Ειδήσεις

21 Ιουν 2008

Γυαλιά καρφιά έκαναν δεκαπέντε κουκουλοφόροι ένα σταθμευμένο περιπολικό στο κέντρο του Ηρακλείου

Ο επικεφαλής αξιωματικός και ο οδηγός του περιπολικού στάθμευσαν το περιπολικό προκειμένου ο ένας να πάρει το αλκοόμετρο από την υπηρεσία του για να κάνει αλκοτέστ και ο δεύτερος προχώρησε για να κάνει σύσταση σε δυο οδηγούς δικύκλων να μην παρκάρουν στο πεζόδρομο. Εκείνη την ώρα βγήκαν από διπλανούς δρόμους δεκαπέντε άτομα φορώντας κουκούλες, με λοστούς και σιδερογροθιές στα χέρια και άρχισαν να διαλύουν το περιπολικό.
Έντρομος ο ένας αστυνομικός στη θέα του βανδαλισμού κάλεσε τους συναδέλφους να συνδράμουν.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα δυνάμεις της αστυνομίας, ωστόσο οι κουκουλοφόροι πρόλαβαν να ξεφύγουν.
......
Ελένη Κορίνη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου επικαλείται έλλειψη γιατρών δεν αξιοποιεί όμως τους γιατρούς του «Άγιος Ανδρέας» που εκκενώθηκε μετά το σεισμό

Προβλήματα διαπιστώνονται στον τρόπο λειτουργίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, μετά την εκκένωση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.
Το νοσοκομείο του Ρίου εφημερεύει πλέον καθημερινά, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα περιστατικά, γεγονός που έχει φέρει τα πάνω-κάτω, τόσο στις βάρδιες του νοσηλευτικού, όσο και του ιατρικού προσωπικού.
Την ίδια ώρα, το προσωπικό (γιατροί και νοσηλευτές) του «Άγιος Ανδρέας» καταγγέλλουν ότι μεταφέρονται κατά το δοκούν προς διαφορετικά νοσοκομεία (νοσοκομείο Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ρίου).
…………
Συνεχίζεται

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Πετρόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αναφέρει ότι το ιατρικό προσωπικό έχει διασπαστεί, διότι οι μεν γιατροί του Νοσοκομείου του Ρίου είναι Πανεπιστημιακοί γιατροί, ενώ οι γιατροί του «Άγιος Ανδρέας» είναι γιατροί του Ε.Σ.Υ.
Από την άλλη μεριά, ο κύριος Γιώργος Βλαχάκης, πρόεδρος σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου του Ρίου υποστηρίζει οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων δε λένε να καταλάβουν ότι πρωταρχικό κριτήριο για τη διευθέτηση της κρίσης είναι το συμφέρον των ασθενών και όχι το προσωπικό τους και πως πρέπει να αφήσουν άπαντες κατά μέρος τις ιδιοτέλειες και τα πελατειακά συμφέροντα.
Ο κύριος Βλαχάκης προσθέτει ότι τα νοσοκομεία δεν είναι «τσιφλίκια» των διοικήσεων, έτσι ώστε να θέλουν να έχουν το δικό τους προσωπικό.
Τέλος, μας δήλωσε ότι εφόσον οι Διοικήσεις ξεκαθαρίσουν ποιες κλινικές επιθυμούν να λειτουργήσουν και σε ποια νοσοκομεία, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου του Ρίου θα δεχθούν με χαρά τους συναδέλφους τους από το «Άγιος Ανδρέας».



Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στην Λάσα...

Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε διαβάσαμε, στην Λάσα, πρωτεύουσα του Θιβέτ σήμερα το πρωί, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Και πώς να σημειωθούν αφού οι αρχές είχαν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ουσιαστικά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει;
Νωρίτερα, εκατοντάδες Θιβετιανοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία του Νεπάλ στο κέντρο του Κατμαντού, έξω από την πρεσβεία της Κίνας.Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της Κίνας δείχνοντας έτσι την αντίθεσή τους και για το πέρασμα της Ολυμπιακής φλόγας από το Θιβέτ. Οι αρχές συνέλαβαν περίπου 400 διαδηλωτές…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επτάχρονο αγόρι κρατούνταν δεμένο στο κελάρι του σπιτιού του από τους συγγενείς του, οι οποίοι έτρωγαν ανά διαστήματα κομμάτια από τη σάρκα του!

Το σώμα του μικρού Οντρέγ Μαύροβα βρέθηκε ξεσκισμένο, καθώς η 31χρονη μητέρα του Κλάρα, αλλά και οι συγγενείς της οικογένειας, όλοι μέλη μιας μυστικιστικής σέκτας κανιβάλων που ονομάζεται «Grail Movement», κατάτρωγαν την ωμή σάρκα του.
Η κόλαση του 7χρονου Οντρέγ έλαβε τέλος όταν ένας γείτονας αγόρασε κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης για να παρακολουθεί το νεογέννητο μωρό του. Αντί για τις εικόνες του νεογέννητου παιδιού του όμως, το μόνιτόρ του άρχισε να προβάλλει live εικόνες του γυμνού Οντρέγ μέσα από το κελάρι, πιθανότατα λόγω παρεμβολών της κάμερας που είχε τοποθετήσει η οικογένεια του μικρού στο υπόγειο, για να απολαμβάνει τις σκηνές βασανισμού του, με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γείτονα.
……….
Συνεχίζεται

Ύστερα από την καταγγελία των γειτόνων, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και απελευθέρωσε εκτός από τον Οντρέγ, τον 9χρονο αδερφό του Γιάκουμπ, ο οποίος βρισκόταν δεμένος με χειροπέδες σε ένα τραπέζι του υπογείου. Στο σπίτι βρέθηκε επίσης και μια γυναίκα που συστήθηκε ως η 13χρονη υιοθετημένη αδερφή τους, όμως στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι ήταν 34 ετών και μία εκ των βασανιστών των δύο παιδιών. Η μητέρα των αγοριών ισχυρίστηκε αργότερα ότι η 34χρονη της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου, ενώ όπως προέκυψε από τη δικαστική έρευνα, στην υπόθεση εμπλέκονταν ακόμα οι δύο αδερφές της μάνας, αλλά και ο αρχηγός της σέκτας, γνωστός με το ψευδώνυμο «γιατρός», ο οποίος συντόνιζε το βασανισμό των παιδιών εξ αποστάσεως, μέσω γραπτών μηνυμάτων.



Από: http://www.espressonews.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τρεις μετασεισμοί αρκετά μεγάλου μεγέθους σε μια μέρα...

Νέος σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.45, με επίκεντρο τον ίδιο θαλάσσιο χώρο νότια της Μεθώνης, όπου στις 14.36 σημειώθηκε σεισμική δόνηση 5,9 Ρίχτερ και το πρωί στις 8.57 μεγέθους 5,4 Ρίχτερ.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, και αυτός εντάσσεται στην μετασεισμική ακολουθία των μεγάλων σεισμών 6,5 και 6,4 Ρίχτερ που είχαν σημειωθεί τον Φεβρουάριο στην ίδια περιοχή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στην Ερέτρια καθηλώθηκε χθες η «Αργώ», λόγω ισχυρού αντίθετου αέρα που προέκυψε στο διάπλου της

Η «Αργώ» ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα από τη Χαλκίδα, όπου είχε «παγιδευτεί» για τρεις μέρες, πέρασε την Ερέτρια, αλλά συνεχίζοντας το διάπλου συνάντησε ισχυρό άνεμο, αντίθετο στην κατεύθυνσή της, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ερέτρια, όπου και ελλιμενίστηκε.
Νωρίς το μεσημέρι είχε περάσει από την ακτή των Αγίων Αποστόλων Αττικής. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το πλοίο βρέθηκε αντιμέτωπο με ανέμους πάνω από 6 μποφόρ και μετά από προσπάθειες, ο κυβερνήτης και οι βαθμοφόροι του καραβιού, προκειμένου να προστατευτεί το πλοίο από ζημιές και το πλήρωμα από ατυχήματα, ανέστρεψαν πορεία και τελικά αγκυροβόλησαν στην Ερέτρια.
Ο κυβερνήτης της «Αργούς», Απόστολος Κούρτης, σχολίασε ότι «αυτή η εμπειρία δοκίμασε τα όρια του σκάφους που είναι απίστευτα υψηλά, βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις αντοχές, την ικανότητα και τις αντοχές του πληρώματος και δίδαξε όλους άλλη μία φορά ότι ο άνθρωπος –ναυτικός πρέπει να λειτουργεί έξυπνα και με επίγνωση της αδυναμίας του μπροστά στη φύση».


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απίστευτο! Τώρα μοιράζουν και τα κόλλυβα του Σεργιανόπουλου!

Τελικά έξω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού πιο πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι των μεσημεριανών εκπομπών από τους τεθλιμμένους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν οργανώσει μέσω "Facebook"... διαδικτυακό "μνημόσυνο" στην είσοδο του σπιτιού του.
Πήγε ένα παπάς στις 6:00 ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του και τώρα μοιράζουν τα κόλλυβα μαζί με φωτοτυπίες με τους στίχους του αγαπημένου του τραγουδιού το οποίο θα αρχίσουν να τραγουδούν από στιγμή σε στιγμή…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φύγε εσύ, έλα εσύ! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σκουλάς "αποκαθήλωσε" τη φωτογραφία του Σημίτη

Χθες Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου με θέμα την ακρίβεια στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ του νομού καθώς και η Συλβάνα Ράπτη, ο βουλευτής Γιάννης Σκουλάς βλέποντας την φωτογραφία του Κώστα Σημίτη ζήτησε σε έντονο ύφος να... "κατέβει" προτού ξεκινήσει η συνέντευξη και στη θέση της να τοποθετηθεί η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κύριος Σκουλάς αιτιολογώντας την κίνηση του μας είπε: «Δεν είναι λογικό να δίνουν συνέντευξη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να μην υπάρχει πίσω η φωτογραφία του νυν Προέδρου».
Σε ερώτησή μας για τη σημειολογία της κίνησης αυτής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής απάντησε λακωνικά «Αυτό το κρίνει ο κόσμος».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Μιχάλης Παπαδάκης θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό έκανε λόγο για ένα καθαρά χωροταξικό ζήτημα αφού μεταφέρθηκαν τα τραπέζια κάτω από τη φωτογραφία του Κώστα Σημίτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων…
---------------
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πού πάνε να μπλέξουν την Ελλάδα και συνεργάζονται με το Ισραήλ εναντίον του Ιράν;

Μήνυμα αναγνώστη
…………………
Απαιτώ σαν πολίτης να μάθω από πού και ως πού η Ελλάδα εμπλέκεται σε ασκήσεις του Ισραήλ, που μάλιστα έχουν και το θράσος να την ονομάζουν και «Glorious Spartan» για το βομβαρδισμό του Ιράν και πάνε να μας μπλέξουν σε περιπέτειες!
Τι έκανε για αυτό ο Καραμανλής, η Μπακογιάννη και το υπουργείο Άμυνας;
Από πού και ως πού δίνουμε γη και ύδωρ σε μια πάρα πολύ επικίνδυνη ιστορία που δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει και διακινδυνεύουμε την ουδετερότητα μας, έχοντας απέναντι μας 700.000.000 Άραβες με τους οποίους και εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα;
Τελικά, ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα και από πού και ως πού μας μπλέκουν σε κάτι τόσο σοβαρό χωρίς να μας ρωτάνε, και που σαφώς θα έχει συνέπειες στην χώρα;
Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτές τις επικίνδυνες ιστορίες;
……….
Διαβάστε σχετικά:
http://taxalia.blogspot.com/2008/06/glorious-spartan.html
και
http://taxalia.blogspot.com/2008/06/blog-post_6376.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εμπρηστική επίθεση σε βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια

Νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά σε βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια.
Ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και βόμβες μολότωφ σε βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους, 65 έσπασε τη τζαμαρία και πυρπόλησε το εσωτερικό του.
.........
Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Ανδρέας, όπως τον φώναζε ο Ελληνικός λαός, έλεγε πάντα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες»...

Μετά το τέλος του μνημόσυνου για τα 12 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, που τελέστηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Ανδρέας, όπως τον φώναζε ο Ελληνικός λαός, έλεγε πάντα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες». Είναι και σήμερα, πάντα, αυτή η φράση επίκαιρη. Γιατί σήμερα, ο Έλληνας αισθάνεται ξένος στον τόπο του, αποξενωμένος, από μια κυβέρνηση και ένα πολιτικό σύστημα που δεν τον σέβεται, που δεν τον προστατεύει. Αντίθετα, προστατεύει και συγκαλύπτει οικονομικά, πολιτικά, κομματικά συμφέροντα, παράγοντες, που είναι μπλεγμένοι με διαφθορά, μαύρο χρήμα, ασυδοσία και αυθαιρεσία. Κομματικοί, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, και ξένοι και Έλληνες.

Απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση που δεν το τολμά, που παραδίδεται, απαιτώ την Εξεταστική Επιτροπή για τη SIEMENS, ως απαρχή βαθιών, μεγάλων τομών του πολιτικού μας συστήματος. Και είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ και με την κυβέρνηση και με το πολιτικό σύστημα και με πρακτικές που αδικούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σήμερα που θυμόμαστε τον Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα που τιμούμε τη μνήμη του, τους αγώνες του, παίρνουμε κουράγιο και σας λέω: θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατεχόμενα, Κύπρος - Μετέτρεψαν εκκλησία σε ξενοδοχείο

Μια από τις πιο τραγικές όψεις του κυπριακού προβλήματος, από την ημέρα της εισβολής και κατοχής από τα τουρκικά στρατεύματα του βόρειου τμήματος της Κύπρου, είναι η καταστροφή και η βεβήλωση των ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων.
Η πολιτική της καταστροφής και της βεβήλωσης των αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων άρχισε με την απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων στις βόρειες ακτές της νήσου στις 20 Ιουλίου 1974.
Η καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς εξελίχθηκε παράλληλα με τον εθνικό καθαρισμό .
------------
Συνεχίζεται

Οι Ελληνοκύπριοι που ζούσαν στα κατεχόμενα εκδιώχθηκαν και αντικαταστάθηκαν από Τούρκους έποικους οι οποίοι είναι σήμερα διπλάσιοι σε αριθμό από τους Τουρκοκύπριους (πέραν των 160 000 έποικοι σε σχέση με τις 80 000 περίπου Τουρκοκύπριους).
Οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία, οι εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα κάστρα, οι βιβλιοθήκες, οι ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και αρχαιοτήτων : τίποτα δεν διέφυγε της καταστροφής.Έγιναν καταστροφές σε τόσο μεγάλο βαθμό που μπορούν να χαρακτηρισθούν σαν «πολιτιστική εκκαθάριση». Η πολιτιστική εκκαθάριση είναι η συστηματική και πλήρης καταστροφή της κληρονομιάς λαών και χωρών.Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Τουρκία επιθυμεί, μέσω αυτής της πολιτικής, να εξαλείψει τον χαρακτήρα αυτού του τμήματος του κυπριακού εδάφους, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα τετελεσμένα της εισβολής και κατοχής.Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολιτικής το οποίο είδε τη δημοσιότητα πρόσφατα (The Financial Times, 14.09.2007), είναι αυτό της Εκκλησίας της Αγίας Αναστασίας στη Λάπηθο. Η Εκκλησία του 19ου αιώνα, μετετράπη σε ξενοδοχείο με πισίνα και καζίνο.

Από: http://diaspora-grecque.com/modules/altern8news/article.php?storyid=1216

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καλημέρα Ελλάδα...

Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιορτή καρπουζιού στη Μεσσηνία

("κλικ" για μεγέθυνση για να διαβάσετε το πρόγραμμα)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς αντέδρασαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ όταν έμαθαν για τα κουπόνια του Τσουκάτου...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«New York Times»: Έγινε στρατιωτική πρόβα επίθεσης Ελλάδας και Ισραήλ εναντίον του Ιράν, στον ελλαδικό εναέριο χώρο, τον Ιούνιο. Γιατί;

Πρόβα βομβαρδισμού του Ιράν από τις Ελληνικές και Ισραηλινές στρατιωτικές αρχές, έγινε μέσα στον Ιούνιο, πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, με την ονομασία "Glorious Spartan", σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Times».
Πιο συγκεκριμένα, η στρατιωτική άσκηση των δυο χωρών (Ελλάδας - Ισραήλ), πραγματοποιήθηκε από τις 28.5 έως 12.6.2008 και σε αυτήν συμμετείχανπάνω από 100 αεροπλάνα F-16 και F-15, τα οποία είχαν ως πεδίο βολής την περιοχή Κρανέα, στη Λάρισα.
Μάλιστα, στην όλη επιχείρηση συμμετείχαν και ελικόπτερα, που χρησιμοποιούνται για διασώσεις πιλότων, τα αεροπλάνα των οποίων έχουν καταρριφθεί.
Κατά πόσο σχετίζεται η εν λόγω άσκησημε την αγορά νέου πολεμικού - στρατιωτικού στόλου από τη Γαλλία και τη Ρωσία και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται μπλεγμένησε μια τέτοια άσκηση, που έγινε θέμα μέχρι και στην εφημερίδα «New York Times»;
Τι έχει να πει για το τόσο σοβαρό θέμα η ελληνική κυβέρνηση;
.......
Από: ΠΡΕΖΑ TV

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αφιερωμένο στους... "λαδιάρηδες"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διευκρινίσεις από τη σύζυγο του Γιώργου Αλογοσκούφη

Από την κ. Δίκα Αγαπητίδου, σύζυγο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, λάβαμε χθες και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
«Με αφορμή δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν στον Τύπο μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ως προς τη σχέση μου με την εταιρεία Jones Lang LaSalle, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Η Jones Lang LaSalle είναι συμβουλευτική εταιρεία στο χώρο του Real Estate και παρέχει υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα με γραφεία και συνεργαζόμενα γραφεία ανά τον κόσμο.
Αναπτύσσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.
Από το 1988 έως το 1992 εργάστηκα στα γραφεία της JLL στο Λονδίνο και από το 1993 που επέστρεψα στην Ελλάδα την εκπροσωπώ ως συνεργαζόμενο γραφείο. Παράλληλα από το 2004 εκπροσωπώ και την Jones Lang LASalle Services Ltd, θυγατρική της παραπάνω εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης/ υποστήριξης επαγγελματικών κτηρίων μισθωμένων σε εμπορικές εταιρείες.
Ούτε εγώ προσωπικά (ούτε και το γραφείο μου) είχα ποτέ σχέση με την Deutsche Telecom,, όπως επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εικόνα μέσα από ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν χθες στη Βουλή. Οποιαδήποτε συνεργασία μπορεί να έχει κάποιο γραφείο εξωτερικού της Jones Lang LaSalle δεν αφορά σε καμία περίπτωση την Ελλάδα.
Με δεδομένη την ενασχόληση του συζύγου μου με τα κοινά, απέχω συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια - και θα συνεχίσω να τηρώ αυστηρά την ίδια στάση - από οποιαδήποτε συνεργασία με το δημόσιο τομέα. Το στενό και τον ευρύτερο - καθώς και με εταιρείες τις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω επαγγελματική σχέση με το δημόσιο τομέα.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Με τιμή
Δίκα Αγαπητίδου»
…………
Από: www.naftemporiki.gr

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ελλάδα καταγγέλλεται για κακοποιήσεις και βασανιστήρια προσφύγων

Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, ο Καρλ Κοπ, εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, καταγγέλλει την Ελλάδα και συγκεκριμένα την πόλη της Πάτρας ως «κόλαση για τους πρόσφυγες» και για βασανιστήρια:
«Οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα δια θαλάσσης κάνουν λόγο για συστηματική κακοποίηση από τις λιμενικές αρχές.
Η ελληνική αστυνομία νομίζει ότι μπορεί να χτυπάει χωρίς κυρώσεις.
Υπάρχει ακόμη και τεκμηριωμένη περίπτωση βασανισμού: μετά από σύλληψη 45 προσφύγων οι λιμενικές αρχές προέβησαν σε εικονική εκτέλεση κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, χρησιμοποίησαν ηλεκτροσόκ και Waterboarding.»
............
Από: http://www.dw-world.de/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...