Ειδήσεις

23 Νοε 2008

Πέτρος Τατούλης: Μερικές ημέρες μετά τη διαγραφή, αισθάνομαι πολύ καλά, δεν έφυγα εγώ από τη Νέα Δημοκρατία…

"Συνεχίζετε πολλοί να με ρωτάτε πώς αισθάνομαι μερικές ημέρες μετά τη διαγραφή. Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν έφυγα εγώ από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε είμαι εγώ ο υπεύθυνος για την σημερινή εικόνα. Άλλωστε, τα όσα είχα κατά καιρούς επισημάνει ως λάθη στον πρωθυπουργό (από την περίοδο του υπουργείου πολιτισμού έως σήμερα) δυστυχώς επαληθεύονται.
Ήμουν και είμαι απόλυτα δεσμευμένος στις αρχές της κεντροδεξιάς και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, όπως τις εξέφρασε ο Καραμανλής το 2004. Δεν εξέθεσα εγώ την παράταξη, ούτε οι Έλληνες που μας εμπιστεύθηκαν να πάμε τον τόπο μπροστά. Δεν κρίθηκα ανεπαρκής στο έργο μου. Δεν υπηρέτησα με ιδιοτέλεια το κόμμα μου και τον τόπο. Αντίθετα, προσπάθησα έγκαιρα να συμβάλω προκειμένου να αποτρέψουμε την σημερινή κατάσταση.
Είπα δημόσια αυτά που άλλοι έλεγαν ιδιωτικά. Και το είπα ΕΓΚΑΙΡΑ και ως εκ τούτου έντιμα, όταν είχαμε ακόμη χρόνο και όχι όψιμα και ανέντιμα. Το κόστος της ειλικρίνειας μου και της αγωνίας μου για την παράταξη ήταν αυτό, η διαγραφή μου. Δεν θα πάψω όμως ποτέ να μιλώ ως κομμάτι αυτού του χώρου που με ανέδειξε και ως εκ τούτου έχω χρέος να το προφυλάξω.
Η πολιτική, φίλοι μου, είναι περίεργη υπόθεση. Θυμάται πολύ και ξεχνά γρήγορα.
Στην πολιτική πάντως εγώ προσωπικά θα μείνω με τους δικούς μου όρους. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια. Αλλιώς θα φύγω. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχω δώσει νωρίτερα τη σκληρότερη μάχη της ζωής μου".

Περισσότερα: http://tatoulis.blogspot.com/2008/11/blog-post_23.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είχε κάνει το blog του πορνοσελίδα

O διαχειριστής του moudania-girls.blogspot.com είχε αναρτήσει στο blog του, φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών σε προκλητικές στάσεις και προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων των Νέων Μουδανιών Θεσσαλονίκης.
Το κατήγγειλαν στην αστυνομία και αυτήν τη στιγμή γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του blogger, ενώ η λειτουργία του blog έχει ανασταλεί.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανοιχτή επίθεση κατά του διαιτητή Γερμανάκου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Ανοιχτή επίθεση κατά του διαιτητή Γερμανάκου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Η ομάδα των Σερρών ηττήθηκε με 2-1 και μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος είχε ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού ανέφερε πως:
"Αδικοπραξία είναι η εξ αμέλειας τέλεση ζημιογόνου συμπεριφοράς. Όλο το πανελλήνιο απόλαυσε σήμερα τη σφαγή του Πανσερραϊκού, θυμίζοντας και συνεχίζοντας τραγικές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου".
"Μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη για διαιτητές που ζημιώνουν οποιαδήποτε ΠΑΕ, αλλοιώνοντας αποτελέσματα. Δεν ζητάμε προστασία πολλώ δε μάλλον εύνοια, απλώς απαιτούμε τα αυτονόητα":
1) Προστασία της ποδοσφαιρικής μας επένδυσης. Σεβασμό στον ιδρώτα των παικτών μας!!! Σεβασμό στο φίλαθλο μας!!!
2)Σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας!!!
"Γερμανάκοοοοο έχεις ακούσει ποτέ σου τη φράση προσβολή του περί δίκαιου αισθήματος";
"Ανεβήκαμε στη Σούπερ Λιγκ με όνειρα, φιλοδοξίες και νέα νοοτροπία. Να μη γκρινιάζουμε, να μη διαμαρτυρόμαστε, να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, αλλά δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές μάλλον είναι ακόμα «ξένες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
"Μετά από δέκα αγωνιστικές σιωπής , η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!! Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταθέτει την παραίτησή του στη Σουπερ Λιγκ. Δεν πάει άλλο. Δε μπορούμε να δεχθούμε το "οργανωμένο έγκλημα" κατά του Πανσερραϊκού".

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...