Ειδήσεις

15 Δεκ 2008

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί… υπάρχει ελπίδα!»

Μήνυμα αναγνώστη

.....
«ΕΜΕΙΣ… οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, η κοινωνία μας… ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ να σας μεταδώσουμε ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΗΘΙΚΗ… και τώρα ζητάμε την βοήθειά σας… γιατί μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αποτρέψετε το να υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα στην χώρα αυτή!
…….
Συνεχίζεται…


Και δεν αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στον άδικο χαμό του μικρού Αλέξανδρου… αλλά μιλάμε και για τις «ζαρντινιέρες» και για την ρεμούλα και για την σαπίλα της κοινωνίας και για την λογική του «Κοιτάω μόνο την πάρτη μου»… την λογική του «Μακριά από εμάς και όπου θέλει ας είναι»… την λογική του «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»… και για όλη την ΒΡΩΜΙΑ και τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ των ΜΜΕ που κυκλοφορούν…

Μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να ανατρέψετε αυτή την κατάσταση πραγματικά !!! Με συμπαραστάτες ΕΜΑΣ τους γονείς σας, «ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ» την χαμένη λογική μας… «ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ» από τους καναπέδες μας… «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ» αυτό που πάει να γίνει η Ελλάδα και ΧΤΙΣΤΕ αυτή την χώρα από την αρχή !!!

Ξεκολλήστε από ότι ΣΑΠΙΟ σας διδάξαμε και ΤΡΑΒΗΞΤΕ και εμάς από την ΣΑΠΙΛΑ και το ΒΟΛΕΜΑ !!! Διδάξτε στα δικά σας παιδιά ότι όλα αυτά που βλέπουν να γίνονται γύρω τους ΔΕΝ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! Είναι το ΨΕΜΜΑ που σας πασάρουμε εμείς για να επιβιώνουμε…Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτή που νιώθει η καρδιά σας και σας παρακαλούμε να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ σε όλους μας !!!

Αρνηθείτε να μπείτε στο παιχνίδι μας για το ποιος τελικά φταίει, αν φταίει ο αστυνομικός ή κάποιος άλλος… τι είναι και τι δεν είναι σωστό κι αν είναι σωστό να καίγονται περιουσίες πολιτών και να σπάνε βιτρίνες οι επιτήδειοι !!!! Γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ !!! Η βιτρίνα πίσω από την οποία κρύβουμε την ανικανότητά μας να υπάρξουμε ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ για όλους εσάς…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ !!! Ανοίξτε τα μυαλά σας, ενημερωθείτε για ΟΛΑ όσα πρέπει ΣΩΣΤΑ και όχι όπως θέλουμε εμείς να τα γνωρίζετε !!! ΔΡΑΣΤΕ και αντιδράστε ΣΩΣΤΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !!! Όπως πρέπει !!! Μην δέχεστε να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς άλλων !!!»

Με το παραπάνω κείμενο, εμείς οι «γονείς της νεότερης γενιάς» θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους εσάς που ζείτε, που «κυβερνάτε», που «ενημερώνετε» αυτή την χώρα και να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ !!!

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, είμαστε η πλειοψηφία του τόπου αυτού !!! Ας ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας και ας πάψουμε πια να τρώμε το κουτόχορτο που μας ταΐζουν !!! Ας πάψουμε να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε κι ευχαριστώ !!!

Να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση !!! Να μάθουμε να διεκδικούμε και να έχουμε δράση… ΣΩΣΤΗ !!! Να ξεβολευτούμε λιγάκι από τον καναπέ μας και να νοιαστούμε για το ΑΥΡΙΟ !!!

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί … υπάρχει ελπίδα !!!»

Με τιμή,

Τα μέλη, οι φίλοι, οι συγγενείς και τα παιδιά των μελών του φόρουμ Xazofamily.gr

(υπάρχει λίστα ονομάτων των ανθρώπων που υπογράφουν και είναι στην διάθεσή σας αν μας ζητηθεί)


http://www.xazofamily.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Να βάλει μυαλό ο Τσίπρας

Μήνυμα αναγνώστη

........
Να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Παρασκευή στη Μυτιλήνη.
Και το επόμενο βήμα είναι να καταργήσουμε τον στρατό, την ιδιοκτησία, την παιδεία... γιατί όχι τα πολιτικά κόμματα και την δημοκρατία;
Περίμενα περισσότερα από τον αρχηγό ενός κόμματος που αντιπροσωπεύει το 10 % του ελληνικού λαού...
Ίσως να βάλει το μυαλό του να δουλεύει πριν ανοίξει το στόμα του και επιβεβαιώσει σε όλους ότι δεν έχει μυαλό;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αναρτήσεις άλλων blogs που έστειλαν αναγνώστες

Θουκυδίδου Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου

KATAΡΓΗΣTE TA MAT-ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μόλις ΞΕΚΙΝΗΣΕ …

Vodafone μεγαλεία ..

Ο τηλεθεατής πρωθυπουργός

Παραχωρούμε πεδίο βολής και εναέριο χώρο στην Τουρκία

Οι Σλαβόφωνοι Έλληνες της Μακεδονίας

Έλληνες της Πελαγονίας και Βλαχόφωνοι Έλληνες

Μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ και μετά… μαύρος μέγας διδάσκαλος στη μασονική στοά της Ουάσιγκτον. Το μήλο κάτω από τη μηλιά…

Ως ένας σύγχρονος Ξέρξης!

ΕΝΝΕΑ "ΣΧΕΤΙΚΑ" ΕΙΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΝ 17-11-08 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ!

Δεν μπορεί ο Καραμανλής να αντιστρέψει τον κατήφορο

Μεσιέ καραμανλής and Vagelis Μειμαράκης και λοιποί του ΚΥΣΕΑ... για πληροφορείστε τον Ελληνικό Λαό γιατί;;;

Δείτε πως «στηρίζουν» την κτηνοτροφία!!! Σταμάτησαν την επιδότηση αγοράς ζωικού κεφαλαίου!!

Προσοχή !! προσέξτε τους !! και ακουστέ τους !!

ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

Η αιτία όλων των δεινών μας

...«the only sin worse than prejudice, is the sin of apathy»

Καταλήφθηκαν τα ελληνικά προξενεία στην Αγκόνα και το Παλέρμο της Ιταλίας!

Ο Αλέξης στο χώμα, ο αστυνομικός στη φυλακή, αλλά ο δολοφόνος ελεύθερος!

Εσείς είστε η πραγματική μειοψηφία ! Φύγετε τώρα !

Τα μικρά... του Μικρού Φωκίωνα (65)
Η μεμονωμένη λογική του Κούγια

Τι δεν έχει επισημανθεί στη δράση του σημερινού παρακράτους. Πως ο Καραμανλής οργάνωσε το σημερινό παρακράτος! Ας θυμηθούμε…

Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν μαθητές χωρίς αιτία, χωρίς αφορμή

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ

ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ;;

Οικολογία σε πρώτο πρόσωπο

Ευριπίδης Στυλιανίδης : Τζάμπα μάγκας και καραμπουζουκλής!!!

Το κακό ως ευκαιρία….

Η απάτη της μεταβίβασης των μεταλλείων Κασσάνδρας

Αν κάποτε "σπάσει" ο κορυφαίος

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν ταραξία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε τοποθέτηση βηματοδότη υπεβλήθη ο Κάρολος Παπούλιας

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα στις 12:45, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προσήλθε για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν».
Ο καθηγητής καρδιολογίας Δημήτρης Κρεμαστινός που παρακολουθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρει ότι διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της φλεβοκόμβου, και για το λόγο αυτό εμφυτεύτηκε βηματοδότης.
Ο Πρόεδρος είναι σε άριστη κατάσταση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έγιναν ζημιές σε 20 σπίτια και έκλεισε δρόμος από τις κατολισθήσεις από το σεισμό της Αμφίκλειας και δεν ειδαμε ούτε ένα πλάνο;

Σύμφωνα με αυτοψίες των μηχανικών της Νομαρχίας Φθιώτιδας, ζημιές υπήρξαν σε περισσότερα από 20 σπίτια, κυρίως πέτρινα. «Λαβωμένη» από τον σεισμό βγήκε και μία εκκλησία στην Αμφίκλεια.
Λόγω του σεισμού, σημειώθηκαν και κατολισθήσεις. Σε δρόμο που συνδέει την Εθνική Οδό με το χωριό Μενδενίτσα, αποκολλήθηκαν βράχοι και έπεσαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για κάποια ώρα, ενώ τα συνεργεία της Νομαρχίας Φθιώτιδας άνοιξαν παρακαμπτήριο οδό για να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.
....
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανάβουν και στον Πειραιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο αύριο – Πού θα πρωτοπάμε;

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή ανάβει αύριο, Τρίτη, στις 7:00 το βράδυ ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παναγιώτης Φασούλας.
Στην εκδήλωση θα παίξει η μπάντα του Δήμου Πειραιά, ενώ τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα συμπληρώσει η ρίψη βεγγαλικών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ξαναρχίζει τα «πάρε- δώσε» με τους «αλητήριους» δημοσιογράφους ο Ψωμιάδης

Ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αγάπης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θα απομακρυνθεί κανένα κυβερνητικό στέλεχος μετά την Εξεταστική;

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Όπως δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος για τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής, "όλα τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν και θα αξιολογηθούν".
Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε προεξοφλήσει ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.
Τώρα δηλαδή, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των κυβερνητικών στελεχών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λύση στο πρόβλημα των 95 απολυμένων του δήμου Περιστερίου

Οριστική λύση δόθηκε στην περιπέτεια των 95 απολυμένων του Δήμου Περιστερίου, αφού μετά τη συνεχή πίεση του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού και όλων των παρατάξεων της Νομαρχίας Αθηνών, το Υπουργείο Εσωτερικών, με τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε στη Βουλή, άνοιξε το δρόμο για την πρόσληψή τους στη Νομαρχία Αθηνών, σύμφωνα με την πρόταση που είχε καταθέσει ο Νομάρχης Αθηνών, δηλαδή η δαπάνη για τους μισθούς των εργαζομένων να καλυφθεί από οικονομικούς πόρους της Νομαρχίας.
…….
Συνεχίζεται…


Ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Θεωρώ ότι μέσα σε αυτό το γκρίζο τοπίο των τελευταίων ημερών, οι 95 οικογένειες αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρήθηκαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα κάνουν Χριστούγεννα με αξιοπρέπεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας για την πρόσληψη αυτών των ανθρώπων. Όλοι έχουν δικαίωμα, κατά τη συνταγματική επιταγή, στην εργασία και αυτό είναι υποχρέωση της πολιτείας, δηλαδή όλων μας. Χαίρομαι που δώσαμε λύση, γιατί 95 οικογένειες θα έχουν πλέον σταθερή εργασία. Αποδείχθηκε ότι η κεντρική εξουσία όταν έχει ανοιχτά τα αυτιά της στις λύσεις που προτείνουμε, τότε όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν. Χρόνια τώρα φωνάζω για τις ελλείψεις σε προσωπικό που έχουν επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και στην προστασία όλων μας ως καταναλωτές, αλλά δυστυχώς δεν ακούν. Και όταν έρχεται η κρίση σπεύδουν να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών από Υπουργείο σε Υπουργείο. Αυτά που λέω σχετίζονται απόλυτα και με την κρίση των τελευταίων ημερών, γιατί έχουν ένα κοινό παρονομαστή: οι ‘κορυφαίοι’ δεν ακούν τις φωνές των υπολοίπων, λες και έχουν προσληφθεί από την αλαζονεία της ευφυΐας τους. Έτσι συσσωρεύονται προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και κάποια στιγμή ακολουθούν οι εκρήξεις».


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανάβουν αύριο το καινούριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Σύνταγματος

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος ξεκινούν αύριο, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, και ώρα 7.30 μ.μ., οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω των πρόσφατων τραγικών γεγονότων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για τσεκ απ στο Αττικό νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας

Προγραμματισμένο τσεκ απ σε συνδυασμό με μια επίμονη ίωση είναι οι λόγοι για τους οποίους εισήχθη στο "Αττικό" νοσοκομείο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Ο κ. Παπούλιας ενδέχεται να βγει εντός της ημέρας από το νοσοκομείο, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι πολίτες κι οι αλήτες

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Δολοφονήθηκε ένα δεκαπεντάχρονο παιδί από έναν ανεγκέφαλο αστυνομικό. Κι ότι και να πούμε δεν υπάρχουν παραμυθητικοί λόγοι για τους οικείους του.
Δεν τιμούν όμως διόλου την μνήμη του οι βανδαλισμοί δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και το πλιάτσικο που έγιναν στο όνομά του. Ούτε ο (α)πολιτικός καιροσκοπισμός που ορισμένοι επέδειξαν στην προσπάθειά τους να καρπωθούν εκλογικά ή άλλα οφέλη. Δεν ευθύνεται βεβαίως συλλήβδην η Αστυνομία παρότι ως κοινωνία φαίνεται να εκφραζόμαστε από τον πρωτογονισμό της συλλογικής ευθύνης.
………..
Συνεχίζεται…


Η ανεκδιήγητη κυβέρνηση (αυτή που εκλέξαμε και, απ’ ότι φαίνεται, μας αξίζει) υπήρξε θεατής των εκτρόπων, επιτρέποντας να τεθεί σύμπασα η ελληνική κοινωνία υπό την ομηρία του κρετινισμού ευάριθμων ομάδων κουκουλοφόρων και ζαλισμένων παρατρεχάμενων δεκαεξάχρονων που εκλαμβάνουν τον χουλιγκανισμό για πολιτική αρετή.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα πολιτικό πρόταγμα γι’ αυτό με την πρώτη βροχή οι «επαναστατημένοι» νεολαίοι άνοιξαν τα αλεξιβρόχιά τους κι επέστρεψαν στις οικίες τους αφήνοντας μόνους τους αμετροεπείς τηλεοπτικούς σχολιαστές να υπερασπίζονται ό,τι μέχρι χτες κατήγγελλαν. Το βραχύβιο «κίνημα» αξιώθηκε και καταξιώθηκε μάλιστα με την στήριξη πνευματικών αναστημάτων όπως του Γιώργου Τράγκα και άλλων παρομοίων. Όταν όμως ο Γ. Τράγκας και οι συνάδελφοί του (οι κατεξοχήν στυλοβάτες του κατεστημένου συστήματος δηλαδή) στηρίζουν αυτούς που, υποτίθεται, ότι αμφισβητούν την εξουσία τους κάτι δεν πάει καλά.
Η Αστυνομία -η οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας- χρησιμοποιήθηκε ως σάκος του μποξ για την εκτόνωση της σύγχυσης και της κρίσης. Μιας κρίσης που οι πολιτικοί της προϊστάμενοι δεν την άφησαν να την διαχειριστεί και την οποία την αντιμετώπισαν σε αρκετές περιπτώσεις μόνοι τους κι εκ των ενόντων οι άμεσα θιγόμενοι (όσοι προσπαθούν να ταυτίσουν τους ανθρώπους αυτούς με τους Χρυσαυγίτες διαπράττουν έναν ενσυνείδητο πολιτικό έγκλημα). Όσοι κατορθώνουν να δουν πέρα από την μύτη τους καταλαβαίνουν ότι τέτοιες πρακτικές οδηγούν σε γενικευμένη εμφύλια σύρραξη κι όχι σε κοινωνία ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.
Καλό επίσης είναι να θυμόμαστε ότι η Αστυνομία είναι μια δημόσια υπηρεσία, η οποία χαρακτηρίζεται από όλες τις παθογένειες που χαρακτηρίζουν αυτό που καταχρηστικά ακόμη αποκαλούμε «δημόσια υπηρεσία». Πιθανώς να υπάρχουν άνθρωποι ενθουσιασμένοι με τις παρεχόμενες από νοσοκομεία, πολεοδομίες, εφορίες, κ.λπ. υπηρεσίες αλλά δεν έτυχε να τους γνωρίσω. Πιθανώς να υπάρχει και μια λαμπρή δωρεάν δημόσια παιδεία που εγώ δεν γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ότι κανείς δεν ζητά την αναβάθμισή της. Μερικά ευρά ακόμη και καθόλου αξιολόγηση είναι τα πάγια αιτήματα των λειτουργών της.
Να το πούμε ξεκάθαρα:Η ανοχή και η υπόθαλψη της βίας ούτε τιμά ούτε στηρίζει την ελευθερία μας. Βλάπτει δε σοβαρά την δημοκρατία μας.
«Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι» βροντοφώναξαν οι οργισμένοι μείρακες. Υποθέτω ότι είναι οι ίδιοι μείρακες που συμπληρώνοντας το μηχανογραφικό δελτίο για τις μεταλυκειακές τους σπουδές θα επιλέξουν τις Αστυνομικές Ακαδημίες ονειρευόμενοι την ισόβια μισθοδοσία τους ή αργομισθία τους από το ελληνικό δημόσιο. Δεν φταίνε βεβαίως τα αμούστακα. Αυτό το κοινωνικό πρότυπο τους προτείνουμε: «Εάν δεν μπορείς να γίνεις λαμόγιο γίνε τουλάχιστον δημόσιος υπάλληλος». Δεν αντέχεται τόση παλιανθρωπιά –ειδικά όταν είσαι δεκαεξάρης.
Αλλά τι έγινε που πετροβολήθηκαν οι αστυνομικοί; Και τι έγινε που νυχθημερόν με ανανδρία τους καθυβρίσαμε την μάνα, τον πατέρα και την κόρη; Εκτονώθηκε η σύχγυσή μας ασφαλώς αλλά πέραν τούτου; Πέραν τούτου η πραγματική εξουσία έμεινε στο απυρόβλητο –εκτός κι αν εξουσία είναι οι κακομοίρηδες που την πλήρωσαν. Εκτός και αν υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει ότι για την ευτέλεια του δημόσιου και ιδιωτικού μας βίου ευθύνονται τα μέχρι στιγμής θύματα των βανδαλισμών που ορισμένοι ονομάζουν «κίνημα», δικαιολογώντας τον ενήλικο κωλοπαιδισμό δια της νεοταξικής αμβλύνοιας των «παράπλευρων απωλειών».
Αν θέλουμε να συμπεριφερθούμε ως κοινωνία –κι όχι ως ορδή καταναλωτών- ας αναρωτηθούμε, ευκαιρίας δοθείσης, τι Δημοκρατία θέλουμε; Γιατί αυτό που εδώ και καιρό παρακολουθούμε δεν είναι Δημοκρατία. Είναι μιντιοκρατία. Η Δημοκρατία μας δεν απειλείται από την μισθοσυντήρητη Αστυνομία στην οποία, σε αντίθεση με άλλες κρατικές υπηρεσίες, σταδιοδρομούν καλοί μαθητές κι όχι κομματικά στρατεύματα. Η Δημοκρατία μας απειλείται από τους εξωθεσμικούς διαχειριστές της. Κι ως γνωστόν τα Μ.Μ.Ε. προ πολλού έχουν περιέλθει σε εργολάβους του δημοσίου που κάνουν τις δουλειές τους χρησιμοποιώντας ως παραδουλεύτρα τον πολιτικό κόσμο και υπόκοσμο. Έτσι λ.χ. μπορούν οι «εκδότες» να περιφέρουν μαύρες σακούλες με κατάμαυρα λεφτά ανά την Ευρώπη χωρίς να σκανδαλίζονται οι Υπηρεσίες οικονομικών ελέγχων ή να γίνονται τιμητές του δημοσίου βίου πρώην πράκτορες παντός πολιτικού καιρού που μεσουρανούν ως μεγαλοπρομηθευτές του ελληνικού δημοσίου.
Θέλω να υπενθυμίσω στον κάθε συμπολίτη ότι τα κανάλια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ΔΗΜΟΣΙΕΣ συχνότητες χωρίς κανέναν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ επιχειρήσεις τις οποίες μάλιστα ερήμην των φορολογουμένων ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ το κράτος με διαφημιστικές καταχωρίσεις και χαριστικές ρυθμίσεις. Τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. των οποίων τα έσοδα από τις πωλήσεις τους δεν επαρκούν ούτε για τα λειτουργικά ή εκτυπωτικά τους έξοδα.
Ο εχθρός λοιπόν για τους αληθινούς υπέρμαχους της Δημοκρατίας υπάρχει. Ας σταματήσουμε ν’ ασχολούμαστε με τα τσιράκια του, που εκ περιτροπής παριστάνουν πότε την κυβέρνηση και πότε την αντιπολίτευση.
Ο υπογράφων τούτο το σημείωμα δηλώνει πως θα είναι απ’ τους πρώτους και χωρίς κουκούλα όταν η ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ αποφασίσει τον απεγλωβισμό της από την αγοραία χυδαιότητα των νταβατζήδων που πήραν εργολαβία και την «ενημέρωσή» μας.
Μόνο που φοβάμαι που και πάλι θα είμαστε σχεδόν μόνοι.

Θεόδωρος Ε. Παντούλας
manifestogrecia.blogspot.com


ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Οι αλήτες του τίτλου δεν είναι τα «παιδιά». Είναι όμως αυτοί που τα κάνουν σαν τα μούτρα τους. Δεν ευθύνονται τα παιδιά για τον κτηνώδη καταναλωτισμό που τους προτείνουμε, για τον αθέμιτο πλουτισμό που τον υπηρετεί, για τον διασυρμό της Εκκλησίας, για τον ευτελισμό της δικαιοσύνης. Δεν ευθύνονται τα παιδιά για την περιφρόνηση του συλλογικού συμφέροντος, για την μόλυνση της ζωής μας, για τον χλευασμό των παραδόσεων, των νόμων και των θεσμών, για την γενικευμένη διαφθορά, την επιλεκτική ατιμωρησία, την σχεδόν πάνδημη αποδοχή της αναξιοκρατίας.
Η σήψη μπορεί να σε καταπιεί.
Μπορεί όμως και να εμπνεύσει την ανατροπή της. Οπωσδήποτε χωρίς κουκούλα.
Όσο για τους πολίτες του τίτλου, αυτούς ακόμη τους ψάχνω.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πριν από δυο χρόνια, προκηρύχθηκε από το ΑΣΕΠ ένας διαγωνισμός που αφορούσε σε 2.000 θέσεις εργασίας για την ΔΕΗ...

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω την βαθύτατη λύπη και οργή μου για τον χαμό του 15χρονου Αλέξανδρου. Είμαι και εγώ μάνα και μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει να σου παίρνει κάποιος ασυνείδητος δημόσιος υπάλληλος (και ίσως διορισμένος από κάποιο μεγάλο πολιτικό στέλεχος) την ζωή του παιδιού σου. Κάποιος που δεν αφήνει περιθώρια σ' ένα παιδί να κάνει λάθη, αν φυσικά επρόκειτο για λάθος. Κάποιος που τον πληρώνουμε εμείς οι πολίτες να μας προστατεύει και αυτός μας σκοτώνει.
……
Συνεχίζεται…


Δεν θα σας πω, τι επάγγελμα ασκώ. Όταν ζεις στην Ελλάδα και είσαι στην ηλικία των 30 ετών, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πτυχία και να δουλεύεις το πολύ για 500 ευρώ.
Μια από αυτούς είμαι και εγώ.
Μέσα στον γενικό χαμό που επικρατεί στην χώρα μας, θα ήθελα να εστιάσετε την προσοχή σας και στην Πτολεμαΐδα. Μια πόλη των 45.000 κατοίκων που η διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε λογική πλέον.
Πριν από δυο χρόνια, προκηρύχθηκε από το ΑΣΕΠ ένας διαγωνισμός που αφορούσε 2000 θέσεις εργασίας για την ΔΕΗ. Η προκήρυξη σαφώς και ήταν φωτογραφική αλλά επίσης είχε και ως κριτήριο την προφορική συνέντευξη. Αν διαβάσει κανείς την προκήρυξη θα διαπιστώσει ότι δεν λαμβάνονται υπ' όψη τα πτυχία και οι βαθμοί τους, οι ηλεκτρονική υπολογιστές, οι ξένες γλώσσες κ.τ.λ., παραμέτρους που τις ζητά το ίδιο το ΑΣΕΠ σε κάθε διαγωνισμό του, παρά μόνο στέκεται στην προφορική συνέντευξη. Αν κάποιος τα πάει δηλαδή πολύ καλά στην συνέντευξη αυτομάτως καταλαμβάνει μια μόνιμη θέση εργασίας στην επιχείρηση.
Οι ερωτήσεις της συνέντευξης διέρρευσαν από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ καθώς και από διάφορα πολιτικά γραφεία. Έτσι όλοι οι συμμετέχοντες ήξεραν τις απαντήσεις μιας και η πόλη μας είναι ένα μικρό χωρίο που ο ένας τα λέει με τον άλλον.
Τα αποτελέσματα μετά οπό δύο χρόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκαν. Οι λίστες των επιτυχόντων με τα ονόματα που κατά καιρούς κυκλοφορούσας στη πόλη ήταν πολλές και διάφορες. Κάθε τόσο άλλαζαν και η αναστάτωση γινόταν όλο και πιο έντονη. Ποιοι είναι τελικά οι επιτυχόντες του διαγωνισμού; Φυσικά οι Elite της πόλης και της ΝΔ. Παιδιά αντιδημάρχων, παιδιά συνδικαλιστών της ΔΕΗ, παιδιά ιδιαιτέρων σε πολιτικά γραφεία, ενεργοί δυνατοί ψηφοφόροι της ΝΔ. Άνθρωποι που δεν έχουν ένα ένσημο, άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή του για ειδικότερα στη ΔΕΗ, καταλαμβάνουν θέσεις παιδιών που τρώνε την τέφρα(καρκίνο) καθημερινά με το κουτάλι για 500 το πολύ ευρώ. Από μια οικογένεια έχουν περάσει ακόμα και τρία και δύο αδέρφια!!
Αυτή είναι η χώρα μας, αυτή είναι η πόλη μας!!!!!!! Ρίξτε λοιπόν και μια ματιά στην Πτολεμαΐδα, την πόλη των βραβείων που μόνο για αυτά είμαστε υπερήφανοι, που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, που κάθε βδομάδα χάνουμε και ένα παιδί από τα ναρκωτικά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πέταξε παπούτσια στον Μπους - Βίντεο

Τα παπούτσια έριξε στον Μπους ο Ιρακινός δημοσιογράφος Muntazer Al-Zaidi από το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Baghdadia, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Βαγδάτη, στις 14 Δεκεμβρίου 2008.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πόσο επικίνδυνα είναι τα δακρυγόνα

Σύμφωνα με την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Crowd Control Τechnologies» (Λουξεμβούργο 2000): «Τοξικολογικές μελέτες σχετικές με την εισπνοή δείχνουν ότι το CS, σε υψηλά επίπεδα έκθεσης, μπορεί να προκαλέσει χημική πνευμονία και θανατηφόρο πνευμονικό οίδημα. Μελέτες στοματικής τοξικολογίας επισημαίνουν την ευκολία με την οποία το CS προκαλεί σοβαρή διατρητική γαστρεντερίτιδα.
…..
Συνεχίζεται…


Έκθεση ακόμη και σε χαμηλή συγκέντρωση CS ανεβάζει την πίεση της κυκλοφορίας και υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος βλάβης στην υγεία οποιουδήποτε ατόμου άνω των 30 ετών, που βρίσκεται σε υπερένταση ή έχει μη εντοπισμένο ανεύρυσμα. Σε υψηλότερα επίπεδα, το CS έχει συσχετιστεί με καρδιακή ανεπάρκεια, ζημιά στο συκώτι και θάνατο. Η ίδια ουσία προερχόμενη από βομβίδες έχει επίσης προκαλέσει οξέα μαζικά χημικά εγκαύματα.
Εργαστηριακά πειράματα έχουν δείξει ότι το CS προκαλεί διατάραξη των χρωμοσωμάτων και γενετική μετάλλαξη. Αλλες έρευνες καταλήγουν ότι το CS προκαλεί αύξηση του αριθμού των ανώμαλων χρωμοσωμάτων. Οι κίνδυνοι σωρευτικής έκθεσης αυξάνονται εξαιτίας του εθισμού στο CS.
Μια στρατιωτική μελέτη για τις δυνατότητες καρκινογένεσης δεν κατέληξε πουθενά, παρατήρησε όμως ότι η παρατεταμένη έκθεση σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση CS είναι ανησυχητική και θα πρέπει να μελετηθεί περαιτέρω. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα ασφαλείας και για τους αστυνομικούς που ενδέχεται να εκτίθενται τακτικά σε διασταυρούμενη μόλυνση όταν κάνουν χρήση CS, αφού πρόκειται για ουσία ιδιαίτερα ανθεκτική.

…………..
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8334&pubid=2018800

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βιογραφικό Τάσσου Παπαδόπουλου - Ο ηγέτης των μεγάλων «ΝΑΙ» και των ηχηρών «ΟΧΙ»

Αντιτάχθηκε στις συμφωνίες Λονδίνου - Ζυρίχης το 1959, υπέγραψε τη συνθήκη προσχώρησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2003 και με το συγκλονιστικό διάγγελμα κατά του Σχεδίου Ανάν το 2004 η φωνή και η εικόνα του πέρασαν στη συλλογική λαϊκή μνήμη.
..........
Περισσότερα: "Έθνος".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί του 2008


Παρά τις αυξομειώσεις των ποσοστών και τις αλλαγές στην κατάταξη, οι δέκα πρώτοι σε δημοτικότητα πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ- όπως «μετρήθηκαν» από δύο εξαμηνιαίες συνδρομητικές έρευνες,τις «Τάσεις» της ΜRΒ και τη «Μetron Forum» της Μetron Αnalysis- είναι σταθερά εκείνοι που κατέχουν τα υψηλότερα αξιώματα στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Περισσότερα: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Άνθρωπος της νύχτας» έβγαλε μαθητές από ΚΕΠ που είχαν καταλάβει στο Χαλάνδρι

Ένταση τα ξημερώματα στο Παλαιό Δημαρχείο του Χαλανδρίου, σε ΚΕΠ, το οποίο έχουν καταλάβει μαθητές και φοιτητές Όπως κατήγγειλε στον Αlpha 98,9 ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λιερός, άνθρωπος της νύχτας, κρατώντας περίστροφο υποχρέωσε τους νεαρούς να εγκαταλείψουν την αίθουσα ενώ χτύπησε στο πρόσωπο έναν ανήλικο, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
……..
Συνεχίζεται…
Σύμφωνα με τον κ. Λιερό, ο εν λόγω άνδρας, συνοδευόταν από φίλους του, οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα του μπέιζ μπολ και αυτοπαρουσιάστηκε ως αγανακτισμένος πολίτης. Μιλώντας πάντως στον Α989 ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, έκανε λόγο για έναν άνδρα ο οποίος αρχικά προσέγγισε φιλικά τα παιδιά, στη συνέχεια κατανάλωσε οινοπνευματώδη και υπό την επήρεια αλκοόλ έγινε ό,τι έγινε χωρίς να απειληθεί η ζωή κανενός, όπως είπε.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η «Γενιά των 700 ευρώ» στο Προεδρικό Μέγαρο

Τη "Γενιά των 700 ευρώ" κάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για να ακούσει τα προβλήματά τηςς και το ραντεβού έχει κλειστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε και: Η σκυτάλη στηG700

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από σήμερα

Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00 το πρωί με 6:00 το απόγευμα
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ
Σάββατο 20 και 27 Δεκεμβρίου: 10:00 το πρωί με 8:00 το βράδυ
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου: 10:00 το πρωί με 6:00 το απόγευμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα συνθήματα για τον Αλέξη

«Τα συνθήματα που γράφτηκαν στο σώμα της πόλης, αυτές τις μέρες δεν αρκούνται στην οργή για το θάνατο του Αλέξανδρου. Διατυπώνουν αποσπασματικά το ιδεολογικό πλαίσιο μιας εξέγερσης».
...........
Περισσότερα: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που ήταν μαζί του στα Εξάρχεια, καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα του ειδικού φρουρού

Καρέ καρέ ο 15χρονος Νίκος Ρ., ο φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που ήταν μαζί του στα Εξάρχεια, καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα του κατηγορουμένου ειδικού φρουρού Επαμ. Κορκονέα, ότι δήθεν το τραγικό συμβάν ήταν ένα απλό ατύχημα: «Τον Αλέξανδρο», λέει στο τέλος της κατάθεσής του, «δεν τον σκότωσαν. Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ...».

.............
Συνεχίζεται...
Ο Νίκος περιγράφει ότι είχαν κατέβει στην οδό Τζαβέλλα κι ότι δεν ήταν μέρος κάποιας παρέας, ούτε έριξαν εκείνοι το πλαστικό μπουκάλι. Και το κυριότερο οι δύο αστυνομικοί σημάδεψαν με τα δυο τους χέρια τα δυο παιδιά, που έτρωγαν στον πεζόδρομο. Πυροβολήθηκαν διότι, απλώς, βρέθηκαν εκεί μπροστά.
...........
Περισσότερα: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια καταθέτει εντός της ημέρας ο Βασίλης Καπερνάρος

Αγωγή εντός της ημέρας εναντίον του Αλέξη Κούγια, καταθέτει ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού.
Ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στον Α 9,89 επέμεινε στη θέση του ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, και πρόσθεσε ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν ερμηνείες και απόψεις τρίτων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι θα λένε τα πορίσματα για το Βατοπέδι που θα κατατεθούν σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε και: Εξεταστική: Τι θα αναφέρουν τα πορίσματα των κομμάτων

..........................
Στον πρόεδρο της Βουλής κατατίθεται σήμερα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Μονή Βατοπεδίου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εκθέσεις των πέντε κομμάτων της Βουλής.
Η συζήτηση επί του πορίσματος προγραμματίστηκε για αύριο το απόγευμα.
Στο πόρισμα της ΝΔ γίνεται λόγος για ευθύνες πολιτικών και για έλλειψη εποπτείας των αρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στις ανταλλαγές ακινήτων. ..
....................
Συνεχίζεται...

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, μετά τις γιορτές, καταλογίζοντας ευθύνες σε επτά κυβερνητικά στελέχη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κηδεύεται σήμερα ο Τάσσος Παπαδόπουλος

Τη νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στη Λευκωσία, τελεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος.
Νωρίς το πρωί έφτασε στην Κύπρο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, για να εκπροσωπήσει την Ελληνική κυβέρνηση στην κηδεία του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.
……..
Συνεχίζεται…


Χωρίς να προβεί σε δηλώσεις, ο κ. Καραμανλής αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Προεδρικό όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Νωρίτερα έφθασε για να παραστεί στην κηδεία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Κατά την άφιξή του δεν προέβη σε δηλώσεις.
Στην Κύπρο έχει κηρυχθεί δημόσιο πένθος έως τις 15 Δεκεμβρίου, στη διάρκεια του οποίου οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια και σχολεία κυματίζουν μεσίστιες, ενώ πραγματοποιούνται επίσημες εκδηλώσεις και δεν συμμετέχουν σε δημόσιες δραστηριότητες τα μέλη της κυβέρνησης και αξιωματούχοι του κράτους.Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τέλεσαν την Κυριακή το απόγευμα στην κατοικία του εκλιπόντος ηγέτη τρισάγιο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ήξερε αυτούς που τον σκότωσαν ο Λαζαρίδης;

Δεκατρείς μήνες μετά τη δημοσίευση της προφητικής συνέντευξής του στην «Espresso», η οποία είχε δημοσιευτεί στις 13 Νοεμβρίου 2007, το ξημέρωμα της 13ης Δεκεμβρίου τα καλάσνικοφ έσπειραν το θάνατο και επιβεβαίωσαν τους φόβους που είχαν κάνει τις τελευταίες νύχτες του Λαζαρίδη κόλαση. Εκείνο το παγωμένο βράδυ που τον είχαμε επισκεφτεί στις «Μούσες» είχαμε αντιληφθεί πολλά. Και πρώτα απ' όλα ότι γνώριζε τους τρεις τέσσερις ανθρώπους που ήθελαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο. Και τους περίμενε...
...........
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=898059&catID=16

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...