Ειδήσεις

9 Δεκ 2008

Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα, ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μας.

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Η ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι...
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
…………..
Συνεχίζεται…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!

Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα
ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτές οι νύχτες είναι του Αλέξη

Αυτές οι μέρες ανήκουν στον Αλέξη...

Με το παραπάνω σύνθημα που παραπέμπει στα τελευταία γεγονότα της δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την συμμετοχή όλων των φοιτητικών παρατάξεων, πλην της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα πορεία διαμαρτυρίας των φοιτητών στα πλαίσια του ψηφίσματος της συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

1+1=2

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Εξαιρετικά απλά. 1+1=2. Τόσο απλά.
Αφού καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και τελειώσει αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα, απομένει να δούμε το εξής: Απομένει να δούμε ποιος θα ωφεληθεί. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος θα καρπωθεί τα οφέλη αυτής της «παλλαϊκής», «αυθόρμητης» εξέγερσης.
.............
Περισσότερα: http://kommatoskylo.blogspot.com/2008/12/1-1-2.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελλάδα - Αναρχία ή δημοκρατία;" αναρωτιέται blog στο Sky News"

Περισσότερα: http://blogs.news.sky.com/foreignmatters/
........
Από: http://tvstarnews24.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κλέβουν κινητά από κατεστραμμένο κατάστημα

Εγνατία και Αριστοτέλους, κατάστημα Γερμανός.
Κάηκε!
Παιδιά 7 και 8 ετών έχουν μπει μέσα σήμερα το πρωί και ψάχνουν για κινητά.
Σας τα στέλνω με πλάτη στον φακό.
Τα σχόλια δικά σας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το κράτος δολοφονεί. Όλοι στους δρόμους!

Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Τις τελευταίες μέρες ένα κύμα οργής και αγανάκτησης έχει πλημμυρίσει όλους τους δρόμους της χώρας. Χιλιάδες κόσμου σε όλες τις πόλεις διαδηλώνουν ενάντια στην εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου μαθητή από δύο ειδικούς φρουρούς το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων.
Τα όσα ακούγονται από πλευράς αστυνομίας και κυβέρνησης για «εξοστρακισμό της σφαίρας» και για «τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό» δεν πείθουν κανέναν απολύτως. Τα σώματα «ασφαλείας» στη χώρα μας, άλλωστε, έχουν μακροχρόνια εμπειρία σε τέτοια κατά τα άλλα μεμονωμένα περιστατικά, αφού τα τελευταία 20 χρόνια έχουν καταγραφεί επίσημα πάνω από 15.
.........
Συνεχίζεται...

Ειδικά, το τελευταίο διάστημα τα δείγματα γραφής της αστυνομίας είναι πάρα πολλά. Από τις «ζαρντινιέρες» και τα «πράσινα παπούτσια» μέχρι τις δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ στις μεγαλειώδεις φοιτητικές πορείες των δύο προηγούμενων χρόνων και τους ξυλοδαρμούς μεταναστών, το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των γεγονότων είναι ότι οι υπεύθυνοι ουδέποτε τιμωρούνται, αντίθετα καλύπτονται πολιτικά και ηθικά από το επίσημο κράτος.
Είναι ανάγκη να γίνουν δύο πολύ σημαντικές επισημάνσεις:
Η εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου στο κέντρο της Αθήνας έχει ηθικό αυτουργό και πολιτικό υπεύθυνο. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι αυτή που με την ατιμωρησία των αστυνομικών που δολοφόνησαν στη Λευκίμη, με την ατιμωρησία των δολοφόνων του Ηρακλή Μαραγκάκη, με την ατιμωρησία των αστυνομικών που δολοφόνησαν τον μετανάστη Μοχάμεντ Ασράφ πριν ενάμισι μήνα, με την ατιμωρησία όλων των φαινομένων αστυνομικής αυθαιρεσίας και βαρβαρότητας, όπλισε το χέρι των δύο αστυνομικών – φονιάδων. Η κυβέρνηση έχει ακέραιη την πολιτική ευθύνη.
Η ωμή βία με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών είναι ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται την δημοκρατία και πως στέκεται απέναντι στα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών. Η κυβέρνηση Καραμανλή απέναντι στην δίκαιη οργή και αγανάκτηση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και ειδικά της νεολαίας που βλέπει να της στερούν με κάθε μέσο το μέλλον, απαντά με χιλιάδες δακρυγόνα, με πλαστικές σφαίρες, με ξύλο και συλλήψεις ακόμα και μαθητών.
Ήδη οι καθηγητές πανεπιστημίων έχουν προκηρύξει από την Δευτέρα τριήμερη απεργία. Απεργία επίσης έχει καλέσει και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας ενώ στις περισσότερες σχολές της χώρας οι φοιτητές προσανατολίζονται σε καταλήψεις. Είναι ανάγκη, αυτό το κύμα οργής και αγανάκτησης να συνεχιστεί και να μαζικοποιηθεί ακόμα περισσότερο και τις επόμενες μέρες. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τον εκπαιδευτικό κόσμο και όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες στην πόλη.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9/12 στις 19:00 στο Δημαρχείο και στην πανεργατική πορεία την Τετάρτη 10/12 στις 10:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Επικοινωνήστε μαζί μας: 6979410524,6973657427
http://adioristoirethumnou.blogspot.com/
adioristoirethumnou@gmail.com

adioristoirethumnou.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αποζημιώσεις εξπρές υπόσχονται στους ιδιοκτήτες καταστημάτων που καταστράφηκαν

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποφάσισε σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομίας να προβεί σε καταγραφή των ζημιών των επιχειρήσεων, ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων.
Οι επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση ζημιών που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας του ΕΒΕΑ, http://www.acci.gr/ και να την αποστείλουν στο ΕΒΕΑ είτε μέσω INTERNET (info@acci.gr) είτε μέσω fax στα: 210 36 12 218 και 210 36 16 464, ή να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία σε online φόρμα.
Mπορούν επίσης για κάθε σχετικό θέμα, να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα: 210 36 22 158 , 210 33 82 225, 210 36 25 903.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αν δεν πάρουν στα χέρια τους τα ευρήματα της τοξικολογικής, της βαλιστικής και της ιατροδικαστικής έρευνας δε θα απολογηθούν αύριο οι δυο αστυνομικοί

Αυτό είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο ειδικών φρουρών.
Διαφορετικά θα ζητήσει νέα προθεσμία. Ζητεί μάλιστα από όλους να γίνει σεβαστό από όλους το τεκμήριο της αθωότητας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λένε σήμερα τα ξένα MME για τα επεισόδια

Στον Daily Telegraph ο τίτλος αναφέρει: "Εξεγέρσεις στην Αθήνα. Οι μαθητές είναι έτοιμοι για τέταρτη ημέρα διαδηλώσεων".

Στο κείμενο αναφέρονται τα χθεσινά επεισόδια και η είδηση της κηδείας του νεαρού.
........

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανακοίνωση Συνέλευσης Κατάληψης ΑΣΣΟΕ

Κυριακή 7/12 κι ο υπουργός εσωτερικών στην πρώτη του δήλωση σχετικά με τις εκτεταμένες συγκρούσεις που εξελίσσονταν σε πολλά σημεία του ελλαδικού χώρου από το βράδυ του Σαββάτου για την κρατική δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, διαπιστώνει πως «ο τραγικός θάνατος ενός παιδιού χρησιμοποιείται από κάποιους για τις δικές τους καταστροφικές επιδιώξεις», υποδεικνύοντας τους αναρχικούς - αντιεξουσιαστές.
…….
Συνεχίζεται…


Δευτέρα πρωί κι η κοινωνική οργή συνεχίζει να εξαπλώνεται απ΄ άκρη σ΄ άκρη στην επικράτεια με τους μαθητές να βγαίνουν στο προσκήνιο: πορείες, αποκλεισμοί δρόμων, φωτιές, επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα. Το απόγευμα την σκυτάλη παίρνουν καλεσμένες και αυτοσχέδιες διαδηλώσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σε πολλές πόλεις με επιθέσεις σε κρατικά κτίρια, τράπεζες, πολυκαταστήματα και γνωστές αλυσίδες… Τους γνωστούς «μεροκαματιάρηδες» για τα ΜΜΕ, που μέχρι πριν μια εβδομάδα βέβαια τους κατηγορούσαν για την ακρίβεια και για αισχροκερδείς ανατιμήσεις.
Ο θάνατος του Αλέξη ήρθε να διασταυρωθεί με τους μικρούς καθημερινούς θανάτους της πειθαρχίας, των εντολών, των προστακτικών της εξουσίας, των ολοένα και δυσκολότερων όρων επιβίωσης, του ολοένα εντεινόμενου ελέγχου και καταστολής. Μια εξεγερτική ευαισθησία που μαζί με τη συσσωρευμένη ασφυξία γέννησε το ανεξέλεγκτο με μια πρωτόγνωρη ορμή κατά κρατικών-καπιταλιστικών στόχων-συμβόλων και των δυνάμεων καταστολής, οδηγώντας το πολιτικό σύστημα σε αποσταθεροποίηση.
Κι από την άλλη, μια δημοκρατία αποσαθρωμένη, σε οικονομική κρίση, κοινωνικά απονομιμοποιημένη από μικρά και μεγάλα «σκάνδαλα», με στρατιές φτωχών και αποκλεισμένων να προσπαθεί να αντλήσει την κοινωνική συναίνεση για την πάταξη των ταραχών… Θεατρικές παραστάσεις ευαισθησίας μπροστά στις κάμερες από τον πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δημοσιογράφους και άλλα παράσιτα, με ταυτόχρονες επικλήσεις για την αναγκαιότητα κοινωνικής ειρήνευσης και συμπόρευσης κράτους-κοινωνίας κάτω από την υπόσχεση της «εμβάθυνσης των δημοκρατικών θεσμών».
Ωστόσο, ο περίφημος καταστατικός μύθος της δημοκρατίας, το «κοινωνικό συμβόλαιο», γίνεται στάχτη στους δρόμους της διάχυτης κοινωνικής ανταρσίας των ημερών. Γιʼ αυτό και το καθεστώς επιχειρεί με όλες του τις δυνάμεις να ανασυνταχθεί.
Γιʼ αυτό γίνονται διαρκώς κυβερνητικές και παρακυβερνητικές συσκέψεις και ανακοινώσεις. Γιʼ αυτό τα ΜΜΕ σε εντεταλμένη υπηρεσία ανέλαβαν το γνώριμο ρόλο τους, αυτόν του οργανωμένου ψεύδους και της πρόκλησης φοβικών συνδρόμων, όπως οι ψευδείς αναφορές για εγκλωβισμένους σε κτίρια που δέχτηκαν επίθεση στη χθεσινή συγκρουσιακή πορεία και για αφαίρεση όπλων από οπλοπωλείο. Γιʼ αυτό ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της δημοκρατίας και κατόπιν με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων του κοινοβουλίου. Γιʼ αυτό τα σχολεία με ανακοίνωση του υπουργείου θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι συγκεντρώσεις μαθητών. Γιʼ αυτό η ΓΣΕΕ μετέτρεψε την αυριανή απεργιακή διαδήλωση σε απλή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Γιʼ αυτό οι αριστεροί στυλοβάτες του συστήματος ενώ «κατανοούν» το δίκαιο της κοινωνικής οργής καταδικάζουν τις «ακρότητες» και θέτοντας ζήτημα πτώσης της κυβέρνησης μετατρέπουν την ανταρσία σε απλή διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής, λογική που αναπόδραστα οδηγεί στη συρρίκνωση της κοινωνικής δυναμικής.
Απέναντι στα σενάρια περί επιβολής καθεστώτος εκτάκτου ανάγκης, τις κομματικές συναινέσεις, τους μιντιακούς προασπιστές της τάξης και της ασφάλειας και κάθε καλοθελητή μεσολαβητή…καμιά αναδίπλωση, καμιά ανακωχή. Όλοι στους δρόμους.
Η κατειλημμένη ΑΣΟΕΕ, ως κομμάτι της κοινωνικής-ταξικής ανάφλεξης και σύγκρουσης συνεχίζει να αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο για ενημέρωση και συνδιαμόρφωση συλλογικών δράσεων στο δρόμο, έναν χώρο αναδιοργάνωσης και αυτοοργάνωσης των δυνάμεων μας απέναντι στην κρατική καταστολή, όπως και όλα τα άλλα κατειλημμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Συγκέντρωση, σήμερα Τρίτη 9/12, στις 6:00μμ, στην Κατάληψη της ΑΣΟΕΕ.

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
-ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
-ΕΛ.ΑΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη, αυτές οι νύχτες είναι του Αλέξη.


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΣΟΕΕ 09/12/08

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκαναν πλιάτσικο σε κατεστραμμένο κατάστημα - Βίντεο




Ξημερώματα Δευτέρας. Άνδρας αγνώστων στοιχείων παρατηρεί ότι το κατάστημα πλακιδίων του Δημήτρη Τσουκαλά επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι αφύλαχτο και μπαίνει μέσα.
Δυστυχώς για αυτόν η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος καταγράφει τα πάντα. Ο άγνωστος άνδρας αφαιρεί από το κατάστημα έναν εκτυπωτή και μία καρέκλα γραφείου και διαφεύγει ανενόχλητος. Το αποκλειστικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».
……..
Από: http://www.zougla.gr/news.php?id=16123

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στις 4,8 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση MRB

Πρόθεση ψήφου

ΠΑΣΟΚ: 32,2%,
ΝΔ: 27,4%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,8%
ΚΚΕ: 7,6%
ΛΑΟΣ: 4,3
Οικολόγοι: 3,2%

Παράσταση νίκης

ΠΑΣΟΚ: 50,6%
ΝΔ:29,5%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η εκπομπή που έκαναν οι καταληψίες στο κανάλι "Super B" της Πάτρας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διευθυντές και ταξίαρχοι είναι βολεμένοι στα γραφεία τους, βλέπουν από τις τηλεοράσεις τους τι γίνεται και περιμένουν…

Αποκαλυπτικός ήταν μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Θαρωνιάτης. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει από πλευράς αστυνομίας κανένα σχέδιο εκτόνωσης της κρίσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Οι κύριοι διευθυντές και ταξίαρχοι είναι βολεμένοι στα γραφεία τους και βλέπουν από τις τηλεοράσεις τους τι γίνεται και περιμένουν. Σχέδιο εκτόνωσης δεν υπάρχει".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κλειστά τα σχολεία, ΑΕΙ και ΤΕΙ σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζουν στα Προπύλαια και την Ομόνοια δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ κλειστά είναι τα γυμνάσια και τα λύκεια σε ένδειξη πένθους για το χαμό του 15χρονου.
Σήμερα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί ενώ κλειστά μέχρι αύριο θα παραμείνουν τα ΤΕΙ και Πανεπιστήμια Αθήνας - Πειραιά ενώ η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου αποφάσισε να παραμείνει ανοιχτό το Ιδρυμα για να μην το χρησιμοποιήσουν οι κουκουλοφόροι ως καταφύγιο. Σήμερα απεργούν και οι καθηγητές των ιδιωτικών σχολείων, ενώ η ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως το τέλος του ωραρίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδηλωτές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προτεταμένο πιστόλι 19 ώρες μετά τη δολοφονία!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16.36, την περασμένη Κυριακή, στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως και σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που έβγαλε το πιστόλι, είναι ο επικεφαλής της διμοιρίας που ήταν την ώρα εκείνη στη συγκεκριμένη διασταύρωση.
Άγνοια για το περιστατικό με αστυνομικό με προτεταμένο όπλο που απεικονίζεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.
Η εφημερίδα δημοσίευσε τα παρακάτω:
Συμβολή Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως. Ανδρας των ΕΚΑΜ βγάζει το πιστόλι του και το προτείνει προς την κατεύθυνση των διαδηλωτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον επικεφαλής της διμοιρίας. Προκλητικά παιχνίδια με τη φωτιά, την ώρα που η πόλη πολιορκείται. Μια λάθος κίνηση, μια συμπλοκή, ένας ακόμα νεκρός; Καμία πίεση, καμία απειλή δεν το δικαιολογεί. Ολα αυτά συνιστούν προσβολή για μια Αστυνομία που βάλλεται. Που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

176 προσαγωγές από τις οποίες οι 87 είναι συλλήψεις

Έως τώρα, 176 προσαγωγές από τις οποίες οι 87 είναι συλλήψεις...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...