ζητήθηκε νέα προθεσμία, ήταν να εκδώσει σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης το οποίο ήδη ενεργοποιήθηκε μέσω της Ιντερπόλ. Δικαστικοί κύκλοι μιλούν για μεθοδευμένη ενέργεια του κ. Χριστοφοράκου, ο οποίος είναι Γερμανός υπήκοος και έχει τη δυνατότητα λόγω εκκρεμοτήτων που έχει στη συγκεκριμένη χώρα να δικαστεί εκεί και για τα αδικήματα που τον βαρύνουν στην Ελλάδα.Και αυτό γιατί μπορεί να συνεργαστεί με τις γερμανικές Αρχές και να «πέσει στα μαλακά».Υποστηρίζεται επίσης ότι μπορεί να επιλέξει να δικαστεί και στην Ελβετία, όπου για τα ίδια αδικήματα ενδέχεται να καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών, εξαγοράσιμων!

Περισσότερα: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=90659

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ήθελαν να κάνουν εμπορικό κέντρο την Παναγιά την Τρυπητή

Μελέτη με «σκεπτικό Mall» για την «αναμόρφωση» του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής του Αιγίου απέρριψαν οι αρχαιολόγοι.

Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν άκουσαν την πρόταση των μελετητών που προέβλεπε να δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή του ναού υπόγειο πάρκινγκ για πούλμαν, δύο ασανσέρ-καμπαναριά, κυλιόμενες σκάλες, καταστήματα. .....

Περισσότερα: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χτύπησαν το... C4I - Έκρηξη έξω από τα γραφεία εταιρείας συμφερόντων Γιώργου Τρεπεκλή

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στην οδό Λυκαβηττού 7, στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μεταξύ του ασανσέρ και της εισόδου της εταιρείας Profit Ltd. Investment, συμφερόντων Γ. Τρεπεκλή, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου.
...
Συνεχίζεται...
Νωρίτερα είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην "Ελευθεροτυπία", που ανέφερε: "Δεν πρόκειται για φάρσα. Να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία". Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η εταιρεία είχε εμπλακεί στην υπόθεση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4I.


Από: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=46278

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...