Ειδήσεις

24 Νοε 2008

Προσπάθησε να μαντέψεις τι δείχνει αυτή η φωτογραφία - 1


Συνεχίζεται...

.

426.000 κινητά καταστρέφονται καθημερινά

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρώτη δημόσια εμφάνιση Θεόδωρου Ρουσόπουλου μετά την παραίτησή του

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος πήγε σήμερα το απόγευμα, στην ημερίδα με θέμα "Ελλάς - Γαλλία: Θεσμοί και Πολιτικές" της εφημερίδας «Απογευματινή» στην οποία ήταν από τους κύριους ομιλητές.
Στην ομιλία του, η οποία είχε ως θέμα τον τρόπο που παρουσιάστηκε η Γαλλική Επανάσταση από τον Τύπο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος χρησιμοποίησε και τη φράση: «Οι πολίτες, όπως και η Δημοκρατία, δεν χειραγωγούνται τόσο εύκολα, όσο μερικοί θα επιθυμούσαν».
Ήταν εκεί και ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος ήταν παρόν στην αρχή της ημερίδας, ενώ ο Ρουσόπουλος έφτασε δέκα λεπτά πριν από την ομιλία του.
Και έτσι δεν συναντήθηκαν…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αν στις 27 Μαρτίου 2007 η ΚΕΔ θεωρούσε δεδομένο, ότι δεν θα μεταφερόταν στο Ολυμπιακό ακίνητο το υπουργείο, γιατί δεν το ήξερε ο τότε υπουργός;

«Ανέλαβα τον Φεβρουάριο του 2006 και παραιτήθηκα τον Απρίλιο του 2007 από τη θέση του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Σε όλο αυτό το διάστημα το θέμα της μετεγκατάστασης του υπουργείου ήταν ένα ανοιχτό θέμα. Τρεις επιτροπές τις οποίες είχα συστήσει ασχολούνταν με αυτό και εξέταζαν όλες τις παραμέτρους προκειμένου οι υπηρεσίες του υπουργείου να μετεγκατασταθούν στο συγκεκριμένο κτίριο, στο Ολυμπιακό Χωριό. Όταν έφυγα από το υπουργείο δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη και τελικώς ματαιώθηκε η μετεγκατάσταση» λέει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Έθνος» ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο «Alpha» αποκάλυψε σήμερα τα πρακτικά της συνεδρίασης της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου στις 27 Μαρτίου 2007.

Σε εκείνη την συνεδρίαση ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ Κώστας Γκράτζιος είχε εισηγηθεί προφορικά, να δοθούν 260 ακίνητα στη Μονή Βατοπεδίου και αυτή να τα επιστρέψει, όταν θα γίνει η ανταλλαγή με το Ολυμπιακό ακίνητο. Και έτσι έγινε, άσχετα από το ότι τελικά, η Μονή Βατοπεδίου δεν επέστρεψε 70 ακίνητα μεγάλης αξίας σε Ουρανούπολη, Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν και Ξηροπόταμο και όπως κατήγγειλε στον «Alpha» ο τέως Νομάρχης Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης, τα πούλησε κερδίζοντας μεγάλα ποσά.
Επομένως, στις 27 Μαρτίου 2007 η ΚΕΔ θεωρούσε δεδομένο, ότι δεν θα μεταφερόταν στο Ολυμπιακό ακίνητο το υπουργείο Απασχόλησης.

Ο τότε υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης ο οποίος παραιτήθηκε έναν μήνα μετά, στις 28 Απριλίου του 2007, δεν ήξερε τίποτα για την αλλαγή των πλάνων;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυο νομικοί υποστηρίζουν ότι Εφραίμ και Αρσένιος έπρεπε να είχαν ακόμα και προφυλακιστεί

Έπρεπε να έχουν προφυλακιστεί ο Εφραίμ και ο Αρσένιος γιατί είναι υπόλογοι βαρύτατων κακουργημάτων, είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha o ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης.
Ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός μίλησε για δικαιοσύνη «à la carte» που λειτουργεί αναλόγως με το όνομα του κατηγορουμένου και για φυλακές που για άλλους είναι ανοιχτές και για άλλους κλειστές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το «Σαν Σήμερα» είναι ένα νέο blog...

Μήνυμα αναγνώστη

.......
Το «Σαν Σήμερα» είναι ένα νέο blog της... μίας ανάρτησης...
Καθημερινά δημοσιεύουμε μια ανάρτηση με τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν... σαν σήμερα!
Προσπαθούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την ιστορία και τους συμβολισμούς πίσω από την κάθε ημερομηνία...
Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα ιστορικό αρχείο προσβάσιμο ελεύθερα σε όλους τους επισκέπτες της blogόσφαιρας...
Επικοινωνήστε μαζί μας για "ανταλλαγή" link...

Φιλικά,
Η ομάδα του «Σαν Σήμερα»

http://sansimeragr.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η αντίφαση της δήλωσης του Εφραίμ

Υπάρχει μια αντίφαση στη δήλωσή του Εφραίμ "πώς με βγάλατε κατηγορούμενο χωρίς να με ακούσετε".
Μα... δεν έκατσε να τον ακούσουν, ούτε στον Εισαγγελέα, ούτε στην Εξεταστική. Αν είναι καθαρός, γιατί δεν κάθισε να απαντήσει; Τι φοβάται; Μήπως μπερδευτεί και πει κάτι που δεν πρέπει;
............
Περισσότερα: http://krogias.blogspot.com/2008/11/2_24.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Να σου πω τη μοίρα σου, να σου πω το ριζικό σου...

Μήνυμα αναγνώστη

.......
Ο ηγούμενος Εφραίμ, έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής, έκανε επίδειξη ενορατικών ικανοτήτων;
Να σου πω τη μοίρα σου, να σου πω το ριζικό σου;
Γιατί αν οι διάλογοι που ακούσαμε στα δελτία ειδήσεων είναι αληθινοί, «τύφλα να ΄χει η Ορελί».



Διάλογος Εφραίμ με δημοσιογράφο

Εφραίμ: Είσαι παντρεμένος;
Δημοσιογράφος: Όχι.
Εφραίμ: Είσαι αλειτούργητος, αλιβάνιστος και μπερδεμένος. Είσαι εγωιστής.

Διάλογος Εφραίμ με αστυνομικό

Εφραίμ:
Είσαι παντρεμένος; Από πού είσαι;
Αστυνομικός: Είμαι από την Εύβοια και ανύπαντρος.
Εφραίμ: Είσαι πονηρός και με πειρασμούς. Δεν είσαι τόσο σκληρός όσο δείχνεις.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λένε Eφραίμ και Αρσένιος στο υπόμνημα που κατέθεσαν στην Εξεταστική Επιτροπή

Στο εννιασέλιδο υπόμνημά του - στο οποίο επίσης εμφανίζεται προκλητικός - ο ηγούμενος Εφραίμ υποστηρίζει πως τις ανταλλαγές δεν τις ζήτησε η Μονή, αλλά το κράτος και τονίζει ότι ό,τι έκανε το έκανε για λόγους ακτημοσύνης και ο ίδιος δεν έχει προσωπική περιουσία. Ο ίδιος αναφέρει ότι δε γνωρίζει λεπτομέρειες για τη Βιστωνίδα και οι περισσότερες συναντήσεις του με υπουργούς αφορούσαν πνευματικό έργο.

Στο υπόμνημά του ο κ. Αρσένιος υποστηρίζει ότι διάφοροι παράγοντες προσπαθούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς για τη Μονή Βατοπαιδίου την έκβαση της δίκης και προεξοφλούσαν μάλιστα αρνητικό αποτέλεσμα της διάσκεψης του δικαστηρίου. Μέσα στο κλίμα αυτό υποστηρίζει ο κ. Αρσένιος, έλαβε ο ίδιος την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του δικαστηρίου, κα. Ψάλτη.
Σκοπός του ήταν, όπως λέει, να διερευνήσει αν τυχόν υπήρχαν σημεία της υπόθεσης που έχριζαν διευκρινίσεως από την πλευρά της Μονής.
......
Περισσότερα: "Πρώτο Θέμα" και "Αlpha".
Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημα του Εφραίμ: www.zougla.gr/news.php?id=14472

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανακοίνωση Εξεταστικής Επιτροπής για τη στάση του Εφραίμ και του Αρσένιου

«Θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση των δύο συγκεκριμένων μαρτύρων, οι οποίοι, μη σεβόμενοι τον θεσμό της Βουλής, το θεσμό και το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής και την αξίωση του ελληνικού λαού να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, αντί να έρθουν να καταθέσουν και να συμβάλλουν έτσι στην διερεύνηση της υπόθεσης, έφεραν ένα ψυχρό έγγραφο στο οποίο είναι καταχωρημένες οι απόψεις τους, μη δεχόμενοι ούτε καν διευκρινιστικές ερωτήσεις. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και πάρα πολύ πιθανόν να εκληφθεί ως επιβεβαίωση της μέχρι τούδε στάσης τους απέναντι στο σημαντικό πρόβλημα το οποίο διερευνούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση που συνυπογράφεται απ’ όλα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επίδειξη ενορατικών ικανοτήτων προτίμησε να κάνει ο Εφραίμ έξω από τη Βουλή – Αμίλητος στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής

Έχοντας δεξιά του και αριστερά του δύο φρουρούς και ακολουθούμενος από τον μοναχό Αρσένιο, ο κ. Εφραίμ προκάλεσε στο Κοινοβούλιο με την προκλητική του συμπεριφορά.
ΝΔ και ΚΚΕ συμπαρατάχθηκαν και με τις ψήφους των μελών της εξεταστικής από τα δύο κόμματα έγινε τελικώς δεκτό το υπόμνημά του, παρά τις διαφοροποιήσεις των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

"Είμαι σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που είμαι οιονεί κατηγορούμενος", είπε χαρακτηριστικά ο ηγούμενος Εφραίμ, ενώ ένταση επικράτησε όταν επιχείρησε να μπει στην αίθουσα συνοδεία των δικηγόρων του για να καταθέσει με την παρουσία τους.

''Με βγάζετε κατηγορούμενο, χωρίς να με έχετε ακούσει. Με έχετε δικάσει ήδη, έχετε βγάλει απόφαση" είπε, στους δημοσιογράφους και στο βουλευτή της ΝΔ, Μανούσο Βολουδάκη, ενώ διερωτήθηκε ειρωνικά τι είδους εξεταστική είναι αυτή.

Ακόμα, ο ηγούμενος Εφραίμ, έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής, έκανε ψυχογραφήματα σε δημοσιογράφους και αστυνομικούς, «μαντεύοντας» το χαρακτήρα τους και τις κακές τους συνήθειες.

Είσαι παντρεμένος, ρώτησε έναν δημοσιογράφο.
Όχι απάντησε εκείνος και ο Εφραίμ του είπε: Είσαι αλειτούργητος, αλιβάνιστος και μπερδεμένος. Είσαι εγωιστής.

Είσαι πάντρεμένος, από πού είσαι, ρώτησε έναν ασρυνομικό.Είμαι από την Εύβοια και ανύπαντρος απάντησε αυτός και ο Εφραίμ του είπε ότι είναι πονηρός και με πειρασμούς!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ερωτήσεις της ΠΟΕΔΗΝ στο Δημήτρη Αβραμόπουλο


"Κλικ" για μεγέθυνση


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εβδομήντα πέντε κρατούμενοι στα θρανία των φυλακών Κορυδαλλού παρακολουθούν μαθήματα για να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου

Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι και οι καθηγητές τους στον "Ελεύθερο Τύπο".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φτιάξτε πόσιμο νερό από τον αέρα!

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική συσκευή με την ονομασία Watermill (νερόμυλος) η οποία μπορεί να μετατρέπει σε καθαρό, πόσιμο νερό τους υδρατμούς της ατμόσφαιρας. Το νερό υπό τη μορφή υδρατμών και υγρασίας αφθονεί στην ατμόσφαιρα. Ο όγκος του είναι οκτώ φορές μεγαλύτερος από το σύνολο της ποσότητας του νερού όλων των ποταμών της Γης!

.......
Περισσότερα: "Ελεύθερος Τύπος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

50.000 πτυχιούχοι ΑΕΙ- ΤΕΙ παρακολουθούν μαθήματα στα περίπου 700 φροντιστήρια για να πετύχουν στους διαγωνισμούς πρόσληψης στο Δημόσιο!

Εκατοντάδες φροντιστήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλες σχεδόν τις πόλεις παραδίδουν μαθήματα για όλων των ειδών τους διαγωνισμούς για πρόσληψη στο Δημόσιο, το τεστ δεξιοτήτων, τις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και για τους διαγωνισμούς των Εκπαιδευτικών.

.......
Περισσότερα: "Τα Νέα".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Ευτυχισμένοι μαζί» με οκτώ παιδιά: Με το επίδομα καλύπτουμε μόνο τα έξοδα για το γάλα

Όταν ο Γιώργος με τη Μαρία γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους, εκείνος είχε στο μυαλό του το νούμερο... τρία: «τρία παιδιά σκεφτόμουν να αποκτήσουμε, αυτό είχε κολλήσει στο μυαλό μου. Αλλά η Μαρία ήταν πιο ανοιχτή στο θέμα. Όταν αποκτήσαμε λοιπόν τα πρώτα τρία παιδιά, καλωσόρισε την ιδέα του τέταρτου με την ίδια άνεση. Και ύστερα του πέμπτου, του έκτου, του έβδομου... Ούτε που καταλάβαμε πώς κάναμε οκτώ παιδιά»!
.............
Περισσότερα: "Τα Νέα"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι ανεμογεννήτριες τους προκαλούν τρέλα, σπάσιμο νεύρων, τρίξιμο δοντιών, σεξουαλική και ερωτική υποτονικότητα…

Οι ανεμογεννήτριες προκαλούν "τρέλα, σπάσιμο νεύρων, τρίξιμο δοντιών, σεξουαλική και ερωτική υποτονικότητα και είναι γνωστό πως ο θόρυβος χρησιμοποιείται σαν ένα από τα πιο φοβερά μέσα βασανιστηρίων", γράφει σε φυλλάδιό της κάποια από τις σχετικές οργανώσεις της Σκύρου.

.........
Περισσότερα: "Τα Νέα"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συγκεντώνουν υπογραφές συμπαράστασης στη Μονή Βατοπεδίου!

Το ιστολόγιο Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (Βατοπεδίου) το οποίο δημοσιοποιεί απόψεις «ανθρώπων που έχουν γνωρίσει το Άγιο Όρος», σας καλεί να συμπαρασταθείτε στη Μονή Βατοπαιδίου:

Δήλωση Συμπαραστάσης - Declaration of Solidarity
Μπορείτε να δείτε τη Δήλωση Συμπαράστασης για τη Μονή Βατοπαιδίου και αν θέλετε να την υπογράψετε: http://www.petitiononline.com/vatopedi/petition.html
Για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση επισυνάπτεται η Δήλωση σε αρχείο dilosi_simparastasis_filon για εκτύπωση.
Και στα Αγγλικά - also you have here the same text in English: declaration_of_solidarity.
http://www.petitiononline.com/vatopedi/petition.html
.........
Περισσότερα: http://vatopaidi.wordpress.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λένε οι αριθμοί για το Λευκό Οίκο: 132 δωμάτια, 28 τζάκια, 32 μπάνια…

132 δωμάτια έχει η προεδρική κατοικία. Το μεγαλύτερο όλων είναι η επίσημη τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει 140 καλεσμένους.

Στο υπόγειο υπάρχει και ιδιωτικό ΑΤΜ, ενώ υπάρχουν 28 τζάκια και 7 σκάλες.
5.110 τετραγωνικά μέτρα είναι το συνολικό εμβαδόν του Λευκού Οίκου, ο οποίος περιλαμβάνει ακόμα και κινηματογράφο και αίθουσα μπόουλινγκ για την ψυχαγωγία της Πρώτης Οικογένειας και των επισκεπτών.
32 μπάνια έχουν στη διάθεσή τους οι εκάστοτε ένοικοι.
25.370 δολλάρια την ημέρα είναι τα έξοδα συντήρησης του Λευκού Οίκου. ....
.....
Περισσότερα: 'Έθνος".



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Βατοπαίδι» στο Καστελλόριζο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", περίπου 20 οικογένειες στο Καστελόριζο έχουν γίνει κάτοχοι εκατοντάδων οικοπέδων με τη μέθοδο της χρησικτησίας:


Το πόρισμα οικονομικού επιθεωρητή Κρήτης και Δωδεκανήσου κατατέθηκε το Φεβρουάριο του 2008.
Εκεί αναφέρεται ότι: «Η συντριπτική πλειοψηφία των πράξεων νομιμοποίησης στο Καστελόριζο έχει γίνει με τη μέθοδο της χρησικτησίας με βεβαίωση από δύο κατοίκους ότι κάποια έκταση ανήκει στον Α κάτοικο, βεβαίωση του δήμου ότι ο Α κάτοικος δεν οφείλει τέλος ακίνητης περιουσίας, συμβολαιογραφική πράξη και δήλωση στο υποθηκοφυλακείο με αυτά τα παραστατικά. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο 20 οικογένειες του Καστελόριζου έχουν γίνει κάτοχοι εκατοντάδων οικοπέδων, τα οποία στη συνέχεια παραχωρούνται με γονικές παροχές, δωρεές εν ζωή και εικονικές πωλήσεις, για παράδειγμα από εγγονή σε γιαγιά και από τη γιαγιά στην εγγονή, ώστε να χάνεται η αρχική παράνομη πράξη.

Λειτουργούν περίεργα γραφεία και εταιρίες που περιφράζουν μεγάλες εκτάσεις βραχώδεις και δασικές, διαφημίζοντας μάλιστα τις πωλήσεις, τη στιγμή που -σύμφωνα με επίσημες καταγραφές της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου- "ολόκληρο το νησί του Καστελόριζου αποτελεί ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου", με βάση τη Συνθήκη Ειρήνης που υπεγράφη με τους Ιταλούς πριν από 60 χρόνια».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πλέγμα εταιρειών γύρω από το Βατοπέδι - Γράφημα με τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν και τη σχέση τους με τη Μονή

Περισσότερα: "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η πρώτη απόφαση των Ομπάμα


Από τον "Καιρό" της εφημερίδας "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα φθηνά δίκτυα τηλεφωνίας τα πληρώνουν και οι μη συνδρομητές;

Μήνυμα αναγνώστη

.........
Δεν γνώριζα ότι εγώ, ο οποίος είμαι κανονικός συνδρομητής στον ΟΤΕ, καλώντας έναν φίλο μου ο οποίος είναι συνδρομητής σε ιδιωτική σταθερή τηλεφωνία θα πληρώνω για κάθε κλήση
παραπάνω από τα διπλά χρήματα από ότι θα πλήρωνα εάν ο φίλος μου ήταν συνδρομητής στον ΟΤΕ.

Μου εστάλη ο αναλυτικός λογαριασμός του ΟΤΕ και διαβάζω ότι:

για 115 αστικές κλήσεις πληρώνω 9,4996 ευρώ

και ότι

για 32 κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα πληρώνω 6,3038 ευρώ.
Δηλαδή,
9,4996 δια 115 =0,082 ευρώ
και 6,3038 δια 32 = 0,19 ευρώ.

Δηλαδή, τα υποτιθέμενα φθηνά δίκτυα τα πληρώνουν και οι μη συνδρομητές;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πολεμικός ανταποκριτής χωρίς ασφάλιση, συμβασιούχος με μπλοκάκι, ήταν ο Γιώργος Κοίλιαρης

Ανακοίνωση Financial Crimes
..........
Πολεμικός ανταποκριτής χωρίς ασφάλεια, συμβασιούχος με μπλοκάκι, ήταν ο Γιώργος Κοίλιαρης, που τραυματίστηκε θανάσιμα κάτω από«αδιευκρίνιστες συνθήκες» στο Αφγανιστάν.Απαιτώντας να δοθούν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση αυτή στη δημοσιότητα, τιμούμε τη μνήμη του με τρεις τρόπους: ..

Συνεχίζεται…
1) Συμμετέχουμε στη Βαλκανική Συνάντηση Ειρήνης στις 29 και 30 Νοέμβρηστην Αθήνα.
2) Αγωνιζόμαστε για να μπει τέλος στις «ελαστικές» μορφές εργασίας,διεκδικώντας πλήρη και σταθερή απασχόληση, με ΣΣΕ με αποδοχές που ναεξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση, μέσα στις συνθήκες ακρίβειας. Καλούμετη διοίκηση της ΕΡΤ να μην διώξει ούτε ένα συμβασιούχο, από τη φουρνιάπου το Δεκέμβρη λήγουν οι συμβάσεις της, να λύσει τα προβλήματα πουαντιμετωπίζει η τελευταία φουρνιά των μονιμοποιηθέντων και νασταματήσει τη δικαστική αντιδικία με τους εργαζόμενους.Αποτελούν πρόκληση οι παχυλές αμοιβές των golden boys της ΕΡΤ και το1.200.000 ευρώ που δόθηκε για τα νέα σήματα της ΕΡΤ, όταν ο Κοίλιαρηςήταν «μπλοκάκιας».
3) Οι περικοπές σημαίνουν και τη μη καταβολή ειδικού επιδόματος γιακάθε μέρα παραμονής σε επικίνδυνες περιοχές (πόλεμος, σεισμοί,πυρκαγιές). Αρκετοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μας έχουν καταγγείλει ότιδεν τους έχει καταβληθεί, αν και υπάρχει γραπτή συμφωνία μεταξύ ΕΡΤκαι ΕΣΗΕΑ. Ζητάμε την άμεση καταβολή του, όπου υπάρχει σχετικήυποχρέωση. Επίσης περικοπές αποφασίστηκαν και στις δαπάνες κίνησης γιαόλες τις ειδικότητες της ΕΡΤ. Επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα(εξώδικα συνδικαλιστικών οργανώσεων).
……………..
Εργασιακή ενημέρωση στο: http://financialcrimesnews.blogspot.com/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της "Rass" για την εφημερίδα "Απογευματινή"

Πρόθεση ψήφου
......
ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 32,1%
Ν.Δ.: 31%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 8,5%
Κ.Κ.Ε: 7,4%
ΛΑ.Ο.Σ.: 4,2%
Οικολόγοι Πράσινοι: 3,0%
Άλλο: 1%
Άκυρο/Λευκό: 2,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 10,3%

...
Από την εφημερίδα "Απογευματινή"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με υπόμνημα θα καταθέσουν Εφραίμ και Αρσένιος - Πήγαν στην Εξεταστική Επιτροπή αλλά δε θα απαντήσουν σε ερωτήματα

Εφραίμ και Αρσένιος πήγαν στην Εξεταστική Επιτροπή.
Μπορεί να εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως αλλά αυτό που θα κάνουν είναι να διαβάσουν ένα υπόμνημα και να μην απαντήσουν σε ερωτήσεις των μελών της Εξεταστικής.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα χίλια πρόσωπα του Παναγιώτη Ψωμιάδη - Nέα εμφάνιση του νομάρχη - Αναδάσωση από το άσπρο άλογο

Νέα εμφάνιση του νομάρχη Θεσσαλονίκης επάνω σε άλογο. Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήγε... καλπάζοντας στην περιοχή της Ασσήρου όπου εθελοντές έκαναν αναδάσωση, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας.
......
Περισσότερα: "Espresso"
Διαβάστε και: Τα χίλια πρόσωπα του Παναγιώτη Ψωμιάδη


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...