Ειδήσεις

17 Μαΐ 2009

Οι στίχοι του τραγουδιού «Fairytale» του Alexander Rybak που νίκησε στη Eurovision

Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then, but then it's true


I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know what I was doing
When suddenly, we fell apart
Nowadays, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start

I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale, yeah...
Even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προσέκρουσα με το αυτοκίνητό μου σε μεταλλικά αντικείμενα, διάσπαρτα στην Εθνική Οδό. Από πού θα αποζημιωθώ;

Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας, αυτή είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα και την ασφάλεια του αυτοκινητόδρομου.
Το βράδυ της 7ης Απριλίου στο 441χλμ της Ε Ο Θεσσαλονίκης - Αθηνών προσέκρουσα σε ογκώδη μεταλλικά αντικείμενα που ήταν διάσπαρτα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να εκτραπεί το αυτοκίνητό μου χωρίς ευτυχώς να χτυπήσω στις προστατευτικές μπάρες η να με εμβολίσει η νταλίκα που ακολουθούσε.
Σοκαρισμένος ανέφερα το γεγονός στα διόδια Λεπτοκαρυάς γραπτώς, ενώ έβγαλα και ένα σίδερο που ήταν σφηνωμένο στην προστατευτική ποδιά του ρεζερβουάρ.
Την άλλη μέρα διαπίστωσα εκτεταμένες ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ζήτησα με φαξ την αποκατάσταση των ζημιών η οποία εταιρεία όμως χθες απέρριψε το αίτημα μου ως αβάσιμο.
Παρακαλώ πολύ αν θέλετε να σχολιάσετε το γεγονός ότι οι Έλληνες πολίτες όχι μόνο δεν προστατεύονται αλλά και γελοιοποιούνται προσπαθώντας να βρούνε το δίκιο τους θεωρούμενοι ως πιθανοί λωποδύτες και εκβιαστές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η απάντηση της Φεβρωνίας Πατριανάκου στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα"

ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ
Βουλευτής Επικρατείας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 16 Μαΐου 2009

Τα όσα αναγράφει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι ψευδή και συκοφαντικά. Και μόνον η θέση του δημοσιεύματος σε συνδυασμό με τη διατύπωση του τίτλου, συνιστά συκοφαντική δυσφήμηση και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου. Όσον αφορά τα περί «Νομίμου και Ηθικού» θα περιγράψω παρακάτω την δική μου αντίληψη, αλλά θέτω ευθέως και δημόσια το ερώτημα αν είναι νόμιμο και ηθικό να διασύρει μία εφημερίδα, ένα πρόσωπο με ψεύδη και μάλιστα με τόσο προφανείς σκοπιμότητες;

Κατηγορηματικά δηλώνω:
· Η αναφερόμενη ως «εταιρεία της Πατριανάκου» είναι στην πραγματικότητα εταιρεία στην οποία κατείχα ποσοστό 3,4% του μετοχικού κεφαλαίου, και ο σύζυγός μου ποσοστό 4,1%, δηλαδή συνολικά ποσοστό 7,5%. Το οποίο μακράν απέχει από το να συνεπάγεται τον έλεγχο της παραπάνω εταιρείας.
· Υπηρετώντας ηθικούς κώδικες μετά την εκλογή μου στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας (Ιούλιος 2004), παραιτήθηκα από το Δ.Σ. της εταιρείας, θέση την οποία κατείχα από το 1999. Έκτοτε δεν μετείχα σε καμιά απόφαση της διοίκησης της εταιρείας.
· Κανείς δεν δικαιούται επειδή πλέον είμαι πολιτικό πρόσωπο, να συκοφαντεί και πλαστογραφεί την προγενέστερη εικοσαετή ενεργή επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση μου. Άλλωστε η πολιτική εντιμότητα και η συνέπεια δεν αναιρούνται από την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας.
· Τα δήθεν «Ολυμπιακά έργα» ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στα οποία ψευδώς πρωτοσέλιδα αναφέρεται η εφημερίδα, ήταν ένα απορριμματοφόρο όχημα αξίας 95.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ένας κινητός σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων αξίας 193.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τα οποία υπεγράφησαν νομίμως οι συμβάσεις (Ιούνιος 2004). Τα εν λόγω δύο οχήματα παρεδόθησαν εντός των προβλεπομένων προθεσμιών για την προετοιμασία της Ολυμπιακής καθαριότητας και όχι το 2005 όπως επίσης ψευδώς πρωτοσέλιδα αναγράφεται.
· Ο εξοπλισμός ο οποίος παρεδόθη το 2005- όπως προκύπτει από το δημοσιευθέν απόσπασμα του συμφωνητικού- είναι σε υλοποίηση σχετικής συμβάσεως η οποία υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2005, κατόπιν Δημόσιου Διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού. Καλώ την εφημερίδα να δημοσιεύσει την σύμβαση 301/12-1-05 την οποία, κάνοντας χρήση φωτομοντάζ, επικαλείται ότι δήθεν έχω υπογράψει. Γιατί και η αθλιότητα έχει τα όρια της.
· Πριν την εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (Σεπτέμβριος 2007), είχα πωλήσει το σύνολο των μετοχών που κατείχα λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Από τότε, ευθυγραμμιζόμενη τόσο με τις επιταγές του νόμου όσο και με αυτές της δεοντολογίας δεν κατέχω καμία μετοχή οποιασδήποτε εταιρείας. Για λόγους αρχής έχω δηλώσει ότι, για όσο χρονικό διάστημα θα είμαι βουλευτής δεν θα ασκήσω καμία επαγγελματική δραστηριότητα. ·
Εάν η εφημερίδα είχε διάθεση ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού όφειλε προ πάσης δημοσιεύσεως να ζητήσει και να εκθέσει στην εφημερίδα και τη δική μου άποψη και θέση επί του θέματος.
Κατόπιν των ανωτέρω, η εφημερίδα οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια θέση πρωτοσέλιδα και ρητά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου για την προστασία της τιμής μου, της υπόληψης μου και της αξιοπρέπειας μου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στην έβδομη θέη ο Σάκης στη Γιουροβίζιον

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η τελική κατάταξη των τραγουδιών στη Γιουροβίζιον και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νικητής του 54ου διαγωνισμού της Eurovision ήταν ο Alexander Rybak, ο Λευκορώσος που εκπροσώπησε την Νορβηγία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...