Ειδήσεις

9 Μαΐ 2008

«Κύμα φυγής: Η ΕΕ βάζει τέλος στο ελληνικό δράμα». Με αυτό τον τίτλο η αυστριακή εφημερίδα Die Presse αναφέρεται στους λαθρομετανάστες στη χώρα μας

«Κύμα φυγής: Η ΕΕ βάζει τέλος στο ελληνικό δράμα» με αυτό τον τίτλο η αυστριακή εφημερίδα Die Presse επιγράφει το άρθρο της σχετικά με την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα και στη δυσκολία των ελληνικών αρχών να αντιμετωπίσουν την κατάσταση:

«Οι ελληνικές αρχές φύλαξης των συνόρων δεν αντέχουν άλλο. Οργανώσεις για την προστασία των προσφύγων υποστηρίζουν πως η ελληνική ακτοφυλακή προσπαθεί με τη βία να προωθήσει τα πλοιάρια με τους πρόσφυγες στα τουρκικά ύδατα. Η ύπατη αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, επεσήμανε πως υπάρχουν βελτιώσεις στα στρατόπεδα υποδοχής των προσφύγων αλλά συνεχίζει να επικρίνει τις αναξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Σύμφωνα με τον Ρολαντ Σενμπάουμερ, εκπρόσωπο της Υπάτης Αρμοστείας των ΗΕ για τους Πρόσφυγες, δεν υπάρχει εγγύηση για μια δίκαιη διαδικασία χορήγησης ασύλου ακόμα και αν το δικαιούνται. Πιθανή παραπομπή και καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα σήμαινε την επιβολή σημαντικών ποινών».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Την αποκάλυψη-«βόμβα» ότι έχει διοχετεύσει το λάδι - δηλητήριο στην αγορά, έκανε στον «Alpha» ο ιδιοκτήτης μίας εταιρείας

Την αποκάλυψη - «βόμβα» ότι έχει διοχετεύσει το λάδι-δηλητήριο στην αγορά, έκανε στον «Alpha» ο ιδιοκτήτης μίας από τις εταιρείες, που παρέλαβαν την επικίνδυνη παρτίδα.
Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι το νοθευμένο φορτίο έφθασε σε αυτόν απευθείας από την Ουκρανία με πλοίο από το λιμάνι του Βόλου και όχι με βυτία μέσω Ελβετίας όπως υποστήριζε στις ανακοινώσεις του ο ΕΦΕΤ.
Ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας τροφίμων που παράλαβε το επικίνδυνο λάδι, λέει ότι ποσότητές του, διατέθηκαν ήδη στους καταναλωτές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρέμβαση εισαγγελέα για το νοθευμένο ηλιέλαιο

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις παρτίδες που απέσυραν οι γνωστές εταιρείες «Μινέρβα» και «Ελαΐς», ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Πούλιος ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία και αν παραβιάστηκε ο κώδικας τροφίμων.
Όλα τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι το ηλιέλαιο μεταφέρθηκε από την Ουκρανία στον Βόλο με πλοία και όπως ομολογούν στελέχη ελεγκτικών μηχανισμών τα προϊόντα που έχουν επιμολυνθεί με το ορυκτέλαιο θα είναι πολλά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η αλήθεια για το πετρέλαιο

Μήνυμα αναγνώστη

Η καθημερινή υπόμνηση από εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, ότι το πετρέλαιο έπιασε τα 110$ το βαρέλι ή τα 150$, σημαίνει απλά για τον πολίτη, ότι μπορεί να περιμένει φυσιολογικά να πάει στα 400 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ή στα 200 ευρώ το κιλό τα λάχανα.
Αμ, δε. Οι τιμές του πετρελαίου που διατυμπανίζονται, είναι αυτές που αγοράζει η αμερικάνικη αγορά. Η Ευρώπη αγοράζει σε τιμές μπρεντ, που
1. Είναι φθηνότερο κατά 5-6$
2. Έχει την ίδια τιμή για τους Ευρωπαίους μ' αυτήν που είχε πριν έξι μήνες!
Πώς γίνεται αυτό; Απλό. Κάθε φορά που αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου σε δολάρια, η Ευρώπη αυξάνει την τιμή του ευρώ έναντι του δολαρίου.
Αποτέλεσμα; Η Ευρώπη δεν πληρώνει αυξημένη τιμή στο πετρέλαιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανένας δεν μπορεί να αυξήσει την τιμή της βενζίνης, του αερίου, της ντομάτας, του τραμ, της θειας μου της Κοντύλως, με το πρόσχημα ότι ακρίβυνε το πετρέλαιο. Μπορεί όμως να την αυξήσει με το πρόσχημα ότι οι πολίτες, βομβαρδισμένοι από τη μπουρδολογία ότι αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου, είναι έτοιμοι να χάψουν και να πληρώσουν κάθε ανατίμηση αγόγγυστα.Αυτή είναι η προσφορά των ΜΜΕ στην καθημερινή ζωή του τόπου, όταν ο εντυπωσιασμός υπερισχύει της αλήθειας. Δηλαδή, όταν η βλακεία είναι σημαντικότερη της σοβαρότητας.
.
Γ. Παπαδόπουλος Τετράδης tetradis@enet.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γραπτά μηνύματα από τον πάπα

Η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας γιορτάζεται τον Ιούλιο και ο πάπας Βενέδικτος ΙΣτ΄ θέλοντας να έρθει πιο κοντά στις νεαρές ηλικίες ανακοίνωσε ότι θα στείλει μέσω του κινητού του τηλεφώνου, γραπτά μηνύματα ελπίδας σε χιλιάδες νέους καθολικούς στην Αυστραλία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ξενοδοχείο... σπηλιά

Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε για ένα διάστημα μέσα σε μια σπηλιά; Σε ένα δωμάτιο χαραγμένο σε βράχο;
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τα «Yunak Houses Cappadocia, Turkey», ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 30 δωμάτια– σπήλαια σαν κι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες και ανήκει στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκότωσαν Έλληνα στη Χειμάρρα

Το πρωί της Τρίτης 6ης Μαϊου 2008, στη Χιμάρα, ο συμπατριώτης μας Πύρρος Μπολάνος, δολοφονήθηκε άγρια από έναν εικοσιπεντάχρονο Αλβανό ονόματι Bledi Xhaferri. Ο δολοφόνος αφού τον σκότωσε με ειδεχθή τρόπο και χωρίς καμία αιτία, βγήκε στον δρόμο τρομοκρατώντας τους περαστικούς μέχρι να συλληφθεί τελικώς από την αστυνομία.
Η Ένωση Χιμαριωτών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου.
Με αφορμή το ειδεχθές περιστατικό εκφράζουμε την ανησυχία μας για τους δεκάδες Αλβανούς που κάθε χρόνο έρχονται στην Χιμάρα με σκοπό την εγκατάστασή τους. Οι αστυνομικές αρχές που με τόσο ζήλο καταφέρθηκαν ενάντιων Χιμαραίων πριν λίγες μέρες, ολιγωρούν απέναντι σε όσους ανεξέλεγκτα εγκαθίστανται στην Χιμάρα και δεν φροντίζουν να κάνουν κανέναν έλεγχο. Επομένως, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κάποιο στοιχείο για την καταγωγή τους, τον πρότερο βίο τους και τους λόγους που τους ώθησαν στην μετανάστευση.
Θεωρούμε ότι η άγρια δολοφονία ενός Έλληνα της Χιμάρας από έναν Αλβανό εργάτη, συνδέεται με την προπαγάνδα που γίνεται από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης εναντίων της Χιμάρας σχετικά με την εθνική της ταυτότητα, η οποία ενδεχομένως όπλισε τα χέρια του δράστη και τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Το Δ. Σ. της Ενώσεως Χειμαριωτών

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ακόμα καπνίζετε; Δείτε αυτό το βίντεο!

Δεν ξέρουμε αν είναι επιστημονικώς αξιόπιστο, είναι όμως εντυπωσιακό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αποχαιρετισμός στην πόλη που φιλοξένησε επί δεκαετίες τις γυναικείες φυλακές. «Καλό δρόμο κούκλα μου...»

Εκδήλωση - Έκθεση γυναικών κρατουμένων με τη συνεργασία «Άρσις» και Δήμου Κορυδαλλού

Η απομάκρυνση των γυναικείων φυλακών και των γυναικών κρατουμένων από τον Κορυδαλλό είναι γεγονός! Μετά τα εγκαίνια της νέας γυναικείας φυλακής στον Ελαιώνα της Θήβας, ξεκινά και η μεταφορά τους από τον Κορυδαλλό. Οι γυναίκες κρατούμενες αποχαιρετούν την πόλη που στέγασε επί δεκαετίες την καθημερινότητά τους με μια πενθήμερη έκθεση κούκλας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Καλό δρόμο κούκλα μου».
Η Έκθεση πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (ώρες λειτουργίας 5 μ.μ έως 9 μ.μ).
Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της έκθεσης διοργανώνεται εκδήλωση «επίσημου» αποχαιρετισμού των γυναικών στη διάρκεια της οποίας θα διαβαστούν επιστολές των κρατουμένων μεταφέροντας σκέψεις, εμπειρίες και συναισθήματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πανεπιστήμιο χρειάζεται ένα σοκ για να σπάσει το κρατικό μονοπώλιο - Οι καθηγητές κρατούν καθηλωμένη την ελληνική εκπαίδευση, δήλωσε ο Στυλιανίδης

Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επιτέθηκε σε ομάδες πανεπιστημιακών, με την υπογράμμιση ότι «πρέπει να μπουν στο περιθώριο διότι, αν και μειοψηφούν, κρατούν καθηλωμένη την ελληνική εκπαίδευση σε ιδεοληψίες του παρελθόντος και σε βολεμένα κατεστημένα, που φοβούνται μήπως και αποκαλυφθεί η επιστημονική τους γύμνια».
Στη συνέχεια, ο υπουργός υποστήριξε ότι το «πανεπιστήμιο χρειάζεται ένα σοκ και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, ώστε να σπάσει το κρατικό μονοπώλιο και να μπορεί στην Ελλάδα να λειτουργήσει ελεύθερα και το μη κρατικό, μη κερδοσκοπικό ΑΕΙ».
Τη σκληρή κριτική προς τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια ο κ. Στυλιανίδης την εξέφρασε ενώπιον του Αμερικανού προέδρου του πανεπιστημίου Γέιλ, κ. Ρίτσαρντ Λέβιν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του, χτες το βράδυ στο Μουσείο Γουλανδρή.
Η στάση του υπουργού, πάντως, προκάλεσε την οργή πανεπιστημιακών που του διεμήνυσαν ότι τώρα θα πρέπει να... περιμένει πολλά χρόνια για να αναθεωρηθεί το άρθρο 16, που θα επιστρέψει τη λειτουργία ιδιωτικών ΑΕΙ .
.
Πρισσότερα στην εφημερίδα "Έθνος".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εθελοντής στο πρόγραμμα προστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων

Οι μαθητές από το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης αποφάσισαν να συμμετέχουν εθελοντικά στην προστασία του Ολύμπου και των Πιερίων .
Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να βρουν 300 εθελοντές, 300 παρέες, 300 οικογένειες, που θα μπορέσουν να καλύψουν τα συγκεκριμένα σημεία παρατήρησης.
Ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, υπέγραψε τη δήλωση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μη φανταστείτε ότι θα τον δείτε σε ρόλο… εθελοντή δασοφύλακα. Σε μια συμβολική κίνηση, την ημέρα που θα συμπληρωθεί ο αριθμός των 300 εθελοντών ο βουλευτής του νομού θα διανείμει καπελάκια με αναγνωριστικό λογότυπο για τους ανθρώπους που θα βρεθούν σε …. «υπηρεσία». ΄.
.
Από την εφημερίδα "Ημερησία" της Πιερίας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καταγγελία για καπνοβιομηχανίες που διανέμουν δωρεάν τσιγάρα στους στρατιώτες μέσω... αιθέριων παρουσιών

Αυτό καταγγέλλει σε επιστολή του προς τον υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκη ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αντώνης Καφάτος, ζητώντας του να δώσει οδηγίες «ώστε να σταματήσουν άμεσα αυτές οι απαράδεκτες, ή μάλλον εγκληματικές δραστηριότητες».
Ο καθηγητής αναφέρει ότι «παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις για εθνική αντικαπνιστική εκστρατεία, οι καπνοβιομηχανίες διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις στα στρατόπεδα, όπου κορίτσια διανέμουν δωρεάν τσιγάρα και μπίρες», ενώ διερωτάται «αν αυτό γίνεται με δική σας άδεια ή είναι πρωτοβουλία των διοικητών των μονάδων».
Ο κ. Καφάτος σημειώνει ότι «οι καπνοβιομηχανίες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε κέντρα νεοσυλλέκτων, ώστε και μη καπνιστές να αρχίσουν το κάπνισμα» και προσθέτει ότι «το 70% των στρατιωτών καπνίζουν καθημερινά, ενώ το υπόλοιπο 30% μαζεύει τις γόπες από το στρατόπεδο».
.
Από την εφημερίδα "Καθημερινή"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ολυμπιακή φλόγα στο Έβερεστ

Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε χθες η ολυμπιακή φλόγα, στο πλαίσιο αποστολής Κινέζων και Θιβετιανών ορειβατών, που ήλπιζαν ότι θα απαλύνουν εν μέρει την έως τώρα ολέθρια δημοσιότητα που συνόδευσε την πορεία της σε τρεις ηπείρους. Παρά τη θεαματική άφιξη των εικονιζομένων στο Έβερεστ και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα της κινεζικής κοινής γνώμης, οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και Θιβετιανοί εξόριστοι, κατήγγειλαν ότι η λαμπαδηδρομία στην κορυφή του όρους αποτέλεσε προκλητική ενέργεια της Κίνας με σκοπό την εδραίωση των αβάσιμων επιχειρημάτων της για την κυριαρχία της στο Θιβέτ.
.
Από την "Καθημερινή"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φθηνότερη η φέτα στο Βερολίνο

Πρωταθλήτρια ακρίβειας αναδεικνύεται η Ελλάδα, αφού ακόμα και η ελληνική φέτα κοστίζει πιο ακριβά στην Αθήνα απ΄ ό,τι στο Βερολίνο.
Για δεκάδες βασικά είδη σούπερ μάρκετ οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν έως 168% ακριβότερα από τους καταναλωτές σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.
.
Περισσότερα στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαφήμιση - Απολογία του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στο περιοδικό "FAQ"

Μήνυμα αναγνώστη


Αυτό το είδατε; Μήπως θα πρέπει κάποιος να τους πει εκεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ ότι οι εκλογές τελείωσαν, ότι η χώρα δεν ιδρύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ότι τα χρήματα του υπουργείου είναι για έργα και όχι για διαφήμιση του υπουργού;

Harris

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένας «χρυσός» κανόνας για τον καταναλωτή

Μήνυμα αναγνώστη

«Χρυσός» κανόνας για τον καταναλωτή
Μην αγοράζετε προϊόντα από εμπορικές επιχειρήσεις (αλυσίδες καταστημάτων κ.ά.), των οποίων τα μικτά κέρδη αυξάνονται με ρυθμό μεγαλύτερο από αυτόν των πωλήσεων, εκτός και αν είστε μέτοχος στην επιχείρηση.
Π.χ. Τα Μικτά Αποτελέσματα (μικτό κέρδος) αυξήθηκαν κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ από το 2006 στο 2007. Η αύξηση ήταν μεγαλύτερη από αυτή του Κύκλου Εργασιών η οποία επιβεβαιώνει την ορθότητα της εμπορικής πολιτικής καθώς επίσης και την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης των αποθεμάτων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λίγο αρνί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου...

Από την "Ελευθεροτυπία"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

56 άνθρωποι κινδυνεύουν κάθε χρόνο από μετάγγιση μολυσμένου αίματος

Το Μάρτιο του 2006 - όταν αποκαλύφθηκε η μετάγγιση μολυσμένου με τον ιό του AIDS αίματος σε 16χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη- το υπουργείο Υγείας δεσμευόταν ότι σε δύο μήνες θα εφαρμοστεί μοριακός έλεγχος σε όλη την ποσότητα αίματος που διακινείται στη χώρα.
Έχουν περάσει δύο μήνες και… δύο χρόνια αλλά ο διαγωνισμός για το μοριακό έλεγχο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. .

Περισσότερα στον "Ελεύθερο Τύπο"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εκμεταλλευόμενος την γεροντική άνοια του τέως βουλευτή Ιωαννίνων Θεμιστοκλή Λούλη, είχε αρπάξει τα περιουσιακά του στοιχεία

Οριστικό τέλος στο φαγοπότι που είχε στήσει πάνω στην περιουσία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ένας επιχειρηματίας - απατεώνας έβαλε ο Αρειος Πάγος με πρόσφατη απόφασή του.
Ο… επιχειρηματίας, εκμεταλλευόμενος την γεροντική άνοια του τέως βουλευτή Ιωαννίνων, Θεμιστοκλή Λούλη, είχε αρπάξει τα περιουσιακά του στοιχεία και με αυτά, ως και το 2002, περνούσε ζωή χαρισάμενη.
.
Περισσότερα: "Εσπρέσσο"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το χασίς και η ηρωίνη αποστράτευσαν στρατιωτικό δικαστή ο οποίος ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε στα ναρκωτικά λόγω αφόρητων πόνων

Σε πρόωρη σύνταξη βγήκαν δυο δικαστικοί. Πρόκειται για στρατιωτικό δικαστή ο οποίος είχε συλληφθεί δύο φορές να έχει στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και για εφέτη Αθηνών η οποία «φημιζόταν» για την υπηρεσιακή της ανεπάρκεια, ενώ στο παρελθόν είχε τιμωρηθεί πειθαρχικά με επίπληξη λόγω μεγάλων καθυστερήσεων και εκκρεμοτήτων που παρουσίαζε στην έκδοση πολλών αποφάσεων.
.
Περισσότερα: Εσπρέσσο"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» επανέρχεται δριμύτερη στο "Κεφάλαιο Τσίπρας"


Γεμάτη είναι η παγκόσμια σκηνή από άτομα σαν τον «trendy»Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη απορρίπτοντας το χαρακτηρισμό «φαινόμενο», ενώ δηλώνει ενοχλημένη από τη δήλωση του «συμπαθούς Αλέξη ότι διέκρινε τυχοδιωκτισμό στον Τσε Γκεβάρα».
Σε συνέντευξή της, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Down Town» και την υπογράφει η δημοσιογράφος Κάλλια Καστάνη, η χειμαρρώδης βουλευτίς Λιάνα Κανέλλη χαρακτηρίζει λάθος την πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε ο πρόεδρος του Συνασπισμού στο περιοδικό «Schooligans».
.
Περισσότερα: "Εσπρέσσο"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...