Ειδήσεις

29 Ιαν 2009

Η ομάδα καλλιτεχνών «Ούγκα Κλάρα» παρουσιάζει «Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους»

Μήνυμα αναγνώστη

................
Πιασμένοι από την άκρη μιας κλωστής θα ταξιδέψουμε στην άκρη της γης. Όπου σταθούμε θα γευτούμε παραμύθια. Παραμύθια για ένα χρυσό φτερό που φέρνει καημούς και καλοσύνες, για ένα λιθοξόο που γυρεύει την αλήθεια και για τον Tσιρτσώνη που με το Δράκο θα παλέψει.
Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν …

Στις 20,21 και 22, Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ. στον Πολυχώρο, 3ος όροφος, Καθολικών 4, στα Άνω Λαδάδικα
Τηλέφωνο-Κρατήσεις: 2310 535 747

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από τη Βουλή η τροπολογία για τους 61 οικισμούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ζώνη των 800 μέτρων

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών η τροπολογία που είχαν καταθέσει έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Λαμπίρης – για τη ρύθμιση των 61 οικισμών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ζώνη των 800 μέτρων.
……..
Συνεχίζεται…

Παρών στη Βουλή ήταν μόνο ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Νίκος Λέγκας, ενώ δεν παρέστη κανείς από το Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ.


Την τροπολογία υπερασπίστηκε με την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια ο Βουλευτής Ρεθύμνου ΠΑΣΟΚ Ηλίας Λαμπίρης, που εξήγησε στο σώμα τους λόγους που καθιστούσαν την κατάθεση της τροπολογίας δικαιολογημένη αν όχι επιβεβλημένη, απαντώντας ουσιαστικά στα περί εντυπωσιασμού που δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, πριν από μερικές ημέρες.


Οι λόγοι αυτοί ήταν, σύμφωνα με τον κ. Λαμπίρη, οι εξής:
"Το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έχει ως τώρα ανταποκριθεί στο αίτημα χιλιάδων Ρεθεμνιωτών που βρίσκονται επί χρόνια σε οικονομικό αδιέξοδο από λάθη Υπηρεσιών του δημοσίου στο παρελθόν, γεγονός που μπλοκάρει την ανάπτυξη του Νομού Ρεθύμνου.


Οι απαντήσεις που έχει λάβει ο ίδιος από το ΥΠΕΧΩΔΕ στις τρεις ερωτήσεις που έχει υποβάλλει για το θέμα αλλά και στις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του στη Βουλή και αλλού, ήταν ασαφείς και δεν αποτελούσαν σε καμία περίπτωση δέσμευση εκ μέρους του Υπουργείου για οριστική επίλυση του προβλήματος.


Από την άλλη, οι «υποσχέσεις» και «δεσμεύσεις» της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ, που διοχετεύονταν στον τοπικό τύπο επί 18 μήνες αναιρούσαν η μία την άλλη και μετέθεταν τον χρόνο κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης από τον ένα μήνα στον επόμενο".


"Στη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες", επισήμανε ο κ. Λαμπίρης, "ήρθε να προστεθεί και απαντητική επιστολή σε πολίτες που απευθύνθηκαν πρόσφατα στον πρωθυπουργό της χώρας για επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος, απάντηση όμως που καθόλου δεν συμπίπτει με την τελευταία «δέσμευση» του ΥΠΕΧΩΔΕ περί κατάθεσης της επίμαχης τροπολογίας στις 6.2.09".


Ο βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στο έγγραφο αίτημα υπερψήφισης από τη Βουλή της τροπολογίας, που υπογράφει η Επιτροπή Αγώνα για την επίλυση των οικιστικών προβλημάτων του Νομού Ρεθύμνου στην οποία εκπροσωπούνται οι Σύλλογοι των Πολιτικών Μηχανικών, Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων, Εργολάβων, Αγροτών, Εταιρειών Παραγωγής Σκυροδέματος, καθώς και το Εργατικό Κέντρο του Νομού Ρεθύμνου.


Τέλος, με αφορμή τις δηλώσεις του Γ.Γ. του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Ευάγγελου Μπαλτά προς τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ ότι «οι νομικοί του υπουργείου αδυνατούν να βρουν λύση στο θέμα των 13 οικισμών και άρα να απευθυνθούν οι Ρεθεμνιώτες σε ιδιώτες δικηγόρους προκειμένου να καταρτισθεί νομοθετική ρύθμιση και γι’ αυτούς», ο κ. Λαμπίρης δήλωσε ότι η ρύθμιση συντάχθηκε από δικηγόρο του Ρεθύμνου, την κατέθεσε, δε, συμπληρωματικά επί τόπου στα πρακτικά της Βουλής.


Ο βουλευτής απηύθυνε έκκληση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να ψηφίσει την τροπολογία αυτή, που δίνει λύση σε ένα τεράστιο κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, ας φέρει, είπε, τάχιστα τη δική του τροπολογία στη Βουλή το ΥΠΕΧΩΔΕ και το ΠΑΣΟΚ θα την υπερψηφίσει.


Την τροπολογία υποστήριξε και ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αφού το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει ομολογήσει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην υπερψηφιστεί η προταθείσα από τον κ. Λαμπίρη τροπολογία και να καθυστερεί η επίλυση ενός θέματος για το οποίο σύσσωμη η κοινωνία και οι επαγγελματικοί φορείς του Νομού Ρεθύμνου είναι ανάστατοι.


Στη δική του τοποθέτηση, ο Ρεθύμνιος βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης, έκανε έκκληση να γίνει αποδεκτή η τροπολογία. Σε αντίθετη περίπτωση, είπε, να δεσμευτεί το ΥΠΕΧΩΔΕ για το πότε ακριβώς θα καταθέσει για ψήφιση τη δική του. Ανέλυσε επιπλέον λεπτομερώς και ως βουλευτής και ως αρχιτέκτονας το περιεχόμενο της τροπολογίας. Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία κατάθεσης της τροπολογίας από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ, η απάντηση του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκου Λέγκα, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στη συζήτηση του νομοσχεδίου, ήταν ότι δεν έχει σχετική ενημέρωση από το ΥΠΕΧΩΔΕ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προχωρήσει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Στάμπα"


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ: salonica-press.blogspot.com

«Αναιτιολόγητη σύλληψη από το καθεστώς των Σκοπίων του φιλέλληνα ακτιβιστή Βάσκο Γκλιγκόρωφ (Βασίλιε Γκλιγορίεβιτς)»

Άλσος Παγκρατίου έρχεται η σειρά σου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με τόσο «εθνικό έργο» να μην πάρουν κι αυτοί ένα επιδοματάκι; Άξιος ο μισθός του παρακράτους!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για τις ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ - με μια "επιλογή" έκπληξη! - Από το
http://www.dentnews.net/?p=3483

Απάντηση στον κ. Πιπερόπουλο για το:"Λίγες σκέψεις με αφορμή το «νέο» δίκτυο παιδεραστίας"

Η δεινή θέση των κατοίκων της περιοχής της Ένωσης, Μεσσήνη

Για την αρνητική απάντηση της ΟΛΜΕ σε σχέση με το διάλογο για την Παιδεία

Για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ!

Το τέλος των ελληνικών ακτών-νησιών (θα το επιτρέψουμε;)

Είσαι παιδόφιλος, παιδεραστής, παιδοβάτης;;; Κάνε μας μια χάρη...
Την πρόταση για τους παιδόφιλους, παιδεραστές, παιδοβάτες από το
hamomilaki την βρίσκω εξαιρετική. Δείτε την...

Ο Τραϊανού γράφει για τον ρόλο του ΚΚΕ στα μπλόκα των αγροτών

Να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους!

To αναψυκτικό του αγρότη!!!

Επιτέλους τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Το «βήμα» του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τους αγρότες της Ροδόπης

H δημοσκόπηση των δέντρων!!!

Κύριε Χατζηγάκη τα ξεχάσατε;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν γνωρίζω εάν το ξέρατε αυτό, αλλά εκτός που τους πληρώναμε και ως Πρωθυπουργός, καλούμαστε να πληρώνουμε και τα ιδρύματά τους

Μήνυμα αναγνώστη

.......
Ο λόγος για ιδρύματα πρώην πρωθυπουργών που με βάση τον ν.3577 άρθρο 34 αναφέρεται:
"1. Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης», το Ίδρυμα «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» και το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, που περιλαμβάνουν στον...", "επιχορηγούνται με ετήσια κρατική επιχορήγηση, από το έτος 2007 και εφεξής, το ύψος της οποίας καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων."

Περισσότερα: dhmoths.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στον Αρειο Πάγο η δικογραφία για τις «άγονες γραμμές»

Στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φ. Μακρή υποβλήθηκαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αντίγραφα της ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος των μελών της επιτροπής του διαγωνισμού για την κατακύρωση της άγονης επιδοτούμενης γραμμής Ρόδος-Σύμη-Τήλος, Νίσυρος-Κως και σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας ΑΝΕΣ για να ενσωματωθούν στην προκαταρκτική έρευνα που διενεργεί, μετά την υποβολή μήνυσης κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργου Σανιδά, του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιου Κονταξή και κατά παντός υπευθύνου, από τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη.
......
Συνεχίζεται...

Ο κ. Καρατζαφέρης προχώρησε στην υποβολή της ως άνω μήνυσης υποστηρίζοντας ότι οι ανωτέρω στέρησαν ή παρακώλυσαν τη Βουλή το συνταγματικό της δικαίωμα να αποφανθεί αυτή, ως μόνη αρμόδια, αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Τ. Παυλίδη σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης Υπουργών.Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ισχυρίζεται ότι «οι Εισαγγελείς που έθεσαν την υπόθεση στο αρχείο, αξιολογώντας τα στοιχεία, αντί αμελλητί να τη διαβιβάσουν στη Βουλή διέπραξαν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας-προσβολής του πολιτεύματος. Ο κ. Σ. Χατζηγάκης, ως υπουργός Δικαιοσύνης παρέβη το καθήκον του να πράξει τα νόμιμα για την ποινική και πειθαρχική δίωξη των Εισαγγελέων που επιχείρησαν την αποστέρηση εξουσίας της Βουλής».Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέβαλαν επίπονη προσπάθεια για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό ότι η δικογραφία που σχημάτισε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γ. Οικονόμου, που έχει προχωρήσει σε άσκηση ποινικών διώξεων για απάτη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου ή/και απιστία και για παράβαση καθήκοντος στα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού για την κατακύρωση της άγονης επιδοτούμενης γραμμής Ρόδος-Σύμη-Τήλος, Νίσυρος-Κως κ.κ. Β. Βοτζούλια, Ευστα. Γεώργη, Ηρακλ. Κουντουρέλλη και Κ. Κουτρούλου κατοίκων Μυτιλήνης και για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας ΑΝΕΣ, έπρεπε να έχει επεκτατικό αποτέλεσμα και σε βάρος του πρώην Υπουργού κ. Παυλίδη!!

Το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ επιχείρησαν μάλιστα να περάσουν το μήνυμα ότι η �αρχειοθέτηση� της δικογραφίας για τον κ. Παυλίδη από τον Αρειο Πάγο ήταν αποτέλεσμα διαπλοκής δικαστικών λειτουργών και κυβέρνησης!!!

Υπενθυμίζουμε ότι αφορμή για την άσκηση των ποινικών διώξεων έδωσαν οι καταγγελίες των κ.κ. Αν. Αλιφέρη και Γ. Σπανού που επεσήμαναν ότι η ανάθεση ήταν παράνομη διότι η ΑΝΕΣ δεν είχε τότε στην ιδιοκτησία της το πλοίο Πρωτεύς αλλά περίμενε να το αποκτήσει.Στο έγγραφο του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθ. Κονταξή με το οποίο κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:«Σας επιστρέφουμε τη συνημμένη δικογραφία, διότι δεν συντρέχει περίπτωση εφαρμογής των αναφερομένων άρθρων 1 και 4 παρ. 1 του Ν. 3.126/2005, ήτοι διαβίβαση αυτής στη Βουλή, αφού από το αποδεικτικό υλικό αφ' ενός μεν δεν καταγγέλλεται ποινικά ο υπουργός, αφ' ετέρου δεν διαπιστώνεται ότι τα καταγγελλόμενα στοιχειοθετούν αξιόποινη πράξη (14 Π.Κ.) που να φέρεται ότι τελέσθηκε υπ' αυτού και έτσι να εμπίπτει στον άνω νόμο».

Σχετική με τη διαδικασία που ακολουθείται ήταν και εγκύκλιος του πρώην εισαγγελέα του Α.Π. κ. Δημ. Λινού:

«Δεν διαβιβάζεται στη Βουλή παν ό,τι αναφέρεται κατά υπουργού -και δη στο πλαίσιο άλλης προκαταρκτικής εξέτασης- αλλά πρέπει να αξιολογείται τούτο prima face και από ποινικής άποψης και να εμπίπτει στο άρθρο 1 του Ν. 3.126/2005 και σε καταφατική περίπτωση να γίνεται αυτή η διαβίβαση αφού μόνον τότε έχει νόημα (αντικείμενο) αυτή και μόνον τότε έχει εφαρμογή το άρθρο 86 του Συντάγματος και ο σκοπός του».


Σημειώνεται με την ευκαιρία ότι η κυρία ανάκριση για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των μελών της επιτροπής εκκρεμεί προς αξιολόγηση ενώπιον του Ανακριτή του Α� τμήματος Ρόδου.


http://aegaio.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λήγουν σιγά, σιγά οι κινητοποιήσεις των αγροτών

Τα μπλόκα στους εθνικούς δρόμους διαλύονται το ένα μετά το άλλο, με τη κυβέρνηση να ευελπιστεί πλέον ότι εντός των επόμενων ωρών θα έχουν αποδυναμωθεί και τα τελευταία «οχυρά» των αγροτών


Αποσύρονται σταδιακά οι αγρότες από τα μπλόκα. Έφυγαν και τα τελευταία τρακτέρ από τα Τέμπτη και τις Μικροθήβες, μειώνονται τα μπλόκα και στη βόρεια Ελλάδα.
Όσοι επέλεξαν να συνεχίσουν τον αγώνα, κατευθύνθηκαν στο μπλόκο της Νίκαιας, το οποίο παραμένει ισχυρό.
Αποχωρούν οι αγρότες και από τους κόμβους Χρυσούπολης και Ζαρκαδιάς στην Καβάλα και από του Στρυμόνα στις Σέρρες.
Την Παρασκευή πιθανότατα αναμένεται να διαλύσουν το μπλόκο τους οι αγρότες στην Εξοχή Δράμας.
Αποχώρηση από το μπλόκο των Ν. Κερδυλλίων, στην εθνική οδό Σερρών-Καβάλας, αποφάσισε μερίδα αγροτών του νομού Σερρών.
Περιοδικά ανοίγουν τα συνοριακά περάσματα του Προμαχώνα, των Κήπων, των Ευζώνων και του Ορμενίου.
Παραμένουν μέχρι νεωτέρας τα μπλόκα σε περίπου δέκα σημεία της Μακεδονίας και της Θράκης, όπου η διέλευση των οχημάτων γίνεται ανά διαστήματα.
Αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλόκο της Αλαμάνας συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Βασίλης Κιλάφας, χαρακτήρισε «καρποφόρα» τη συνάντηση.
.
Περισσότερα: www.protothema.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είμαι ένοχος!

Από: mirikastiko.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο δικηγόρος από την Κυπαρισσία που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Έχασε, δυστυχώς τη μάχη για τη ζωή πριν λίγο ο Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου, από την Κυπαρισσία, που νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Μ.Ε.Θ. του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Δευτέρας.
......
Περισσότερα: http://trifylianews.blogspot.com/2009/01/blog-post_584.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάσατε το ανέκδοτο στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ;

Μήνυμα αναγνώστη

............=
Διαβάσατε το ανέκδοτο στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ;

"Αποζημιώνει ΔΙΚΑΙΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ" λένε…

Όπως με τους πυρόπληκτους στην Ηλεία;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εργαζόμενοι ΕΛ.Γ.Α.: Θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουν γρήγορα τα χρήματα οι αγρότες αλλά ο Οργανισμός έχει πρόβλημα

Οι εργαζόμενοι του ΕΛ.Γ.Α. θα διεκπεραιώσουν το έργο που θα τους ανατεθεί έτσι ώστε να διασφαλιστεί η γρήγορη καταβολή των χρημάτων στους αγροτες, αλλά...

Η σημερινή οικονομική κατάσταση του Οργανισμού χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη και οφείλεται στη χρησιμοποίησή του από τις κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας για την καταβολή αποζημιώσεων με τη διαδικασία των κατ΄ εξαίρεση ασφαλιστικών καλύψεων και των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων χωρίς τη διασφάλιση των απαιτούμενων πόρων.
Αποτέλεσμα;
Το ύψος του χρέους του ΕΛ.Γ.Α. ξεπερνά το ποσό των 3,8 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συμπαράσταση και οικονομική ενίσχυση στην δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου από τους αναρχικούς

Μετά τη Χαρίκλεια Ανανιάδου που τη βοήθησαν να ξαναστήσει το περίπτερό της, τώρα συμπαραστέκεται στην Αγγελική Χατζηδημητριού η Αναρχική /Αντιεξουσιαστική πρωτοβουλία από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη των υπεύθυνων για το βαρύ τραυματισμό της

Διαβάστε και: Οι αναρχικοί μάζεψαν και έδωσαν 11.500 ευρώ στην 70χρονη που κάηκε το περίπτερό της κατά τη διάρκεια επεισοδίων

Για την Αγγελική της καρδιάς μας, την Αγγελική του αγώνα που δε θα σας κάνει τη χάρη να μείνει "φυτό".
Συμπαράσταση και οικονομική ενίσχυση στην δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου πού απαιτεί στην δίκη πού ξεκινά στις 29/1 στη Χιο, την τιμωρία κάθε υπεύθυνου για τα 3 χρόνια Γολγοθά τής υγείας της
΄…………
Συνεχίζεται…

Είναι ώρες πού οι εικόνες καί τά σημάδια από τήν βαρβαρότητα καί τήν εξουσία από άνθρωπο σέ άνθρωπο σέ ξεπερνούν,δέν προλαβαίνεις πράγματι νά ανταποκριθείς απέναντι σέ όλα τά γεγονότα πού προσβάλλουν καί ισοπεδώνουν τήν ανθρώπινη υπόσταση καί ελευθερία μέσα σέ ένα σύγχρονο μεσαίωνα πού αυτοαποκαλείται "χαριτωμένα"..."κοινωνικό κράτος" ή "δημοκρατία", αλλά στήν ουσία πρόκειται γιά τήν σκληρότερη επίδειξη λεηλασίας,τρόμου καί βίας πού βιώνουν οι εργαζόμενοι,όλη η ανθρωπότητα,όλο τό παγκόσμιο οικοσύστημα!


Από τίς σφαγές στήν Γάζα καί στό Σουδάν μέχρι τίς στάχτες τού καταυλισμού τών μεταναστών στήν Πάτρα,από τήν Αγγελική καί τόν Ντουζόν μέχρι τόν Αλέξη Γρηγορόπουλο καί τήν Κωνσταντίνα Κούνεβα,τό πρόσωπο τής απόλυτης βίας καί κτηνωδίας είναι εδώ πολλαπλασιάζοντας τά θυματά του.


Δέν χρειάζεται νά είσαι στά βουνά τού Αφγανιστάν ανάμεσα σέ κατοχικούς στρατούς "ειρήνης" καί αντάρτες Ταλιμπάν γιά νά πληρώσεις μέ τήν ζωή σου τήν διαδρομή τής ενημέρωσης,όπως συνέβη πρόσφατα στόν σύντροφο καί αγωνιστή τής δημοσιογραφίας Γιώργο Κοίλιαρη.


Μπορεί νά βρεθείς εδώ στήν "εργασιακή ειρήνη" τής Βαλκανικής ανάμεσα σέ σεκιουριτάδες,γραφειοκράτες τής ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ καί γιατρούς καί από τήν μιά στιγμή στήν άλλη νά πεθάνεις σάν μιά άλλη Αμαλία Καλυβίνου ή νά πεταχτείς στήν αναπηρική καρέκλα όπως στήν περίπτωση τής Αγγελικής.


Στίς 8 Απρίλη τού 2009 θά κλείσουν τρία χρόνια από εκείνο τό πρωϊνό στό εργοστάσιο τής ΔΕΗ,στό Κοντάρι τής Χίου,όταν μέ αφορμή ένα βραχυκύκλωμα πού προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης στό νησί,η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου θέλησε νά κάνει ρεπορτάζ γιά τό συμβάν.


Παρεμποδίσθηκε καί χτυπήθηκε από τόν φύλακα-σεκιούριτυ τού εργοστασίου καί αφού μεταφέρθηκε στό νοσοκομείο τής Χίου,μετά από εγκληματική καθυστέρηση(15 ολόκληρες ώρες),αδιαφορία καί αβλεψία τού "επιστημονικού" προσωπικού,διαπιστώθηκε πώς είχε υποστεί ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο.


Τρία χρόνια η Αγγελική βρίσκεται ανάμεσα στίς συμπληγάδες πέτρες ενός συστήματος πού δέν καταλαβαίνει τίποτα από τό μαρτύριο καί τόν πόνο τών απλών ανθρώπων,τρία χρόνια κρατά τό ανηφόρι τής αναζήτησης τής ελπίδας από Αθήνα σέ Σουηδία καί ξανά στήν Χίο προσδοκώντας τήν θεραπεία στίς νοσηλευτικές μονάδες καί στά ειδικά κέντρα αποκατάστασης.


Τρία χρόνια η Αγγελική βρίσκεται καθηλωμένη μέσα στήν σιωπή πού όμως βγάζει φωνή γιά τά τόσα "γιατί?",τρία χρόνια τά παιδιά της καί ο συντροφός της Θοδωρής Πυλιώτης στέκονται καί αγωνίζονται υπομονετικά κοντά της γιά νά ξαναφέρουν πίσω τό χαμόγελο,τό βάδισμα καί τήν φωνή τής μητέρας καί συντρόφισσας πού ποτέ δέν ξέχασαν!
Στήν δίκη πού ξεκινά τήν Πέμπτη 29/1/09,στήν Χίο,είναι απαίτηση όλης τής κοινωνίας νά λάμψει η αλήθεια γιά τήν υποθεσή της καί νά τιμωρηθούν όλοι εκείνοι πού είναι υπεύθυνοι γιά τήν τωρινή κατάσταση τής υγείας της καί τό ψυχικό βασανιστήριο πού αυτή καί η οικογενειά της υφίστανται σέ καθημερινή βάση.


Εκφράζουμε άλλη μιά φορά τήν αλληλεγγύη μας στήν Αγγελική καί μέ τήν μορφή οικονομικής ενίσχυσης,γιά όποιον/όποιο θέλει νά βοηθήσει
στόν λογαριασμό
0026-0142-98-0100646366 (eurobank)μέχρι τίς ημέρες τού Πάσχα γιά νά συγκεντρώσουμε ότι ποσό μπορούμε συμβάλλοντας στά τεράστια έξοδα αποκατάστασης τής υγείας τηςΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"Ελευθεριακή Κίνηση Κορινθίας


Αναρχική /Αντιεξουσιαστική πρωτοβουλία από Αθήνα,Κορινθία καί Αχαϊα
28/1/09Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για την προετοιμασία των ευρωεκλογών συναντήθηκε ο Λευτέρης Ζαγορίτης με τον πρωθυπουργό – «Δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών», είπε

"Δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών. Οι πρόωρες εκλογές δεν κάνουν καλό στη χώρα και αποπροσανατολίζουν τον πολίτη" είπε ο Λευτέρης Ζαγορίτης μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή ήταν για την προετοιμασία εν όψει των ευρωεκλογών στις 7 Ιουνίου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απλήρωτοι υπάλληλοι έκλεισαν πριν από λίγο την είσοδο της GA Ferries

Την είσοδο των γραφείων της GA Ferries στην ακτή Μιαούλη έκλεισαν αιφνιδιαστικά, πριν από λίγο, υπάλληλοι της εταιρείας.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει δώσει διορία στην εταιρεία έως τις 6 Φεβρουαρίου για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμμότητές της προς πληρώματα και υπαλλήλους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μας ειρωνεύονται στο Νταβός

Κανένας δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας


Έτσι, σε χθεσινή ημερίδα με θέμα την ευρωπαϊκή οικονομία, ένας ομιλητής, όταν αναφέρθηκε στα μέτρα που πρέπει να πάρει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και αφού δεν υπήρχε Έλληνας εκπρόσωπος, ρώτησε ειρωνικά το κοινό αν κάποιος θέλει να προσποιηθεί ότι είναι Έλληνας για να πάρει θέση.
Και κάποιος άλλος είπε ότι είναι δύσκολο να υπάρχει Έλληνας εκεί, γιατί οι δρόμοι στην Ελλάδα είναι ακόμα μπλοκαρισμένοι…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα μπλόκα σήμερα Πέμπτη 29 Ιανουαρίου

Άνοιξαν τα μπλόκα σε Τέμπη και Μικροθήβες ενώ παραμένει το μπλόκο στη Νίκαια όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της παλαιάς Eθνικής Oδού. Νωρίτερα και οι αγρότες της Καβάλας αποχώρησαν από την Εγνατία Οδό και την παλιά Εθνική Θεσσαλονίκης - Ξάνθης, στο ύψος της Χρυσούπολης.
Κλειστές είναι η Εγνατία Οδός και η παλιά Εθνική Θεσσαλονίκης - Ξάνθης στα Κερδύλια, από αγρότες του Στρυμόνα.
Στα Μάλγαρα και τη Χαλκηδόνα, τα τρακτέρ βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία.
Προσωρινά άνοιξε η συνοριακή διάβαση στον Προμαχώνα και το τελωνείο των Ευζώνων, που θα κλείσουν πάλι αργότερα.

Κατά διαστήματα ανοίγει και η διάβαση της Εξοχής, ενω κλειστό εώς τις τρεις μετά το μεσημέρι θα είναι το τελωνείο των Κήπων στον Έβρο.
Σε λίγη ώρα ξανακλείνει η Εθνική Χανίων – Ηρακλείου, στο Πλατάνι.

Κρίσιμη θεωρείται η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του προέδρου του ΕΛΓΑ με αντιπροσωπείες από τα μπλόκα ενώ το απόγευμα συνεδριάζουν και πάλι τα κατά τόπους συντονιστικά για να καθορίσουν τη στάση τους.
……..
Από: Alpha 98,9

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Πώς είναι το κορμάκι σου;» - «Σου είπα ότι είμαι μόλις 12. Δεν σε ενοχλεί αυτό;» - «Εσένα σε ενοχλεί;» - Παρίσταναν τη 12χρονη και «έπιασαν λαβράκι»

«Τα Νέα» έκαναν ψεύτικο προφίλ 12χρονης σε chatroom και οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές

«Πώς είναι το κορμάκι σου;»- «Σου είπα ότι είμαι μόλις 12 και εσύ 27. Δεν σε ενοχλεί αυτό;»- «Εσένα σε ενοχλεί;». Αυτή είναι η συνέχεια της αρχικής γνωριμίας ανάμεσα σε έναν 27χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από τη Θεσσαλονίκη και σε ένα υποτιθέμενο 12χρονο κορίτσι που εκείνη τη στιγμή έψαχνε παρέα σε ένα από τα δεκάδες δωμάτια ανοικτής επικοινωνίας (chatrooms) του Διαδικτύου. Η συνέχεια της διαδικτυακής συνομιλίας είναι ακατάλληλη για δημοσίευση...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πόσο μας χρεώνουν οι τράπεζες για κάθε ανάληψη

Παράνομα χαράτσια που ξεπερνούν ακόμα και τα 25 ευρώ ανά συναλλαγή επιβάλλουν οι τράπεζες στις αναλήψεις χρημάτων με πιστωτική κάρτα.

Περισσότερα: Τα Νέα και Ποιες τράπεζες θα πληρώσουν πρόστιμο για την προμήθεια που έπαιρναν από τις αναλήψεις μέσω πιστωτικών καρτών

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύει σήμερα στις 11:00 το πρωί τον Αττίλα στον Εισαγγελέα Αθηνών, ο Παπαθεμελής – Το κείμενο της μήνυσης και ποιους προτείνει για μάρτυρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28/1/09

Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στον εισαγγελέα Αθηνών, κατά του Αττίλα Ολγκάτς, ο κ. Παπαθεμελής. Στις 11 π.μ. στο κτίριο 16 της εισαγγελίας στην Ευελπίδων.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αττίλα Ολγκάτς, καταθέτει σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί στο κτίριο 16 της εισαγγελίας στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο κ. Παπαθεμελής. Στη μηνυτήρια αυτή αναφορά ο κ. Παπαθεμελής, ζητά από τον εισαγγελικό λειτουργό, να ασκήσει ποινικές διώξεις τόσο κατά του Αττίλα Ολκάτς που δημοσίως παραδέχθηκε τα εγκλήματά του, όσο και κατά όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, στρατιωτικών της Άγκυρας, που συμμετείχαν στις εγκληματικές πράξεις του Τούρκου στρατιώτη, κατά την εισβολή στην Κύπρο, το 1974.

Να σημειώσουμε εδώ πως από την Κυριακή, 25/1/09, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, ζήτησε με επιστολή του από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κύπρου, κ.κ. Δένδια και Λουκά, να προχωρήσουν σε άμεση ενεργοποίηση του νομικού οπλοστασίου των δύο χωρών για την δίωξη του παραπάνω εγκληματία πολέμου.

Το πλήρες κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Παπαθεμελή, έχει ως εξής:
……….
Συνεχίζεται…

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΤου Στυλιανού Παπαθεμελή, Προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, τ. βουλευτή, τ. υπουργού, κατοίκου Θεσσαλονίκης, οδός Αριστοτέλους αρ. 26.ΚΑΤΑ


ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ


Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,Σύσσωμη η ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολούθησε σοκαρισμένη την κυνική ομολογία του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς, ο οποίος προσκεκλημένος σε εκπομπή του καναλιού της Τουρκικής Τηλεόρασης «Kanal Turk» (Κανάλ Τουρκ) για την εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστούσε δήλωσε ότι κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Κύπρο, το Χρονικό διάστημα της τουρκικής εισβολής το έτος 1974 είχε σκοτώσει δέκα άτομα, με πρώτο έναν 19χρονο αιχμάλωτο στρατιώτη που ήταν δεμένος. Η κυνική αυτή τηλεοπτική ομολογία, ξύπνησε όπως ήταν φυσικό, μνήμες από την φρίκη που επικράτησε στο νησί του Ιούλιο και Αύγουστο του 1974.


Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το έτος 1974, ο διοικητής μου, μου έδωσε εντολή να σκοτώσω. Ο πρώτος που σκότωσα ήταν ένας δεκαεννιάχρονος αιχμάλωτος στρατιώτης. Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε. Στη συνέχεια σκότωσα άλλους εννιά. Και αφού τους σκότωνα, πήγαινα στο αρχείο και έκλαιγα, αλλά την επομένη, σκότωνα και πάλι. Δε λένε να βγουν από τα όνειρά μου οι εικόνες αυτές. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ ακόμη να φάω κρέας, δεν μπορώ να δω αίμα, γιατί αμέσως θυμάμαι τα παιδιά που σκότωσα. Την αλήθεια αυτή την αποκαλύπτω σήμερα για πρώτη φορά. Ο πόλεμος με επηρέασε για μεγάλο διάστημα και επαγγελματικά. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ακόμη και σήμερα θυμάμαι τον διοικητή να μου λέει, νομίζεις ότι πάντα θα σκοτώνεις πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον στα αλήθεια, να δεις πως είναι».


Η παραδοχή αυτού του φρικιαστικού γεγονότος, επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι δηλαδή κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, διαπράχθηκαν από την πλευρά των Τούρκων στρατευμένων κατ’ εντολή των ανωτέρων τους στρατιωτικών διοικητών, φρικαλεότητες σε βάρος Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων στρατευμένων, οι οποίοι συνελήφθησαν ως αιχμάλωτοι και στη συνέχεια εκτελέσθηκαν σε τόπους και χρόνους άγνωστους. Η ομολογία αυτή αποτελεί δε την πρώτη άμεση αποδοχή της εκτέλεσης αιχμαλώτων από τουρκικής πλευράς, αφού μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο έμμεσες μαρτυρίες που έδειχναν προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά καμία άμεση.


Η ανατριχιαστική τηλεοπτική ομολογία του Τούρκου ηθοποιού αποκαλύπτει δηλαδή, αυτό που ήταν σε όλους γνωστό, πλην όμως κανείς έως σήμερα δεν είχε τολμήσει να το παραδεχτεί ευθέως, πάρα μόνον αυτός, ότι δηλαδή η Τουρκία κατά τη διάρκεια της εισβολής της στην Κύπρο, διέπραξε εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας. Παραβίασε κατάφωρα τόσο τις Ευρωπαϊκές Συμβάσεις περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ακόμη και εν καιρώ πολέμου όσο και τη συνθήκη της Γενεύης, σύμφωνα με την οποία η δολοφονία αιχμαλώτων συνιστά έγκλημα πολέμου. Η ασφάλεια των στρατιωτών που αιχμαλωτίζονται στον πόλεμο, η απομόνωσή τους μέχρι το τέλος του πολέμου και η αποστολή τους στην πατρίδα τους όντας σώοι και αβλαβείς, είναι ανάγκη η οποία απορρέει από όλες τις διεθνείς συμφωνίες, τις οποίες η Τουρκία επιδεικτικά έχει αγνοήσει και συνεχίζει να αγνοεί.


Φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών αυτών σε βάρος των αδελφών Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων στρατιωτών ήταν οι Τούρκοι στρατευμένοι, ηθικοί δε αυτουργοί ήταν οι στρατιωτικοί τους διοικητές, οι οποίοι και τους έδωσαν τις σχετικές εντολές κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου, συμφωνίας και συνθήκης.Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,


Ύστερα από την φρικιαστική αυτή πραγματικά ομολογία του Τούρκου ηθοποιού, θεωρώ καθήκον μου τόσο ως Έλληνας πολίτης αλλά και ως πολιτικός, να απευθυνθώ ενώπιων Σας, υποβάλλοντας την παρούσα μηνυτήρια αναφορά μου, αιτούμενος να διατάξετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση των αξιόποινων πράξεων που έχουν διαπραχθεί και διώκονται και αυτεπαγγέλτως και την απόδοση ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου, αυτουργού, ηθικού αυτουργού, συνεργού κ.λπ., ο οποίος θα προκύψει κατά την διενέργεια της προανάκρισης που θα διεξάγετε και την εν συνεχεία άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αυτών.


Ειδικότερα, φρονώ ότι καταρχάς πρέπει να διερευνηθεί ύστερα από τη δική Σας εντολή, κάτω από ποιές συνθήκες έλαβε τελικώς χώρα η εν ψυχρώ δολοφονία των δέκα Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων στρατιωτών και ποιος στρατιωτικός διοικητής έδωσε την σχετική εντολή, προκειμένου στη συνέχεια να προβείτε στην άσκηση των ποινικών διώξεων εναντίον τους.


Η απόδοση δε των ευθυνών στους αυτουργούς και στους ηθικούς αυτουργούς και συνεργούς αυτών με την άσκηση από πλευράς Σας ποινικών διώξεων για τα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που τέλεσαν, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, θα αποτελέσει την απαρχή , για την διερεύνηση και άλλων ανάλογων περιπτώσεων που έλαβαν χώρα την ίδια χρονική περίοδο της εισβολής του Αττίλα στη Κύπρο το έτος 1974, με την εν ψυχρώ εκτέλεση Ελλαδιτών και Ελληνοκύπριων στρατιωτών, που συνελήφθηκαν αιχμάλωτοι από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής.Επειδή ως μάρτυρες προτείνω να εξετασθούν οι κάτωθι:1. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος


2. Βάσος Λυσαρίδης, επίτιμος Πρόεδρος ΕΔΕΚ


3. Κλαίρη Αγγελίδου, Πρώην Υπουργός Κυπριακής Δημοκρατίας


4. Ουράνιος Ιωαννίδης, Πρώην Υπουργός Κυπριακής Δημοκρατίας


5. Γιαννάκης Ομήρου, Πρόεδρος ΕΔΕΚ


6. Δημήτρης Συλλούρης, Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κόμματος Κύπρου κάτοικοι Λευκωσίας Κυπρου.


7. Γιώργος Νταλάρας, μουσικός


8. Χρήστος Ζαχαράκης, Πρέσβης επί Τιμή


9. Θέμος Στοφορόπουλος, Πρέσβης επί Τιμή, κάτοικοι Αθηνών.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣΑΙΤΟΥΜΑΙΝα διατάξετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση των αξιόποινων πράξεων που έχουν διαπραχθεί και διώκονται και αυτεπαγγέλτως και την απόδοση ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου, αυτουργού, ηθικού αυτουργού, συνεργού κ.λπ., ο οποίος θα προκύψει κατά την διενέργεια της προανάκρισης που θα διεξάγετε και την εν συνεχεία άσκηση ποινικής δίωξης κατά αυτών.Πληρεξούσιους και αντικλήτους δικηγόρους μου διορίζω τους δικηγόρους Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό και Δημήτρη Ανδριόπουλο, κατοίκους Αθηνών, οδός Ασκληπιού αρ. 42, τηλ. 2103647348
Αθήνα, 29.01.2009


Ο αναφέρωνΣτυλιανός Άγγελος Παπαθεμελής

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η καρτ ποστάλ της οικονομικής κρίσης - Άνεργος σκότωσε τα παιδιά και τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Από: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...