Ειδήσεις

17 Ιαν 2009

Δημοσκόπηση Public Issue για την Καθημερινή - Πρόθεση ψήφου

Πρόθεση ψήφου

ΠΑΣΟΚ: 38%
ΝΔ: 33%
ΣΥΡΙΖΑ: 10%
ΚΚΕ: 8,5%
ΛΑΟΣ: 4%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος - Πρόθεση ψήφου

Πρόθεση ψήφου

ΠΑΣΟΚ: 35%
ΝΔ: 30,4%
ΣΥΡΙΖΑ: 7,5%
ΚΚΕ: 7,4%
ΛΑΟΣ: 3,8%
Οικολόγοι - Πράσινοι: 1,6%
Άλλο κόμμα: 1,5%
Άκυρο - Λευκό: 5,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 7,3%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απειλούν τον Αντώνη Σαμαρά οι... "Μακεδόνες" - ΒίντεοΑπό: www.antinews.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Τραϊανού γράφει για τα Ελγίνεια μάρμαρα

Μήνυμα αναγνώστη
............
Με αφορμή τις δηλώσεις του Τζόναθαν Γουίλιαμς διευθυντή του τμήματος «Προϊστορία και Ευρώπη» του Βρετανικού Μουσείου για την επιστροφή των μαρμάρων.

Απόσπασμα από ανέκδοτο βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού.

Οι άνθρωποι είναι απίθανοι υποκριτές. Οι κορυφαίοι υποκριτές της ανθρώπινης ιστορίας. Ο λαός, ο οποίος, όσο κι αν ψάξει κάποιος στην ιστορία, δεν έχει προσφέρει τίποτε απολύτως στην ανθρωπότητα, έχει αναλάβει αυθαίρετα τον ρόλο του υπερασπιστή του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο λαός, ο οποίος δεν έχει δημιουργήσει ποτέ δικό του πολιτισμικό μοντέλο, παρουσιάζεται σαν ο αυτόκλητος "αξιολογητής" των ανθρώπινων πολιτισμών. Ο λαός, ο οποίος στην πατρίδα του έχει να επιδείξει ως μνημείο πέντε πέτρες —και αυτές αγνώστου προελεύσεως—, έχει αναλάβει να μετρήσει, ν' αξιολογήσει και να βαθμολογήσει όλα τα πολιτισμικά μνημεία της ανθρωπότητας. Πώς το κατάφεραν αυτό; Οικειοποιούμενοι αυθαίρετα το κορυφαίο ανθρώπινο πολιτισμικό μοντέλο, το οποίο είναι το ελληνικό. Από αυτό βέβαια προέρχεται και το μόνιμο και άσβεστο μίσος τους για τους σύγχρονους Έλληνες. Τους θεωρούν απειλή. Τους θεωρούν συνδιεκδικητές του ιδίου κεφαλαίου και μάλιστα λόγω γλώσσας με πλεονέκτημα.
……..
Συνεχίζεται…

Οι αρχαίοι Έλληνες τους έδωσαν "λόγο" και άρα θέση στην παγκόσμια κοινωνία. Ό,τι έχει μια στοιχειώδη αξία και έχει ψελλιστεί από αγγλοσαξονικά "χείλη", είναι αποκλειστικά ελληνικό. Η καθαρή αγγλοσαξονική "σκέψη" περιορίζεται στο πώς θα μοιραστούν οι λείες και πώς θα πειστούν κάποιοι να γίνουν χαφιέδες τους. Ό,τι βγαίνει προς τα "έξω" και τους δίνει "λάμψη" —και βέβαια "βιτρίνα"— είναι αποκλειστικά ελληνικό. Ό,τι είναι ο Θεός για τους Εβραίους, είναι οι αρχαίοι Έλληνες για τους Αγγλοσάξονες. Όσο δάσκαλος είναι ο Μωϋσής για τους Εβραίους, τόσο δάσκαλος είναι ο Θουκυδίδης για τους Αγγλοσάξονες. Γιατί κάνουμε αυτόν τον παραλληλισμό; Για να δείξουμε ότι με τους Εβραίους διάγουν βίους παράλληλους. Στην αναξιοπρεπή και άθλια πορεία τους έχουν τα "ζενίθ" και τα "ναδίρ" τους.


Αν το "ζενίθ" για τους Εβραίους ήταν να προδώσουν τον Ίδιο τον Θεό, για τους Αγγλοσάξονες ήταν να συλήσουν το πιο λαμπρό σύμβολο του ελληνισμού. Να "αποπατήσουν" στην "Άγια Τράπεζα" της εθνικής τους προπαγάνδας. Έξω από την Ακρόπολη —μέσα στους αιώνες— έχουν περάσει οι πάντες. Βάρβαροι, αλλόθρησκοι φανατικοί, τυφλοί καταστροφείς, μισαλλόδοξοι μέχρι και κοινοί "γύφτοι", που έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Άνθρωποι, που είχαν πραγματικό μίσος για τους Έλληνες και άρα έβλεπαν ως απειλή τα σύμβολά τους. Και όμως επί αιώνες κανένας απ' όλους αυτούς δεν τόλμησε να πειράξει το πιο ισχυρό σύμβολο του ελληνισμού. Οι μόνοι που τόλμησαν ήταν αυτοί οι οποίοι έφαγαν "ψωμί" από τον ελληνισμό. Οι Αγγλοσάξονες πήραν πριόνια και στην κυριολεξία "κατακρεούργησαν" το αιώνιο αυτό σύμβολο. Οι επαγγελματίες "πολιτισμένοι" και κερδοσκόποι "εκπολιτιστές" του Πλανήτη έκαναν το μεγαλύτερο πολιτισμικό έγκλημα της ιστορίας και μάλιστα εις βάρος του πολιτισμού που τους τάιζε.

http://lailapa.blogspot.com/2009/01/blog-post_2691.htmlΑν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η οικονομική κρίση “ερημώνει” την Αθήνα! - Χιουμοριστική φωτοσύνθεση από το epikairo.gr

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Από: www.epikairo.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είμαστε δυο φοιτητές και φτιάξαμε ένα blog...

Μήνυμα αναγνώστη
..........
Είμαστε δυο φοιτητές και φτιάξαμε ένα blog με στόχο το χιούμορ και το γέλιο αλλά και τον σχολιασμό των αθλητικών και όχι μόνο γεγονότων...
Ενημερωνόμαστε καθημερινά από το blog σας και ως πολύ πιο έμπειροι απο εμάς θα θέλαμε να μπείτε στην σελίδα μας, να μας βοηθήσετε να την κάνουμε καλυτερη και αν σας αρέσει να μας βοηθήσετε να την κάνουμε γνωστή σε περισσότερο κόσμο.
......
Από: tapantaleme.wordpress.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων...

StudioA-Blog: Παιδιά, καλή αρχή!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιατί είμαστε ενάντια στα φαντάσματα και στις ελίτ της ένοπλης "πρωτοπορίας"

Από: Ελευθεριακή Κίνηση Κορινθίας
Ελευθεριακή Οροσειρά Αλληλεγγύης
Αναρχικοί από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα

Γιατί είμαστε ενάντια στα φαντάσματα και στις ελίτ της ένοπλης "πρωτοπορίας" - Ούτε με τις βιτρίνες, ούτε με τις σφαίρες, ούτε με το Κράτος, ούτε με τους ψευτο "επαναστατικούς" αγώνες.

Γενικευμένη τυφλότητα ή απλώς τυφλή βία;

Το Κράτος και η Βία, αντλώντας την καταγωγή τους από την αρχαιοελληνική μυθολογική παράδοση, αποτελούν τα ισχυρότερα συστατικά ενός συστήματος εξαναγκασμού και καταπίεσης της άρχουσας τάξης επάνω στους λαούς.
Καμιά πολιτική ιδεολογική επικάλυψη δεν μπόρεσε να αναιρέσει τον εξουσιαστικό χαρακτήρα του Κράτους, θεσμικό οχυρό των οικονομικών, στρατιωτικών και πολιτικών ελίτ. Καμιά επίκληση στη συνταγματική νομιμότητα, την επιβεβλημένη από τους “νοικοκυραίους” (τακτοποιημένους στα γρανάζια του συστήματος) και τα πολιτικά αφεντικά τους, δεν μπόρεσε ν’ αποκρύψει το αποκρουστικό πρόσωπο της Βίας, της κρατικής εκείνης βίας που με την δικαιωματική κατοχή των όπλων των κατασταλτικών μηχανισμών τους επέβαλλε και επιβάλλει τη σιγή νεκροταφείου, τη λεγόμενη “κοινωνική ειρήνη”.
……..
Συνεχίζεται…

Οι σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας είναι ποτισμένες με το αίμα των λαών, των εξεγερμένων, των επαναστατών, των αυτόχθονων, των γυναικών, των αιρετικών, των διαφορετικών κλπ. Οι στάλες αίματος που χύθηκαν απ’ τους δυνάστες των λαών λέκιασαν, δεν πότισαν τις σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας.


Η Ελευθερία ήταν και είναι το όραμα, το Κράτος και η Βία ήταν και είναι σκιά. Η ιστορία του Ελευθεριακού, Αναρχικού κινήματος, φάρος της επαναστατικής θεωρίας και πράξης. Από τα τέλη του 18ου αιώνα, οι αναρχικοί ήταν η μαγιά των μεγαλύτερων κοινωνικών εξεγέρσεων και επαναστάσεων σε Ευρώπη και Αμερική. Φλογεροί ιδεολόγοι και οραματιστές, μέλη της εργατικής και αγροτικής τάξης και του Προλεταριάτου των πόλεων, άναβαν την σπίθα για εξεγερμένες συνειδήσεις, ενάντια σε τυραννίες, αιμοσταγείς βασιλείες με κοινοβούλια μαριονέτες, στην εποχή που η φεουδαρχία μεταλλασσόταν στον προκαπιταλιστικό κόσμο.


Μοναδικά όπλα της ελευθεριακής συνείδησης ήταν και είναι οι ιδέες. Η κοινωνική αλληλεγγύη, ο ανθρωπισμός, η κοινωνική, οικονομική, πολιτική ισότητα και δικαιοσύνη ήταν και είναι τα προτάγματα. Η αυτοκυβέρνηση, η αυτοδιεύθυνση και αυτοδιοίκηση των λαών, η οριζόντια, αντιιεραρχική, αντιεξουσιαστική οργάνωση των κοινωνιών, η αυτοθέσμιση και αυτοοργάνωση με ελεύθερες ομοσπονδίες και συνομοσπονδίες, ο ελεύθερος κολεκτιβισμός και αναρχοκομμουνισμός, ελευθεριακός κοινοτισμός και η ριζοσπαστική κοινωνική οικολογία, αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την ευρύτητα του κοινωνικού οράματος, που δεν στενεύει, αλλά ανοίγει συνεχώς, πατώντας πάντα στα νέα μονοπάτια της ελεύθερης σκέψης και δράσης.


Οι ελευθεριακοί δεν εξεγείρονταν και επαναστατούσαν για την κοινωνία, αλλά με την κοινωνία. Ο νεκροί αναρχικοί του Σικάγο το 1886, οι χιλιάδες νεκροί των μικρών και μεγάλων εξεγέρσεων, της Ιταλίας, των αγροτικών αναρχικών εξεγέρσεων της Ανδαλουσίας, οι χιλιάδες νεκροί της Μαχνοβίτικης αναρχικής επανάστασης στην Ουκρανία για ελεύθερα σοβιέτ, ή οι χιλιάδες σύντροφοί τους στη Σοβιετική επανάσταση που η αυταπάρνησή τους πληρώθηκε απ΄ τον κόκκινο φασισμό με εκτελέσεις και Σιβηρία, οι χιλιάδες αναρχοσυνδικαλιστές της CNT και αγωνιστές της FAI, οι αναρχικοί αγρότες της Αραγονίας και Ανδαλουσίας που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Ισπανική επανάσταση του 1936 απέναντι στον διεθνή φασισμό. Στα κρεματόρια της ναζιστικής Γερμανίας οι αναρχικοί είχαν το διό τους αστέρι, ενώ στα βουνά της κατοχικής Αντίστασης στην Ελλάδα η ΟΠΛΑ (η ένοπλη συμμορία του ΚΚΕ) καθάριζε συντρόφους αναρχικούς και τεταρτοδιεθνιστές ως παρεκκλίνοντες της κομματικής τους ιεραρχίας. Οι Επαναστάσεις και οι εξεγέρσεις μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο σε Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία, Ανατολική Γερμανία, ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής, στη δικτατορία του Φράνκο και του Σαλαζάρ, προσέθεσαν χιλιάδες ονόματα αναρχικών σ’ ένα ατελείωτο μαρτυρολόγιο.Η ανάμνηση της “μαρτυρίας” των αναρχικών για μια ελεύθερη κοινωνία, αποκτά ιδιαίτερη αξία όταν μπορεί ν’ αντιληφθεί κανείς ότι καταρχάς διαχέεται ταπεινά στην παγκόσμια ιστορία, χωρίς να ξεχωρίζει από καμιά άλλη κοινωνική θυσία, και ακολούθως από την απουσία ιστορικών αποδεδειγμένων, τυφλής αντιβίας με Γκουλάγκ, στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελεστικά αποσπάσματα, εκκαθαρίσεις κλπ. Η τυφλή βία ήταν και είναι προνόμιο της Εξουσίας και η τυφλή αντιβία προνόμιο των Ρώσων μηδενιστών, Νετσαγιεφικών, “πεφωτισμένων” πρωτοποριών και ένοπλων συμμοριών, επίβουλων καθοδηγητών των κοινωνικών αγώνων. Η τυφλή κρατική βία εκπορεύεται συνήθως από ένστολους έμμισθους εν δυνάμει δολοφόνους, ενώ η τυφλή αντιβία των ομάδων και σεχτών διακατέχεται από το κράτος της πιο σκληρής ιδεοληψίας, της πολιτικής πλάνης της κυριαρχίας των όπλων στη μάχη των ιδεών.Το γεγονός όμως είναι ότι και η κρατική βία και η τυφλή αντιβία είναι μηχανισμοί επιβολής που ανήκουν σε ανθρώπους τυφλούς. Θα λέγαμε ότι θα μπορούσε η τύφλωση αυτή να γενικευτεί επικίνδυνα, αν δεν υπήρχε η φωτεινή αναλαμπή, τις τελευταίες δεκαετίες, ατομικών και κοινωνικών εξεγέρσεων (Λ. Άντζελες, Αργεντινή, Μεξικό, Ελλάδα, Κίνημα αντιπαγκοσμιοποίησης). Εξεγέρσεις που αποσάθρωσαν τον “δημοκρατικό” μανδύα της Αντιπροσωπευτικής Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας, που σε παγκόσμιο επίπεδο προλειάνει το δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία των λίγων απέναντι σε λαούς, οργουελιανού τύπου, με την επιβολή των καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης όλο και συχνότερα.Η τυφλή Δημοκρατία τους αυτοσπαράσσεται, οι θεσμοί τους αυτοκρημνίζονται, το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα αυτοκαταστρέφεται, παρασύροντας όμως ολόκληρες τις κοινωνίες, την φύση, τον πλανήτη μας.Απέναντι στην γενικευμένη τυφλότητα και υποταγή που πάνε να μας επιβάλουν, οι αναρχικοί, οι ελευθεριακοί και αντιεξουσιαστές, οι ελεύθεροι άνθρωποι και οι εξεγερμένες συνειδήσεις έχουν χρέος ν’ αντιπαρατάσσουν την αγάπη για ζωή κι ελευθερία. Η ανθρώπινη ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό και είναι η πιο πρωταρχική και υπέρτατη αξία, όταν συνοδεύεται με άρωμα Ελευθερίας.Ελευθεριακή Κίνηση Κορινθίας


Ελευθεριακή Οροσειρά Αλληλεγγύης

Αναρχικοί από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε ένα βίντεο με ένα... "κομματόσκυλο"!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τον σκότωσαν πυροβολώντας τον στο κεφάλι για να παραδώσει τις εισπράξεις του βενζινάδικου

Σύνέβη στη Θεσσαλονίκη, στο Ωραιόκαστρο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα οι δράστης ήταν τουλαχιστον δύο και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον υπάλληλο του βενζινάδικου, έναν 55χρονο πατέρα δυο παιδιών.
Έγινε καταδίωξη από περιπολικό που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο του συμβάντος αλλά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, μια μπλε BMW, το έχασαν...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του Αλέξη

Μήνυμα αναγνώστη
……

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ… ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ- ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ’’.
ΝΑΙ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
…..
Συνεχίζεται…


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ---ΟΠΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ),Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Κ.Λ.Π.,---ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ-ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ‘’ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ’’,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ‘’ΥΠΟΓΡΑΦΗ’’ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ‘’ΑΛΕΞΗ’’ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!
ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2 ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΣΦΑΙΡΕΣ.ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΥΜΑ!!!
ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 73ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ…ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!
ΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Π.Κ.Ε. ΤΗΣ Α.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ‘’ΑΛΕΞΗΣ’’!!!
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ ‘’ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ’’!!!
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ‘’ΑΛΕΞΗ’’!!!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φάρσα για βόμβα σε πλοίο

Λίγο πριν ξεκινήσει το βραδινό δρομολόγιο του φέρυ μποτ Επτάνησος από τη Πάτρα (8 μμ) , ανώνυμο τηλεφώνημα ειδοποιούσε για ύπαρξη βόμβας στο πλοίο.
Ενημερώθηκαν αμέσως οι επιβάτες, βγήκαν όλοι από το πλοίο, επικράτησε ψυχραιμία, μετά πήγαν στο πλοίο εκπαιδευμένα σκυλιά και οι ειδικοί και τελικά ευτυχώς αποδείχτηκε ότι ήταν μια κρύα φάρσα που ταλαιπώρησε δεκάδες συμπατριώτες μας που ταξίδευουν Παρασκευή βράδυ για το νησί μας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είχαμε με το Λιμενάρχη Αργοστολίου , μας βεβαίωσε ότι το φερυ Επτάνησος αναχώρησε από τη Πάτρα στις 9: 50 μμ .
Μην ανησυχείτε για τους δικούς σας που ταξιδεύουν. Όλοι είναι καλά.
...
Από: kefaloniapress.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απλοί κανόνες blogging

Μήνυμα αναγνώστη
........
Πώς εργάζονται οι ξένοι Bloggers; Ακολουθούν κάποια μεθοδολογία; Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που τηρούν; Είναι δύσκολο να το κάνουμε και εμείς;
Λίγη ποιότητα δεν βλάπτει.
........
Περισσότερα: kommatoskylo.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Aισθάνoμαι "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Με τον εφοπλιστή Παναγόπουλο αρκετά ασχολήθηκε ο τύπος, που στο κάτω, κάτω έχει και 20 εκατομμύρια να δώσει στους απαγωγείς για να σώσει την ζωή του.
Με μας τους άφραγκους που έχουμε κλατάρει από την οικονομική πολιτική του κυρίου Αλογοσκούφη και της κυβέρνησης πότε θα ασχοληθείτε;
"Όταν νομίζανε ότι θα τα "πάρουν" με την αύξηση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων για δυοσυνεχείς χρονιές, και την αύξηση των κυμαινόμενων επιτοκίων καπάκι και παρ ΄όλα αυτά δεν πήρανε τίποτα γιατί δεν αγόραζε σπίτια πλέον ο κόσμος και φοβότανε ή δεν είχε τα φόντα για να βγάλει δάνειο από την τις τράπεζες.
............

Συνεχίζεται…
Ταυτόχρονα με αυτή την φαεινή τους έμπνευση καταστρέψανε την ΟΙΚΟΔΟΜΗ και όλα τα συναφή με αυτήν επαγγέλματα από το 2006.Εγώ τότε είμουν μεσίτρια και επειδή δεν το πήρα χαμπάρι αμέσως ότι η οικοδομή "πέθανε" έκανα υπομονή μέχρι και το τέλος του 07 και "μπήκα μέσα μέχρι τ' αυτιά".
Τώρα οι Τράπεζες που μέχρι χτες μας παρακαλούσαν, την επιθετική και κερδοσκοπική τους πολιτική να βάλουμε δάνεια και κάρτες, σήμερα που η οικονομική κρίση έγινε παγκόσμια πλέον μας απειλούν ότι θα μας πάρουν και το σπίτι.
ΠΕΙΤΕ μου αν ξέρετε , όλα εκείνα που έλεγε ο Πρωθυπουργός για προστασία των δανειοληπτών
Ισχύουν ή είναι "σχέδια επί χάρτου " ακόμη.
Δηλαδή, ότι θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία από,κατάσχεση, ότι δεν θα βάλουνε χέρι στις συντάξεις μέχρι 1500 Ε. Τουλάχιστον ας πάγωναν τα χρέη τώρα με αυτή την οικονομική κρίση για ανθρώπους που έκλεισαν τις δουλειές τους από την Πολιτική Αλογοσκούφη.
Δηλαδή, από τα δικά τους ΛΑΘΗ έχασα την δουλειά μου και θα χάσω και το σπίτι μου 45 τμ ;
Τι Πολιτική είναι αυτή που στηρίζει τους ΕΦΡΑΙΜ και καταποντίζει τον κοινωνικό ιστό τους κράτους;
Με αυτή την πολιτική που "τρώει το βιος του φτωχού" περιμένει να ξαναδεί Κυβέρνηση ;
Πείτε και εσείς κάτι για μας! Και εμάς μας έχουν απαγάγει οι Τράπεζες που μέχρι χθες είχαν ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ και σήμερα το παίζουν σκληροί και ζορίζονται να απορροφήσουνε τα 28 Δις.
Τα μαγαζιά φαλιρίσανε, ο κόσμος ψωνίζει μόνο για να φάει, η ανεργία " πετάει" κι αυτός .... το χαβά του.

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Ευχαριστώ που με ακούσατε
γιατί αισθάνoμαι "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...