Ειδήσεις

3 Ιουλ 2008

To Google υποχρεώνεται να δώσει στοιχεία των χρηστών του YouTube;

Το Google υποχρεώνεται με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ να παραδώσει στην εταιρεία Viacom πλήρη αρχεία για όλα τα βίντεό του YouTube, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των χρηστών και διευθύνσεων IP, διαβάζουμε στο http://www.madata.gr/index.php?news=21282.

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στείλτε θέματα στη νέα ηλεκτρονική blogοεφημερίδα

Το δεύτερο τεύχοςτου Blog News ετοιμάζεται για να είναι έτοιμο πριν τη 1:00 σήμερα το βράδυ.
Συνεισφέρετε με τις προτάσεις και τα άρθρα που πιστεύετε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στέλοντας e-mail στο blognews8@gmail.com

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για το Συνήγορο του Πολίτη

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Ακόμα δεν έχει συζητηθεί στην βουλή η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη ως πολίτες θέλουμε της ανεξάρτητες αρχές για τη κάνουν ένα παρά πολύ σοβαρό έργο και αξιόπιστο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν διότι τα πορίσματα τους είναι τεκμηριωμένα και κρούουν των κώδωνα για την λειτουργία και τους θεσμούς της δημοκρατίας
...
Συνεχίζεται...

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Η πλήρης απαξίωση τους)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=758393
ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ MEGA CHANNEL.


Ακόμα δεν έχει συζητηθεί στην βουλή η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη ως πολίτες θέλουμε της ανεξάρτητες αρχές για τη κάνουν ένα παρά πολύ σοβαρό έργο και αξιόπιστο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν διότι τα πορίσματα τους είναι τεκμηριωμένα και κρούουν των κώδωνα για την λειτουργία και τους θεσμούς της δημοκρατίας.


Εδώ και μερικούς μήνες έχει στα χέρια του έχει ο πρόεδρος της βουλής την ετήσια έκθεση, Μέσα στο 2007, η Αρχή δέχθηκε 10.611 αναφορές πολιτών - παρατηρήθηκε δηλαδή αύξηση 15,82% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.
Εδώ ένα παρά πολύ σοβαρό πόρισμα που ακόμα και αυτό δεν έχει συζητηθεί, και ούτε έχει απαντηθεί .


http://www.synigoros.gr/pdfs/porisma_HIV_27_8.pdf

Σε επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος μπορώ να πω είναι ο μόνος που απάντησε.
Το μήνυμα: Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις. Το μήνυμα διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.


Γ. Κα., Υπεύθυνος site http://www.papandreou.gr/

Προς .: Αξιότιμο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Α. Παπανδρέου.


Κύριε Παπανδρέου έχω την εξής απορία με την κυβέρνηση και της ανεξάρτητες αρχές που λειτουργούν στην χώρα μας, βλέπουμε κατά καιρούς την απαξίωση του συνηγόρου του πολίτη και την εξουσία του ως ανεξάρτητη αρχή. Εδώ και καιρό έχει κατατεθεί η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη στην βουλή και ακόμα, μα ακόμα δεν έχετε συνεδριάσει για την ετήσια έκθεση του συνηγόρου. Δεν έχω κάτι περισσότερο να σας πω, αλλά είναι μια περιέργεια που μάλλον οι θεσμοί και οι κανόνες πρέπει να λειτουργούν σωστά ώστε να υπάρχει μια δίκαιη κοινωνία. Την ετήσια έκθεση την διάβασα ολόκληρη και αυτό που διαπιστώνω είναι παράνομες πρόσληψης και κακοδιοίκηση ακόμα και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους ασθενείς και την δημόσια υγεία.


Σας ευχαριστώ !

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το τείχος του Δέματος - Γιατί δεν υπάρχουν μόνο οι μίζες

Σύνδεσμος: http://citypress-gr.blogspot.com/2008/07/blog-post_2278.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σαν με κοιτάς...Από: grbloopers team
Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λευκίμμη, "ώρα μηδέν"...

Το χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την 30η Ιουνίου 2008 ως καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.Ο Σύνδεσμος Καθαριότητας πιέζει: Το έργο πρέπει να κατασκευαστεί το γρηγορότερο δυνατόν.
Η προχειρότητα και οι κακοτεχνίες είναι αναπόφευκτες.
Ο κ. Μικάλεφ κατηγορεί τους προηγούμενους για το αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί.
Ποιος αύριο θα αναλάβει την ευθύνη για ένα δεύτερο Τεμπλόνι;
...
Από: http://xyta-lefkimis.blogspot.com/

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελεύθερη από σήμερα το πρωί η πιο διάσημη όμηρος

Μετά από έξι χρόνια ομηρίας η Γαλλοκολομβιανή πολιτικός Ίνγκριντ Μπετανκούρ απελευθερώθηκε χθες σε μια εντυπωσιακή επιχείρηση του κολομβιανού στρατού.
Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι "Νότες Πολιτισμού", ένα νέο blog

Οι "Νότες Πολιτισμού", ένα νέο blog με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύουν μέσα από τα καλλιτεχνικά μονοπάτια της πόλης και αναδεικνύουν την πολιτιστική δημιουργία σε όλη τη Μακεδονία, αλλά και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.
Μέσα από τις προτάσεις του http://politismos.madblog.gr/ θα ενημερώνεστε για εικαστικά γεγονότα, εκθέσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων, φεστιβάλ.
Ταξιδέψτε με τις "Νότες πολιτισμού" http://politismos.madblog.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οδικό έργο Σκάλια – Παλιόνησος στο βόρειο τμήμα της Καλύμνου

Το έργο είναι προϋπολογισμού 640.000 ευρώ και αίρει την απομόνωση του οικισμού από τον κεντρικό κορμό του νησιού.
Κατά τον αγιασμό που έγινε σήμερα το πρωί, ο νομάρχης έγινε αποδέκτης της μεγάλης ικανοποίησης των κατοίκων και των τοπικών αρχών, θυμίζοντας ότι ήδη η Νομαρχία έχει προχωρήσει σε συνολική παρέμβαση με την κατασκευή των απαραίτητων έργων υποδομής, με δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, ηλεκτροδότησης κλπ στην ευρύτερη περιοχή.
Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε επίσης τις εργασίες του και το Τμήμα Συγκοινωνιών της Καλύμνου, υπηρεσία που, όπως είπε ο νομάρχης, «απογαλακτίζει» ουσιαστικά το νησί από την Κω, καθώς οι κάτοικοι ήταν υποχρεωμένοι επί χρόνια να εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο Τμήμα του γειτονικού νησιού.
.......
Γιάννης Μ. Νέγρης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πρόστιμο για οδικές παραβάσεις θα καταβάλλεται στη χώρα ταξινόμησης του αυτοκινήτου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 19 Μαρτίου ενέκρινε πρόταση οδηγίας για τη διευκόλυνση της διασυνοριακής επιβολής του νόμου στον τομέα της οδικής ασφάλειας", δήλωσε στην απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτη, ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα μεταφορών.
Οι παραβάσεις που καλύπτει η οδηγία είναι η υπέρβαση ταχύτητας, η οδήγηση σε κατάσταση μέθης, η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας και η παραβίαση κόκκινου φωτεινού σηματοδότη. Αυτές είναι οι τροχαίες παραβάσεις στις οποίες οφείλονται τα περισσότερα ατυχήματα και θάνατοι από τροχαία.
………..
Συνεχίζεται

Στόχος της πρότασης είναι να διευκολυνθεί η επιβολή χρηματικών ποινών στους οδηγούς που διαπράττουν παράβαση σε κράτος μέλος άλλο από εκείνο όπου είναι ταξινομημένο το συγκεκριμένο όχημα. Η Κομισιόν δεσμεύτηκε ότι τα χρηματικά πρόστιμα για τέτοιες παραβάσεις θα επιβάλλονται ανεξάρτητα από τον τόπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου διαπράχθηκε η παράβαση και από τον τόπο ταξινόμησης του οχήματος.

Άλλος στόχος είναι η δημιουργία δικτύου ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων στην ΕΕ έτσι ώστε να εξακριβώνεται η ταυτότητα του κατόχου του οχήματος που διέπραξε την παράβαση. Μέσω του δικτύου αυτού, οι αρχές του κράτους μέλους όπου διαπράχθηκε η παράβαση θα μπορούν να αποστείλουν κοινοποίηση της παράβασης στον κάτοχο του οχήματος, με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου ή για την κατάθεση προσφυγής κατά της κοινοποίησης.

"Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας ευρωπαίος πολίτης ευρισκόμενος σε άλλο κράτος μέλος με το αυτοκίνητό του παραβιάζει τον οδικό κώδικα και δέχεται πρόστιμο. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που τέτοιου είδους πρόστιμα σε αυτοκίνητα που είναι ταξινομημένα σε άλλο κράτος μέλος δεν καταβάλλονται. Εκτιμά η Επιτροπή ότι θα μπορούσε να προτείνει ένα πλαίσιο για την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων, που στοιχίζουν απώλεια εσόδων στα κράτη μέλη όπου έγιναν οι παραβάσεις;" ανέφερε στην ερώτησή του ο Έλληνας ευρωβουλευτής.
...........
Γιάννης Μ. Νέγρης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εθνικιστική πρόκληση των Τούρκων στην Ισλαμική Διάσκεψη και άνοιγμα θέματος «Δυτικής Θράκης»!

– Ερώτηση στην Βουλή προς την Ντ. Μπακογιάννη.


Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης κατέθεσε την εξής ερώτηση προς την κ. Ντόρα Μπακογιάννη :

«Ένα ακόμη βήμα για τη διεθνή προβολή της διεκδίκησής της και τη δημιουργία μειονοτικού ζητήματος στη Θράκη έκανε η Άγκυρα στην 35η Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης. Στη Σύνοδο που έγινε στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, την Καμπάλα (μεταξύ 18-20 Ιουνίου 2008), έπειτα από έντονη δραστηριοποίηση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αλί Μπαμπατζάν, που συμμετείχε στη συνάντηση, πέτυχε να υπάρξει Απόφαση (Resolution No 3/35-MM) για την «Κατάσταση της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης – Ελλάδα».
Το ψήφισμα ζητεί από την Ελλάδα να «σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και οικονομικών, αλλά και τη Συνθήκη τη Λωζάνης που εγγυάται τα δικαιώματα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, η οποία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την τουρκική γλώσσα, να ασκεί τα θρησκευτικά καθήκοντά της και να εκλέγει τους εκπροσώπους της σε όλα τα επίπεδα».

Κατόπιν τούτου
Ερωτάσθε

Υπήρξε ελληνική διπλωματική παρουσία στην Καμπάλα και ανάλογη δραστηριοποίηση του Υπουργείου Εξωτερικών προς τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ισλαμικής Διάσκεψης, ώστε να εξηγηθούν οι ελληνικές θέσεις, να αρθεί η πρόκληση των εθνικιστών της Τουρκίας και να αποκατασταθεί η αλήθεια ;»
......
Γιάννης Μ. Νέγρης

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το επικίνδυνο τσιμπούρι και πώς να το αντιμετωπίσετε

Με αφορμή την εκδήλωση μεμονωμένου κρούσματος αιμορραγικού πυρετού σε πολίτη που προκλήθηκε από ειδικό κρότωνα (τσιμπούρι) στην περιοχή της Ροδόπης, εδόθη εντολή από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη να διεξαχθεί επιδημιολογική μελέτη σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ στις εκτροφές μικρών μηρυκαστικών και στρουθοκαμήλου για τις περιοχές Θράκης, Μακεδονίας και Ηπείρου και τις νησιώτικες περιοχές του Βορείου Αιγαίου.
………..
Συνεχίζεται

Μέχρις ότου ανακοινωθούν τα πορίσματα της επιδημιολογικής μελέτης έχουν δοθεί οι αρμόδιες οδηγίες για την Κτηνιατρική Βιοασφάλεια.
Επίσης, έχει ήδη αποσταλεί εγκύκλιος οδηγία από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου προς τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις - Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της επικράτειας με την οποία δίδονται σαφείς οδηγίες και ανακοινώνονται προληπτικά μέτρα, για την αντιμετώπιση της ασθένειας, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό της χώρας.
Σας επισυνάπτεται η εγκύκλιος οδηγία που έχει αποσταλεί από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις – Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της χώρας.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 3 Ιουλίου 2008
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΤΜΗΜΑ Λοιμωδών και Παρασιτικών
Νοσημάτων ΠΡΟΣ : Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις

ΘΕΜΑ : Εμφάνιση αιμορραγικού πυρετού στον άνθρωπο.

Όπως ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας διαγνώστηκε αιμορραγικός πυρετός Crimean-Congo σε άνθρωπο ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή της Ροδόπης. Η διαπίστωση της παραπάνω ασθένειας πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ως γνωστόν η παραπάνω ασθένεια μεταδίδεται από ευπαθή ζώα (μηρυκαστικά, πτηνά, άλογα κλπ.) στον άνθρωπο μέσω ειδικού κρότωνα (τσιμπούρι) ο οποίος μεταφέρει τον ιό αυτό (nairovirus).

Μετά τα παραπάνω η Υπηρεσία μας θα ήθελε να σας επισημάνει ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην εκτροφή, διακίνηση και μεταποίηση των ζώων (εκδοροσφαγείς, παραγωγοί ζώων, μεταφορείς κλπ.) με σκοπό την αποτροπή εμφάνισης της νόσου τόσο στον άνθρωπο όσο και στα εκτρεφόμενα ζώα.
Επίσης θα πρέπει να υπάρξει άμεση χρήση ειδικών ουσιών καταπολέμησης των εκτοπαρασίτων για την θανάτωση των κροτώνων.
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και όσοι έρχονται σε επαφή με ζώα μπορούν να προστατευτούν με τη χρήση εντομοαπωθητικών. Συγκεκριμένα, παρακαλείστε, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Υγειονομικές Υπηρεσίες, να προβείτε στα ακόλουθα μέτρα στους ανθρώπους :

α) αποφυγή, κατά το δυνατόν, περιοχών όπου υπάρχουν τσιμπούρια,
β) η χρήση εντομοαπωθητικών στα γυμνά μέρη του σώματος (συνιστώνται τα εντομοαπωθητικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο – DEET – και ακολουθούνται οι οδηγίες που αναφέρονται στο σκεύασμα),
γ) κατάλληλο ντύσιμο των ατόμων που ασχολούνται με κτηνοτροφικές και αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, πουκάμισα με μακριά μανίκια που κουμπώνουν στον καρπό, μακρύ παντελόνι, κάλτσες, υποδήματα και γάντια. Το παντελόνι θα πρέπει να τοποθετείται μέσα στις κάλτσες και τα μανίκια του πουκαμίσου μέσα στα γάντια,

δ) να γίνεται αυτοέλεγχος για τυχόν ύπαρξη τσιμπουριών στο δέρμα, μετά το πέρας αγροτικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση που εντοπιστεί η ύπαρξη τσιμπουριού να γίνεται παραπομπή σε νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας, ώστε να γίνεται σωστά η αφαίρεσή του.

Τέλος θα θέλαμε να πραγματοποιήσετε επιδημιολογική διερεύνηση στην περιοχή αρμοδιότητάς σας με σκοπό τη διερεύνηση ύπαρξης της νόσου τόσο στον άνθρωπο όσο και στα εκρεφόμενα ζώα.

Τα αποτελέσματα της παραπάνω διερεύνησης να μας αποσταλούν άμεσα και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΤΖΗΛΙΩΤΗΣ
Γιάννης Μ. Νέγρης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έξι βήματα για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Siemens από τον Πέτρο Τατούλη

Τα έχω πει και γράψει επανειλημμένως. Εδώ και πολύ καιρό, σε ανύποπτους χρόνους. Οι τελευταίες εξελίξεις με ωθούν ωστόσο να επανέλθω και να καταγράψω τόσο τις σκέψεις μου περί διαπλοκής, όσο και 6 ΒΗΜΑΤΑ για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Siemens.
Θα θυμάστε ασφαλώς όλοι την περίφημη υπόθεση Πάχτα. Εκείνην την «επαίσχυντη» τροπολογία που ο τότε υφυπουργός επιχείρησε να περάσει εν μία νυκτί (εν μουλωχτώ είπαν) από τη Βουλή, προκειμένου να «διευκολύνει» έναν επιχειρηματία. Εκείνην την νύχτα η απαίτηση της αντιπολίτευσης για την αποπομπή Πάχτα ακούστηκε δεκάδες φορές στην αίθουσα της Ολομέλειας.
……………..
Συνεχίζεται

Όπερ και εγένετο και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο τηλεοπτικού ειδησιογραφικού δελτίου! Θα θυμάστε επίσης όλοι ότι η υπόθεση Πάχτα ήταν και το ύστατο/ηχηρό χαστούκι της ελληνικής κοινωνίας στην Πασοκική (sic) Πολιτεία. Είχαν προηγηθεί κι άλλα, το Χρηματιστήριο, οι εξοπλισμοί, ο εκσυγχρονισμός του κράτους που δεν προχωρούσε με τα γοργά βήματα που έπρεπε, η σκληρή καθημερινότητα του ‘Έλληνα και τα διογκούμενα οικονομικά προβλήματα.Είχα τότε επισημάνει ότι τα ίδια προβλήματα που χάρισαν την ήττα στο ΠΑΣΟΚ το 2004, θα αποτελούσαν τη μαγιά για μια ήττα της Νέας Δημοκρατίας σε κάποιες άλλες εκλογές του μέλλοντος. Στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πήγαιναν βέβαια καλά. Κι εννοούσα ασφαλώς κάτι που είχε από πολλούς διαφύγει: το ίδιο κατεστημένο που έβρισκε μπροστά του το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο θα βρίσκαμε κι εμείς σε όποια προσπάθεια Διαφάνειας/ Επανίδρυσης/ Μεταρρύθμισης. Με απλά λόγια. Ζητούσαμε την αποπομπή του μισού υπουργικού συμβουλίου της τότε κυβέρνησης για τις «διευκολύνσεις» Πάχτα ή τις «δημιουργικές λογιστικές» Παπαντωνίου, το «ξεπούλημα των ασημικών της οικογένειας» (ΔΕΚΟ); Για τα ίδια ακριβώς θα εγκαλούμασταν κι εμείς ως κυβέρνηση. Λέγαμε ότι η «γυναίκα του Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται έντιμη;» Και η δική μας λοιπόν θα έπρεπε να είναι, αλλά και να φαίνεται. Σε αυτά ακριβώς θα έπρεπε ΝΑ είμαστε απόλυτα συνεπείς, ειδάλλως θα αντιμετωπίζαμε την οργή του δις διαψευσμένου πολίτη.Έχω πλείστες φορές επισημάνει ότι στην πορεία των πραγμάτων αντιληφθήκαμε πολύ γρήγορα ότι η υπόθεση της διαφθοράς της χώρας ήταν πολύ βαθιά, με πολλά πλοκάμια και πολύ περισσότερο από τσιφλίκι «πέντε νταβατζήδων». Ήταν διάχυτη σε όλα τα πλάτη και μήκη του συστήματος, ένθεν κακείθεν των πολιτικών κομμάτων, θεσμών και φορέων. Και βέβαια, το κόστος της τόσο στην οικονομία όσο και στη συνολική εικόνα της χώρας τεράστιο.Οι τελευταίες εξελίξεις είναι απλώς οι κορυφαίες υποθέσεις που προκάλεσαν το λαϊκό αίσθημα και ήλθαν να επιτείνουν το σκιερό κλίμα της αρνητικής καθημερινότητας του ‘Έλληνα, που πρέπει να καταφύγει στο πολιτικό γραφείο για να κάνει τη δουλειά του, να «μιζώσει» στην πολεοδομία, να «φακελώσει» για ένα ράντζο στο νοσοκομείο.Είχα ωστόσο από την πρώτη στιγμή επισημάνει ότι το σκάνδαλο της Siemens διαθέτει μια ειδοποιό διαφορά έναντι όλων των υπολοίπων που έχουν πλήξει κατά καιρούς τη χώρα. Έχει διεθνείς προεκτάσεις –γεγονός που κάνει δύσκολη τη συγκάλυψη- και εμπλέκει ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου του τόπου. Από εκείνη την πρώτη στιγμή είχα επίσης τονίσει ότι σε αυτήν την κρίση πρέπει να επέλθει πλήρης κάθαρση, ειδάλλως θα δυναμιτίσει τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος που ήδη – συνεπεία μεγάλης παθογένειας- παραπαίει.Είναι σαφές ότι σε αυτήν την κρίση, το σύνολο του πολιτικού κόσμου, οφείλει να δώσει πλήρεις εξηγήσεις στους πολίτες, από τη στιγμή που πλήττεται η αξιοπιστία όλων μας.Είναι πάγια άποψή μου ότι υποθέσεις σαν κι αυτές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τη Δικαιοσύνη. Ο τόπος εκλέγει εμάς και όχι δικαστές τόσο για την εκπροσώπηση του όσο και για τη διακυβέρνηση της χώρας. Πέραν της προσδοκίας για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, θεωρώ ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουμε στη λήψη διοικητικών μέτρων, που και τις προθέσεις μας για κάθαρση θα τεκμηριώσουν ουσιαστικά και το πολιτικό σκηνικό θα «καθαρίσουν» αποτελεσματικότερα.Συγκεκριμένα, πρέπει να σκληρύνουμε τη στάση μας απέναντι στην εταιρεία Siemens, συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετήσουμε απαρέγκλιτα και στο εσωτερικό των παρατάξεών μας . Μόνο έτσι οι δεσμεύσεις μας για «κάθαρση», «άπλετο φως» και πάταξη της διαπλοκής θα αποκτήσουν ουσιαστικό περιεχόμενο και πειστική άρθρωση. Και βέβαια, θα αντιμετωπίσουμε ορθολογικά μια κατάσταση, χωρίς συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις περί «ξένων κέντρων» και «προσπαθειών υπονόμευσης της χώρας» που γυρίζουν τη χώρα πίσω πολλές δεκαετίες και αφαιρούν από το προφίλ σύγχρονης δημοκρατίας που έχουμε οικοδομήσει.-Πρώτα και κύρια, από τη στιγμή που έχει παραδεχτεί η Siemens ότι έχει δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ σε δωροδοκίες στην Ελλάδα, οφείλουμε να απαιτήσουμε την καταβολή ισόποσης αποζημίωσης στο ελληνικό δημόσιο. Και τούτο στη λογική ότι προφανώς η Siemens έχει ήδη προσθέσει τα ποσά των δωροδοκιών στις συμβάσεις που έχει υπογράψει με το ελληνικό δημόσιο. Έχει δηλαδή προβεί σε υπερτιμολογήσεις, προκειμένου να κάνει απόσβεση των δαπανών για τους μεσάζοντες/ δωροδοκούμενους. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλουμε να την αποκλείσουμε εκ προοιμίου από κάθε μελλοντικό διαγωνισμό του ελληνικού δημοσίου.-Επιπροσθέτως, το ελληνικό δημόσιο οφείλει να διαφυλάξει την εικόνα του στη διεθνή σκηνή. Δεν είναι δυνατόν υψηλόβαθμα στελέχη μιας πολυεθνικής να λένε μέσες άκρες «ας μην κοροϊδευόμαστε! Όλοι γνωρίζουμε πώς γίνονται οι δουλειές στη χώρα σας», κι εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα…Προτείνω λοιπόν να επιβληθεί στη Siemens επιπρόσθετο πρόστιμο (πολλαπλάσιο του αρχικού ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ) προκειμένου να συνετιστεί και η ίδια, αλλά και άλλες ενδεχομένως εταιρείες που κινούνται αναλόγως στη χώρα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει σαφές ότι το ελληνικό δημόσιο είναι ένας χώρος υγιούς ανταγωνισμού και διαφανών διαδικασιών. Στη διαφορετική περίπτωση, η Siemens πρέπει να αποκλειστεί εκ προοιμίου από κάθε μελλοντικό διαγωνισμό του ελληνικού δημοσίου.-Μετά το πέρας της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, οπότε και θα έχουμε στα χέρια μας το τελικό πόρισμα για το ποσό στο οποίο ανήλθαν οι δωροδοκίες, τα πρόστιμα θα πρέπει να επαναπροσδιορισθούν.-Επίσης, με την ίδια επαπειλούμενη κύρωση (αυτή της μη συμμετοχής σε κανέναν διαγωνισμό του ελληνικού δημοσίου) οφείλουμε να καλέσουμε τη Siemens να μας παραδώσει όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων Ελλήνων πολιτικών. Αυτή η κίνηση είναι σαφές ότι θα διευκολύνει εξαιρετικά και το έργο της Δικαιοσύνης.-Σε επίπεδο πολιτικών πρωτοβουλιών, θεωρώ ότι ένδειξη μεγάλης αποφασιστικότητας εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, θα είναι η εφαρμογή του τεκμηρίου πολιτικής ενοχής, το οποίο εφαρμόζεται πιστά κατ’ έθιμον στο μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού αναπτυγμένου κόσμου. Οι πολιτικοί εις βάρος των οποίων υπάρχουν έστω και αμυδρές υπόνοιες διαφθοράς πρέπει να απομακρύνονται (ιδία βουλήση ή δι’ αποπομπής) προκειμένου η δικαιοσύνη να μπορεί να προχωρεί στο έργο της, χωρίς τη βαριά σκιά ονομάτων και υψηλών γνωριμιών. Στη συνέχεια, και εφόσον αποδειχθούν αθώοι, να επιστρέφουν, έχοντας καθαρίσει το όνομά τους. Κι αυτό διότι πρέπει να διακρίνουμε και μεταξύ πολιτικών και ποινικών ευθυνών, αφ’ ης στιγμής που είμαστε πολιτικοί και όχι δικαστές. Ως εκ τούτου αιτιάσεις περί «διευκολύνσεων», «φίλα προσκείμενων επιχειρηματιών», σχέσεις μεσολάβησης και «διαπροσωπικές» σχέσεις, αλλά και συμπεριφορές πολιτικών προσωπικοτήτων που «συλλαμβάνονται» να ψεύδονται απέναντι στον ελληνικό λαό, δεν πρέπει να γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές. Πρέπει να αποκηρύσσονται και οι πολιτικά ένοχοι να απομακρύνονται από τον δημόσιο βίο.Ακόμη όμως και με την εφαρμογή του τεκμηρίου, το πολιτικό σύστημα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει μόνο του σε πλήρη αποθεραπεία. Ως εκ τούτου, θεωρώ απαραίτητη την ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου ή άλλως Ειδικού Ανώτατου Δικαστηρίου, το οποίο θα ενέχει ρόλο «ΘΕΣΜΟΦΎΛΑΚΑ» στα κρούσματα διαφθοράς. Είναι η ώρα να αντλήσουμε χρήσιμα παραδείγματα της διεθνούς εμπειρίας και να μιμηθούμε το βρετανικό παράδειγμα που οδηγεί ακόμη και πρωθυπουργούς σε πολύωρες καταθέσεις. (βλ. Τόνι Μπλερ). Σε συνδυασμό με την ουσιαστική ανεξαρτητοποίηση της δικαιοσύνης από μικροκομματικά φέουδα εξουσίας (διαφάνεια στις προαγωγές/ μεταθέσεις, αξιοκρατία, α-πολιτικοποίηση) , θα αποτελέσει δικλείδα ασφαλείας για την ορθή λειτουργία του συστήματος.Ας θυμηθούμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνους τους πρώτους μήνες του 2004. Η κοινωνία προσδοκούσε και εμείς υποσχεθήκαμε. Πρέπει τώρα να απομακρύνουμε όσους λησμόνησαν τις υποσχέσεις. Όσους διέψευσαν τις προσδοκίες. Όσους δεν φαίνονται (κι ας αποδειχθούν τελικώς) τίμιοι και καθαροί. Μερικές φορές αρκεί ένας «Πάχτας» στην κορυφή του Πύργου για να χαθεί η ισορροπία κι ας έχουν μπει κι άλλα μεγαλύτερα και πιο φθαρμένα τούβλα με λάθος σειρά από κάτω.Μόνο με ριζικές αλλαγές η διαφθορά που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ στον έλληνα θα ξεριζωθεί. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε υπεύθυνοι να λύσουμε το πρόβλημα. Οι υπόλοιπες μεγάλες κουβέντες περί «νέου ανένδοτου», περί «πολιτικής εκτροπής», περί «πολιτικής τρομοκρατίας» ή «πολιτικής δίωξης» δεν μπορούν παρά να ενταχθούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί ανέκδοτου…
Από: http://tatoulis.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Το Παρόν" blogάρει...

("Κλικ" για μεγέθυνση)
Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι Κινέζοι αντιμέτωποι με την... άλγη. Ο πρόσφατος εφιάλτης τους εν όψει Ολυμπιακών αγώνων

Η άλγη έχει καλύψει το ένα τρίτο της θάλασσας όπου υποτίθεται ότι θα αγωνιστούν οι καλύτεροι ιστιοπλόοι του κόσμου. Οι αρμόδιες κινεζικές αρχές με τις μπουλντόζες έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για τον καθαρισμό της θάλασσας.
......
Από: Καθημερινή


Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εμπλοκή προκαλείται με την μήνυση του Θέμου. Πάμε για παράταση…

Δεν είναι δυνατόν να αναλαμβάνει ένας δικαστικός την υπόθεση ενός ατόμου με το οποίο έχει δικαστική διαφορά.
Άρα, μάλλον για παράταση πάμε…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μήνυση εναντίον του Οικονόμου κατέθεσε ο Θέμος! Η μήνυση αφορά στον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στη σύνταξη κατηγορητηρίου...

«Κατέθεσα μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του κ.Οικονόμου για το γεγονός ότι χωρίς στοιχεία και χωρίς μάρτυρες, κατασκεύασε ένα κακούργημα σε βάρος μου, ακούγοντας μόνο το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης.

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επαναστατική ανακάλυψη για τον καρκίνο του μαστού

Επανάσταση στον τρόπο αντιμετώπισης του πρώιμου καρκίνου του μαστού δημιουργεί ανακάλυψη Έλληνα επιστήμονα , η οποία έχει μπει σε κλινική εφαρμογή και θα απαλλάξει εκατομμύρια γυναίκες από την προφυλακτική χημειοθεραπεία!!!
…….
Συνεχίζεται…

«Η ανακάλυψη ανήκει στον συμπατριώτη μας Δρ κ Χρήστο Σωτηρίου, (PhD Director Functional Genomics & Translational Research Unit, Jules Bordet Institute, Brussels, Belgium), και αφορά τις γυναίκες με πρώιμο καρκίνο του μαστού, αν δηλαδή θα πρέπει να υποβάλλονται σε προφυλακτική χημειοθεραπεία η όχι μετά την χειρουργική επέμβαση» τόνισε ο κ. Γιάννης Βαρθαλίτης, Ογκολόγος – Παθολόγος, Διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος, με αφορμή το 3ο Πανελλήνιο Forum Ογκολογίας με τίτλο “Δημιουργικός Διάλογος με την Ελλάδα της Διασποράς”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά 4 με 6 Ιουλίου.

« Σύμφωνα λοιπόν με την ανακάλυψη του κ Σωτηρίου- συνέχισε ο κ Βαρθαλίτης, εκατομμύρια γυναίκες με καρκίνο του μαστού -χαμηλού κινδύνου- μπορούν να αποφύγουν την τραυματική εμπειρία της χορήγησης χημειοθεραπείας.».
Αυτό μπορεί να γίνει καθώς ο κ Σωτηρίου και οι συνεργάτες του κατάφεραν, μετά από μακροχρόνια έρευνα, να αποκωδικοποιήσουν τη γονιδιακή έκφραση του όγκου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη αρκετών “panels υπογραφών” πολυ-γονιδιακής έκφρασης, τα οποία υπόσχονται ότι μπορούν να ξεχωρίσουν τις γυναίκες με καρκίνο μαστού που θα αναπτύξουν μεταστατική νόσο, εάν αυτές δεν πάρουν προφυλακτική χημειοθεραπεία!!!


Η προβλεπτική και προγνωστική αξία του profil της γονιδιακής έκφρασης στην κλινική πράξη δοκιμάζεται, ήδη, σε δύο μεγάλες κλινικές μελέτες (TAILORx και MINDACT). Αυτές οι μελέτες πρόκειται σύντομα ν’ αποδείξουν την προγνωστική σημασία της γονιδιακής έκφρασης και σύντομα θα μας επιτρέψουν να γνωρίζουμε με ποσοστά τον κίνδυνο της κάθε ασθενούς, ώστε να μπορέσουμε να εξατομικεύσουμε την θεραπευτική απόφαση!!!


Όπως πιστεύουν οι επιστήμονες μεγάλη βοήθεια σ’ αυτή την κατεύθυνση παρέχει η τεχνολογία των μικροσυστοιχειών, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διερεύνηση της έκφρασης χιλιάδων γονιδίων. Επιπλέον των ανωτέρω, το γενετικό προφίλ των κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων και των μικρομεταστάσεων θα βοηθήσουν επιπλέον στην περαιτέρω γνώση της βιολογίας του καρκίνου και θα μας επιτρέψει να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία βασισμένοι σε λειτουργικούς χάρτες των βιολογικών μηχανισμών του καρκίνου.


Ήδη ο Δρ Χρήστος Σωτηρίου, ανακάλυψε και πέρασε στο ερευνητικό πεδίο και την κλινική πράξη, ομάδα γονιδίων που προσδιορίζουν τον κίνδυνο για υποτροπή, σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού, γεγονός που ήδη μας επιτρέπει να μπορούμε να επιλέξουμε ποιες γυναίκες θα χρειασθούν χημειοθεραπεία μετά την ογκεκτομή και ποιες θα πάρουν μόνο χάπια ορμονοθεραπείας!!!


Στο 3ο Πανελλήνιο Forum Ογκολογίας, το οποίο οργανώνεται τα τελευταία χρόνια, θα συμμετέχουν επιφανείς Έλληνες επιστήμονες της διασποράς και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα μας το ερευνητικό τους έργο στο ευρύτερο πεδίο των νεοπλασματικών νοσημάτων.
Το Forum διοργανώνεται από την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, στο Μεγάλο Αρσενάλι (ενετικό λιμάνι των Χανίων), υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Στόχος του Forum, όπως τόνισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, κ. Γιάννης Βαρθαλίτης, «είναι η ευρεία συζήτηση της προόδου στο κλινικό και ακαδημαϊκό πεδίο δράσης, όπως επίσης και η συμμετοχή μας στην προσπάθεια ελέγχου του καρκίνου, η οποία επιτελείται σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο».
Ταυτόχρονα, σκοπός της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι να διατηρηθεί ανοιχτός ο δρόμος της γνώσης στους νέους γιατρούς και να τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν εκπαιδευτικές-ερευνητικές επαφές με τους Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού, έτσι ώστε μέσα από εποικοδομητικό δημιουργικό διάλογο να υπάρξει προσαρμογή στις ιλιγγιώδεις εξελίξεις του γνωστικού αντικειμένου της ογκολογίας.


Το 3ο Πανελλήνιο Forum Ογκολογίας διακρίνεται και για μία άλλη πτυχή, εκτός του καθαρά επιστημονικού προγράμματος. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Βαρθαλίτης «η κοινωνία των Χανίων εκφράζει καλλιτεχνικά τις δικές της ανησυχίες για τον καρκίνο. Όλοι μαζί, ασθενείς, συγγενείς, πολίτες, νοσηλευτές, γιατροί, δίνουμε τη μάχη με το χρόνο να κερδίσει η ζωή ενάντια στη νόσο. Στο πλαίσιο αυτό, αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των καιρών, αναλάβαμε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την μη-κερδοσκοπική οργάνωση “Δημιουργικές Γέφυρες”, να λειτουργήσει παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα μια θεατρική παράσταση, μια έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, με θέματα εμπνευσμένα από τη μάχη που δίνουμε κατά του καρκίνου».
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Στο 3ο Πανελλήνιο Forum Ογκολογίας ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα συμμετέχουν οι :
Dr Christopher J. Logothetis, (Prof./Director Genitourinary Dpt. MD Anderson Cancer Center, Houston USA). Θεραπεία καρκίνου του προστάτη με νέους συνδυασμούς αντινεοπλασματικών φαρμάκων και με προεγχειρητική γονιδιακή θεραπεία (p53 gene), τα οποία έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην ανταπόκριση των ασθενών με προχωρημένη νόσο, όσο και στην ίαση των ασθενών με τοπική νόσο.


Dr George Demetri, (Prof. Harvard Medical School Director, Director Center for Sarcoma and Bone Oncology, Dana-Farber Cancer Institute, Boston USA). Η επαναστατική του ανακάλυψη της θεραπείας των στρωματικών όγκων του γαστρεντερικού (gastrointestinal stromal tumor -GIST) με αναστολείς της τυροσινικής κινάσης (tyrosine kinase inhibitors), άλλαξε συνολικά την αντίληψή μας για τις δυνατότητες στοχευμένης θεραπείας των κακοήθων νεοπλασμάτων. Τώρα πλέον αυτοί οι ασθενείς, που παλαιότερα δεν ανταποκρινόντουσαν σε πολύπλοκες ενδοφλέβιες χημειοθεραπείες, με φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται σε χάπια, παρουσιάζουν θεαματικά καλά αποτελέσματα.
Dr. Christos Sotiriou, (PhD Director Functional Genomics & Translational Research Unit, Jules Bordet Institute, Brussels, Belgium). Ανακάλυψε και πέρασε στο ερευνητικό πεδίο και την κλινική πράξη, ομάδα γονιδίων που προσδιορίζουν τον κίνδυνο για υποτροπή, σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού, γεγονός που έχει ήδη μας επιτρέπει να μπορούμε να επιλέξουμε ποιες γυναίκες θα χρειασθούν χημειοθεραπεία μετά την ογκεκτομή και ποιες θα πάρουν μόνο χάπια ορμονοθεραπείας.Dr. Pavlakis George, (Director National Cancer Institut, at Frederick, Human Retrovirus section, USA). Ηγείται της ερευνητικής ομάδας που, μέσω της μεταφοράς γονιδίων και της γονιδιακής θεραπείας, βρίσκεται σε πολύ κοντά στην παρασκευή εμβολίου για τον ιό HIV (AIDS).Dr. Canellos George, (Prof. of Medicine Harvard University, Dana-Farber Cancer Institute, Boston USA). Η συμβολή του στην καθιέρωση της ογκολογίας ως ειδικότητα της ιατρικής, η ανάδειξη της ποιοτικής ιατρικής ογκολογικής έρευνας και η καθιέρωση πρωτοπόρας θεραπείας των κακοήθων λεμφωμάτων, τον εντάσσουν στους πρωτοπόρους παγκόσμια ερευνητές.Dr Christopher J. Logothetis, (Prof./Director Genitourinary Dpt. MD Anderson Cancer Center, Houston USA). Διεθνώς αναγνωρισμένος για την έρευνά του στον καρκίνο του προστάτη, με νέους συνδυασμούς κυτταροτοξικών φαρμάκων και με προεγχειρητική γονιδιακή θεραπεία (p53 gene).


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η πρώτη ηλεκτρονική blogοεφημερίδα

Μια νέα προσπάθεια.
Διαδώστε το.
Tο Blog News ετοίμασε το πρώτο του τεύχος.

Κατέβασε το στην παρακάτω σελίδα


Αναζητούνται συνεργάτες για επιλογή θεμάτων από τα blogs και συζήτηση για την περαιτέρω διαμόρφωση της ηλεκτρονικής εφημερίδας

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...