Ειδήσεις

4 Νοε 2008

Χαρίζεται πανέμορφο Κόκκερ Σπάνιελ - Την Κυριακή θα βρεθεί στο δρόμο από εκεί που το φιλοξενούν...

Χαρίζεται Αγγλικό κοκκεράκι, καθαρόαιμο, μικρό έξι μηνών, μαθημένο σε σπίτι να ΜΗΝ λερώνει, ΔΕΝ κάνει ζημιές, είναι αρσενικός υγιέστατος με βιβλιάριο υγείας και microchip.
Είναι καφέ-ξανθό, μικρόσωμο, (δεν κάνει για κυνηγός), πολύ καλός για συντροφιά και παιχνιδιάρης με τα παιδιά!

Περιμένω με πολύ αγωνία!

Ευχαριστώ πολύ, πολύ
Γωγώ
6949 123 727

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τις κατηγορίες ότι συντόνιζε τις «ιερές μπίζνες» του Βατοπεδίου

Είπε ότι η μοναδική του εμπλοκή στην υπόθεση Βατοπεδίου ήταν η συνάντηση που είχε το Σεπτέμβριο του 2004 με τοπικούς φορείς της Ξάνθης, για τα προβλήματα που είχαν με τη Μονή, κατά την οποία έμαθε ότι το Βατοπέδι είχε στην κυριότητά του τη Βιστωνίδα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τους απάντησε ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το θέμα.
Συμπλήρωσε ότι κατάγεται από οικογένεια και περιβάλλον το οποίο πιστεύει στο Θεό, ότι το 1998 ως δημοσιογράφος επισκέφτηκε τη Μονή Βατοπεδίου και αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με το Άγιο Όρος και ότι στην πορεία των ετών συναντήθηκε και με άλλα άτομα της εκκλησίας, το Χριστόδουλο, τον Αναστάσιο Αλβανίας, το Βαρθολομαίο…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για την κρατική διαφήμιση

Είπε ότι δεν μοιράζεται από τον υπουργό Επικρατείας η κρατική διαφήμιση και ότι αυτός δεν πήρε κανέναν να του πει δώσε διαφήμιση σε αυτό ή σε εκείνο το έντυπο.
Πιστεύετε ότι εκδότες όπως ο Λαμπράκης, Τεγόπουλος και άλλοι θα περίμεναν χάρη από εμένα, αναρωτήθηκε και ως απόδειξη αυτών ανέφερε το ότι αυτοί που γράφουν εις βάρος του, παίρνουν τη μεγαλύτερη κρατική διαφήμιση φέρνοντας ως παράδειγμα την εφημερίδα City Press του Γιώργου Κύρτσου και ρωτώντας: Είναι φιλικός ο Κύρτσος απέναντί μου;

Πρόσθεσε ότι το μόνο που έκανε ως υπουργός Επικρατείας σχετικά με την κρατική διαφήμιση είναι ότι έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα κονδύλια της κρατικής διαφήμισης από το 2004 και μετά, κάτι που δεν το έκανε κανένας άλλος στο παρελθόν.

Αναφορικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του στην έντυπη δημοσιογραφία, είπε ότι η Μάρα Ζαχαρέα μαζί με άλλους πέντε δημοσιογράφους εξέδωσε μια αθλητική εφημερίδα και επρόκειτο να εκδώσουν και μια οικολογική εφημερίδα.
Στο πρώτο φύλλο η αθλητική αυτή εφημερίδα δεν είχε καθόλου κρατική διαφήμιση, μετά η Μάρα Ζαχαρέα αποχώρησε.
Τέλος, διέψευσε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα θα μοιραζόταν από τον ΟΠΑΠ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τη Μάρα Ζαχαρέα

Για αυτούς που υποστηρίζουν ότι η Μάρα Ζαχαρέα δεν θα έπαιρνε τα χρήματα που έπαιρνε αν δεν ήταν σύζυγός του, είπε ότι η Μάρα είχε ξεκινήσει την καριέρα της πολύ πριν αυτός γίνει υπουργός, έκανε καλά τη δουλειά της και ανέβασε στην πρώτη θέση το δελτίο του Mega. Η αύξηση των εσόδων της έγινε με την πρόοδο που έχει κάθε ικανός, τηλεοπτικός δημοσιογράφος.

Ότι αυτός ουδέποτε ενέπλεξε το θεσμικό του ρόλο με το επάγγελμα της συζύγου του, ότι θα υπήρχε θέμα αν η σύζυγός του έμπαινε στη δημοσιογραφία μετά από την υπουργοποίησή του αλλά αυτή είχε καριέρα από πριν και τέλος ότι έμεινε χωρίς δουλειά, με δική της επιλογή και από αυτήν την ιστορία εβιάσθη η προσωπικότητά της.

Υπάρχει κάτι που αποδεικνύει ότι επηρέαζα τα της καριέρας της συζύγου μου με κάποιον τρόπο, αναρωτήθηκε και ανέφερε ως παράδειγμα, το ότι η Μάρα ήταν στο Mega και αυτός εισηγήθηκε το Βασικό Μέτοχο με το οποίο το Mega διαφωνούσε…

Από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για το «είμαι γιος ταχυδρόμου»

Είπε ότι με αυτήν τη φράση ήθελε να καταδείξει τον ανήθικο τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου χρησιμοποίησε την καταγωγή του η οποία τον καθιστά πολιτικά ισχυρό και τον κάνει να νομίζει ότι μπορεί να παραβεί κανόνες ηθικής, για να τον κατηγορήσει χωρίς να έχει στοιχεία.

Σχετικά με το ότι από κάποιους αυτή η φράση «είμαι γιος ταχυδρόμου» θεωρήθηκε ως έμμεση επίθεση και στον Καραμανλή αφού και αυτός κατάγεται από «πολιτικό τζάκι» είπε ότι ο Καραμανλής δεν πήρε κανένα «δαχτυλίδι» για να του δοθεί το κόμμα, ότι κατέκτησε μόνος του αυτό που είναι και δεν έχει καμία σχέση η πορεία του με αυτήν του Παπανδρέου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για την αγωγή και μήνυση σε τρεις δημοσιογράφους του Alpha

Είπε ότι παραιτήθηκε από την πολιτική για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Την επόμενη μέρα από την παραίτησή του, ξεκίνησαν στην εκπομπή, έναν διάλογο στον οποίον ανέφεραν ότι ξεκίνησε με μέτρια οικονομικά, «άφραγκος» είπε ο ένας, και όντας στην πολιτική πήρα πέντε σπίτια.
Είχαν διαβάσει την επιστολή μου στην εφημερίδα «Τα Νέα», ήταν κάποτε, κάποιοι από αυτούς υφιστάμενοί μου και ήξεραν τα οικονομικά μου…
Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνω και αγωγή και μήνυση. Ποτέ δεν είχε χρησιμοποιήσει αυτά τα μέσα αλλά δεν δέχεται από κανέναν να τον κατηγορεί ότι έκανε λεφτά από την πολιτική.

Από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τις σπουδές του

Είπε ότι όταν τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις και δεν πέρασε στο Πανεπιστήμιο.
Πήγε στο «Εργαστήρι» για να σπουδάσει δημοσιογραφία, τη δεύτερη χρονιά έδωσε ξανά εξετάσεις μόνο και μόνο για να πάρει αναβολή από το στρατό και πέτυχε στην Αγγλική Φιλολογία αλλά είχε αρχίσει να εργάζεται ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και δεν παρακολούθησε ποτέ μαθήματα.

Το 2000 υπέβαλλε αίτηση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, έδινε κανονικά εξετάσεις και κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο όχι γιατί θεωρούσε ότι ήταν κοινωνικό έλλειμμα το ότι δεν είχε πτυχίο, αλλά γιατί οι σπουδές ήταν μια άλλη διάσταση στη ζωή του.

Από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για την περιουσία του και τον τρόπο που την απέκτησε

Ουσιιαστικά παρέπεμψε και επανέλαβε όσα είχε δηλώσει με επιστολή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Έγραφε τότε στην επιστολή του:

«Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σας το Σάββατο (20/09), το οποίο μεταξύ άλλων παρουσίασε στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:Όπως ορθά επισημαίνει ο συντάκτης του δημοσιεύματος κ. Δ. Νασόπουλος, το πόθεν έσχες μου δημοσιεύεται από το 2004, έτος κατά το οποίο έγινα βουλευτής και αποτελεί πηγή πληροφόρησης για όλα τα περιουσιακά στοιχεία, κινητά και ακίνητα, δικά μου και της συζύγου μου.
Σημειώνω επίσης ότι τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου καταθέτουμε πόθεν έσχες ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν νομοθετήθηκε πόθεν έσχες και για τους δημοσιογράφους.Για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας ωστόσο και για να διαλυθεί η όποια σύγχυση, επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω με αναλυτικό τρόπο τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήσαμε εγώ και η σύζυγός μου στην πορεία της ζωής μας, τόσο πριν εισέλθω στην πολιτική, όσο και μετά.

Κατά την εικοσαετή δημοσιογραφική μου εργασία και πριν από την είσοδό μου στην πολιτική απέκτησα:

1988: Διαμέρισμα 60 τ.μ. στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Καισαριανή.

1993: Διαμέρισμα 40,5 τ.μ. στον 3ο όροφο της ιδίας πολυκατοικίας στην Καισαριανή.

Τα ως άνω διαμερίσματα ενοποιήθηκαν το 1995.
Για τις εργασίες ενοποίησης έλαβα δάνειο ύψους 52.824 Ευρώ (Ιnterbank), το οποίο έχει ήδη αποπληρωθεί.

1993: Χώρος στάθμευσης 18,6 τ.μ. στην Καισαριανή.
1995: Διαμέρισμα 54 τ.μ. στο 2ο όροφο πολυκατοικίας στην Ανάβυσσο Αττικής.

1999: Όμορα αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 5,2 στρεμμάτων στο Μικροχώρι Καπανδριτίου Αττικής, δίπλα σε αυτό το οποίο είχε η σύζυγός μου ως γονική παροχή από τη μητέρα της.

Το Μάιο του 2000, δηλαδή τέσσερις μήνες πριν μου προταθεί να αναλάβω τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και τέσσερα χρόνια πριν γίνω βουλευτής και υπουργός, προχώρησα στην έκδοση άδειας οικοδομής οικίας 217,50 τ.μ. (με υπόγειο 170,80 τ.μ.) στο Μικροχώρι Καπανδριτίου Αττικής.

Το ίδιο έτος ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής, τα έξοδα της οποίας καλύφθηκαν από τα έως τότε εισοδήματά μας και στη συνέχεια με δάνεια που έλαβα, συνολικού ύψους 117.388 ευρώ (2001 και 2002- ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ).

Μετά την είσοδό μου στην πολιτική (25/08/2000):

2006: Το 50% ισογείου διαμερίσματος 183,10 τ.μ. (με υπόγειο 66,8 τ.μ.) σε πολυκατοικία κατασκευής του 1970 στο Ψυχικό με αντικειμενική αξία κτήσης 474.287 ευρώ αλλά πραγματική και δηλωθείσα στο πόθεν έσχες και στην εφορία αξία αγοράς 720.000 ευρώ.
Η σημερινή αντικειμενική του αξία είναι 595.779 ευρώ.
Η αγορά έγινε με δάνεια που έλαβα εγώ (300.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων) και η σύζυγός μου (300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς) καθώς και την καταβολή 120.000ευρώ από τα εισοδήματά μας.

Ακίνητα αποκτηθέντα από την σύζυγό μου Μ. Ζαχαρέα:

1994: Γονική παροχή (από την μητέρα της) αγροτεμαχίου 2 στρεμμάτων εξ αδιαιρέτου στο Μικροχώρι Αττικής, ήτοι της ανήκει το 1 στρέμμα.
1996: Αγροτεμάχιο 488 τ.μ. και κτίσμα 80 τ.μ. στο χωριό Νικάνδρι Λακωνίας (η επικαρπία παραμένει στον πατέρα της).
1997: Αγροτεμάχια 145 τ.μ. και 120 τ.μ. και κτίσμα 46 τ.μ. εφαπτόμενα του προαναφερθέντος στο χωριό Νικάνδρι Λακωνίας (η επικαρπία παραμένει στον πατέρα της).
2006: Το 50% της προαναφερθείσας οικίας στο Ψυχικό.
2007: Ισόγειο διαμέρισμα 63,77 τ.μ. (με υπόγειο 59,10 τ.μ.) στο Υστέρνι Πάρου με αντικειμενική αξία κατά την ημερομηνία αγοράς 93.775,68 ευρώ αλλά πραγματική και δηλωθείσα στην εφορία αξία 275.000 ευρώ.
Η σημερινή αντικειμενική του αξία είναι 101.411 ευρώ. Η αγορά έγινε με δάνειο 275.000 ευρώ (ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ).

Κύριε διευθυντά,
Συμφωνώ απολύτως με όσους επισημαίνουν την ανάγκη εκτός του «έσχες» να αναφέρεται αναλυτικά για τα πολιτικά πρόσωπα και το «πόθεν». Α
υτή υπήρξε πάντοτε και παραμένει η βαθύτατη πεποίθησή μου ως προς το θέμα. Προς τούτο λοιπόν, σημειώνω ενδεικτικά ότι μόνο το 1999, τελευταίο χρόνο της δημοσιογραφικής μου εργασίας, ένα χρόνο πριν αναλάβω καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. και πέντε ολόκληρα χρόνια πριν γίνω βουλευτής και υπουργός, τα δηλωθέντα οικογενειακά μας εισοδήματα ανήλθαν στο ποσό των 288.163 ευρώ,δηλαδή περίπου 100 εκατομμυρίων δραχμών, τότε.

Είναι γνωστό ότι ως δημοσιογράφος εργάστηκα επί 20 χρόνια, τα περισσότερα δε από αυτά στην τηλεόραση, με υψηλές αποδοχές. Άλλα τόσα χρόνια εργάστηκε, έως την πρόσφατη αποχώρησή της από την δημοσιογραφία, και η σύζυγός μου, με εισοδήματα που πλειστάκις έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Εισοδήματα νόμιμα και διαφανή πάντα και για τους δύο μας.Ελπίζω η σημερινή αναλυτική μου απάντηση, η οποία περιγράφει την πραγματικότητα, να δώσει τέλος στην πολιτική κερδοσκοπία και στη σύγχυση που επιχειρήθηκε από ορισμένα στελέχη αντιπολιτευομένων κομμάτων και μεμονωμένο αριθμό μέσων ενημέρωσης, τα οποία διαστρεβλώνουν συστηματικά και σκόπιμα την αλήθεια.Οφείλω πάντως να επισημάνω ότι τόσο η εφημερίδα σας, όσο και η πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης αρνήθηκαν να μπουν στο χορό αυτού του ψεύδους».



Στην εκπομπή πρόσθεσε ότι εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1981 και οι αμοιβές του ήταν από την αρχή υψηλότερες από το μέσο όρο των δημοσιογράφων.
Είναι και αυτός και η σύζυγός του υψηλόμισθοι δημοσιογράφοι, έχουν αποταμιεύσει και κάποια χρήματα και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δόσεις των στεγαστικών δανείων που είναι 5.000 ή 6.000 ευρώ το μήνα.

Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης είναι καλά αμειβόμενοι. Να απολογηθώ για αυτό; Για είκοσι χρόνια εργασίας δικά μου και της συζύγου μου; Φταίω εγώ για το ότι οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση πληρώνονται καλά, είπε ο κύριος Ρουσόπουλος και συμπλήρωσε ότι έχει δηλώσει την εμπορική αξία των οικοδομών που έχει στην κατοχή του, η οποία τρία χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από την αντικειμενική τους.

Από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...