Ειδήσεις

2 Μαρ 2008

Μας αρέσουν οι "επιθέσεις"... Η απάντησή μας...

Μας λέτε: "Εσείς από ό,τι φαίνεται δεν κάνετε μπλόγκινγκ αλλά κάτι άλλο. Δεν έχετε απαντήσει σε κανένα σχόλιο σε καμία ανάρτηση".

Η απάντησή μας: Πράγματι, έως τώρα - δεν έχουμε «κλείσει» δυο εικοσιτετράωρα στην blog-όσφαιρα - δεν έχουμε απαντήσει σε κανένα σχόλιο. Δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει τέτοιου είδους υποχρέωση. Να απαντάμε δηλαδή στα σχόλια και μάλιστα άμεσα.

Μας λέτε: "Διαγράψατε τα πρώτα κιόλας σχόλια. Παρά το ότι ουδείς νόμος το απαιτεί σπεύσατε να βάλετε "κατά νόμον αυτοφωράκια".

Η απάντησή μας: Πράγματι, σε αυτά τα δύο, ας πούμε, εικοσιτετράωρα, διαγράψαμε δύο μηνύματα από τα 20 που λάβαμε, τα οποία με εξαιρέσεις που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, ήταν από εσάς. Δείτε ποια ήταν αυτά που αποσύραμε:


????????
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "
"Πρέπει ν αγκαλιάσουμε τα blogs..." Ο γκουρού των...


ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ Α…..!

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ...

????????
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "
"Πρέπει ν αγκαλιάσουμε τα blogs..." Ο γκουρού των...":

Γ… ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΛΥΤΕ.

ΑΕΙ ΚΟΥΡΕΨΟΥ.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτά τα μηνύματα προσθέτουν κάτι στους επισκέπτες. Και θα συνεχίσουμε να «σβήνουμε» παρόμοια μηνύματα.

Μας λέτε: "Δεν εκφράζετε γνώμη ή άποψη σε καμία ανάρτηση, απλώς αναδημοσιεύετε ειδήσεις εφημερίδων".

Η απάντησή μας: Για την αναδημοσίευση των ειδήσεων απαντάμε ότι το κάνουν και άλλοι. Επιπλέον, επιλέγοντας κάτι και αναδημοσιεύοντάς το, νομίζουμε ότι παραλλήλως εκφράζεται και άποψη.

Μας λέτε: "Το ζήτημα δεν είναι να αγκαλιάσετε εσείς τα blogs, το ζήτημα είναι να ΜΗΝ σας αγκαλιάσουν εκείνα! Είμαστε 42.000 Ελληνικά blogs με πάνω από 500.000 επισκέψεις την ημέρα. Η αγκαλιά μας στους παρείσακτους είναι το flag. Λίγες εκατοντάδες flag αρκούν για αυτόματη διαγραφή του ιστολογίου".

Η απάντησή μας: Εάν είμαστε απαράδεκτοι, ας συμβεί και αυτό.

Μας λέτε: "Δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να κάνετε στο blog ότι στο μέσο. Δεν μπορείτε να διακόπτετε προσβλητικά την συνεργάτιδά σας και μάλιστα στον αέρα(!) όταν μεταφέρει είδηση από την χθεσινή συνεύντευξη Ανδριανόπουλου στο ΣΚΑΙ για να πείτε "καλά τώρα, η ενδιάμεση συμφωνία" και μετά να ρωτάτε "γιατί δεν μπορούμε να ασκήσουμε βέτο. Δεν μπορείτε να διακόπτετε την ανταποκρίτρια με τρόπο αγενέστατο ώστε να αντικαταστήσετε την είδηση με την γνώμη σας".

Η απάντησή μας: Ίσως δυστυχώς, για όλους μας, οι περισσότεροι μπορούν να διακόπτουν ο ένας τον άλλον. Εσείς εμάς κάνοντάς μας «flag», εμείς αποσύροντας σχόλια όπως τα παραπάνω κ.ο.κ..
Τώρα αν αυτό γίνεται προσβλητικά ή με αγένεια, ε, αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό. Και η (υποκειμενική) γνώμη μας είναι ότι δεν έγινε όπως το περιγράφετε.


Μας λέτε: "Την γνώμη σας στο blog, την είδηση στο μέσο, αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας. Λόγω του ότι ως φαίνεται είστε άπειροι και στα δυο, έχετε μια πίστωση χρόνου πριν προσκαλέσουμε τους συμ-bloggers μας να σας κάνουν flag και να σας στείλουν σε ελάχιστο χρόνο στο σωστό προορισμό".

Η απάντησή μας: Το σχόλιο στα ΜΜΕ υπήρχε πολύ πριν εμφανιστούν τα blogs και την είδηση και μάλιστα την αποκλειστική την κυνηγούν πολλοί blogger με μανία μεγαλύτερη από αυτήν του μέσου όρου των δημοσιογράφων.
Επομένως αν το «Την γνώμη σας στο blog, την είδηση στο μέσο» είναι πράγματι κανόνας στο μπλόγκινγκ, τότε θα πρέπει να ασχοληθείτε με πάρα πολλούς πριν από εμάς.
Σαφώς είμαστε άπειροι στο μπλόγκινγκ. Το είπαμε μάλιστα και «στον αέρα». Μπορεί να είμαστε και στην τηλεόραση. Δεν ξέρουμε αν εσείς είστε έμπειροι για να μας κρίνετε όσον αφορά στην εμπειρία μας. Γιατί όσον αφορά στην ποιότητα του «προϊόντος» μας, σαφώς και είστε, όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι.


Μας λέτε: "Στα μπλoγκς οι διακόπτες κατεβαίνουν από τους πολλούς, όχι τον έναν".

Η απάντησή μας: Πιστέψτε με, οι «μεγάλοι διακόπτες» κατεβαίνουν πάντα από πολλούς και όχι από έναν.

Μας λέτε: "Ευχόμαστε να ΜΗΝ σας αγκαλιάσουμε εμείς, αλλά να συμβεί το αντίθετο. Θα είστε υπό στενή 20ωρη παρακολούθηση".

Η απάντησή μας:
Ασχολίαστο.


Ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

StudioA-Blog.3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε το "υπέβαλε" ζοχαδιακό :-) μέλος της ομάδας μας, φορτισμένο λόγω της κατάφορα άδικης επίθεσης που μας γίνεται αυτές τις μέρες και ΕΙΝΑΙ άδικο για εσάς αφού δεν γνώριζε τι διαγράψατε ούτε για ποιόν λόγο.

Ανακαλούμε ζητώντας συγγνώμη, 21 άτομα είμαστε!

Οπως σε κάθε ομάδα θα υπάρχει και ο θερμοκέφαλος "θερμοσίφων βάρδιας"...

:-)

Unknown είπε...

Ανοίγοντας τον διάλογο διαψεύδετε ΟΛΑ όσα έγραψα!

Χαίρομαι που με βγάζετε ψεύτη, το προτιμώ πό προφήτης κακών.

ΥΓ: Εγώ το έβαλα το σχόλιο και παραδέχομαι ότι σας αδίκησα. My apologies!

StudioA-blog είπε...

Εμείς πάλι είμαστε μόνο δύο, άντε τρεις... και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση όταν μας ζητούν συγνώμη. Άσε που μας αρέσουν οι... "θερμοί" διάλογοι...