Ειδήσεις

17 Απρ 2009

Ευχές copy-paste, αλλά "μούγκα" για τα προβλήματα του Μαλιακού

Από το LamiaNews αντιγράφουμε τις ευχές των βουλευτών της περιοχής:
………
Συνεχίζεται…

Μήνυμα του βουλευτή κ. Σταϊκούρα για το Πάσχα Link

Με ευλάβεια υποκλινόμαστε όλοι στο Θείο Δράμα και στην κορύφωση αυτού με την Ανάσταση του Κυρίου, αντλώντας δύναμη για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής μας. Σε περιόδους κοινωνικής και οικονομικής κρίσης για την παγκόσμια κοινότητα, το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου έρχεται να γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία κάθε συνάνθρωπό μας, συμβολίζοντας, συνάμα, το δρόμο για την ηθική, πνευματική και κοινωνική ανάταση.Εύχομαι σε όλους, υγεία, ευημερία και η λαμπρή γιορτή του Πάσχα να μας φωτίσει όλους για ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Ευχές του βουλευτή Ηλία Καλλιώρα για το Πάσχα Link

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Πάσχα, ο Βουλευτής κ. Ηλίας Καλλιώρας, εύχεται ολόψυχα στις Φθιώτισσες, τους Φθιωτείς και σε όλους τους Έλληνες Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία για όλους.Μέσα από την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ξαναζούμε και πάλι τα πάθη και δεχόμαστε τα πανανθρώπινα μηνύματα της αγάπης και της αλληλεγγύης, η αξία των οποίων παραμένει αναλλοίωτη στους αιώνες.Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις της σημερινής αρνητικής διεθνούς συγκυρίας και να υπερβούμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια, στοχεύοντας: στην ασφάλεια και την ευημερία του πολίτη, την πρόοδο του τόπου και της χώρας και την προστασία όλων των συνανθρώπων μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

Μήνυμα της βουλευτού Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ
Τόνιας Αντωνίου για το Πάσχα Link

«Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. To Πάσχα είναι η πιο λαμπρή γιορτή της Ορθοδοξίας και της παράδοσής μας. Είναι η γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων, είναι η γιορτή για τη νίκη της ζωής απέναντι στο θάνατο. Σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα βρίσκεται στη δίνη μιας μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η οποία έχει φτάσει και στην πατρίδα μας, το αναστάσιμο μήνυμα της ελπίδας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Μέσα σε αυτήν την κρίση έχουμε όλοι μας υποχρέωση να συμβάλουμε για την δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας πιο δίκαιης και πιο ανθρώπινης, σ’ ένα κόσμο ειρήνης και ευημερίας. Το μήνυμα αυτών των ημερών είναι ότι μετά τα πάθη έρχεται η Ανάσταση»

Σχόλιο : Οι βουλευτές του νομού Φθιώτιδας ως γνωστόν είναι πέντε : >εδώ<
Το LamiaNews αναδημοσιεύει τα τρία από τα πέντε μηνύματα, αυτά που προφανώς δημοσιοποιήθηκαν έως τώρα, για τις μέρες αυτές των αργιών.
Αυτό που μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, κατάπληξη θα έλεγα καλύτερα αλλά και δυσφορία είναι το γεγονός της "μούγκας" για το παρόν και το μέλλον του Μαλιακού.
Βέβαια μας λείπουν τα άλλα δύο . . . αλλά και αυτά προφανώς (πιστεύω) ότι θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα του copy-paste. Δυστυχώς η Φθιώτιδα πληρώνει την υπεροχή σε κυβερνητικούς βουλευτές κατά 80% !!! είναι αυτό που ο μέσος πατριώτης μας ΔΕΝ το αντιλαμβάνεται. Είναι μία περιοχή με υπεροχή σε κυβερνητικούς υποστηριχτές, αλλά μειωμένης αρκετά δύναμης (20%) για σωστή αντιπολίτευση (που πρέπει να διαθέτει για έλεγχο ένας νομός). Αυτό το επιβεβαίωσε πανηγυρικά η τελευταία διετία.
Η περίπτωση του πρώην ή (το πιο σωστό) παρολίγον "αντάρτη", Θανάση Γιαννόπουλου είναι χωρίς αντίκρυσμα, γιατί επιδέχονται πολλές εξηγήσεις οι αμφιταλαντευόμενες κινήσεις του να παράξει πολιτικό λόγο. Εκτός των άλλων έχουν διαψευστεί και οι "παρολίγον ανδραγαθίες" του και από τον ίδιο.
Αυτό που θα είχε ο νομός Φθιώτιδας ως φωνή και δύναμη ήταν η φωνή του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς και πάλι για το νομό και ιδιαίτερα για τη περιοχή του Μαλιακού, υπάρχει κάτι που υποθέτω ότι έχει βάση και θα αναφερθώ σε δύο πιθανούς πολύ εύλογους λόγους :
Πρώτον : Η συμπαθέστατη Τόνια από Αθήνα για να πάει Μαλιακό πρέπει να προχωρήσει αρκετά χιλιόμετρα μέχρις εκεί, αν λάβουμε υπόψη και το τόπο καταγωγής της. Βέβαια υπάρχει στην ιστοσελίδα της και το πολιτικό της γραφείο και στη Λαμία ... αλλά η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος . . . και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας παραπέμπει στο δεύτερο πιθανό λόγο:
Δεύτερο : Η συμπαθέστατη Τόνια ποτέ ΔΕΝ μας απέκρυψε την απέχθεια της για τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τις αρχηγικές του ικανότητες. Άρα για να εμπνευστεί για πιο δυναμική αντιπολιτευτική τακτική ίσως χρειάζεται και τα αντίστοιχα κίνητρα που εμπνέει ένα αρεστός αρχηγός μιας παράταξης.
Αν υποθέσουμε ότι στη θέση του ΓΑΠ ήταν ο πληθωρικός Βαγγέλης . . . ίσως η διάθεσή της να ήταν πολύ καλύτερη και η μαχητικότητά της ανάλογη και με το αντίστοιχο απωθημένος της για την ατυχή έκβαση της κίνησης "Μπένι" με το περίφημο "Παρών".Θυμάμαι πολύ καλά ότι τη περίοδο εκείνη ήταν και μαχητικά παρούσα και πολύ καλή διάθεση για αγώνα είχε η ατυχής επιλογή της καλή μας Τόνιας.
Άρα η παραγωγή αντιπολίτευσης στο νομό από το ΠΑΣΟΚ αρκείται σε μια ερώτηση (εδώ)Νομίζω ότι μάλλον κάπως έτσι θα σκέφτεται η καλή μας Τόνια.
Βέβαια πολλοί θα ξεχνούν ότι για να εκλεγεί βουλευτής η καλή μας Τόνια ο ΓΑΠ -είναι από τις αδυναμίες του- ότι κόπηκαν από το ψηφοδέλτιο παπανδρεϊκοί για τα μάτια της Τόνιας.
Είναι επίσης πολλοί που ΔΕΝ ξεχνούν (κατά το σύνδρομο Μητσοτάκη για τα 1ο χρόνια κλπ) και είναι ακόμη πιο πολλοί αυτοί που θα τα θυμηθούν, όλα αυτά, τις επόμενες εκλογές, όταν και όποτε αυτές γίνουν - καλώς να μας έρθουν όσο το δυνατόν συντομότερα.
Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το νομό και εκλέγονται αντιπρόσωποι του κάθε νομού και υπερασπίζονται με κόστος τη εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους.
Τα υπόλοιπα είναι παραπολιτική και λόγια καφενείου κομματαρχών . . .
Πολλοί θα αναρωτηθούν μα τι γράφει ; ο blogger τέτοιες μέρες !!!
Αλήθεια φίλοι μου ΔΕΝ ήθελα να σχολιάσω τα πολιτικά μηνύματα . . . αλλά αναγκάστηκα από αυτή την υποκρισία της πολιτικής των πολιτικών μας. Αλλά νομίζω το έγκλημα του Μαλιακού θα έπρεπε να είναι σημαία και των πέντε βουλευτών μας.
Οι τέσσερις μπορούν αλλά φοβούνται το πολιτικό κόστος της κυβερνώσας παράταξης . . . η πέμπτη (το 20%) το θέλει με βαριά καρδιά . . . και έκανε και μία ερώτηση στη βουλή!!!
Λίγο είναι αυτό ;
Με την συμπάθειά σας αυτά προς το παρόν
Νάσος Ζαγγογιάννης.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/04/lamianews_16.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το laikoyra.blogspot.com σας εύχεται καλό Πάσχα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟIΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το salonica-press.blogspot.com σας εύχεται χρόνια πολλά!


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καλή Ανάσταση από το ourgreektv.blogspot.com


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Επανίδρυση" της Ν.Δ. σκέφτεται ο Καραμανλής;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ισοτιμία», κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προτείνουν στον πρωθυπουργό την επανίδρυση του κόμματος, στην περίπτωση που η κυβέρνηση υποστεί βαριά ήττα στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου.
……….
Συνεχίζεται...

Το σχέδιο προβλέπει αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο πρωθυπουργός να προχωρήσει στην προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου μέσα στο καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει δομή, έμβλημα, ακόμη και όνομα!


Ουσιαστικά, δηλαδή, προτείνουν στον Κώστα Καραμανλή να ακολουθήσει τα χνάρια του θείου του που πήρε την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ) και τη μετέτρεψε σε Νέα Δημοκρατία, το φθινόπωρο του 1974.


Σύμφωνα πάντα με την «Ισοτιμία», ο Κώστας Καραμανλής μελετά σοβαρά την εισήγηση και θα λάβει σύντομα τις τελικές αποφάσεις του.
Το εν λόγω σχέδιο ο πρωθυπουργός το έχει συζητήσει κατ' ιδίαν με μια σειρά έμπιστων συνεργατών του, όπως είναι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς που πολλές φορές ασκεί καθήκοντα άτυπου αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας που επίσης είναι πολύπειρος και η άποψή του μετράει, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης που έχει σημαντικά ερείσματα στη Ρηγίλλης και την κομματική βάση από τότε που ήταν γραμματέας της Ν.Δ., αλλά και ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς που τον τελευταίο καιρό έχει κερδίσει πόντους στο κυβερνητικό στρατόπεδο με τον τρόπο που κινείται.
Εκτιμάται ότι με την αυτή την κίνηση ο πρωθυπουργός θα αιφνιδιάσει τους επίδοξους δελφίνους, αλλά και όσα στελέχη θα θελήσουν να θέσουν άμεσα θέμα ηγεσίας. Στόχος του κ. Καραμανλή είναι να προλάβει γεγονότα ανάλογα με αυτά που συνέβησαν στο ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την εκλογική συντριβή τον Σεπτέμβριο του 2007.


Όπως αναφέρει η «Ισοτιμία», στο πλαίσιο της επανίδρυσης της Ν.Δ. θεωρείται βέβαιο ότι πολλά σημερινά στελέχη, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους έχουν πληγώσει την κυβέρνηση, θα τεθούν στο περιθώριο, ενώ θα επιχειρηθεί να έλθουν στο προσκήνιο αρκετά νέα πρόσωπα που κινούνται εκτός των στενών κομματικών πλαισίων.
Εκτιμάται επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής μετά την επανίδρυση της Ν.Δ. θα προχωρήσει και σε ανασχηματισμό αξιοποιώντας βουλευτές που μέχρι σήμερα ήταν εκτός νυμφώνος εξουσίας.


Από: Ισοτιμία
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=980194

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το σενάριο του «150 συν ένας υπόδικος» θα εξαναγκάσει τον Πρωθυπουργό σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μαζί με τις ευρωεκλογές

Μήνυμα ότι στη μυστική ψηφοφορία για την παραπομπή ή όχι του Αρ. Παυλίδη κρίνεται και η τύχη των πρόωρων εκλογών- στις 7 Ιουνίου, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές- στέλνει το Μαξίμου, μέσα σε κλίμα πανικού για τις πιθανές γαλάζιες διαρροές.
Συνεργάτες του Πρωθυπουργού που μέχρι πρότινος απέκλειαν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο για πρόωρες κάλπες αφήνουν πλέον «παράθυρο» ανοικτό, διαμηνύοντας ότι στην περίπτωση που ο κ. Παυλίδης παραπεμφθεί και επιμείνει να διατηρεί την έδρα του, ο Κ. Καραμανλής θα αναζητήσει διέξοδο με εκλογές.
Το μήνυμα ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να παραμείνει στην κυβέρνηση «με 150 βουλευτές κι έναν υπόδικο» στέλνουν και κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία αναγνωρίζουν ότι στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατούν «συνθήκες αβεβαιότητας» για όσα θα ακολουθήσουν και υποστηρίζουν ότι αυτή την ώρα «δεν ελέγχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα» για την υπόθεση Παυλίδη.
........
Συνεχίζεται...

30 «αντάρτες».
Κορυφαίος υπουργός, μάλιστα, δεν απέκλειε χθες ότι υπέρ της παραπομπής του τέως υπουργού μπορεί να ψηφίσουν έως και 30 γαλάζιοι βουλευτές, βάζοντας σε σκληρή δοκιμασία τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Σε αυτήν την περίπτωση είναι προφανές ότι δεν θα αρκούν για να «καλύψουν» τη διαφορά οι δέκα βουλευτές του ΛΑΟΣ και η κυβέρνηση θα πρέπει να ελπίζει σε διαρροές (κατά της παραπομπής) από το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της παραδοσιακής Αριστεράς, ώστε να μη βρίσκεται στο έλεος ενός βουλευτή που θα είναι αντιμέτωπος πλέον με το Ειδικό Δικαστήριο.Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4512629

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

To grlavrio.blogspot.com σας εύχεται από καρδιάς καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

To grlavrio.blogspot.com σας εύχεται από καρδιάς καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το http://sofoscrete.blogspot.com σας εύχεται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα

Το sofoscrete.blogspot.com σας εύχεται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...