Ειδήσεις

8 Σεπ 2008

Στους ρυθμούς της ΔΕΘ. Ας παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα... Πάμε!

Περισσότερα: http://grbloopers.blogspot.com/2008/09/blog-post_1437.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θάνατος μωρού ενός έτους σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κοριτσάκι ενός έτους έχασε τη ζωή του σε βρεφονηπιακό σταθμό, στα Άνω Πατήσια.
Το κοριτσάκι γευμάτισε στις 12 το μεσημέρι και έπειτα οι υπάλληλοι το έβαλαν να κοιμηθεί. Δύο ώρες μετά, όταν πήγαν να το ξυπνήσουν κατάλαβαν ότι δεν ανάπνεε και κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο το μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν αύριο από τη νεκροτομή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αύξηση 75% στις γόμες από τον Ιούλιο

Μήνυμα αναγνώστη
..........
Μια γόμα, οι υπάλληλοι της Νομαρχίας Πειραιά που κάνουν ελέγχους στα καταστήματα, την αγόραζαν 0,40 ευρώ τον Ιούλιο και στο ίδιο κατάστημα, η ίδια γόμα, τώρα κοστίζει 0,70 ευρώ.
Το άκουσα στο ραδιόφωνο από το νομάρχη Πειραιά και αισθάνθηκα ηλίθιος που δεν πήρα σχολικά στο γιο μου μόλις έκλεισαν τα σχολεία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αρπαγή μωρού. Βοηθείστε να βρεθεί!



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βίντεο με τα συνθήματα των διαδηλωτών της ΔΕΘ - "Δώσε και σε μας οικοπεδάκι... Βουλγαράκηηη, Βουλγαράαακη" και άλλα...

  • ΠΟΥΛΑΤΕ… ΠΟΥΛΑΤΕ…. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ!
  • ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ… ΒΟΥΛΓΑΡΑΑΑΚΗ!
  • ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!
  • ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ AEGEAN ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ… ΧΑΤΖΗΔΑΑΑΚΗ…
  • ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ!
  • ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!
  • Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ!
  • ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ! (ΠΡΟΣ ΜΑΤ)
  • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατάφερε να ληστέψει τράπεζα κρατώντας ένα σπασμένο μπουκάλι!

Μπήκε σε υποκατάστημα της Εθνικής, στην Αγία Βαρβάρα και απειλώντας τον ταμία πήρε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το βίντεο δείχνει την συγκινητική στιγμή που η μητέρα του Ντουζόν αγκαλιάζει τον Κώστα Γρίμπιλα ο οποίος ζει με την καρδιά του γιου της


Δύο εκατομμύρια Αυστραλοί κάθισαν μπροστά στην τηλεόραση για να δουν το 20λεπτο ρεπορτάζ που αφορούσε στη συνάντηση των γονιών του Αυστραλού, Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί θανάσιμα στη Μύκονο, με τους λήπτες των οργάνων του.Τα μάτια όλων δάκρυσαν τη στιγμή που η οικογένεια του άτυχου Ντουζόν συνάντησε και αγκάλιασε τον Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος από τις 2 Αυγούστου ζει με την καρδιά του Αυστραλού.
Το βίντεο δείχνει την συγκινητική στιγμή που η μητέρα του αδικοχαμένου Ντουζόν αγκαλιάζει τον Κώστα Γρίμπιλα. «Για μένα πλέον, η οικογένεια του Ντουζόν είναι και δική μου οικογένεια», είπε ο Κώστας Γρίμπιλας, και πρόσθεσε: «Σε όλη τη μετεγχειρητική περίοδο παρακολουθούσα στην τηλεόραση τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντουζόν. Δεν μπορούσα να χαρώ γι αυτό που μου είχε συμβεί. Ζούσα και εγώ το δράμα της οικογένειας. Θέλω να πω όχι ένα αλλά χίλια «ευχαριστώ» στους γονείς του Ντουζόν. Τους οφείλω τη ζωή μου. Να προσφέρουμε είπε ο Θεός. Το να προσφέρεις όμως τα όργανα του παιδιού σου πρέπει να πονάει πολύ».
Το ρεπορτάζ, είχε γυριστεί στην Ελλάδα, προβλήθηκε από την εκπομπή «60 Minutes» του Καναλιού 9 και έδωσε έμφαση στην απόφαση των γονέων να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους.
Οι γονείς του Ντουζόν είπαν πως ο γιος τους εργάστηκε αρκετά χρόνια για να συγκεντρώσει τα χρήματα για αυτό το ταξίδι, που ήταν το όνειρό του και πως οι ίδιοι τον ενθάρρυναν.
Το ρεπορτάζ αναφέρθηκε στην επίθεση κατά του νεαρού Αυστραλού στη Μύκονο, έδειξαν το σημείο που οι μπράβοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επισημαίνοντας ότι «οι Έλληνες ένιωσαν έκπληξη και ντροπή» για το συμβάν.
…………….
Από: http://www.zougla.gr/
http://sainiss.blogspot.com/2008/09/blog-post_3922.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των σχολικών απαιτήσεων

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» δεν μπορεί να αγνοήσει το πρόβλημα. Γι' αυτό λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, ξεκινάει μία πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των συνεχώς αυξανόμενων σχολικών απαιτήσεων.
Είδη που χρειάζονται τα παιδιά:
΄΄΄΄΄΄
Συνεχίζεται…

Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)
Σχολικές τσάντες
Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)
Ακουαρέλες
Τέμπερες
Μπλοκ ζωγραφικής
Μαρκαδόρους
Ξυλομπογιές
Μολύβια
Στυλό
Γόμες
Ξύστρες
Πινέλα
Παλέτες
Τετράδια μουσικής
Κασετίνες
Ντοσιέ (μικρά και μεγάλα)
Φύλλα ανταλλακτικά
Φακέλους με αυτιά
Χαρτί Α4
Διαφάνειες
Χαρτόνια
Κόλλες γλασέ, βελουτέ, οντουλέ
UHU
Χαρτί μιλιμετρέ
Πλαστελίνες
Διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων
Ετικέτες
Γεωμετρικά όργανα
Ψαλιδάκια

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να νοιώσει κανένα παιδί μειονεκτικά απέναντι στους συμμαθητές τους, να βρεθεί στη δύσκολη θέση να δικαιολογηθεί στο δάσκαλό του που δεν έχει τα απαραίτητα για το μάθημα και το σπουδαιότερο να μην μπορεί να αποδώσει στο μάθημα ανάλογα με τις δυνατότητες του γιατί δεν έχει τα απαιτούμενα. Τα σημεία συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι τα εξής:Αθήνα - Στουρνάρη 16 - Τηλ. 210 3306140

Καρέας - Δάφνης 2 & Λ. Ι. Καρέα - Τηλ. 210 7609550

Νίκαια - Αργυρουπόλεως 9 & Aνω Τζουμαγιάς - Τηλ. 210 4256040

Περιστέρι - Τεμπών - Δημητροκάλη και Δραγούμη 4 - Τηλ. 210 5785820

Μαρούσι - Πανός 25 - Τηλ. 210 8026021

Μελίσσια - Τέρμα Βιτσίου - Τηλ. 210 8040918

Αρχαία Κόρινθος - Θέση «Θέατρο» - Τηλ. 27410 32628

Πάτρα - Σολωμού 121 - Τηλ. 2610 332499

Πύργος - Αραχώβης 3 - Τηλ. 26210 81040

Κέρκυρα - Χαμηλή Μαγουλάδων - Τηλ. 26630 51755

Θεσσαλονίκη - Εγνατίας 82 - Τηλ. 2310 250160

Χαλκίδα - Οινιάτου 7 - Τηλ. 22210 79788

Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 330 6140 Fax. 210 38 43 038,

e-mail: info@hamogelo.gr , www.hamogelo.gr


Περισσότερα: http://zouglapress.blogspot.com/2008/09/blog-post_3754.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Να μην πληρώνουν το «Κτηματόσημο» όσοι κατέχουν υποθηκευμένα ακίνητα σε τράπεζες, λέει η ΕΚΠΟΙΖΩ

Όπως καταγγέλλουν στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. δανειολήπτες καταναλωτές, οι οποίοι κατέχουν υποθηκευμένα ακίνητα σε τράπεζες, οι τελευταίες μετακυλίουν στους ίδιους το τέλος εγγραφής των εμπράγματων δικαιωμάτων τους στο κτηματολόγιο, που από το νόμο υποχρεούνται να καταβάλουν!Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. καταγγέλλει τόσο την παράνομη και καταχρηστική αυτή συμπεριφορά, όσο και την αδιαφορία της Πολιτείας να θέσει ένα τέρμα στις ληστρικές διαθέσεις των τραπεζών.Σαν πρώτο βήμα αντίδρασης, καλούμε όλους τους δανειολήπτες καταναλωτές που διαπιστώνουν τέτοιες παράνομες χρεώσεις, να αρνηθούν να πληρώσουν το τέλος αυτό στις τράπεζες και να διαμαρτυρηθούν εγγράφως στην πρακτική αυτή.
.......

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γερμανικές επικρίσεις στην πολιτική της Αθήνας έναντι των προσφύγων

Το «ανάλγητο πρόσωπο των ελληνικών Αρχών και της ευρωπαϊκής πολιτικής» έναντι προσφύγων που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα σκιαγράφησε για ακόμη μία φορά η γερμανική οργάνωση για τα δικαιώματα των προσφύγων, Ρro Αsyl.
Ελλάδα και ΕΕ δέχθηκαν έντονες επικρίσεις με αφορμή την απονομή του Βραβείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην εκπρόσωπο της Ομάδας Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών, Μαριάννα Τζεφεράκου.
-----------

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το υπουργείο Παιδείας πληρώνει τεράστια ποσά για διαφημίσεις και από την άλλη «κόβει» τα κονδύλια για τη χορήγηση διερμηνέων στους κωφούς φοιτητές

Μήνυμα αναγνώστη
………
Τη στιγμή που το υπουργείο Παιδείας, έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει σε έντυπα και τηλεόραση το κοινοτικό πρόγραμμα «e- εκπαιδευτείτε», προσφέροντας απλόχερα τεράστια πακέτα κρατικών διαφημίσεων σε καναλάρχες και εκδότες... αδιαφορεί για τους κωφούς φοιτητές που σπουδάζουν στα Δημόσια Πανεπιστήμια.
«Κόβει» τα κονδύλια για τη χορήγηση διερμηνέων, οι οποίοι μεταφράζουν στη νοηματική τα όσα λένε οι καθηγητές κατά τη διάρκεια της παράδοσης και οι κωφοί φοιτητές, είτε είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν από την τσέπη τους, τους διερμηνείς, είτε σε περίπτωση οικονομικών δυσκολιών, να παρατήσουν το δικαίωμά τους για μάθηση.

Περισσότερα:
http://prezatv.blogspot.com/2008/09/blog-post_08.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γκρούεφσκι με απογοήτευσες… Άλλο ένα ανίκανο πιόνι στη σκακιέρα των ΗΠΑ

Μήνυμα αναγνώστη
.......

Νέος, φέρελπις, 35άρης, εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά, ένας άνθρωπος που με την πρώτη ματιά υποσχόταν πολλά, για το μέλλον ενός νεοσύστατου κρατιδίου της ευρύτερης περιοχής των Σκοπίων, με προσωρινό όνομα ΠΓΔΜ. Η «παρέα» του στην πολιτική σκηνή, όπως και ο ίδιος άλλωστε, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με τους πολιτικούς που είχαν περάσει αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως βάση, αλλά και να εκτινάξει την νεοσύστατη δημοκρατία και να την τοποθετήσει, ως ευνομούμενο κράτος, στο ίδιο τραπέζι με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.
Παρέλαβε μία υπό ανάπτυξη χώρα, με πολλά προβλήματα…
………..
Συνεχίζεται…
στις υποδομές της, με οικονομία άμεσα εξαρτώμενη από ξένες επενδύσεις και με πάμπολλα προβλήματα στο εσωτερικό κυρίως από μία, ομολογουμένως μεγάλη, μερίδα πολιτών που ήταν Αλβανικής καταγωγής και που απειλούσε την εθνική συνοχή και αυτό καθαυτό το μέλλον του νεοσύστατου κρατιδίου από γεωγραφικής απόψεως, λόγω του ονείρου της «Μεγάλης Αλβανίας» και του επεκτατισμού που αυτόματα συνεπάγεται.


Μαζεύτηκαν νέοι άνθρωποι λοιπόν, δίνοντας ελπίδα, για παραγωγή έργου και δη πολιτικού, τόσο στους κατοίκους της ΠΓΔΜ όσο και στους γειτονικούς λαούς και κυρίως στους Έλληνες. Μία ελπίδα στην οποία όμως δεν ανταποκρίθηκε η νέα γενιά πολιτικών των Σκοπίων, που αντί να επιδιώξουν να αποκτήσουν καλές σχέσεις με την «γειτονιά», αντίθετα, προτίμησαν την πολιτική ρήξη και την σύγκρουση σε εθνικό επίπεδο με όλους τους γειτονικούς λαούς. Δεν επέλεξαν τον δρόμο της εργασίας και της προόδου, αλλά εγκλωβίστηκαν σε μία πολιτική αγχόνη που ονομάζεται εθνικισμός, όντας απρόθυμοι να παράξουν έργο, αλλά προθυμότατοι να υποδουλωθούν σε άνομα συμφέροντα τόσο κατά του λαού των Σκοπίων όσο και για την ευρύτερη περιοχή.


Παρέδωσε ο Γκρούεφσκι και η παρέα του «γη και ύδωρ» σε μυστικές υπηρεσίες, σε πολυεθνικές και σε πρακτικές που συρρικνώνουν ταχύτατα, ελαχιστοποιώντας ή και εκμηδενίζοντας, την κάθε πιθανότητα εισαγωγής της ΠΓΔΜ σε ευρύτερες και ασφαλώς δυνατές οικονομικές αλλά και στρατιωτικές συμμαχίες. Προωθώντας τον άκρατο εθνικισμό τόσο στο εξωτερικό, μέσα από την αδιάλλακτη θέση και στάση στα συνομιλίες με την Ελλάδα σχετικά με το όνομα του νεοσύστατου κρατιδίου, όσο και στο εσωτερικό προπαγανδίζοντας ποικιλοτρόπως τον αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο ζωής μέσω του εθνικισμού (απαγορεύονται οι αγοραπωλησίες χωρίς «πατριωτική απόδειξη πληρωμής», απαγορεύονται οι πινακίδες των καταστημάτων σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πέρα από τη γλώσσα που ο Γκρούεφσκι και ο επιβαλλόμενος εθνικισμός του απαιτούν κ.α.)


Ωσεί κλέφτης ενεφανίσθη ο νεαρός φέρελπις, εξανδραποδίζοντας τόσο τον εαυτό του όσο και τον υπόλοιπο πληθυσμό της ΠΓΔΜ στα συγκεκριμένα συμφέροντα (που σήμερα υπάρχουν ενώ είναι άγνωστο αν θα υπάρχουν και αύριο). Λύπη και μόνο λύπη προξενεί το γεγονός πως ένας λαός άγεται και φέρεται από την εμπαθή, εγωιστική ή προσκυνηματικού χαρακτήρα πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η πολιτική του ηγεσία…


Άραγε, στο πρόσωπο του Γκρούεφσκι δυσφημίσθηκε και εκμηδενίστηκε η οποιαδήποτε προσπάθεια των νέων ανθρώπων να αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα;
Φυσικά όχι! Το ότι ο μικρός Νικολάκης δεν βρέθηκε ικανός να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός μικρού λαού, αλλά λαού, το ότι απέδειξε πως ουσιαστικά προωθήθηκε από κέντρα αποφάσεων τα οποία και λειτουργούν εις βάρος των πραγματικών συμφερόντων των Σκοπίων, το ότι τελικά στάθηκε ανίκανος να ανταπεξέλθει στις επιτακτικές ανάγκες δημιουργίας κλίματος σταθερότητας και ουσιαστικής οικοδόμησης ενός κράτους, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πνευματικής κακομοιριάς και καχεξίας ενός ηγέτη που αποφάσισε να παράγει έργο εις βάρος του λαού, που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει, έναντι αρκετών χρημάτων φυσικά.


Το γεγονός της αναπαραγωγής και διαιώνισης του προβλήματος της ονομασίας, σε σχέση με την Ελλάδα, από μόνο του αποδεικνύει μία μη λογική πολιτική εμμονή η οποία ενδέχεται να έχει ρίζες και στην ψυχολογική απόρριψη που υπάρχει ή που καλλιεργείται σε περιπτώσεις «γενιτσαρισμού».


Και δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό τραγικό παράδειγμα, αν γυρίσει ένας ψύχραιμος παρατηρητής το βλέμμα του και δει προς την Γεωργία, την άλλη μαριονέτα να παίζει με την τύχη ενός ολόκληρου λαού προκειμένου να ικανοποιήσει τα «αφεντικά» του.
Δυστυχώς κύριε Γκρούεφσκι μας απογοήτευσες όλους εμάς τους νέους ανθρώπους (και ιδιαίτερα αυτούς των Σκοπίων) που ελπίσαμε πως θα έδινες μαθήματα πολιτικής δράσης ενός νέου πολιτικού κόσμου, μίας νέας γενιάς ανθρώπων, με άλλα οράματα και ιδανικά…


Δυστυχώς, αποδείχθηκες πως είσαι χαλκός και όχι χρυσός. Και αυτή την απόδειξη την πληρώνουν «πατριωτικά» όλοι οι κάτοικοι των Σκοπίων, για να πληρωθείς εσύ σε δολάρια την εργασία καταστροφής ενός λαού (και όχι έθνους), του λαού των Σκοπίων…




Κωνσταντίνος
http://kostasxan.blogspot.com/2008/09/blog-post_08.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απολύουν πριν την ώρα τους Επαγγελματίες Οπλίτες και προκηρύττουν θέσεις για άλλους

Μήνυμα αναγνώστη
.............

Διαβάστε το ΦΕΚ 699, Γ΄τευχος (http://www.et.gr/download_publication/2008/3/699/pdf/1form.submitted=True&dl:bool=True) με το οποίο έγινε μεγάλος σάλος στην Αλεξανδρούπολη.
Οι περισσότεροι απολυμένοι Επαγγελματίες Οπλίτες είναι παντρεμένοι με παιδιά, δεν ήταν ντόπιοι, νοίκιαζαν σπίτια και τους πέταξαν έξω από την υπηρεσία διότι ήταν «μεγάλοι» σε ηλικία (άνω των 28 οι περισσότεροι)!
Η σύμβασή τους ήταν για επτά έτη και στα πέντε χρόνια τους διώξανε...
Στη σελιδα http://www.army.gr/, (http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2008.pdf), έβαλαν καινούργια προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες.
Αν αυτή είναι καινούργια μέθοδος κατά της ανεργίας, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βοηθείστε να βρεθεί η μικρή Ζαχαρένια

Στις 02/08/2008, η Ζαχαρένια Χατζηνικολάου 3,5 ετών απήχθη από τον πατέρα της, ο οποίος δεν έχει την επιμέλεια της.
Η Ζαχαρένια κατοικούσε στην Κω και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να φύγουν στο εξωτερικό με αλλοδαπή κυρία η οποία έχει ένα παιδί στην ίδια ηλικία.
Η Ζαχαρένια έχει ύψος 1μ. και ζυγίζει 16,5 κιλά.
Η Ζαχαρένια έχει σγουρά σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι το λαιμό και καστανά μάτια. Την ημέρα της αρπαγής φορούσε κόκκινο φόρεμα και κόκκινα πέδιλα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιβατικό αυτοκίνητο η... νεκροφόρα για τη ΔΟΥ Μυτιλήνης!

Στον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Μυτιλήνη, Θωμά Βαναβάκη, η ΔΟΥ του νησιού χρεώνει αναδρομικά τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να επιβάλλονται στα επιβατικά αυτοκίνητα μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις ετών.
Τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνει αφορούν στη νεκροφόρα που χρησιμοποιεί.
Ο κύριος Βαναβάκης υποχρεώνεται να πληρώνει 370 ευρώ κάθε μήνα μέχρι να εξοφλήσει το χρέος του, τα ίδια αντιμετωπίζουν και άλλα γραφεία τελετών σε όλη την Ελλάδα και αν και το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και έναν χρόνο, το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμα διευκρινίσει το θέμα.
.
Από την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διχάζουν οι «Ρομπέν των φτωχών» - «Θα συνεχίσουμε τις επιδρομές στα σούπερ μάρκετ», δηλώνουν

«Είμαστε οι νέοι «Ρομπέν των φτωχών». Δίνουμε δωρεάν τα αγαθά πρώτης ανάγκης σε αυτούς που τα χρειάζονται. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε τις απαλλοτριώσεις των σούπερ μάρκετ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε». Ο 25χρονος Γ. Π. ανήκει στην ομάδα των ατόμων που πρωτολανσάρισαν στην Ελλάδα τις επιδρομές σε σούπερ μάρκετ.
Στις 31 Μαΐου μαζί με μια ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλαν…

Συνεχίζεται…
στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στα Εξάρχεια και φόρτωσαν τρόφιμα σε καροτσάκια, τα οποία μοίρασαν στη συνέχεια σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου. Ακολούθησε η «απαλλοτρίωση», σύμφωνα με τον ορισμό των αναρχικών, των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος και DΙΑ, στις 14 Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ακολούθησε μια ακόμη επιδρομή σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Σμύρνη, ενώ την προηγούμενη Πέμπτη 100 κουκουλοφόροι άδειασαν τα ράφια του σούπερ μάρκετ Μασούτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μοίρασαν τα τρόφιμα σε πολίτες.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη αυτό που κάνουμε. Παππούδες, γιαγιάδες, μητέρες μάς έλεγαν ευχαριστώ που τους δίναμε δωρεάν τυριά, αλλαντικά και κονσέρβες. Δεν βρέθηκε ούτε ένας που να αρνηθεί αυτό που του δίναμε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσουμε», τονίζει ο Γ. Π., που δηλώνει έτοιμος για τη νέα «απαλλοτρίωση». «Επικοινωνιακός συμψηφισμός»


«Με τέτοιου είδους ενέργειες επιχειρείται ένα είδος επικοινωνιακού συμψηφισμού από τον χώρο των αναρχικών. Οι ομάδες των κουκουλοφόρων που κλέβουν τα τρόφιμα από τα ράφια και τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ είναι πιθανόν να έχουν στενή σχέση και με τις ομάδες που σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και πυρπολούν υποκαταστήματα τραπεζών. Όσο παλαιοεπαναστατικό χαρακτήρα και να προσπαθούν να προσδώσουν σε αυτές τις ενέργειες, έχω την άποψη πως δεν πρόκειται για ένα άλλο είδος επαναστατών που δρουν μακριά από τις ομάδες των κουκουλοφόρων όπως τις γνωρίζουμε», λέει στα «ΝΕΑ» η εγκληματολόγος κ. Βάσω Αρτινοπούλου.


Για τον εγκληματολόγο κ. Γιάννη Πανούση ο αναρχικός χώρος επιχειρεί με αυτές τις «απαλλοτριώσεις» των τροφίμων και το μοίρασμά τους στους πολίτες να εξωραΐσει κακώς κείμενα του Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις «απαλλοτριώσεις», όπως αποκαλούν τις κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ και το μοίρασμά τους στον κόσμο, δηλώνουν οι αναρχικοί χώρου και να δημιουργήσει μια εικόνα συμπάθειας στους πολίτες. «Από τη μια επιχειρούν να δώσουν μια άλλη εικόνα ηθικής. Των ανθρώπων που βοηθούν τους συνανθρώπους τους που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν κάποια είδη. Από την άλλη επιχειρούν να πουν πως δεν είμαστε μόνο υπεύθυνοι για το κάψιμο της σημαίας ή των ΑΤΜ, αλλά έχουμε και κοινωνικό πρόσωπο».

«Ήμουν στη λαϊκή και ψώνιζα εκείνη τη στιγμή, όμως στο πάνω σημείο της προς Ολυμπιάδος. Η αντίδραση του κόσμου που κατέφθανε με τα προϊόντα ήταν πάρα πολύ θετική! Όλοι έλεγαν ότι καλά έκαναν και πόσο ακριβή έχει γίνει η ζωή. Μπράβο στα παιδιά και μακάρι να πολλαπλασιαστούν Στο Αμβούργο δραστηριοποιείται η πιο ευφάνταστη ομάδα «Ρομπέν των φτωχών». Τα 30 μέλη της ομάδας ντύνονται με στολές ηρώων από κόμικς και «χτυπάνε» καταστήματα με ακριβά προϊόντα τέτοιες δράσεις!!», γράφει στο indymedia ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες της τελευταίας «απαλλοτρίωσης» στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος στον ίδιο δικτυακό χώρο επισημαίνει: «σχολιάζεται θετικά σήμερα σε χώρους εργασίας και καφενεία της περιοχής. Μου έκανε πολλή εντύπωση με πόσο θετικό τρόπο μιλούσαν για τους αναρχικούς».

«Η οικονομική κρίση που υπάρχει βοηθά ώστε τέτοιες πράξεις να έχουν πέραση στον κόσμο και να αποκτούν και μια ρομαντική διάσταση και ένα λαϊκό έρεισμα. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να λειτουργεί το μοίρασμα των προϊόντων ως άλλοθι για μια παράνομη πράξη», επισημαίνει η κ. Αρτινοπούλου.

«Απαλλοτριώσεις» και στο εξωτερικό

Η «ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ» των σούπερ μάρκετ δεν είναι ελληνική πατέντα. Ομάδες αναρχικών στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία έχουν επανειλημμένα αδειάσει και στη συνέχεια μοιράσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ σε πολίτες. Παρόμοιες πρακτικές αλλά όχι από ομάδες αναρχικών έχουν κατά καιρούς υλοποιηθεί από ομάδες μεταναστών στις ΗΠΑ, συμμορίες στην Αργεντινή και το Μεξικό, αλλά και ακτιβιστές στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην Ιταλία το 2004 το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ της Ρώμης έγινε στόχος 300 αναρχικών οι οποίοι άδειασαν τα ράφια του και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς. Είχε προηγηθεί μόλις σε διάστημα μερικών εβδομάδων το άδειασμα 40 ακόμη σούπερ μάρκετ. Στη Βρετανία ομάδες ακτιβιστών μοιράζουν τρόφιμα σε απόρους τα οποία πετούν στους κάδους απορριμμάτων σούπερ μάρκετ αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από τους καταναλωτές. Η ομάδα των «Ρομπέν» που ξεχωρίζει για την ευρηματικότητά της είναι 30 Γερμανοί οι οποίοι μεταμφιέζονται με στολές ηρώων από κόμικς και στη συνέχεια αδειάζουν ράφια σούπερ μάρκετ. Μάλιστα τους αρέσει να φωτογραφίζονται με τη λεία τους, η οποία προέρχεται συνήθως από σούπερ μάρκετ του Αμβούργου. Η τελευταία τους εμμονή είναι τα καταστήματα ντελικατέσεν διότι, όπως λένε, πουλούν προϊόντα ακριβά για το πορτοφόλι των περισσοτέρων πολιτών και για τον λόγο αυτό τα προσφέρουν δωρεάν ώστε όλοι να μπορούν να γευτούν σπάνιες λιχουδιές!


……………
Από: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=85614

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το χαρτονόμισμα που βλέπετε, διατίθεται στα πλαίσια των κυβερνητικών μέτρων για την ψυχολογική στήριξη των καταναλωτών απέναντι στην ακρίβεια

«Το χαρτονόμισμα διατίθεται στα πλαίσια των κυβερνητικών μέτρων για την ψυχολογική στήριξη των καταναλωτών απέναντι στην ακρίβεια».
«Βοηθήστε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Μην τρώτε για να πέσουν οι τιμές».
Οι φράσεις αποτελούν το περιεχόμενο του ιμιτασιόν υδατογραφήματος στα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που κυκλοφόρησαν στις πορείες του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. «Διανέμεται δωρεάν, όπως και οι υποσχέσεις», μαθαίνω ότι αναφερόταν σε άλλο χαρτονόμισμα, όπου εικονιζόταν ο Κώστας Καραμανλής να χαιρετά μέσα από μια αψίδα.
Η ιδέα είχε την υπογραφή της Νεολαίας Συνασπισμού.
.........
Από την εφημερίδα "Τα Νέα"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιτυχία της κυβέρνησης – Έβαλαν τηλέφωνο σε «ερημίτες»

Ο Κωστής Χατζηδάκης «έσωσε» την ευτυχία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων κτηνοτρόφων. Ο Δ. Μικές και η σύζυγός του είναι οι μοναδικοί κάτοικοι του νησιού Κίναρος, στις άγονες Κυκλάδες, κοντά στην Αμοργό, κι εδώ και λίγες μέρες έχουν τηλεφωνική σύνδεση.
Μέσω του δορυφορικού Internet του ΟΤΕ, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών συνομίλησε για λίγο μαζί τους από το περίπτερο του ΟΤΕ στη ΔΕΘ.
«Πάνω στην ώρα ήρθε η τηλεφωνική σύνδεση, υπουργέ. Ξέρετε, θα λείψω μετρικές μέρες και στενοχωριόμουν που θα αφήσω μόνη της την κυρά, εδώ στην ερημιά», είπε ο Δ. Μικές στον Κ. Χατζηδάκη και εξήγησε ότι θα απουσιάσει από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιατί πρέπει να επισκεφτεί... οδοντογιατρό.
Έτσι, είχε μεγάλη έγνοια τη σύζυγό του που θα μείνει πίσω να φροντίζει τα ζωντανά, ενώ τώρα μπορεί να μιλάει μαζί της όποτε την πεθυμήσει. Ο κ. Μικές ευχαρίστησε τον ΟΤΕ για το «μεγάλο δώρο» που τους έκαναν, ανοίγοντάς τους «ένα παράθυρο επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο».
..
Από: http://www.ethnos.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Ποιος καταστηματάρχης δεν μπορεί να κεράσει έναν καφέ την ημέρα;" ρωτάει ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας

"Ποιος καταστηματάρχης δεν μπορεί να κεράσει έναν καφέ την ημέρα;" είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας, χθες, σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Ήταν η απάντηση του στις διαμαρτυρίες των εκπροσώπων των δυο κλάδων οι οποίοι του ζήτησαν να βρει αυτούς που πραγματικά φοροδιαφεύγουν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόταση Γιάννη Μανώλη για το «Πόθεν έσχες» των βουλευτών

Να δημοσιοποιείται το «Πόθεν έσχες» κάθε βουλευτή πριν εκλεγεί και όλα τα υπόλοιπα, κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του ιδιότητας.
Αν τα «Πόθεν έσχες» δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματά του ως βουλευτής, να το μαθαίνει ο κόσμος από τα ΜΜΕ ο οποίος θα απαντάει με τη δύναμη της ψήφου του, στις επόμενες εκλογές.

Αυτά είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, στην εκπομπή «Καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά.

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...