Ειδήσεις

18 Φεβ 2009

Δεν επιτρέπουν την επίδοση βιβλίων σε κρατούμενους

Μήνυμα αναγνώστη

...
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. υπουργό Δικαιοσύνης

Θέμα: Αυθαιρετούν. Δεν επιτρέπουν την επίδοση βιβλίων σε κρατούμενους

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση των κρατουμένων προβλέπεται από τον Σωφρονιστικό Κώδικα. Το άρθρο 37 παρ. 4 ορίζει « Η αυτομόρφωση των κρατουμένων διευκολύνεται από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Κρατουμένων, ο οποίος και οργανώνει χώρους για αναγνωστήριο καθώς και για δανειστική βιβλιοθήκη διαρκώς εμπλουτιζόμενη με λογοτεχνικά, επαγγελματικά και επιστημονικά βιβλία. Όπου είναι δυνατόν η βιβλιοθήκη αυτή αποτελεί παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης».
……….
Συνεχίζεται…

Πρόκειται για ένα ακόμη άρθρο του Σ.Κ. το οποίο δεν εφαρμόζεται. Και παρά την αδυναμία των φυλακών να προσφέρουν τη δυνατότητα στους κρατούμενους να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο φυλάκισής τους, σε πολλές φυλακές η διεύθυνση δεν επιτρέπει την επίδοση βιβλίων τα οποία αποστέλλονται ταχυδρομικώς επικαλούμενη το ενδεχόμενο απόκρυψης και αποστολής ουσιών δια των βιβλίων.
Επειδή ούτως ή άλλως γίνεται έρευνα των αποστελλόμενων βιβλίων πριν παραδοθούν στους κρατούμενους θεωρούμε αυθαιρεσία την στέρηση των κρατουμένων από το δικαίωμά τους να δέχονται βιβλία, όταν μάλιστα η φυλακή δεν τους εξασφαλίζει την πρόσβαση σε βιβλιοθήκες όπως ορίζει ο Σωφρονιστικός Κώδικας.Ερωτάται ο κ. υπουργός1. Γιατί δεν εφαρμόζεται το άρθρο 37 παρ. 4 του Σωφρονιστικού Κώδικα;


2. Θα προβείτε σε έλεγχο των διευθύνσεων των φυλακών εκείνων στις οποίες αυθαιρέτως απαγορεύεται η επίδοση αποστελλόμενων βιβλίων;


3. Θα τιμωρηθούν οι διευθυντές των φυλακών οι οποίοι χωρίς να εξασφαλίζονται τα προβλεπόμενα από τον ΣΚ αποστερούν τους κρατούμενους από το δικαιώματά τους να ενημερώνονται και να διαβάζουν βιβλία;

Ο ερωτών βουλευτήςΤάσος Κουράκης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς βγαίνουν τα λεφτά...

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα χωριό, ένας άντρας ο Χάρης ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία. Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν. Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία όπως είπε. Το εμπόρευμα όμως λιγόστευε και οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες.
………..

Συνεχίζεται…

Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία. Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες. Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν στα κτήματά τους.
Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς 25 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.
Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω για την πόλη για δουλειές θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.
Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει. Κοιτάξτε τι έκανε ο Χάρης. Γέμισε ένα στάβλο γεμάτο με μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν γυρίσει ο Χάρης τού τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία. Οι χωρικοί στριμώχτηκαν μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους και αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.
Δεν ξαναείδαν ούτε τον βοηθό ούτε τον Χάρη.
Καλώς ήρθατε στη Wall Street.


Από: http://blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παραιτήθηκε ο μεθυσμένος Γιαπωνέζος υπουργός Οικονομικών - Βίντεο

Την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή, υπέβαλε ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Σοΐτσι Νακαγκάουα, ο οποίος εμφανίστηκε μεθυσμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της G-7 στη Ρώμη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Νακαγκάουα υποστήριξε ότι είχε πιει μια γουλιά αλκοόλ αλλά πήρε και φάρμακα επειδή ήταν κρυωμένος και ο συνδυασμός τον επηρέασε, αλλά ήταν ολοφάνερο πως ήταν μεθυσμένος...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κώστας Μαρκόπουλος: «Στηρίζουμε το Σάκη Ρουβά έντονα στην προσπάθεια που θα κάνει στη Eurovision…» - Δώστε το υπουργείο Τουρισμού στο Σάααακη! ΤΩΡΑ!

Βρε Πρωθυπουργάρα μας! Δεν του δίνεις και το υπουργείο; Καλύτερα θα τα πάει ο Σάκης...
Άκου εκεί "αλλά κυρίως τον χρίζουμε και πρέσβη τουρισμού για να μιλά για την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη"...
Δηλαδή, αν δεν του δίνατε εντολή, για ποιον θα μιλούσε στην Ευρώπη; Για τα Σκόπια; Μας εκπροσωπεί στην Εurovision με απευθείας ανάθεση και θα μιλούσε για την... Αλβανία;
Άκου εκεί "η εικόνα είναι χίλιες λέξεις". Ο Ρουβάς είναι η εικόνα της "Βαριάς Βιομηχανίας" μας δηλαδή;
Έλεος ρε... που λέει και ο Γεωργίου... Μας γυρνάτε στο 1992 με τις πολιτικές σας!
....
Περισσότερα: krogias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε μια ακόμα φορά πριν ψηφίσετε τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά...

Σήμερα στο «Αθηνών Αρένα» θα λάβει μέρος ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα, στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Την παρουσίαση του διαγωνισμού θα κάνουν οι αδερφές Μαγγίρα.
Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τα τρία υποψήφια τραγούδια, από τα οποία το κοινό με SMS (60%) και η επταμελής επιτροπή (40%) θα επιλέξουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Δείτε μια ακόμα φορά πριν ψηφίσετε τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά:
….
Συνεχίζεται…

Out of control

Συνθέτης: Δημήτρης Κοντόπουλος

Στιχουργός: Αλεξάνδρα Ζάκκα

Ερμηνευτής: Σάκης Ρουβάς
Right on time

Συνθέτης: Δημήτρης Κοντόπουλος

Στιχουργοί : Craig Porteils και Cameron Giles-Webb

Ερμηνευτής: Σάκης Ρουβάς

This is our night

Συνθέτης: Δημήτρης Κοντόπουλος

Στιχουργοί : Craig Porteils και Cameron Giles-Webb

Ερμηνευτής: Σάκης Ρουβάς

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Κορκονέα

Ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, που σκότωσε τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά και ο συνάδελφός του αστυνομικός Βασίλης Σαραλιώτης που βρισκόταν μαζί του την ώρα του φόνου, θα παραμείνουν στη φυλακή αφού απορρίφθηκε από το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση αποφυλάκισής τους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέικο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.
Άρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.
Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Είχε μεγάλα πολιτικά χαρίσματα και στρατηγική σύλληψη των γεγονότων και μπορούσε να δει με διορατικότητα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο τόπος.
Ισχυρή και χαρισματική προσωπικότητα σφράγισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας με τις πολλές μεταρρυθμίσεις και τους ελιγμούς που πραγματοποίησε.
……..
Περισσότερα: simmoria.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δωρεάν ρύζι και μακαρόνια σε ευπαθείς ομάδες

Μήνυμα αναγνώστη

////
Οι ποσότητες που εκτιμάται πως θα διανεμηθούν καθόλη τη διάρκεια του φετινού χρόνου, ανέρχονται σε 4.800 τόνους μακαρόνια και 2.500 τόνους ρύζι.
.......
Συνεχίζεται...

Ως φορείς υλοποίησης και αποδέκτες –δικαιούχοι των προϊόντων είναι:


· Φιλανθρωπικά ιδρύματα κάθε κατηγορίας


· Ιερές Μητροπόλεις


· Σύλλογοι πολυτέκνων


· Σύλλογοι Παλιννοστούντων


· Σύλλογοι ατόμων με ειδικές ανάγκες, χρονίως πασχόντων, ψυχικά πασχόντων


· Σύλλογοι αθίγγανων


· Δήμοι και κοινότητες (για κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών όπως προσδιορίζονται από την οδηγία 85/148/ΕΟΚ και για δημότες που επλήγησαν από θεομηνίες, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α.)


· Κατασκηνώσεις φοιτητών και μαθητών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα


· Λοιποί σύλλογοι φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα


Οι φορείς εκτέλεσης του έργου της δωρεάν διανομής ρυζιού parboiled και μακαρονιών θα επιλεγούν με δημόσιο διαγωνισμό. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζεται ως αρμόδιος για τη διενέργεια των διαγωνισμών και την εφαρμογή του προγράμματος.


Περισσότερα: http://dhmoths.blogspot.com/2009/02/blog-post_1237.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους άστεγους των Αθηνών

Μήνυμα αναγνώστη

....
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πεδιάδας 17-19, Περιστέρι, Τ. Κ. 121 36
Ιστολόγιο: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/
Ηλεκτρ. ταχυδρομείο: ellinesenergoipolites@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: 210 57 22 034 και 6972 259 600
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
…..
Συνεχίζεται…

Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια,
επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δίνουν απλόχερα τη βοήθεια τους…
Και επειδή πάντα κάποιοι έχουν περισσότερη ανάγκη…


Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών ''Homeless Support'' σε συνεργασία με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ διοργανώνουν:


την Κυριακή 22/02/2009 και τις ώρες 10:00 - 17:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Λεωφόρο Πανεπιστημίου, στάση μετρό Πανεπιστήμιο (γραμμή 2), συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα, υποστρώματα και υπνόσακους, για τους άστεγους της Αθήνας.


Οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν άμεσα, από εμάς τους ίδιους, στους αστέγους που έχουν για σπίτι τους τις γειτονιές, τις πλατείες και τα παγκάκια της Αθήνας.

Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μπορούν και θέλουν, να φέρουν βοήθεια αλλά και να βοηθήσουν στη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια ανακούφισης των αστέγων.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει την ίδια και την επόμενη νύχτα, στη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους άστεγους που ζουν στην πρωτεύουσα.Για πληροφορίες:

Βασιλική Τζανάκου: τηλ. 6977 322 899

Στάθης Διομήδης: τηλ. 210 57 22 034 και 6972 259 600


Ηλ. Ταχυδρομείο: homeless.support14@gmail.com, ellinesenergoipolites@gmail.com

Ιστολόγιο: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/

Ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/event.php?eid=49883386238

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόκειται πραγματικά για... υπέρ-φωτογραφίες!

Μήνυμα αναγνώστη

......
Είναι απλώς εκπληκτικές και αξίζουν τουλάχιστον ένα… προσεχτικό κοίταγμα.
«Δουλέψτε τις» με το ποντίκι, ctrl+αριστερό «κλικ» για zoom out…
Δείτε τις εδώ και εδώ.
………
Από: ymagblog.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Άγριο ξύλο στο Καραϊσκάκη!

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο Καραϊσκάκη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA!
///
Συνεχίζεται…

Στις 16:15, κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι Γάλλοι προκάλεσαν με χειρονομίες τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάθονταν στις καφετέριες. Στη συνέχεια τους πέταξαν πέτρες, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να απαντήσουν στην πρόκληση.

Η ελλιπής αστυνομική δύναμη έκανε χρήση χημικών έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να μεταφερθούν μέσα στο γήπεδο!

Στις 16:32 οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν μπήκαν στην εξέδρα τους και έσπαγαν όσα καθίσματα έβρισκαν μπροστά τους. Εν συνεχεία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν να επιτεθούν στους φίλους του Ολυμπιακού (περίπου 300 βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες).

Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν κι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τους πάρουν στο κυνήγι και να ακολουθήσουν στιγμές άπειρου κάλλους, με ανταλλαγή καθισμάτων, φωτοβολίδων, ενώ έβρεχαν τους Γάλλους με τις μάνικες που ποτίζεται το χορτάρι.

Στις 16:45 και μετά από παρέμβαση αστυνομικών, οι οπαδοί των δύο ομάδων ανέβηκαν στις εξέδρες, με τους Γάλλους να σπάνε τα υπόλοιπα καθίσματα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ψάχνουν τρόπους και να τους επιτίθενται μέσω των VIP θυρών!

Στις 17:08και μετά από παρέμβαση του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Τσιρώνη, τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη.
Aπό: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=32820

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στην τελική ευθεία της επιτήρησης εμείς και άλλες πέντε χώρες

Η Κομισιόν επέβαλε πειθαρχικά μέτρα κατά της χώρας μας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Λετονίας και της Μάλτας, καθώς τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα έχουν υπερβεί το όριο 3% επί του ΑΕΠ και θα δώσει συγκεκριμένες διορίες για μείωση τους, τον επόμενο μήνα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελευθεροτυπία 18 Φεβρουαρίου 2009: "Τριγμοί στο "Ανατολικό Μέτωπο"

Κατάρρευση του «Ανατολικού Μετώπου» για τις ευρωπαϊκές τράπεζες προμηνύει η χθεσινή προειδοποίηση από Moody's και Standard & Poors.

Οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης διαβλέπουν ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα υποστούν σημαντικές ζημιές από τις θυγατρικές τους στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων και για το λόγο αυτό μελετούν το ενδεχόμενο υποβάθμισής τους.
.........
Περισσότερα: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης έχει γίνει νόμος αλλά δεν ισχύει ακόμα

Το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου οπότε και δημοσιεύτηκε ο νόμος στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Σχεδόν τρεις μήνες μετά, οι δήμοι δηλώνουν μη ενημερωμένοι και δεν εγγράφουν στο ληξιαρχείο τις σχετικές συμβολαιογραφικές πράξεις.
…..
Συνεχίζεται…


Η διαδικασία για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης είναι οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αρχικά κάποια συμβόλαια σε συμβολαιογράφο και μετά να τα καταθέσουν στο ληξιαρχείο του Δήμου τους για να ισχύσουν.
Οι δήμοι όμως δηλώνουν άγνοια και λένε στους ενδιαφερόμενους να αποταθούν στο υπουργείο Εσωτερικών από το οποίο δεν έχουν λάβει καμία σχετική εγκύκλιο!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων – Οι καιροί ου μενετοί!

Οι καιροί ου μενετοί: Τhe time and the tide wait for no man ή αλλιώς οι ευκαιρίες δεν περιμένουν.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Να σταματήσουμε τους δολοφόνους

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία όλων των μελών της για το κύμα βίας, που έγινε μάστιγα κατά της ευνομούμενης πολιτείας μας, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αποψινή τρομοκρατική ενέργεια στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter».
….
Συνεχίζεται…


Τέτοιες ενέργειες, όποια κίνητρα κι αν έχουν και όποιες σκοπιμότητες κι αν εξυπηρετούν, είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού μας κι εμείς ως αστυνομικοί οφείλουμε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άμεση εξιχνίασή τους.


Η ελληνική πολιτεία για άλλη μια φορά καλείται να αντιμετωπίσει την ένοπλη βία, κυρίως με κατασταλτικά μέτρα, έχοντας ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο, όσον αφορά την αναδιοργάνωση των διωκτικών υπηρεσιών και τη θωράκιση της χώρας μας από τους πολλαπλούς κινδύνους που την απειλούν.


Ωστόσο, τούτες τις δύσκολες ώρες για όλους μας, που η Ελληνική Αστυνομία μετρά τα δικά της θύματα και τελεί όπως όλοι γνωρίζουμε υπό την απειλή της «αόρατης κάννης» των δολοφόνων, ως ΠΟΑΣΥ καλούμε και πάλι την ελληνική κυβέρνηση - πέρα από τις φραστικές καταδίκες της βίας - να αντιμετωπίσει, σαν εθνικό θέμα τη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για την Ελληνική Αστυνομία, επανεξετάζοντας τη θέση της πάνω στην πρότασή μας για τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, με αντικείμενο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αστυνομικών υπηρεσιών και τη θωράκιση του λειτουργήματός μας.


Η απεχθής αποψινή τρομοκρατική ενέργεια πρέπει να αποτελέσει πραγματικά την αντίστροφη μέτρηση για την εθνική συνεννόηση που έχει ανάγκη η Ελληνική Αστυνομία, ώστε επιτέλους να δρομολογηθούν αποφάσεις με στόχο την εμπέδωση κλίματος ασφαλείας σε όλους τους συμπολίτες μας.


Οι καιροί ου μενετοί!


Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.


Ο Πρόεδρος
Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΒΛΑΧΟΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επίθεση στον καθηγητή εγκληματολογίας Γιάννη Πανούση

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε σε εκδήλωση για την επανένταξη των αποφυλακισμένων όταν περίπου 30 νεαροί με κουκούλες που είχαν βγει από τη Νομική, εισέβαλαν στην αίθουσα, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Στο τέλος, χτύπησαν και τον καθηγητή ο οποίος έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό με τραύμα στο μάτι.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ζητούνται πολιτευτές, υποψήφιοι βουλευτές για τη Βουλή των Ελλήνων...

Η αγγελία γράφει:

Ζητούνται πολιτευτές, υποψήφιοι βουλευτές για τη Βουλή των Ελλήνων, με το κόμμα Δημοκρατική Παγκόσμιος Ελλάς 1993.
Τηλ.: 6981 141 ...
Ο πρόεδρος
Στέργιος Κρικέλης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν μπορείς να πιστέψεις τι έγινε αν δεν δεις το αυτοκίνητο. Σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες...

Ο κύριος Νίκος Γκιουζελάκης με επιστολή του επισημαίνει τον κίνδυνο που υπάρχει από τα αδέσποτα σκυλιά.
«Το γατάκι, καταδιωκόμενο από τα αδέσποτα σκυλιά είχε, την κακή όπως αποδείχτηκε, ιδέα να κρυφτεί στον θόλο του φτερού αυτοκινήτου. Τα σκυλιά με τα δόντια τους λύγισαν το φτερό και το έβγαλαν. Δεν μπορείς να πιστέψεις τι έγινε αν δεν δεις το αυτοκίνητο. Σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες.
……….
Συνεχίζεται…


Τα τρία αδέσποτα σκυλιά βρίσκονται καθημερινά στην οδό Ηλίου 8 και τρομοκρατούν τους περαστικούς. Πολλοί περίοικοι συχνά προτιμούν να κάνουν κύκλο για να πάνε στο σπίτι τους. Κατά καιρούς αναφέρονται επιθέσεις σε ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει όμως αν για τον οποιοδήποτε λόγο, φυσιολογικό ή όχι επιτεθούν σε κάποιον, μικρό ή μεγάλο. Το συμβάν με το γατάκι με κάνει να ανησυχώ ιδιαιτέρως. Παρακαλώ μέσα από τις στήλες της εφημερίδας σας κάντε ότι περνάει από το χέρι σας προκειμένου ο κίνδυνος να αντιμετωπιστεί.

Από: http://www.thessi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2285&Itemid=80

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απογευματινή: 45.000 αστυνομικοί θα υποβληθούν σε ψυχολογικά τεστ

.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
...
.
.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή, έως το τέλος Φεβρουαρίου, σε κάθε Αστυνομική Διεύθυνση της χώρας, θα συσταθεί μια τετραμελής επιτροπή από την οποία θα περάσουν σχεδόν όλοι οι αστυνομικοί προκειμένου να ελεχθεί αν είναι κατάλληλοι να φέρουν και να κάνουν χρήση οπλισμού.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μαθητές του 20ου λυκείου Θεσσαλονίκης κλείδωσαν 31 καθηγητές τους για δυο ώρες στο γραφείο τους!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ποινές που επιβλήθηκαν σε τέσσερις συμμαθητές τους

Κλίμα αναβρασμού επικρατεί το τελευταίο τριήμερο στο 20ό Λύκειο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην οδό Κλεάνθους 30, στην περιοχή της Κ. Τούμπας.
O σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε να τιμωρήσει τέσσερις μαθητές διότι εξύβρισαν τη διευθύντρια του σχολείου, όπως ανέφεραν στελέχη της εκπαίδευσης.
Προχτές, μετά τη λήξη των μαθημάτων, οι καθηγητές συνεδρίασαν και έλαβαν απόφαση για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους δύο μαθητές, ενώ οι άλλοι δύο τιμωρήθηκαν με πενθήμερη και διήμερη αποβολή.
……..
Περισσότερα: ΑγγελιοφόροςΑν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περίεργη αφίσα σε στάσεις λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα αναγνώστη


Αυτήν την αφίσα τη βρήκα χθες σε στάσεις λεωφορείων στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.
Υποτίθεται ότι είναι από την Ελληνική Αστυνομία και απευθύνεται στους πολίτες...
........
("κλικ" για μεγέθυνση)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ας θυμηθούμε την προκήρυξη που έστειλε η "Σέχτα Επαναστατών", στις 5 Φεβρουαρίου, στα "Νέα"

Ολόκληρη η προκήρυξη στα "Νέα", στις 5 Φεβρουαρίου του 2009, από τη «Σέχτα Επαναστατών» για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού είχε ως εξής:


"ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν. Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαίνουργιες κουζίνες και κρεβατοκάμαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επί πιστώσει.

(RΑFΦράξια Κόκκινος Στρατός)

......
Συνεχίζεται

Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του υφυπουργού δημόσιας τάξης Μαρκογιαννάκη και του προέδρου του Πασόκ Γίωργου Παπανδρέου σε αστυνομικά τμηματα για την τόνωση του ηθικού της αστυνομίας, αποφασίσαμε και εμείς για τον ίδιο λόγο, τα ξημερώματα της Τρίτης να επισκεφτούμε αιφνιδιαστικά ένα καθόλου τυχαίο Α.Τ., αυτό του Κορυδαλλόυ που απέχει 500 μέτρα απο τα κολαστήρια των φυλακών και να χτυπήσουμε τους τυχαίους μπάτσους που βρίσκονταν εκεί. Στόχος μας ήταν να τους εκτελέσουμε. Γνωρίζαμε οτι στην γωνία του τμήματος βρισκόνταν ο ειδικός φρουρός και συχνά αλλοι δυο-τρεις συνάδελφοι του.
Στην επίθεση μας χρησιμοποιήσαμε ένα υποπολυβόλο τύπου scorpion 7.65 mm, ένα πιστόλι των 9 mm καθώς και μια αμυντική χειροβομβίδα που δεν εξεράγη όταν την ρίξαμε καταπάνω τους. Τυχεροί αυτοί, άτυχοι εμείς, την επόμενη φορά δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Οι σφαίρες μας ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.
”Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή.
”Μια πράξη ξεκάθαρη, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια.


Πίστευε κανείς πως θα μιλάγαμε για αγώνα, χωρίς ταυτόχρονα να οπλιστούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα γι΄αυτόν;
Μήπως τα γαμημένα γουρούνια της αστυνομίας που σκοτώνουν ανενόχλητα, πίστευαν πως θα τους επιτρέπαμε να μας σφάζουν παθητικά σαν τα πρόβατα;

Στην πρώτη μας ενέργεια, ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, στοχοποιήσαμε την αστυνομία. Τώρα είναι οι δικοί μας μαχόμενοι σχηματισμοί ενάντια στο μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος. Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.

Σε αυτούς που ήδη αναρωτιούνται, γιατί επιλέξαμε κάποιους τυχαίους μπάτσους κι όχι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή, τους απαντάμε ότι θα ΄ρθει κι η σειρά τους Επιπλέον, μέσα απ΄την ενέργεια μας αυτή, ξεκινάμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, χρησιμοποιώντας την τακτική της μόνιμης απειλής. Οι σφαίρες εναντίων ανώνυμων αστυνομικών μεταφέρουν ένα τελεσίγραφο σε όλες τις βαθμίδες των σωμάτων ασφαλείας. Τώρα ο κάθε απρόσωπος μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να΄ ναι στραμμένη πάνω του. Αυτά είναι τα “τυχερά” της δουλείας τους.” Όταν έχεις ένα πιστόλι στη ζώνη σου πρέπει να γνωρίζεις τους κινδύνους. Όμως οι μπάτσοι θέλουν να παίρνουν το μισθό τους χωρίς να πληρώνουν τις συνέπειες.”Αρχίστε να υποβάλλετε παραιτήσεις γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε να μετράτε τάφους.


Ίσως κάποιοι να σοκάρονται απ΄την κυνικότητα μας και να μιλάνε για “έλλειψη πολιτικού και ιδεολογικού υπόβαθρου.”Εμείς όμως δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να δικαιολογήσουμε η ακόμα και να επεξηγήσουμε τη δράση μας. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο. Τόσες δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα, η δικαστική και εκτελεστική εξουσία απέδειξαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που εξυπηρετούν. Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει...

Ήδη γνωρίζουμε πως μερικές δεκάδες μαχητές, γυναίκες και άντρες, προειτοιμάζονται να περάσουν στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αντεπίθεσης.

Τους καλωσορίζουμε.

Υ.Γ: Συμφωνούμε με τους αγωνιστές του επαναστατικού αγώνα για την επιλογή τους να στοχοποιήσουν κι αυτοί την αστυνομία.

Διαφωνούμε όμως στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρήθουν με τα γουρούνια. Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής. Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Έτσι συσπειρώνουμε τις δικές μας δυνάμεις και αποφεύγονται καταστάσεις αστυνομικής κατοχής. Ο δεύτερος γύρος του αντάρτικου πόλης ξεκίνησε...

Εκατό λουλούδια άνθισαν, είναι οι εκατό επαναστατικές οργανώσεις.

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ


Aπό τα ΝΕΑ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με τα ίδια όπλα που χρησιμοποίησαν στην επίθεση κατά του Α.Τ. Κορυδαλλού, χτύπησαν το Alter - "Σέχτα Επαναστατών" πίσω από το χτύπημα

Ολοκληρώθηκε η βαλλιστική έρευνα και από τα αποτελέσματά της προκύπτει ότι η οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" κρύβεται πίσω από την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter αφού η επίθεση στο κανάλι έγινε με τα ίδια όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος στον Κορυδαλλό.

...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αν γνωρίζτε κάτι για τα νεκρά περιστέρια στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, τηλεφωνήστε στο...

Δεκάδες περιστέρια πέφτουν νεκρά στη Πλατεία του Άη-Γιάννη, στην Αγία Παρασκευή.
Βοηθήστε να σταματήσουμε το δολοφόνο τους.

Δώστε μας πληροφορίες στο τηλέφωνο 6946 537 062.

15-02-2009
Το Δ. Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κάμερα ασφαλείας του Alter κατέγραψε τη χθεσινή επίθεση

Η κάμερα ασφαλείας του Alter κατέγραψε τη χθεσινή επίθεση από τους τέσσερις κρανοφόρους οι οποίοι επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.
Αν είναι τρομοκρατική επίθεση το χθεσινό χτύπημα στο Alter τότε, είναι η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί παρόμοια πράξηΑν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ερευνά η Αστυνομία για την επίθεση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter- "Σέχτα Επαναστατών" πίσω από το χτύπημα;

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ερευνά η Αστυνομία για την επίθεση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, στο Μπουρνάζι, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.
Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες των 9 μιλιμέτρ, αλλά και μία αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευή που δεν εξερράγη.
Οι κάλυκες δείχνουν προς το παρόν, "Σέχτα Επαναστατών", χωρίς όμως τίποτα να είναι απολύτως σίγουρο.
Οι κάλυκες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προέρχονται από όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.
Την επίθεση καταδίκασαν η κυβέρνηση, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος.
.........
Διαβάστε και: Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό "Alter"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πρωτοσέλιδο της "Αυριανής" για το χτύπημα στο Alter: Παιδιά κόψτε τις...

Από: www.avriani.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά έξω από τράπεζα στην Κηφισιά

Αυτοσχέδιο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, πολύ μεγάλης ισχύος, εξουδετέρωσαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Αστυνομίας έξω από τα γραφεία της τράπεζας Citibank στη διασταύρωση των οδών Αχαΐας και Τροιζηνίας στην Κηφισιά.
Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, πρόκειται για παγιδευμένο αυτοκίνητο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, το οποίο άφησαν άγνωστοι στον περίβολο του κτιρίου γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα.
……..
Συνεχίζεται…


Τις κινήσεις παρατήρησε ο φύλακας της Τράπεζας, ο οποίος είδε κάποιους άγνωστους να αφήνουν εκεί το αυτοκίνητο και να φεύγουν. Μετά από λίγα λεπτά, όταν είδε ότι δεν επέστρεψε κανείς στο αυτοκίνητο, ο φύλακας τηλεφώνησε στην Αστυνομία εκφράζοντας φόβους ότι πιθανόν να επρόκειτο για κάτι ύποπτο.
Τελικά, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό και κάλεσαν τους πυροτεχνουργούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν στις 6:40 το πρωί.
Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί δεν εξερράγη ο μηχανισμός αυτός, ενώ αντίθετα, όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Ο μηχανισμός θα διερευνηθεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Βήμα: Δέκα κρίσιμες ημέρες για τη λιτότητα και τις εκλογές - Σήμερα το Κολέγιο των Επιτρόπων και την 1η Μαρτίου η Σύνοδος Κορυφής

Στο πιο κρίσιμο δεκαήμερο της πολιτικής του σταδιοδρομίας εισέρχεται ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, ο οποίος έχει ενώπιόν του τον δρόμο της λιτότητας με τη λήψη πρόσθετων οικονομικών μέτρων και των πρόωρων εκλογών, απόρροια της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Υπό τη σκιά των δυσμενών προβλέψεων για την ελληνική οικονομία, ο κ. Καραμανλής άφησε ανοιχτό χθες το ενδεχόμενο να λάβει η κυβέρνησή του πρόσθετα μέτρα εντός του 2009 κάνοντας στροφή 180 μοιρών στη φιλολαϊκή, για λόγους επικοινωνιακούς και πολιτικούς, ρητορεία των τελευταίων εβδομάδων.
..........
Περισσότερα: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελεύθερος Τύπος: "Τοξικός" ιός σε 25 ευρωπαϊκές τράπεζες

Πριν από λίγους μήνες οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ήταν ένας πιστωτικός παράδεισος.
Η κρίση μετέτρεψε το Ελντοράντο της Ανατολής σε χρηματοπιστωτικό εφιάλτη.
Η χθεσινή προειδοποίηση του οίκου αξιολόγησης Moody’s ότι θα προχωρήσει σε υποβάθμιση των τραπεζών που έχουν θυγατρικές στην Ανατολική Ευρώπη, κατονομάζοντας συγκεκριμένους ομίλους της Αυστρίας, της Σουηδίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, έδρασε ως συναγερμός σε όλο το ευρωπαϊκό πιστωτικό σύστημα.
Το ευρώ υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων τριών μηνών (στα 1,26 δολάρια), οι μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών δέχθηκαν ισχυρή πίεση, ενώ και στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο Γενικός Δείκτης κατέρρευσε στις 1.603 μονάδες με απώλειες 5,19%.
......
Περισσότερα: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έθνος: Ομαδική φυγή στη σύνταξη

«Πρωτοστατούν» στις αποχωρήσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι εν όψει της μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται κρυφά ή φανερά η εθελουσία σε ΔΕΚΟ και τράπεζες. Το πρόβλημα «επιδεινώνει» η κρίση.
Το «έτος της μεγάλης φυγής» από τα ασφαλιστικά ταμεία θα είναι το 2009, καθώς εκτιμάται πως θα υπάρξει νέο ρεκόρ στις αιτήσεις συνταξιοδότησης. Τουλάχιστον 120.000 άτομα θα ανοίξουν την... πόρτα εξόδου, με τους δημοσίους υπαλλήλους να «πρωτοστατούν» εν όψει και της επερχόμενης μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό.
.......
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φοβάται για τη ζωή του το μοντέλο αποδέκτης των τεσσάρων κιλών κοκαΐνης

«Όταν χαλάει η δουλειά, κάποιοι από το κύκλωμα ψάχνονται. Και ζητούν ευθύνες. Αργά ή γρήγορα».
Τα λόγια έμπειρου αξιωματικού που υπηρετεί εδώ και χρόνια σε νευραλγικά πόστα στις αστυνομικές υπηρεσίες ασφαλείας της βόρειας Ελλάδας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το σκοτεινό κι επικίνδυνο μονοπάτι ζωής που πρέπει να διαβεί από δω και πέρα ο 32χρονος γόης της πασαρέλας…
..
Περισσότερα: Εspresso

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα Νέα: Οι δέκα εντολές της επιτήρησης.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Συγκράτηση των μισθών στο Δημόσιο σε μόνιμη βάση, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, περαιτέρω μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος και του συστήματος υγείας, προώθηση διαρθρωτικών μέτρων, αλλά και... νοικοκύρεμα στο σύστημα καταγραφής δαπανών- εσόδων και συλλογής στοιχείων.
.....
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...