Ειδήσεις

29 Απρ 2009

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

ΛΗΣΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Έσπασε πάλι ο αγωγός του "Φράγματος της Μόρνας" Πιερίας

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Θέσεις των Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μάρκου Μπόλαρη, Γεωργίου Πεταλωτή & Παναγιώτη Ρήγα

Ανέκδοτο για πολύ γέλιο!

Τι γίνεται με το ΙΚΕΑ;;;;;;;;;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνελήφθησαν «μαϊμού» καλόγριες στη Βέροια

Συνελήφθησαν νωρίτερα στη Βέροια τρεις γυναίκες οι οποίες υποδυόμενες τις καλόγριες είχαν μπει στο Νοσοκομείο της πόλης και εκμεταλλευόμενες το θρησκευτικό συναίσθημα ασθενών και των συνοδών τους και την κατάσταση της υγείας τους, τους αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά, πουλώντας εικονίσματα και άλλα αντικείμενα πίστης.

Συνεχίζεται…

Μάλιστα, τις περισσότερες φορές κρατούσαν και τα ρέστα που έπρεπε να δώσουν στους ανυποψίαστους ασθενείς με την αιτιολογία ότι είναι «για το Μοναστήρι, για καλό σκοπό».

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ασθενείς και το φύλακα του Νοσοκομείου κατάφερε και πρόλαβε τις τρεις γυναίκες, ντυμένες ως καλόγριες την ώρα που απομακρυνόταν από το Νοσοκομείο με ταξί.


Από: http://laikoyra.blogspot.com/2009/04/blog-post_5442.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Πέμπτη 30.4.09

Άστατος καιρός προβλέπεται για αύριο στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μόνο στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και στα νότια.

Συνεχίζεται…

Πιο αναλυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες περιμένουμε για αύριο Πέμπτη στην Δυτική και Βόρεια χώρα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με κάποιες αραιές νεφώσεις στα κεντρικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν και τα 6 Βeaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 9 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 13 έως 23 βαθμούς.


Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις λίγο πιο αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 ίσως και 24 βαθμούς.


Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.


Από: http://kairikaxristos.blogspot.com/2009/04/30409.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Αποκλίνουσα συμπεριφορά»... ΚΟΥ ΚΟΥ!

Όπως αναμενόταν, αθωωτικό - κουκουλωτικό το πόρισμα της πλειοψηφίας (Ν.Δ. δηλαδή) για τον Παυλίδη.

"Η πλειοψηφία της Επιτροπής αναγνώρισε στην τελευταία σελίδα του πορίσματος ότι υπάρχει πολιτικό θέμα «αποκλίνουσας συμπεριφοράς» από το επιθυμητό (?), λόγω της μη απομάκρυνσης του στενού συνεργάτη του Αρ.Παυλίδη, κ.Παν.Ζαχαρίου, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση. Πάντως και για τον κ.Ζαχαρίου το «γαλάζιο» πόρισμα κατ' ουσίαν είναι αθωωτικό".


Συνεχίζεται...

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο google με τον όρο "αποκλίνουσα συμπεριφορά", πρώτο πρώτο θα σας βγει το κείμενο της Δρ. Ασπασίας Τσαούση, που μεταξύ άλλων γράφει μέσα:


"Άτομα που εκδηλώνουν αποκλίνουσα ή παραβατική συμπεριφορά (δηλ. παραβατικά άτομα) είναι οι χίπις, οι άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές ή νοητικά νοσήματα, αυτοί που πάσχουν από AIDS, οι αλκοολικοί, οι γυμνιστές, οι ναρκομανείς, οι πανκ, οι αθλητές που ντοπάρονται, οι φονιάδες, οι κλέφτες, οι μαφιόζοι, αυτοί που παραβιάζουν κατά συνήθεια τις ώρες κοινής ησυχίας, όσοι φοράνε σορτσάκια και αθλητικά παπούτσια σ’ έναν γάμο, όσοι γελάνε σε μια κηδεία, κ.ο.κ....


...Ωστόσο τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει γίνει περισσότερο αποδεκτό ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι “ιατρικά προβλήματα” και “διαταραχές” που παρουσιάζουν μεγαλύτερες ομοιότητες με σωματικές ασθένειες..."


Για να καταλάβω δηλαδή.

Βγάλατε τρελό τον Παυλίδη, η προσπαθείτε να τρελάνετε εμάς;


ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!


Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συγκροτήθηκε κίνημα για την Ευρωβουλή - Στόχος το κλείδωμα του ονόματος της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/4/09, στο ιστορικό γραφείο του αείμνηστου Προέδρου της Ενώσεως Κέντρου Γεωργίου Μαύρου, οι: Στέλιος Παπαθεμελής εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Πέτρος Σήρης εκ μέρους των Μακεδονικών Οργανώσεων, Κώστας Ζουράρης, Γιάννης Μαύρος και Γαβριήλ Αβραμίδης, αποφάσισαν να καλέσουν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για τη συγκρότηση ενός πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος που θα αντισταθεί στην κλιμακούμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού και τη συνεχή υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Συνεχίζεται…

Ως πρώτη πολιτική ημερομηνία έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και θα παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής, δήθεν φιλελεύθερης πολιτικής των ευρωπαϊκών ολιγαρχιών και ταυτοχρόνως θα επιδιώξουμε να κλειδώσουμε οριστικά το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

...και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας - Ποιος την... έριξε;

Μήνυμα αναγνώστη


Στο κουπέ ενός τρένου κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονών και μια εικοσάχρονη γκομενάρα με μια σούπερ μίνι φούστα, πολύ προκλητική, χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον.
Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς. Σε κάποια στιγμή το τρένο μπαίνει σε ένα τούνελ και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας... ΦΑΑΑΑΠ!!!!!

Συνεχίζεται…
Σκέφτεται o Έλληνας: Ο άτιμος o Γερμανός βρήκε την ευκαιρία τώρα με το σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή και αυτή του έριξε σφαλιάρα!

Σκέφτεται ο Γερμανός: Ο κωλο-Έλληνας έβαλε χέρι στη μικρή ... κι έφαγα ΕΓΩ τη σφαλιάρα!

Σκέφτεται η γκόμενα: Κάποιος απο αυτούς τους δύο μαλάκες πήγε να μου βάλει χέρι, το έβαλε κατά λάθος στην ΓΡΙΑ και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!! Σκέφτεται και η γριά: Κουφάλα Γερμανέ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΩΣΤAΓΑ!

Δούδης Δημήτρης

Μαθηματικός

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτός είναι ο ιός της γρίπης των χοίρων

Η εικόνα ελήφθη με μικροσκόπιο και την έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπέυθυνοι των Κέντρων για τον Έλεγχο και την Πρόσληψη των Ασθενειών των ΗΠΑ.

Περισσότερα: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκλεψαν τσάντα από ηλικιωμένη

Δυστυχώς οι τσαντάκηδες συνεχίζουν ανενόχλητοι την δράση τους και μέσα σε μία εβδομάδα τρία είναι τα κρούσματα. Αυτή την φορά στο μάτι έβαλαν μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Της επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μάτια των περαστικών. Την ακολούθησαν με μία μαύρη μηχανή και βρίσκοντας την κατάλληλη ευκαιρία της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 1800 ευρώ. Η σπείρα των τσαντάκηδων δεν προκαλεί πονοκέφαλο μόνο στις γυναίκες αλλά και στην αστυνομία που κάνει τα αδύνατα δυνατά για τον εντοπισμό της..........

Γιώργος Κουτσελίνης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σήμερα στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ μπορείτε να παρατηρήσετε τους πλανήτες και τα αστέρια

Ανοιχτή βραδιά για το κοινό της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 και ώρα 20.30, από τον Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Σελήνη: 5 ημερών. Παρατήρηση πλανητών και αστέρων με το τηλεσκόπιο του Εργαστηρίου Αστρονομίας».

........
Συνεχίζεται...
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ μπορείτε να παρατηρήσετε τους πλανήτες και τα αστέρια


Θεσσαλονίκη, 29/04/2009

Ανοιχτή βραδιά για το κοινό της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 και ώρα 20.30, από τον Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Σελήνη: 5 ημερών. Παρατήρηση πλανητών και αστέρων με το τηλεσκόπιο του Εργαστηρίου Αστρονομίας». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Έτους Αστρονομίας 2009.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.30 στο Αστεροσκοπείο του Α.Π.Θ., με την ομιλία του Διευθυντή του Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., Καθηγητή Ιωάννη Σειραδάκη, με θέμα: «Ραδιοαστρονομία». Αμέσως μετά, στις 21:15 θα γίνει παρατήρηση της Σελήνης, του πλανήτη Κρόνου, του νέφους του Ωρίωνα και άλλων αστρονομικών σωμάτων.

Επίσης, σήμερα το βράδυ η ΕΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά από το θόλο του Αστεροσκοπείου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου την εκπομπή «Ανιχνεύσεις» του δημοσιογράφου Παντελή Σαββίδη.

Το 2009 ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Έτος Αστρονομίας από τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση καθώς σηματοδοτεί την τετρακοσιοστή επέτειο της πρώτης αστρονομικής παρατήρησης με τηλεσκόπιο από το Γαλιλαίο (Galileo Galilei). Πριν 400 χρόνια ο Γαλιλαίος, χρησιμοποιώντας το πρώτο αστρονομικό τηλεσκόπιο, έδωσε νέα ώθηση στην κατανόηση του Ηλιακού Συστήματός.

Στόχος του Διεθνούς Έτους Αστρονομίας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τη θέση τους στο Σύμπαν και την επίδραση της Αστρονομίας στην καθημερινή μας ζωή.

Να σημειωθεί ότι η Αστρονομία είναι η επιστήμη που μελετά τις ιδιότητες όλων των σωμάτων του Σύμπαντος. Μελετά τον Ήλιο, τους πλανήτες, τους κομήτες, τα αστέρια, τους γαλαξίες, ακόμα και το ίδιο το Σύμπαν. Μελετά το παρελθόν, το παρόν και προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον του Σύμπαντος, από το μικρόκοσμο μέχρι τον αχανή χώρο που ονομάζουμε «Κόσμο».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Α.Π.Θ., το επόμενο χρονικό διάστημα, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Αστρονομίας.


Μάιος 2009
Σάββατο, 2/5/2009
Νάουσα: Αστροβραδιά στη Σχολή του Αριστοτέλη, στη Νάουσα, Σελήνη: 8 ημερών. Ομιλία του Καθηγητή Γιάννη Σειραδάκη, με θέμα: "Ημέρα – Νύχτα, Χειμώνας - Καλοκαίρι". Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο βραδινό ουρανό με φορητά τηλεσκόπια.

Δευτέρα, 4/5/2009
Λιβαδειά: Ομιλία του Καθηγητή Λουκά Βλάχου με θέμα: "Το Σύμπαν (Δημιουργία, Δομή και Εξέλιξη)’’, Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση.

Δευτέρα, 11/5/2009
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) εκδίδουν μια νέα σειρά γραμματοσήμων με την ευκαιρία του Διεθνούς έτους Αστρονομίας.

Πέμπτη, 28/5/2009
Κεντρική εκδήλωση του Διεθνούς Έτους Αστρονομίας 2009, Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Παρουσίαση των νέων γραμματοσήμων “EUROPA” με αστρονομικό θέμα, από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Συναυλία: Συμπίλημα ασμάτων με θεματολογία από τον έναστρο ουρανό. Εισαγωγή στη θεματολογία από καθηγητές Αστρονομίας. Παρατήρηση του έναστρου ουρανού με τα τηλεσκόπια του Εργαστηρίου Αστρονομίας του Α.Π.Θ. και του Όμιλου Φίλων Αστρονομίας.

Ιούνιος 2009
Σάββατο, 27/6/2009
Αστρονομική βραδιά στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. Σελήνη: 5 ημερών. Προβολή διαφανειών, Έκθεση φωτογραφίας από τον Όμιλο φίλων Αστρονομίας (ΟΦΑ), Ξενάγηση στο Μηχανισμό των Αντικυθήρων από τον Καθηγητή Γιάννη Σειραδάκη, Ξενάγηση στο βραδινό ουρανό με φορητά τηλεσκόπια του ΟΦΑ. Παρατηρήσεις διαττόντων αστέρων (δ-Υδροχόου) με γυμνό οφθαλμό.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόσκληση για έκθεση ζωγραφικής

Τα G-Hotels και η Τέχνη του Επικοινωνείν σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο «Άνοιγμα» της Ελένης Αναστασιάδου, το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 και ώρα 21.30, στην αίθουσα Τέχνης του Pallini Beach Hotel στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events».
….
Συνεχίζεται…

Διάρκεια έκθεσης 2 Μαΐου-15 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας 18.00-24.00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες στο τηλ. 6945045125


ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

«ΑΝΟΙΓΜΑ»

Ένας πόθος φυγής στο παρελθόν που χάθηκε χωρίς επιστροφή. Μια εποχή που η καλλιτέχνης έζησε σε όμορφες γειτονιές. Περιοχές με σπίτια που από αρχιτεκτονικής, αισθητικής και χρωματικής άποψης, ήταν πραγματικά αριστουργήματα. Σπίτια που ήταν τέλεια για να ζήσουν οι άνθρωποι μέσα σε αυτά και προσέφεραν μια πιο ποιοτική διαβίωση. Τα σπίτια με τα ψηλοτάβανα δωμάτια και τα μεγάλα παράθυρα, από τα οποία ο ήλιος «έλουζε» τους εσωτερικούς χώρους όλες τις ώρες της ημέρας μέχρι τη δύση του. Σπίτια που δεν υπάρχουν πια, ολόκληρες εκτάσεις, που «θυσιάστηκαν» στο βωμό της εξέλιξης, του συμφέροντος, του χρήματος και του γρήγορου πλουτισμού. Με αυτόν τον πόθο κάνει ένα «άνοιγμα» η ζωγράφος, φιλοτεχνώντας παλιές πόρτες, ρόπτρα και εσωτερικές αυλές. Με γεωμετρικά σχήματα, χρώματα και γραμμές, θέλει να αποδώσει το ύφος και την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής. Μέσα από τα έργα της πρώτης της ατομικής έκθεσης, θέλει να κρατήσει ζωντανό το παρελθόν για τις νεότερες γενιές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο διαμαρτύρονται για το ορισμό του νοσοκομείου ως νοσοκομείο αναφοράς για την γρίπη των χοίρων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.)

Αθήνα, 28/04/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τον ορισμό του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου ως Νοσοκομείου αναφοράς για τα περιστατικά που προσεβλήθησαν από τη «γρίπη των χοίρων», επισημαίνουμε τα εξής:
……..
Συνεχίζεται…

Η Ομοσπονδία μας έχει εγγράφως ενημερώσει από τις 27/04/2007 τόσο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τη Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας αλλά και την Πολιτική Ηγεσία του ΥΥΚΑ αναφορικά με τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετωπίζει το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα, και συγκεκριμένα η Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ), η οποία δε διαθέτει προσωπικό, και λειτουργεί παράτυπα με το προσωπικό της Β΄ Παθολογικής.


Το νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, καλείται καθημερινά να ανταπεξέλθει στις πολλαπλές ανάγκες των 30 νοσηλευομένων ασθενών της Παθολογικής Κλινικής με αναλογία 2 Νοσηλευτές/βάρδια.


Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Υγείας αποφασίζει το άνοιγμα της ΜΕΛ, προκειμένου να υποδεχθεί τα κρούσματα της γρίπης των χοίρων, χρεώνοντας τα επιπλέον 9 κρεβάτια που διαθέτει η Μονάδα, στο προσωπικό της Παθολογικής.


Η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται από πλήρη προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση μιας πιθανής πανδημίας. Πρώτον, διότι όλοι οι υπεύθυνοι κώφευαν κατά το προηγούμενο διάστημα, όταν εγγράφως τους ενημερώναμε για τις τραγικές ελλείψεις, και δεύτερον, διότι η λειτουργία της ΜΕΛ με το προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, ελλοχεύει τον κίνδυνο διασποράς της νόσου και στους υπόλοιπους ασθενείς του Νοσοκομείου.


Τέλος, θεωρούμε πως σε κάθε περίπτωση την ευθύνη φέρει εξολοκλήρου η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου που έχουν εγκαίρως ενημερωθεί, και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατευθεί η ζωή και η υγεία των συναδέλφων μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου.


Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...