Ειδήσεις

9 Σεπ 2008

Σύμφωνα με πληροφορίες του Greece-Salonika από το Κόσοβο η ΠΓΔΜ θα αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος του Κοσσυφοπεδίου στις 23 Σεπτεμβρίου!

Σε μερικές μέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο της διμερούς επιτροπής Σκοπιανών-Κοσοβάρων για την ακριβή οριοθέτηση της διασυνοριακής γραμμής των μεταξύ τους συνόρων μετά από την πρόοδο που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες και την οριοθέτηση των συνόρων στην ευαίσθητη και δύσκολη περιοχή του Debelde. Kαι λέμε ευαίσθητη καθώς εκεί έχει χτιστεί το περιβόητο "Camp Bondsteel", η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση που δημιούργησαν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. (Δείτε εδώ).

Το σχέδιο Αχτσάαρι προέβλεπε την ολοκλήρωση των εργασιών της εν λόγω επιτροπής το αργότερο σε ένα χρόνο μετά τη έναρξη των εργασιών της.
Η επιτροπή κατάφερε όμως να τελειώνει στο χρόνο...ρεκόρ των 6 μηνών.

Συνεχίζεται…

Το θέμα για τα Σκόπια βέβαια είναι πως ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μια κίνηση που θα τους φέρει σε σύγκρουση με την μοναδική ίσως όμορή τους χώρα με την οποία είχαν πραγματικά καλές σχέσεις και αυτή φυσικά είναι η Σερβία.


Ο κυβερνητικός σχηματισμός του Ν.Γκρουέφσκι βασίστηκε στην υπόσχεση του νυν πρωθυπουργού προς τον Αλί Αχμέτι -πρόεδρο του Αλβανικού συμπολιτευόμενου κόμματος DUI- για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου…


Το περίεργο εκλογικό νομοσχέδιο της ΠΓΔΜ (αποτέλεσμα της συμφωνίας της Οχρίδας με την οποία τερματίστηκε η "μίνι" εμφύλια σύρραξη μεταξύ Σλάβων-Αλβανών στα Σκόπια το 2001) προβλέπει συνεργασία μεταξύ Σλαβικού και Αλβανικού κόμματος πάντοτε, ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας κάποιου κόμματος όπως συνέβη στις εκλογές του Ιουνίου.

Ως αντάλλαγμα ο Ν. Γκρουέφσκι απέσπασε την υπόσχεση του Α.Αχμέτι για σιωπηλή στήριξη στις συνομιλίες που διεξάγονται με την Ελλάδα για το όνομα.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν εκλογές ο Α. Αχμέτι δήλωνε σε απαξιωτικό τόνο προς τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-Σκοπίων πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ακόμα κι αν η χώρα ονομαστεί "Ντισνευλαντ".

Η Σερβία από την άλλη μεριά, που σημειωτέον αναγνώρισε πρώτη την ανεξάρτητη "Μακεδονία", έχει απειλήσει ανοιχτά τα Σκόπια ακόμα και με διακοπή διπλωματικών σχέσεων σε περίπτωση αναγνώρισης του Κοσόβου..
Ο Ν.Γκρουέφσκι καλείται να επιλέξει στην ουσία μια απόφαση που θα τον φέρει απέναντι είτε στην Αμερική,αν επιλέξει να μην αναγνωρίσει το Κόσοβο είτε απέναντι στη Σερβία και στη Ρωσία εάν επιλέξει το αντίθετο.


Με την Αλβανική μειονότητα να ασκεί αφόρητη πίεση στο εσωτερικό της χώρας του και τις ΗΠΑ να διευθύνουν στην ουσία την εξωτερική πολιτική της ΠΓΔΜ δεν φαίνεται να απομένουν και πολλά περιθώρια επιλογής για τον κ. Γκρουέφσκι.


Η αναμενόμενη αναγνώριση θα αλλάξει μεν τις ισορροπίες στην περιοχή ενώ σίγουρα θα υπάρξουν επιπτώσεις στις διαπραγματεύσεις για το όνομα.Αυτό όμως θα μας απασχολήσει τον ερχόμενο μήνα.


Οι πληροφορίες από το Κόσοβο προέρχονται από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή και επιμένουν πως η 23 Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επισήμως η αναγνώριση του Κοσόβου.


Ίδωμεν..



Από: http://greece-salonika.blogspot.com/2008/09/blog-post_3899.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η απάντηση του Μιχάλη Καρχιμάκη για το «η εν ψυχρώ δολοφονία της πολιτικής και ηθικής οντότητας» του Γιώργου Βουλγαράκη

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, είπε τα εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Καρχιμάκη, ο κ. Βουλγαράκης σήμερα με επιστολή του στους Βουλευτές όλων των Κομμάτων, λέει ότι τον συκοφαντείτε, ότι θέλετε να τον καταστρέψετε πολιτικά, ότι χρησιμοποιείτε γκεμπελικές μεθόδους «πες, πες, κάτι θα μείνει» και ότι όλα τα στοιχεία που έχετε μέχρι τώρα δώσει στη δημοσιότητα, θα καταρρεύσουν και δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια συκοφαντία.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Δεν έχω τίποτε προσωπικό με τον κ. Βουλγαράκη. Πρέπει να γνωρίζει όμως, ότι τα πολιτικά πρόσωπα σε όλες τις εκφράσεις της πολιτικής και της κοινωνικής τους ζωής, παράγουν αποτελέσματα και τα πρόσωπα κρίνονται.
Τι μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στην Ελληνική κοινωνία, στον Έλληνα φορολογούμενο, όταν στήνει εταιρείες προκειμένου να μην πληρώνει φόρους; Να φοροαποφεύγει; Ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει ένα κύμα φοροεπιδρομής εναντίον των λαϊκών εισοδημάτων;
Τον παραπέμπω λοιπόν, στις δηλώσεις και στις απόψεις των δικών του στελεχών, των στελεχών της παράταξής του, για το τι λένε γι' αυτόν.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο πρωθυπουργός όμως, έχει καλύψει τον κ. Βουλγαράκη, πρόσφατα, στη ΔΕΘ.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Ο καταλληλότερος αμέτοχος, με μετόχους υπουργούς. Αυτή είναι η απάντησή μου.
............
Συνεχίζεται...

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής του Γιώργου Βουλγαράκη:

"Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2008
Κύριε Συνάδελφε,

Με την επιστολή μου εκφράζω τη βαθιά μου ανησυχία και καταγγέλλω την ανήθικη και συκοφαντική τακτική βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κυρίως του κ. Καρχιμάκη, με την οποία τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται η σπίλωση της προσωπικότητάς μου με σειρά ψευδών και κατασκευασμένων δήθεν στοιχείων.

Με αδίστακτο τρόπο, ταύτισαν την επωνυμία της –μέχρι χθες τελείως άγνωστης και άσχετης με εμένα– ανώνυμης εταιρείας “Αστική Ανάπτυξη Ακίνητων Α.Ε” συμφερόντων του Ομίλου Πάπιστα, με μια Ε.Π.Ε με την επωνυμία “Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευσης Ακίνητων” στην οποία συμμετείχα με τη σύζυγό μου για δύο περίπου χρόνια, καθώς το 2007 μεταπωλήθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χρησιμοποιώντας τη γκαιμπελική τακτική του “Πες πες κάτι θα μείνει” συνέχισαν ισχυριζόμενοι ότι τα ίδια πρόσωπα συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιριών όταν γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτό είναι ψέμα, καθώς όπως είναι γνωστό και σε πρωτοετή φοιτητή της Νομικής η Ε.Π.Ε δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο.

Ενώ το Σύνταγμα ορίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι είναι ασυμβίβαστο και τι όχι, διαστρέβλωσαν τις σχετικές διατάξεις στην προσπάθειά τους να με πλήξουν.

Τώρα που όλα αυτά καταρρέουν ο κ. Καρχιμάκης και οι συν αυτώ κατασκεύασε νέα “αποκάλυψη”. Τα “νέα στοιχεία” που διαρρέει βρίσκονται στο Πόθεν Έσχες μου και είναι κατατεθειμένα στη Βουλή εδώ και πολλά χρόνια και επομένως δημοσίως γνωστά.

Επιχειρούν να με παρουσιάσουν ως πολιτικό που κάνει business ενώ μοναδικός σκοπός αυτών των εταιρειών ήταν η διαχείριση και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της οικογένειάς μου, ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν το μέλλον των τεσσάρων παιδιών μου.

Από την στιγμή της πρώτης μου εκλογής ως βουλευτή μέχρι σήμερα, είτε η Νέα Δημοκρατία ήταν στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση, ποτέ δεν έκρυψα τίποτε και λειτούργησα και λειτουργώ πάντοτε με πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια, γι΄ αυτό και κάθε τέτοια προσπάθεια θα πέφτει στο κενό.

Η πολιτική επιχειρηματολογία και αντιπαράθεση, ο έλεγχος και η κριτική είναι πάντοτε επιθυμητές και ευπρόσδεκτες. Όχι όμως οι συκοφαντίες και τα ψεύδη, γιατί δεν δείχνουν μόνο πολιτική αδυναμία αλλά κυρίως παντελή έλλειψη αρχών.

Κύριε Συνάδελφε,Τις ημέρες αυτές επιχειρείται η εν ψυχρώ δολοφονία της πολιτικής και ηθικής μου οντότητας και η αμαύρωση της τιμής και της υπόληψής μου.

Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες θα καταρρεύσουν. Εκείνο όμως που μένει δεν τιμά την ελληνική Βουλή και τους βουλευτές.

Σας παρακαλώ να καταδικάσετε τις πρακτικές της λάσπης και του ψιθύρου και να ασκήσετε την επιρροή σας, ώστε τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν καθώς δεν τιμούν τον πολιτικό μας πολιτισμό, που με τόσο κόπο οι πολιτικοί όλων των κομμάτων έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε.»

Με τιμή,

Γεώργιος Α. Βουλγαράκης"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ασφαλιστική εταιρεία στις ΗΠΑ βρήκε 1.000 συμβόλαια θυμάτων της Γενοκτονίας και αποζημιώνει τους δικαιούχους

Μήνυμα αναγνώστη
………

Πριν από λίγο καιρό είχαμε κάνει γνωστό τη μεγάλο αγώνα του δικηγόρου Βαρτκές Γεγκιαγιάν να διεκδικήσει αποζημιώσεις υπέρ των απογόνων των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915.
Ο Αρμένιος δικηγόρος Βαρτκές Γεγκιαγιάν, που κατάγεται από την Σπάρτη της Πισιδίας, υποχρέωσε τις ασφαλιστικές εταιρείες New York Life Insurance Co και ΑΧΑ, μετά από πολύχρονο και δύσκολο δικαστικό αγώνα να καταβάλουν σε δικαιούχους το συνολικό ποσό των 53 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Αρμένιος δικηγόρος ανακάλυψε ότι στις ασφαλιστικές εταιρείες που είχαν ασφαλίσει Αρμένιους, υπήρχαν και ονόματα Ελλήνων που ζούσαν στις περιοχές της Θράκης, της Μικράς Ασίας και του Πόντου, άρα…
………
Συνεχίζεται…


γινόταν πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτή και για την ελληνική πλευρά, προκειμένου να αποδοθούν εκ των υστέρων στους απογόνους των Ελλήνων τα χρήματα ως αποζημίωση για την απώλεια της ζωής τους.


Κάποια στιγμή έγινε γνωστή και στην Ελλάδα η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου από τις ΗΠΑ και έτσι ξεκίνησε μία προσπάθεια ενημέρωσης και πληροφόρησης των πολιτών, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από τις περιοχές του Πόντου, της Θράκης της Μικράς Ασίας.

Μετά ξεκίνησε μία προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν τεκμήρια ύπαρξης ασφαλειών ζωής οι οποίες αφορούσαν Έλληνες που ζούσαν σε αυτές τις περιοχές.

Η ύπαρξη επιστολής του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου ο οποίος ανέφερε την σύναψη τριών ασφαλιστηρίων συμβολαίων σε εταιρείες στη Βιέννη, στην Άγκυρα και στη Νέα Υόρκη με τελικό δικαιούχο τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και η εύρεση του συμβολαίου του ιατρού από το Αιδίνιο Νικόλαου Τσιουμπάκη, ήταν δύο ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια. Συνέχεια η οποία πράγματι δικαίωσε την προσπάθεια αυτών που αναζητούν την αλήθεια και τα εφόδια για την τεκμηρίωση της γενοκτονίας με την ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας των ΗΠΑ New York Life Insurance Co.

H εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει Έλληνες δικαιούχους που έζησαν στην Οθωμανική αυτοκρατορία πριν το 1915. Το συνολικό ποσό εκτιμάται από την εταιρεία στα 12 με 15 εκατ. δολάρια και αφορά 1. 000 περίπου συμβόλαια θυμάτων τα οποία είχαν κάνει οι Έλληνες πριν το 1915.

Τα συμβόλαια αυτά ανακάλυψε στα αρχεία της, μετά από σχετική έρευνα σε αρχεία που αφορούσε Αρμένιους.


Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.eptalofos.madblog.gr/




Δημήτρης Τσαβδαρίδης


http://www.eptalofos.madblog.gr/

http://www.handball.madblog.gr/

http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιος θα μαζέψει τα φυντάνια της Δημοτικής Αστυνομίας;

Σας στέλνω δύο φωτογραφίες της εισόδου της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, στην οδό Αρμοδίου 16 όπου είναι και οι υπηρεσίες είσπραξης των παραβάσεων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.Τα εν λόγω γραφεία τα επισκέφτηκα προκειμένου να εξοφλήσω μία κλήση της μοτοσικλέτας μου για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμο.
Βλέποντας αυτήν την εικόνα, έφριξα. Ο ''δικός τους πεζόδρομος'' μήπως ανήκει στη νομοθεσία άλλου κράτους;
..........
Με εκτίμηση,
Γιάννης Υ.
........

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ταχυδρόμος παραμέλησε να επιδώσει περίπου 20 χιλιάδες επιστολές!

Ο ταχυδρομικός υπάλληλος, 23 ετών, που απασχολείτο στην περιοχή της Φρανκφούρτης, εθεάθη τελικά να ρίχνει μερικούς σάκους με γράμματα σε δοχείο απορριμμάτων και, τότε, από αυτόπτες μάρτυρες ειδοποιήθηκε η γερμανική αστυνομία.
Πολλά άλλα γράμματα ο αμελής υπάλληλος τα "στρίμωχνε" μέσα σε μεγάλα γραμματοκιβώτια. Τελικά, στη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης, όλα τα ανεπίδοτα γράμματα εντοπίστηκαν και απετέλεσαν "τεκμήρια" του αδικήματος. Πάμπολλα, βρέθηκαν στο διαμέρισμα και στο υπόγειο κελάρι του υπαλλήλου των ταχυδρομείων.
Απολογούμενος ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι παρακολουθώντας νυκτερινό σχολείο έμεινε πίσω στο πρόγραμμα των παραδόσεων των επιστολών και θεωρώντας ότι θα είναι πολύ κοπιώδες να αναπληρώσει, αποφάσισε να "απαλλάσσεται" κατά τους ανωτέρω αναφερθέντες τρόπους από τον όγκο του ταχυδρομικού υλικού.
.........
Περισσότερα: http://www.news247.gr/a/68!60098

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Τιμής Ένεκεν

Μήνυμα αναγνώστη
………

Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το βραβείο του κοινού (για τις γυναίκες)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το βραβείο του κοινού (για τους άντρες)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το θεαματικότερο μεταφορικό μέσο

Μήνυμα αναγνώστη
………

Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Βραβείο «Αθλήματα με περιπέτειες»

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Βραβείο «Ζωγραφική Σώματος»

Μήνυμα αναγνώστη
………

Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Βραβείο Μασκότ (γάτες)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………

Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Βραβείο Μασκότ (σκυλιά)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το Βραβείο «Ζώο της Υφηλίου»

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το βραβείο «Ανθρώπινο Τοπίο»

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Το καλύτερο μοντάζ

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Καλύτερη αστική θέα

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Η καλύτερη θέα (εσωτερική)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διαδικτύου για το 2007 - Η καλύτερη θέα (εσωτερική)‏

Μήνυμα αναγνώστη
………

Τα βραβεία δόθηκαν από τους επισκέπτες του http://www.whatatop.com/

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
http://www.eptalofos.madblog.gr/
http://www.handball.madblog.gr/
http://www.sports.madblog.gr/
http://www.enimerosi.madblog.gr/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυστυχώς, τα κουτάβια που γεννήθηκαν στην παράνομη χωματερή, δε γλύτωσαν από τα «όρνεα του Γκολφ»



Δεν είχαν περάσει ούτε δύο ώρες από την ανάρτηση του βίντεο για την υιοθεσία τους και ούτε 48 ώρες από τότε που αποφάσισαν να εξερευνήσουν το κόσμο και να βγουν από τη φωλιά τους που ήταν μέσα στη χωματερή, δεν ήταν καλά-καλά ούτε 20 ημερών, δεν γνώριζαν όμως για τα άσπρα κολλάρα...Σήμερα και μετά από ενδιαφέρον που έδειξαν φίλοι του «Κανέλλου» να τα πάρουν σπίτι τους, πήγαμε από εκεί και βρήκαμε τη μάνα τους να κλαίει και τα κουτάβια να λείπουν. Όταν ρωτήσαμε τους εργαζόμενους στο Γκολφ Γλυφάδας τι έγιναν τα κουτάβια…
…….

Συνεχίζεται…

μας είπαν μια εκδοχή ότι η Β. Σπηλιωπούλου μέλος γκολφ Γλυφάδας, τα πήρε για να τα στείλει στη Λάρισα και ότι σκοπεύει να πάρει και τη μάνα τους να της τραβήξει το γάλα και να τη στειρώσει.
Απευθυνθήκαμε στα γραφεία του γκολφ και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί με τη Β. Σπηλιωπούλου, παρουσία μας, ακούσαμε τη δεύτερη εκδοχή από την ίδια.

Ότι πήρε τα κουτάβια για να τα εμβολιάσει. Είναι γνωστό και στον αδαή, ότι ο εμβολιασμός των κουταβιών, για να έχει αποτέλεσμα, γίνεται μετά τις 45 μέρες από τη γέννησή τους.
Από την ίδια και μέσω της ομοσπονδίας του Γκολφ, μάθαμε ότι για τα κουτάβια και τη «τύχη» τους, υπάρχει η συναίνεση του Κώστα Καραγιάννη, διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ Γλυφάδας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Κ. Καραγιάννη, βεβαίωσε ότι τα πήρε η Β. Σπηλιωπούλου και ότι δεν ευθύνεται το Γκολφ, η Δημοτική επιχείρηση και κατ΄ επέκταση ο Δήμος Γλυφάδας.
Τελικά, φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να κατατεθεί μήνυση για αρπαγή, βασανισμό με το βίαιο απογαλακτισμό τους και απομάκρυνση από την μητέρα τους και πιθανή θανάτωση των κουταβιών, αφού δεν μπορούσε κανείς να αποδείξει ότι τα κουτάβια είναι κάπου ασφαλή και ζωντανά.Εκεί ακούσαμε και την τρίτη εκδοχή της εν λόγω κυρίας... την οποία μας μετέφεραν οι αστυνομικοί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της. Τα κουτάβια διοχετεύτηκαν σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του Γκολφ Γλυφάδας, σε διάφορα σπίτια στη Γλυφάδα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η εν λόγω κυρία ισχυρίστηκε ότι βρέθηκαν δέκα σπίτια να υιοθετήσουν τα κουτάβια, αρνήθηκε να τα επιστρέψει και αρνήθηκε το αυτονόητο που ορίζει ο νόμος για τα αδέσποτα, να πει με ποια δικαιοδοσία πήρε τα κουτάβια και με ποιες διαδικασίες αυτά υιοθετήθηκαν.
Να σημειωθεί ότι το γήπεδο γκολφ σύμφωνα με την Νομαρχία είναι δασική έκταση και άλσος άρα παράνομα κλεισμένο από την ελεύθερη κοινοτική χρήση και ο σταθμός μεταφόρτωσης (χωματερή) βρίσκεται σε δασική έκταση και στην ευθεία του αεροδιαδρόμου του Ελληνικού κάτι που απαγορεύεται και το γκολφ θεωρείται δημοτικός άλσος αν και πρόκειται για καταπάτηση του Δήμου Γλυφάδας στη δασική έκταση όπως έχουν κάνει και διάφοροι άλλοι στην περιοχή.


Από: skiloloi


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αύριο το πείραμα του αιώνα, η αναπαράσταση του "Big Bang"

Αύριο το πρωί σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα http://www.webcast.cern.ch/ θα ξεκινήσει η πρώτη φάση του πειράματος του "Big Bang".
Οι επιστήμονες του CERN θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εκ νέου το Big Bang, τη μεγάλη έκρηξη που έγινε πριν από 15 δισεκατομμύρια χρόνια και στην οποία οφείλεται η δημιουργία του κόσμου.
Όταν ανακοινώθηκε το πείραμα, εκφράστηκαν από πολλούς φόβοι πως οι συνέπειες θα ήταν μοιραίες για τη γη και άλλοι εμφανίστηκαν σίγουροι πως θα αποτύχει.

Διαβάστε για το συγκεκριμένο θέμα:

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η πορεία των εφημερίδων στο χρόνο - Πώς άλλαξαν "γραμμή" και κομματικές προτιμήσεις...

Διαβάστε στο blog της «Παραπολιτικής» τα αφιερώματα για την πορεία των εφημερίδων μέσα στον χρόνο. Πώς άλλαξαν "γραμμή" και κομματικές προτιμήσεις...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σεμνά και... μετρητά - Η νέα αφίσα του κόμματος

Από: http://atsarantos.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να «φρενάρει» η κατασκευή του τουρκικού πυρηνικού εργοστασίου στο Ακουγιού

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Γ. Γεωργίου και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος στα Δωδεκάνησα Κ. Λαμπριανίδης προσέφυγαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αίτημα το πάγωμα της κατασκευής του τουρκικού πυρηνικού σταθμού στο Ακουγιού, στις ακτές του Αιγαίου, για το οποίο κατατίθενται προσφορές στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Αναφορά των τριών στελεχών του ΛΑΟΣ είναι η εξής :
.............
Συνεχίζεται...

Αξιότιμο Κύριο M. Libicki

Πρόεδρο της Επιτροπής Αναφορών

Του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Βρυξέλλες



Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,



Οι Έλληνες πολίτες βιώνουν επί δεκαετίες την πίεση από την τουρκική επιθετικότητα ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και το ζήτημα της δημιουργίας ενός πυρηνικού σταθμού στο Ακουγιού της Μικράς Ασίας. Η περιοχή αυτή της Τουρκίας έχει παρουσιάσει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά σεισμικότητας στον κόσμο, με καταστρεπτικούς και μεγάλης κλίμακας σεισμούς. Η δημιουργία ενός πυρηνικού σταθμού στα παράλια της Μικράς Ασίας θέτει περιβαλλοντικά προβλήματα και δημιουργεί κινδύνους για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της
Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν στα Δωδεκάνησα και γενικότερα στο Αιγαίο καθώς και για εκατομμύρια ανθρώπους που δεν είναι, μεν, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ζουν στην περιοχή και θα υποστούν τις δραματικές συνέπειες ενός ατυχήματος καθώς και της ανεπαρκούς διαχείρισης των αποβλήτων του σχεδιαζόμενου πυρηνικού σταθμού.

Στις 24.9.2008 κατατίθενται προσφορές για τον σταθμό του Ακουγιού, παρά τις αντιδράσεις του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου, των τουρκικών περιβαλλοντικών οργανώσεων που συγκεντρώθηκαν τον Αύγουστο στην Μερσίνα και αλλού και διαμαρτυρήθηκαν για τα επικίνδυνα σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης και παρά την διεθνή αντίδραση. Πολλές είναι και οι ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί από ευρωβουλευτές τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο Υπουργών αλλά τα δύο αυτά Όργανα δείχνουν μία
ακατανόητα αδιάφορη στάση για τους πολυποίκιλους κινδύνους από το τουρκικό αυτό εγχείρημα που πηγάζει από τα μεγαλοϊδεατικά σχέδια των Τούρκων Στρατιωτικών και απειλεί με αποσταθεροποίηση την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Τα συμφέροντα πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πλήττονται καίρια σε περίπτωση υλοποίησης του σχεδίου αυτού καθώς και τα συμφέροντα της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Τουρκία, ως γνωστόν, είναι υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διεξάγει διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρακαλούμε, λοιπόν, να έρθει προς συζήτηση σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής σας το ζήτημα της βλάβης που υφίστανται Κοινοτικοί πολίτες από την σχεδιαζόμενη κατασκευή αυτού του πυρηνικού σταθμού και παρακαλούμε να προσκληθούμε ώστε να εκθέσουμε τις απόψεις μας.





Με εκτίμηση



Γ. Γεωργίου, Ευρωβουλευτής ΛΑΟΣ



Κ. Αϊβαλιώτης, Βουλευτής ΛΑΟΣ



Κ. Λαμπριανίδης, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής



Δωδεκανήσων του ΛΑΟΣ





http://aegaio.blogspot.com
Γιάννης Νέγρης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οθωμανικά φιρμάνια και "σύγχρονη" Ελλάδα

Μήνυμα αναγνώστη
,.,,,,............
Η διατήρηση δομών ιδιοκτησίας της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στη σημερινή υποτιθέμενα ελεύθερη Ελλάδα, εκτός από σύμπτωμα κρατικής παράνοιας είναι και αίτιο της κοινωνικής αδικίας που μοιάζει υπερχρονική και διακυβερνητική. Είναι πραγματικά απίστευτο τίτλοι ιδιοκτησίας προϊόν ραγιαδισμού και δοσιλογίας να αναγνωρίζονται από ένα κράτος που προήλθε από επαναστατική ανατροπή εξουσίας. Το ότι τον 21ο αιώνα το Ελληνικό κράτος εξακολουθεί να αναγνωρίζει Σουλτανικά φιρμάνια ως τίτλους κατοχής είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως η εξουσιαστική κάστα που μαστίζει τον τόπο εδώ και αιώνες έμεινε αλώβητη και πανίσχυρη.
............
Περισσότερα: http://www.olympia.gr/

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Ομπάμα;

Μήνυμα αναγνώστη
...
Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Ομπάμα;
Εδώ το κανάλι του στο ΥouΤube: http://www.youtube.com/user/barackobamadotcom?ob=4

Από:http://tvstarnews24.blogspot.com/




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και με το... γκολ της ψηφοφορίας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απαντήστε στην έρευνα δυο μεταπτυχιακών φοιτητών

Ενόψει του διεθνούς επιστημονικού συμποσίου για την πορνογραφία και τις κοινωνικές της προεκτάσεις που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 29 και 30 Σεπτεμβρίου, η Μάρσια Βλέτσα και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, μεταπτυχιακοί φοιτητές στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε., διεξάγουν την πρώτη έρευνα για το Cybersex στην Ελλάδα, σε ηλικίες από 27-37 χρονών.
Απαντήστε ανώνυμα στην έρευνά τους στο ακόλουθο link :http://none1220027788.cybersexsurvey.sgizmo.com/

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...