Ειδήσεις

16 Ιαν 2009

Η Chrysler του Ομπάμα στο Ebay

Τιμή: US $100,000.00
Περισσότερα εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκκληση της συζύγου του εφοπλιστή στους απαγωγείς για να επικοινωνήσουν μαζί της

Θέλω να κάνω έκκληση σε αυτούς που έχουν απαγάγει το σύζυγό μου να επικοινωνήσουν μαζί μου. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ανθρώπους που καταφεύγουν σε τέτοιες πράξεις, να φανούν άνθρωποι, είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Alter.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

PIAZZA del POPOLO LIVE TV

Μήνυμα αναγνώστη
....
Η PIAZZA del POPOLO LIVE TV θα εκπέμπει από σήμερα δύο ντοκιμαντέρ, τα οποία αφορούν την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και την υπόθεση του Σορίν Ματέι.
Στο πρώτο, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, μέσα από την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» ερευνά το προφίλ της οργάνωσης που έφερε ξανά την εγχώρια τρομοκρατία στις πρώτες σελίδες των ξένων εφημερίδων.
Ο δημοσιογράφος βάζει στο μικροσκόπιο την «μετά-17Ν» εποχή και αναζητεί τα ίχνη της οργάνωσης – μυστήριο που χτύπησε πριν από μερικές ημέρες.
Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία των ερευνών των αρχών και δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για την τρομοκρατία στην Ελλάδα από το 2003 μέχρι και σήμερα.
Το δεύτερο είναι ένα ντοκιμαντέρ του βρετανικού δικτύου BBC για την γνωστή σε όλους μας υπόθεση Σορίν Ματέι.
Υπόθεση που κατέληξε στο μακελειό της οδού Νιόβης. Το ντοκιμαντέρ είχε γυριστεί από το BBC εξαιτίας της παγκόσμιας πρωτοτυπίας του γεγονότος, αλλά και εξαιτίας της τραγικής κατάληξης που είχε η συνάντηση των εξουσιών της Αστυνομίας και της τηλεόρασης, με τραγική συνέπεια τον άδικο χαμό της Αμαλίας Γκινάκη.
Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο κανένας δημοσιογράφος δεν θα ήταν υπερήφανος να πρωταγωνιστεί.
Ενδεικτικό είναι ότι ξεκινά με τη φράση «ήταν μια ζωντανή μετάδοση ομηρίας που διήρκεσε τέσσερις ώρες κατά τις οποίες ο κώδικας δεοντολογίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η Ελληνική Αστυνομία εκτέθηκαν με τον χειρότερο τρόπο».

Καλή τηλεθέαση.
Δείτε PIAZZA del POPOLO LIVE TV εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για τη Ρεβυθούσα και πάλι...

Μήνυμα αναγνώστη
......
Σε "ενεργειακή ομηρία" φαίνεται ότι οδηγείται και η χώρα μας μετά την γνωστή διαμάχη της Gazprom με την Ουκρανία (Naftogaz) για την τιμολόγηση του φυσικού αερίου.
Τα γνωστά αυτά γεγονότα έφεραν το όνομα της Ρεβυθούσας ξανά στο προσκήνιο προβάλλοντας το "σωτήριο" έργο που έχει γίνει στη Ρεβυθούσα!...
Σχόλια έγιναν στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης εστιάζοντας στην αδικία της μη καταβολής των χρηματικών ανταποδοτικών τελών στα Μέγαρα.
Το ερώτημα όμως παραμένει: αυτή η περιβαλλοντική καταστροφή που έγινε στην περιοχή μας με την κατασκευή αυτής της μονάδας στο νησί, "άξιζε τον κόπο";
……
Συνεχίζεται…

Εμείς πιστεύουμε οτι τα πρόσφατα αυτά γεγονότα αναδεικνύουν το ότι οι επιλογές που έχουν γίνει είναι τραγικές. Τη στιγμή που είναι παγκοσμίως επιστημονικά παραδεκτό πως η βιώσιμη ανάπτυξη απαιτεί την ανεξαρτητοποίηση των τοπικών κοινωνιών (ακόμα και σε εθνικό επίπεδο) από απομακρυσμένες πηγές ενέργειας και υλικών στη Ελλάδα επελέγη η ενεργειακή εξάρτηση της χώρας μας από απομακρυσμένες πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και η επένδυση σε αυτές, με μόνο γνώμονα τα οικονομικοπολιτικά παιγνίδια και όχι τη βιωσιμότητα.

Το αποτέλεσμα είναι η αυξανόμενη εξάρτηση της χώρας από ξένα κέντρα. Γιατι φυσικά τα "παιγνιδάκια" αυτά μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας φυσικά μπορεί να επαναληφθούν και θα επαναληφθούν...οι τιμές να αλλάζουν, φυσικά προς τα πάνω...και τον λογαριασμό να τον πληρώνουμε πάλι εμείς οι απλοί καταναλωτές...


Και όλα αυτά, ενώ οι επενδύσεις θα μπορούσαν να γίνουν για την βελτίωση των εναλλακτικών τεχνολογιών που ήδη υπάρχουν και για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΑΠΕ (ηλιακή, αιολική, γεωθερμική, μονάδες βιομάζας) σε τοπικό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, ώστε και να ενισχυθεί η ενεργειακή ασφάλεια και σταθερότητα αλλά και να ισχυροποιηθεί η τοπική και εθνική οικονομία.


Στα ζητήματα αυτά έχουν γίνει τεκμηριωμένες μελέτες:



Η επιστημονική έκθεση του WWF Ελλάς "Λύσεις για την κλιματική αλλαγή: όραμα βιωσιμότητας για την Ελλάδα του 2050". Η έκθεση προτείνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα και τις δέσμες μέτρων που μπορεί να υλοποιήσει, προκειμένου να τηρήσει τις μελλοντικές δεσμεύσεις της, να μπει ενεργά στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και να μειώσει εγκαίρως τις εκπομπές της, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο τα οφέλη και περιορίζοντας το όποιο βραχυπρόθεσμο οικονομικό κόστος.


Διαβάστε στο:
http://www.wwf.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=681&Itemid=72




Η έκθεση της Greenpeace με τίτλο Ενεργειακή Επανάσταση παρέχει ένα πρακτικό σχεδιάγραμμα για το ανανεώσιμο ενεργειακό μέλλον της υφηλίου. Aναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς από το ινστιτούτο τεχνικής θερμοδυναμικής στο γερμανικό αεροδιαστημικό Κέντρο (DLr) και περισσότερους από 30 επιστήμονες και μηχανικούς από πανεπιστήμια, ινστιτούτα και τη βιομηχανία ανανεώσιμης ενέργειας ανά τον κόσμο.


Η έκθεση της Ενεργειακής Επανάστασης είναι κατά της καταστροφικής αλλαγής του κλίματος, δίνοντας λύσεις για να μειωθούν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Προτείνει την κάλυψη ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ο λιθάνθρακας να υποκατασταθεί από ένα μείγμα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εξοικονόμησης ενέργειας και συμπαραγωγής. Μέσα από αυτά τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας θα επιτρέπει η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στις αναπτυγμένες χώρες κατά 10% μέχρι το 2020, ενώ παράλληλα θα επιτρέπουν στις αναπτυσσόμενες χώρες να αυξήσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση κατά 20%.

Διαβάστε στο:
http://www.greenpeace.org/greece/news/energy-revolution-2008



Για όλους τους κατοίκους της περιοχής και της Σαλαμίνας προέχει σήμερα να προστατεύσουμε τον τόπο μας από τυχόν σχέδια γαι "επεκτάσεις" ή ανάλογες "επενδύσεις" εκ μέρους της ΔΕΠΑ....



ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ! ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!


Από: http://vourkari.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε αυτά τα λάστιχα αυτοκινήτου!

Μήνυμα αναγνώστη
...............
CHECK OUT THESE TIRES!
These tires are made in South Carolina, USA.
SEE THROUGH TIRES.

Radical new tire design by Michelin.The next generation of tires.They had a pair at the Philadelphia car show.

Yes, those are 'spoke' like connections to the inner part of the tire from the outside tread 'wrap!' The next picture shows how odd it looks in motion...
Makes you wonder how the ride feels doesn't it?
These tires are airless and are scheduled to be out on the market very soon.The bad news for law enforcement is that spike strips will not work on these.Just think of the impact on existing technology:A. no more air valves...B. no more air compressors at gas stations...C. no more repair kits...D. no more flats...These are actual pictures taken in the South Carolina plant of Michelin.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελπίζω ότι η Ε.Δ.Ε. θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα δήλωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας για το κομμένο δάχτυλο του λαθρομετανάστη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση ΥΕΝΑΝΠ για εξέλιξη διενέργειας Ε.Δ.Ε.


Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αναστάσης Παπαληγούρας, στο περιθώριο της τελετής βράβευσης στελεχών του Λιμενικού Σώματος και κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΥΕΝΑΝΠ, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τα αποτελέσματα της επείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που διέταξε ο ίδιος ο Υπουργός προς διερεύνηση καταγγελίας Αφγανού λαθρομετανάστη για κακοποίηση από άνδρα του Λιμενικού στο λιμάνι της Πάτρας, δήλωσε: «Ελπίζω ότι η Ε.Δ.Ε. θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο καταγγέλλων δηλαδή, μέχρι σήμερα στις 13:30 που υποτίθεται ότι θα εμφανιζόταν στο Λιμεναρχείο, δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με το Λιμεναρχείο της Πάτρας.

Έχω την ελπίδα ότι μόλις το επισκεφθεί, θα υπάρξει πλέον η δυνατότητα να προχωρήσει σε βάθος η έρευνα αυτή.

Θέλω ακριβώς να σημειώσω ότι είναι πράγματι σημαντικό του έργο του Λιμενικού Σώματος και βέβαια δεν μπορεί να αμαυρώνεται από οποιοδήποτε περιστατικό».

Διαβάστε και: Η φωτογραφία σοκάρει - ΕΔΕ για το ακρωτηριασμένο δάχτυλο μετανάστη από λιμενικό στην Πάτρα


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στο ''11880'' !!!

Μήνυμα αναγνώστη


Από: hakis-hakis.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόσκληση διαμαρτυρίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ,ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
Τέλος στην εγκληματικότητα που μας αφανίζει λίγο λίγο
Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Η ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2009 ΩΡΑ : 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
ü ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
ü ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
ü ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτό δεν είναι αντίδραση; Ως πότε θα μας περιπαίζουν;

Μήνυμα αναγνώστη
…….

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εκατοντάδες έως χιλιάδες Παναθηναϊκοί αλλά και άλλοι Αθηναίοι ανεξαρτήτως ομάδας έχουν γεμίσει το FACEBOOK με γκρουπ υπέρ του γηπέδου και εναντίον του Τσίπρα που θεωρούν κυρίως υπεύθυνο για τα εμπόδια στην ανέγερση του γηπέδου και στην διπλή ανάπλαση.
Δείτε μερικά από τα δεκάδες γκρουπ:
……..
Συνεχίζεται…

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΩΡΑ ! ! !


ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 150 ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


ΤΣΙΠΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ..


ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......ΚΥΡΙΕ ΤΣ.... ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


OXI ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΣΕΙΣ!!!


ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!


ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΩΡΑ!!!! ΟΙ 130 Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ...


ΣτΕ ΒΓΑΛΕ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΩΡΑ!!!


ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...


25-01-09 14.30 ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ .ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΩΡΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για Βοτανικό


ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...700 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ....



Εκτός από τις απλές αντιδράσεις και τις καταγγελίες δυστυχώς υπάρχουν και πιο ακραίες περιπτώσεις αλλά απεικονίζουν το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή. Και ρωτώ… αυτό κύριε Τσίπρα δεν είναι λαϊκή αντίδραση;

Τι άλλο θέλετε για να το καταλάβετε;

Ως πότε θα συνεχιστεί το θέατρο του παραλόγου με τις επιτροπές σας και τους "αερομεταφερόμενους" κατοίκους δείγματα μιας θλιβερής μειοψηφίας που έχει κάνει καθημερινότητα την στείρα αντίδραση και τον άκρατο λαϊκισμό;
Ως πότε;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για τα ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 16/1/2009

Τις ραγδαίες μεταβολές που συντελούνται στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέσα από τη σύγκλιση των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας και της ψηφιακής τεχνολογίας, θα εξετάσουν ειδικοί επιστήμονες, πανεπιστημιακοί και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) - Ανδρέας Παπανδρέου.
……….
Συνεχίζεται…

Η ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ που φέρει τον τίτλο «Οι εξελίξεις στο χώρο των μέσων επικοινωνίας: νέα φαινόμενα και κοινωνική δυναμική», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009, και ώρα 09:00-20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στην οδό Ακαδημίας 7, 6ος όροφος.


Έπειτα από την κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων στους τομείς της ραδιοτηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, τη δυναμική εμφάνιση της κινητής τηλεφωνίας και την πολλαπλή επίδραση του διαδικτύου, ο παγκόσμιος χάρτης των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας άλλαξε άρδην, καθορίζοντας εκ νέου τους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των παραδοσιακών δημοσιογραφικών οργανισμών και των ομίλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας.


Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τους ομιλητές της εκδήλωσης στις προοπτικές που διανοίγονται για τη γενιά του facebook και του myspace, με τη διαδραστική επικοινωνία και τη δυνατότητα παραγωγής επικοινωνιακού και ενημερωτικού περιεχομένου που παρέχουν τα νέα τεχνολογικά πολυμέσα.

.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στη σελίδα του ΙΣΤΑΜΕ: www.istame.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η αστυνομία λέει ότι πέταξαν πέτρες και δεν πυροβόλησαν τα γραφεία της ΔΕΗ στο Κορωπί

Όπως είπε στον Αlpha 9,89 ο πρόεδρος των τεχνικών, Βαγγέλης Κατσινής, γύρω στις 11 κατά την αλλαγή της βάρδιας, πέντε τεχνικοί δέχθηκαν τρεις πυροβολισμούς από το εξωτερικό του κτιρίου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Πάντως, η αστυνομία αποδίδει πιθανότατα σε ρίψη πέτρας την τρύπα στη τζαμαρία του Κέντρου Βλαβών της ΔΕΗ, καθώς δεν εντοπίστηκαν κάλυκες, εξωτερικά της κεντρικής εισόδου.
Με τόσους πυροβολισμούς που πέφτουν δεξιά και αριστερά, τι να σκεφτούν οι άνθρωποι...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 20.30 για ένα μόνο λεπτό να σκοτεινιάσει όλη η Ελλάδα

Μήνυμα αναγνώστη
......
Από νωρίς εχθές το απόγευμα χιλιάδες Έλληνες αναγνώστες του ελληνικού διαδικτύου με αφετηρία το group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=45423050661&ref=mf στέλνουν μαζικά μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, μέσω internet, sms, τηλεφωνικώς, από στόμα σε στόμα, ώστε σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 ιανουαρίου στις 20.30 για ένα μόνο λεπτό να σβήσουν όλα τα φώτα.
……
Συνεχίζεται…

Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστινίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων.
Για να αποδείξουμε κυρίως και σε εμάς τους ίδιους ότι ο άνθρωπος δεν είναι υπεξούσιο κανενός!
Ότι δεν μπορεί να αφανίζονται από τον παγκόσμιο χάρτη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές με ένα κλικ.

Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί... να βρέχει επί ημέρες ανθρώπινες σάρκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκρήξεων, για κανένα λόγο. Ότι δεν μπορεί κανείς όποιος κι αν είναι σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει να διατάζει την μαζική εκτέλεση παιδιών σε αυλές, σχολεία, εκκλησιές, φτωχογειτονιές...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Οι Έλληνες έχουμε τεράστια ψυχή και μνήμη και ξέρουμε από αυτά... Ξέρουμε τι θα πει πόλεμος, διωγμός, γενοκτονία, θάνατος!Κι εδώ ακριβώς παρακαλούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη υποστήριξη των Ελλήνων δημοσιογράφων να διαδώσουμε σε όλη την χώρα την πρόθεση μας αυτή. Διότι οι διπλωμάτες, οι πολιτικοί, οι ρασοφόροι και οι γαλονάδες κατάφεραν να πνίξουν έναν ολόκληρο λαό στο αίμα.
ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ
Ξέρουμε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε μέσα απο τις εκπομπές σας, τα δελτία σας, τις ανταποκρίσεις, τις εμφανίσεις σας σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, blogs και όπου αλλού. Μιλήστε και πείτε στο κοινό σας ότι:
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8ΜΙΣΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ.
ΘΡΗΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20.30 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ο ΗΧΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Μάνος Μεϊμαράκης

Δημοσιογράφος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δρόμος στο Βιετνάμ - Βίντεο


Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πυροβόλησαν τα γραφεία της ΔΕΗ στο Κορωπί

Πυροβόλησαν τα γραφεία της ΔΕΗ στο Κορωπί στα οποία βρίσκονταν εργαζόμενοι. Έσπασαν τζάμια αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστκε κανείς.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...