Ειδήσεις

2 Δεκ 2008

Σκληρό πορνό σήμερα στην Εξεταστική...

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!
- Μαγγίνας καρφώνει Τσιτουρίδη και Παναγιωτόπουλο για το ολυμπιακό ακίνητο.
- Τσιτουρίδης και Παναγιωτόπουλος καρφώνουν Μαγγίνα.
- Κοντός καρφώνει Δούκα και Μπασιάκο.
- Βουλγαράκης καρφώνει όλους τους υπόλοιπους.
Αρνούμαι να ανεβάσω video από τα σημερινά δελτία γιατί υπάρχουν και παιδιά κάτω των 18 που μας βλέπουν.
Θα υπενθυμίσω όμως το video που πλέον έχει λάβει το χαρακτήρα του all-time classic.
Κάτι σαν την πρώτη «Εμμανουέλα». Από εκεί άρχισαν όλα.
Έτσι, για να τους θυμόμαστε...

http://www.youtube.com/watch?v=iR__f88ijwE

Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια πρόσφατη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη

Μήνυμα αναγνώστη

...........
Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αυτήν τη συνέντευξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Συνέντευξη στην Αστερόπη Λαζαρίδου
Κυριακή 4 Μαΐου 2008
Από «Το Βήμα»

«Όπως καταλαβαίνεις, σε παίρνω εκ του πονηρού... Σε θέλω για κάτι...» ακούστηκε η φωνή του Νίκου Μαστοράκη. «Δέχομαι!» απάντησε ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης χωρίς δεύτερη σκέψη. «Μα, να μη σου πω πρώτα περί τίνος πρόκειται;» ρώτησε ο σκηνοθέτης σαστισμένος. «Όχι, πες μου απλά πού υπογράφω!» του είπε ο ηθοποιός. «Εντάξει, αλλά για την Ιστορία θα σου πω ότι θέλω να πρωταγωνιστήσεις στο "Ξύπνημα της Ανοιξης" του Βέντεκιντ τον χειμώνα στο Εθνικό» επέμεινε εκείνος, αφήνοντάς τον εκστασιασμένο μέσα στο κοστούμι εποχής που φορούσε για τις ανάγκες της ταινίας «Σκλάβοι στα δεσμά τους», την οποία σκηνοθέτησε ο Τώνης Λυκουρέσης και θα προβληθεί τον προσεχή Οκτώβριο. Δεν είναι λίγο να μαθαίνεις ότι θα παίξεις σε ένα από τα πιο αγαπημένα σου έργα, που ανακάλυψες όταν αποφοιτούσες από τη Σχολή του Εθνικού (2000). Όπως καθόλου λίγο δεν είναι ότι θα συνεργαστείς σε αυτό με τον σκηνοθέτη που σου έβγαλε τον καλύτερό σου εαυτό στο «Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη. Τότε που ο Κωνσταντίνος υποδυόταν τόσο μοναδικά τον «Λευτέρη», ένα παιδί με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο, ώστε τρεις ψυχίατροι τον ρώτησαν αν υπάρχει ιστορικό ψυχοπαθολογίας στην οικογένειά του...
.....
Συνεχίζεται...

«Ακόμη και σε... γερμανική πορνοταινία να μου ζητούσε να παίξω ο Νίκος, θα το έκανα» λέει και μοιάζει να μην αστειεύεται. Τελικά ο σκηνοθέτης θα εξαργυρώσει την εμπιστοσύνη που κέρδισε στον... λιγότερο προκλητικό ρόλο του «Μέλχιορ», «ενός παιδιού πιο ώριμου από την ηλικία του, που, ενώ κουβαλά όλους τους προβληματισμούς που έχει η πρώτη εφηβεία, έχει ταυτόχρονα ένα μυαλό που τρέχει να καταγράψει περισσότερα». Οσο για τη μεγάλη οθόνη, του επεφύλασσε τον ρόλο-alter ego του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, αφού οι μελετητές του συγγραφέα βρίσκουν πολλά κοινά στοιχεία με τον Άλκη Σωζόμενο, έναν από τους πρώτους σοσιαλιστές σε μια περίοδο κατάρρευσης των αστικών τάξεων.


Κι αν οι τεχνικές του κινηματογράφου τον γοητεύουν, η προχειρότητα της τηλεόρασης τον πονοκεφαλιάζει: «Εκεί παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος να βγει ένα πράγμα φασόν. Επειδή σπανίως υπάρχει χρόνος για πρόβες, μοιραία παίζεις με τις ευκολίες σου: τώρα θα κάνω τον κακό, άρα θα βάλω το βλέμμα νούμερο 5 και το χαμόγελο νούμερο 3, που θα το συνδυάσω με το σηκωμένο φρύδι νούμερο 1». Εφέτος πάντως κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσα σε δύο επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» (Alpha), υποδυόμενος για μία ακόμη φορά ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τόσο πειστικός ώστε την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων η κομμώτρια του σίριαλ φοβόταν να τον πλησιάσει: «Για μένα είναι σαν παιχνίδι. Μπορεί να μοιάζει τρομακτικό, αλλά εγώ το προσεγγίζω με τη χαρά ενός ανθρώπου ο οποίος ξαφνικά ακούει το αγαπημένο του τραγούδι και σηκώνεται να το χορέψει».


Αν και τον περασμένο Αύγουστο έκλεισε τα 30, πολλοί επιμένουν να τον κατατάσσουν στους «ανερχόμενους»: «Στην Ελλάδα ώσπου να ασπρίσεις, ως τα 40-45 σου δηλαδή, θεωρείσαι "ανερχόμενος" και "πρωτοεμφανιζόμενος". Κάποια στιγμή το είχα διαβάσει για τον Αιμίλιο Χειλάκη που είμαστε και φίλοι και έβαλα τα γέλια. Ελεγα "μα για πόσα χρόνια ακόμη θα ανέρχεται αυτός ο άνθρωπος; Έχει βρει το κεφάλι του στο ταβάνι..."».
Από την εποχή που έκανε το θεατρικό «μπαμ» ως «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ», ο επιθετικός προσδιορισμός του τίτλου δεν αποχωρίζεται το όνομά του. Τότε έπιανε τον εαυτό του να προσπαθεί να αποδείξει πράγματα. Οσο περνάει ο καιρός, «δεν υπάρχει η ίδια αγωνία ενός μικρού παιδιού που κοιτάζει τον άλλον στα μάτια και περιμένει επιβράβευση για το αν έκανε καλά το σχεδιάκι του». Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα γινόταν μουσικός. Παίζει κιθάρα στους Rockin' Bones (συχνάζουν και στο myspace. com/bonesonfire) βρίσκοντας στους πανκ ήχους τους «μια άλλου τύπου αδρεναλίνη». Αυτή η ροκ διάθεση σφραγίζει και τη στάση του απέναντι σε όλα. Σε έναν χώρο όπως το θέατρο, στον οποίο δεν είναι λίγα τα κρούσματα σκηνοθετών-ηγεμόνων που υποβιβάζουν τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της πρόβας, ο ίδιος ξέρει πώς θα αντιδρούσε: «Τις δύο πρώτες φορές θα προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι αυτός ο τρόπος αφενός δεν με αντιπροσωπεύει, αφετέρου δεν βοηθά τη διαδικασία της πρόβας. Και αν συνέβαινε για τρίτη φορά, θα πήγαινα για τσιγάρα και θα γινόμουν καπνός».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης - Βιογραφικό

Σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα επί της συμβολής των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος, ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς, ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, 31 ετών.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.
Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του έργου «Το Ξύπνημα της Ανοιξης» του Φρανκ Βέντεκτιτ, που ανεβάζει η Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.
«Σύσσωμο το Εθνικό Θέατρο πενθεί για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Θέατρο, γνωστοποιώντας παράλληλα πως οι παραστάσεις του έργου «Το ξύπνημα της άνοιξης», ακυρώνονται μέχρι τουλάχιστον και την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για τον χρόνο επανέναρξής τους.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Τελείωσε την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 2000.

Έχει συμμετάσχει στις εξής παραστάσεις:
- Π. Μάρμπερ: Ο Δον Ζουάν στο Σόχο, σκην.: Κ. Μαρκουλάκης, Θέατρο Χώρα, 2007-2008.

- Φ. Ντοστογιέφσκι: Δαίμονες και Δαιμονισμένοι, σκην.: Μάγια Λυμπεροπούλου, Φεστιβάλ Αθηνών, 2007.
- Ουίλλιαμ Σαίξπηρ: Οθέλλος, σκην.: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2006.

- Βασίλης Κατσικονούρης: Το γάλα, σκην.: Νίκος Μαστοράκης, Εθνικό Θέατρο, 2006 & 2007.

- Τζον Κάμερον Μίτσελ: Hedwig and the angry inch, σκην.: Εβελίνα Παπούλια, Club 22, 2006

- Γκαίτε: Clavigo, σκην.: Γιάννης Χουβαρδάς, Θέατρο Αμόρε, 2005.

- Λούκας Μπέρφους: Τέσσερις Εικόνες Αγάπης, σκην: Γιάννης Μόσχος, Θέατρο Αμόρε, 2004-2005.

- Πατρίτσια Χάισμιθ: Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ, Διασκευή: Φίλις Νέιτζι, σκην.: Βασίλης Μυριανθόπουλος, Θέατρο Επί Κολωνώ, 2003-2004.

- Σαμ Σέπαρντ: Το δόντι του εγκλήματος, σκην.: Μαριτίνα Πάσσαρη, Κ.Θ.Β. Ε. 2002-2003.

- Ευριπίδης: Ηρακλής, σκην.: Αντρέι Σερμπάν, Κ.Θ.Β.Ε., 2002.

- Χειμωνιάτικο ταξίδι, Σύλληψη – σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος: Κ.Θ.Β.Ε., 2002-2003

- Αλεξάντρ Μπρεφφόρ – Μαργκερίτ Μονό: Γλυκιά μου Ίρμα, σκην.: Πέρης Μιχαηλίδης, Κ.Θ.Β. Ε. 2001-2002.

Έλαβε μέρος στην κινηματογραφική ταινία Ο καλύτερος μου φίλος σε σκηνοθεσία Γ. Λάνθιμου (2001) και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές: Πάλι από την αρχή (2006), Mωβ-Ροζ (2005) Έτσι ξαφνικά ( 2004), Σχεδόν ποτέ (2003) Βαθύ κόκκινο (2001).

Τιμήθηκε με Α’ βραβείο ανδρικής ερμηνείας από το περιοδικό «Αθηνόραμα» για την παράσταση Το γάλα που παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Η τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του έργου Το ξύπνημα της άνοιξης του ΦρανΚ Βέντεκιντ σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη στο Εθνικό Θέατρο.


Από: http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1599924

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπαν Μαγγίνας και Τσιτουρίδης στην Εξεταστική Επιτροπή

Αιχμές κατά των προκατόχων του, υπουργών Απασχόλησης Πάνου Παναγιωτόπουλου και Σάββα Τσιτουρίδη άφησε ο Βασίλης Μαγγίνας στην κατάθεσή του.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Σάββα Τσιτουρίδη, ο οποίος καταθέτοντας υποστήριξε ότι η διαδικασία για τη μεταφορά ήταν ανοιχτή παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τόσο από τις αντιδράσεις υπαλλήλων όσο και από τις κακοτεχνίες, ενώ αναφορικά με τους ανταλλαγές της Βιστωνίδας με τα φιλέτα δήλωσε ότι ο ίδιος δεν είχε αρμοδιότητα.
Αποκάλυψε δε, ότι η Μονή Βατοπεδίου τον προσέγγισε ζητώντας την παραχώρηση κτηρίου για να στεγάσει ίδρυμα, ενώ ήταν σε εκκρεμότητα η υπόθεση του ολυμπιακού φιλέτου στους Θρακομακεδόνες.
………
Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=33491

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι κατέθεσε ο Χρήστος Τελίδης στην Εξεταστική Επιτροπή

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Έθνος» Χρήστος Τελίδης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή, είπε ότι «όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Θανάσης Ξυνίδης, υπάρχει άμεση εμπλοκή του υπουργού Επικρατείας Θόδωρου Ρουσόπουλου.
.....
Συνεχίζεται...

Σε μια από τις επαφές που είχαν φορείς της περιοχής με τον κ. Ρουσόπουλο, εκείνος εμφανίσθηκε αδιάλλακτος και τους δήλωσε κατηγορηματικά, ότι είναι παιδί του Αγίου Όρους και ότι θα δώσει την έκταση εκεί ή κάπου αλλού, αν υπάρξουν αντιδράσεις για το Πόρτο Λάγος».
………..
Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=33491

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Έδωσε» υπουργούς ο Γιάννης Βαρδάκος, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔ

Ο Νομικός Σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Ιωάννης Βαρδάκος που συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΚΕΔ, καταθέτοντας ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής κατονόμασε για πρώτη φορά τους κ.κ. Δούκα και Μπασιάκο, ως τους υπουργούς που έδωσαν τις εντολές για τις ανταλλαγή ακινήτων μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου.
………..
Συνεχίζεται…

Ερωτηθείς από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπαγεωργίου πώς άρχισε η ΚΕΔ να υλοποιεί αυτές τις ανταλλαγές, απάντησε ότι «είχε εντολή και ήταν όργανο, που έπρεπε να εκτελεί».
Σε ερώτηση από ποιον είχε εντολή η ΚΕΔ, απάντησε «από τους υπουργούς» και ερωτηθείς από ποιους υπουργούς, απάντησε ξεκάθαρα «από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπασιάκο και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Δούκα».

Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=33491

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Δημήτρης Ρίζος στην Εξεταστική Επιτροπή

Σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη, αν επιβεβαιώνει, ότι συντόνιζε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος την όλη ιστορία, απάντησε κατηγορηματικά: «Το επιβεβαιώνω και το επαναλαμβάνω. Έχω την τύχη να δέχομαι στο γραφείο μου αρκετά πολιτικά στελέχη όλων σχεδόν των κομμάτων και βέβαια περισσότερο τους "φίλους-υπουργούς" της σημερινής κυβέρνησης. Σας διαβεβαιώ, ότι οι ίδιοι μου το επιβεβαίωσαν αυτό. Μερικοί εκ των οποίων είχαν δεχθεί και τηλεφωνήματα».
Ερωτηθείς αν τα τηλεφωνήματα αυτά ήταν από τον κ. Ρουσόπουλο, απάντησε «μάλιστα».
Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε υπονοούμενα και για οικονομικά οφέλη, λέγοντας ότι «υπήρχαν δύο πολιτικοί εγκέφαλοι. Ήταν οι άνθρωποί τους ο Εφραίμ και ο Αρσένιος και μπορεί να είχαν - δεν ξέρω να το πω, γιατί δεν έχω αποδείξεις - και οικονομικά οφέλη».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο Γιώργος Βουλγαράκης στην Εξεταστική Επιτροπή

«Δεν είχα καμία εμπλοκή και συμμετοχή στην υπόθεση των ανταλλαγών» κατέθεσε ο Γιώργος Βουλγαράκης στην Εξεταστική Επιτροπή, τονίζοντας με νόημα ότι άλλα ήταν τα υπουργεία που είχαν τη διαχείριση των φιλέτων που δόθηκαν στον Εφραίμ.
Όσον αφορά στην παραχώρηση του δάσους της Ουρανούπολης υποστήριξε ότι ακόμη κι αν υπήρχε σε αυτό αρχαιολογικός χώρος δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τη μεταβίβαση του, ενώ υπερασπίστηκε τη σύζυγο του Κατερίνα Πελέκη, συμβολαιογράφο των 31 από τα 33 συμβόλαια των ανταλλαγών.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης.

Ο 31χρονος ετών ηθοποιός έχασε τη ζωή του, όταν η μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.
Παρά το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και εξέπνευσε λίγο αργότερα.
Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το ξύπνημα της Άνοιξης», του Εθνικού Θεάτρου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οδοντοφρένεια!



Μετά από λαϊκή απαίτηση και χιλιάδες (περίπου) e-mail σας παραθέτουμε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής Οδοντοφρένειας.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς Α-συμπτωματική.
Απολαύστε υπεύθυνα…

Από: http://odontofreneia.wordpress.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δώρα εμπειρίας - Επειδή μπορεί να μη βρίσκετε τι δώρα να κάνετε...

Βαρεθήκατε να κάνετε και να παίρνετε τα ίδια και τα ίδια δώρα; Χαρίστε ένα Δώρο Εμπειρίας από το days4u.

Ανάμεσα στα δεκάδες Δώρα Εμπειρίας που προσφέρει το Days4u, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για όλες τις περιστάσεις και για όλους τους ανθρώπους:
Μία ρομαντική βόλτα με αερόστατο για 2 για την επέτειό σας…
Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε spa για την εργασιομανή φίλη σας…
Μία ημέρα οδήγησης αγωνιστικού rally αυτοκινήτου για τον φανατικό οδηγό φίλο σας…
Ένα απόγευμα γαστρονομίας με γευσιγνωσία κρασιού για τους πιο εκλεπτυσμένους και απαιτητικούς…
Μία ημέρα paintball για την παρέα…
Μία ημέρα χαλάρωσης και περιποίησης σε υπερπολυτελές spa για τη μέλλουσα νύφη…
…και αμέτρητες άλλες εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αγαπητοί συγκάτοικοι...

Μήνυμα αναγνώστη
.......
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

1)ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.(ΟΧΙ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ…)
2)ΜΙΣΗΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
3)ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ
4)Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
5)Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ
6)ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.
……
Συνεχίζεται…
7)ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟ Η...ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ...

8)ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΕΝΑΝ ΛΑΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..

9)ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΜΝΗΣΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ.

10)ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ.

11)ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.

12) ΦΤΟΥ, ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ." ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ε?

13)ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΝΤΕΝΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ...

14)ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ..

15)ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ.

16)ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ...

17)Η ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..

18)Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

19)Η ΜΑΣΚΑ ΜΑΣ, ΠΑΛΙΩΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ...

20)ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ. ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ...ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ...

21)ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ-LINE ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..

22)ΣΣΣΣΣΣΣΣ!! ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠ` ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ...ΣΚΕΨΟΥ..
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΜΑΣ

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ` ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ..
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?
Κ.ΒΑΡΝΑΛΗΣ
DAVE(ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2008)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι διαλαλεί ο μικροπωλητής;

Ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις τριγύρω σου:

την καθημερινότητα των χυδαίων παραστάσεων, των ανυπόληπτων δημοκόπων και των απαθών θεατών.
- το πρωί αφιερώνεται στην ¨δήθεν¨ ενημέρωση των "γνωστικών¨ σχολιαστών!
(να τη χαίρεστε, μονάχα σε μένα μη μου πείτε πως να σκεφτώ)
- το μεσημέρι αφιερώνεται στη λαγνεία των ψυχών και των σωμάτων!
(να τη χαίρεστε κι αυτή, μονάχα μακριά από μένα)
- το βράδυ αφιερώνεται στην προπαγάνδα των μισαλλόδοξων χειραγωγών της γνώμης και της αισθητικής μου.
( πλεονάκις επολέμησάν με, εκ της νεότητός μου και γαρ ουκ ηδυνήθησάν μοι)
………
Συνεχίζεται…

Η καταστροφή της ψυχής των Ελλήνων που είχε προαναγγείλει ο ευήθης δρ. Κίσσινγκερ συνετελέσθη
Ο ευνουχισμός της ψυχής των ανθρώπων μας είναι στο ανώτατο όριο.
-για το AIDS παίζουν μπάσκετ οι βουλευτές για να περάσουνε καλά,
-για τη φτώχεια, δίνουν 28 δις ευρώ στους τραπεζίτες,
-για τους ληστές, αφαιρούν τα πιστόλια από την αστυνομία
-για το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα, τους το παίρνουν οι διαιτητές,
-για τα νοσοκομεία, βάζουν άσχετους νεκροθάφτες γιατρούς
-στα δικαστήρια στήνουν το παραδικαστικό
-στα ταμεία μοιράζονται τα λεφτά μας σε ομόλογα
-την πατρίδα την βούλιαξαν σ΄ένα βράχο στα Ίμια
-τη θρησκεία τη ξέσκισαν στο Βατοπέδι
-τα σχολεία τα χαντάκωσαν στην άγνοιά τους και την αγραμματοσύνη.
-κούρσεψαν την ύπαιθρο, στέγνωσαν τα χωράφια και σκότωσαν τους αγρότες.
-βούλιαξαν τα καράβια, τα νησιά μείναν στη μοναξιά τους.
-κάψανε τη Πελοπόννησο και αγόρασαν προς 30 αργύρια την οργή τους
-γέμισαν με αδερφές τα σπίτια μας μπαίνοντας απ' τη τηλεόραση.
-όταν γλεντούν, μας βάζουν και τους παρακολουθούμε...
φτάνει πια! όπου τους βρείτε, βαράτε τους!

Από εδώ, από μένα μπορείτε να προμηθευτείτε τα αυγά και τς ντομάτες!
Δεν είναι βιολογικά όμως κάνουν για τη δουλειά μας!

(πλανόδιος μικροπωλητής λαϊκής αγοράς της Θεσσαλονίκης, διαλαλώντας το εμπόρευμά του!)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...