Ειδήσεις

25 Μαρ 2008

Ποια θα είναι η κατάληξη του θέματος του ονόματος της πΓΔΜ

Μήνυμα αναγνώστη


Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
Το όνομα «Μακεδονία» είναι τεράστιο με αποτέλεσμα να εξαφανίσει με τον καιρό οποιοδήποτε συνοδευτικό (τοπικό, χρονικό, γεωγραφικό… ή άλλο προσδιορισμό).
Αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε στα βόρεια σύνορα μας το «Μακεδονικό» κράτος.
Κατάληξη: Αν κάποιοι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες δημιουργείται αυτόματα μειονοτικό ζήτημα.
Όλα αυτά είναι η λογική κατάληξη του θέματος του ονόματος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μ.
Η διάλυση της Ελλάδας.

3 σχόλια:

Unknown είπε...


25η Μαρτίου...


25η Μαρτίου σήμερα και ο Έλληνας καταλαβαίνει επιτέλους το λόγο που θυσιάστηκαν οι πρόγονοί του, για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία ενός εκάστου αλλά και του Ελληνικού κράτους.
Μέρες σαν κι αυτές έρχονται στο νου μας οι αγώνες, οι πόλεμοι, τα θύματα, οι στερήσεις... όλα όσα πέρασαν οι Έλληνες πρόγονοί μας για να είμαστε εδώ τώρα.
Η Πατρίδα μας...

Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, τι θα πουλούσε σήμερα αυτός ο κηφήνας, αυτός ο καταχραστής της Ελληνικής περιουσίας, της περιουσίας καθενός από εμάς, αυτός ο τυμβωρύχος των τάφων των αγωνιστών, των πολεμιστών που έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε σήμερα Ελλάδα και Δημόσιο;
Αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, τι θα έλεγαν σήμερα για το "βεβηλωμένο" μνημείο όσοι δεν κατάλαβαν η βουλή βεβηλώθηκε όχι το μνημείο αυτών που τιμούμε όλοι μας.

Τι θα έλεγαν όλοι αυτοί που ξεπουλάνε ότι ανήκει στην Ελλάδα μας, σε όλους μας, στους πριν αλλά και στους μετά από εμάς;

Τελικά, ποιόν και τι υπερασπίστηκαν οι πρόγονοί μας με την ίδια τους τη ζωή;

SAVE APATRIDES KIFINES,
SAVE ALOGOSKOUFIS!!!


DF

για περισσότερα click εδώ

zavoliaris είπε...

Πάλι ξέφυγες από το θέμα:

μου θυμίζεις μια παλιά διαφήμιση που έλεγε "kaizer ευκαιρία για γιορτή"

όσο για την ερώτηση σου η απάντηση είναι:
Εσένα, για να μπορείς σήμερα να κάνεις upload στο youtube ότι κατεβάσει η "γκλάβα" σου ασχέτως με το αν έχει κόψει η Τουρκία την πρόσβαση σε αυτό.

zavoliaris είπε...

Μάλλον δεν έλεγε kaizer (αφού αυτή είναι μπύρα και όχι σαμπάνια)
tespa

Να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το online-gaming (αφού σαν γνήσιος κηφήνας σύμφωνα με το φίλο μου δε κάνω και τίποτα άλλο-not really).

Σε μερικά MMORPG’s (massive multiplayer online role-playing games) η ομάδα σου (το Clan to Guild το Party το RAID ανάλογα τη περίπτωση ) δε χρειάζεται να ακολουθήσει τη τέλεια στρατηγική για να κερδίσει τον αντίπαλο (είτε πρόκειται για άλλη ομάδα είτε για ένα BOSS) αυτό βέβαια εξαρτάται και από την ικανότητα και τον εξοπλισμό τις ομάδας σου και από το μέγεθος της δυσκολίας του αντιπάλου.

Αδιαμφισβήτητο όμως είναι το ότι πρέπει από την αρχή ως το τέλος του encounter (της διαμάχης) να ακολουθηθεί από όλους χωρίς πρωτοβουλίες, αμφιβολίες, και σκέψεις η στρατηγική που έχει χαραχθεί από τον αρχηγό(Party leader, RAID leader, Guild Master, Clan Master, War Leader, κτλ) ακόμη και στη περίπτωση που αυτή η στρατηγική είναι, η θεωρούμε ότι είναι λάθος.

Και φυσικά σε καμία μα καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε στρατηγική κατά τη διάρκεια, αλλά προσαρμόζουμε αυτή που έχει ήδη χαραχτεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα όταν αυτά αλλάζουν π.χ. RL ή ΜΤ (main tank=αυτός που μπαίνει μπροστά και δέχεται όλες η σχεδόν όλες τις επιθέσεις του αντιπάλου) down (πεθαίνει ο αρχηγός ή το MT). Δηλαδή αλλάζουν τα πρόσωπα αν χρειαστεί αλλά όχι η στρατηγική.

Εδώ τι έχουμε;
Σκόπια: Βαθμός δυσκολίας: medium.
Και τι κάνουμε; όχι μόνο αλλάζουμε πρόσωπα με την αλλαγή κάθε κυβέρνησης (δηλαδή ακούγεται τόσο τρελό το να είχαμε τον ίδιο Υπουργό εξωτερικών όσο διαρκεί αυτή η υπόθεση ασχέτως κυβερνήσεως;) αλλά αλλάζουμε με κάθε νέα κυβέρνηση και στρατηγική, και συν τις άλλοις βγαίνουμε όλοι και κρίνουμε τι έκανε ο Α και τι ο Β και τι έπρεπε να γίνει και ποια είναι η γνώμη μας (γιατί εμείς είμαστε έξυπνοι και ανιδιοτελείς σε αντίθεση με αυτούς).
Με αυτά τα δεδομένα η διαμάχη είναι χαμένη και σε λίγο καιρό οι φίλοι μας οι Σκοπιανοί θα μας καλέσουν και σε PvP (Player versus Player) με έπαθλο το λευκό πύργο.

Υπερβάλω το ξέρω, η τουλάχιστον ελπίζω.